תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 20:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אירוע פתיחת עונה
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 09:43 
1.10 בשעה 19:00
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אירוע פתיחת עונה
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת זאת הודעה קצרה מדי
קבעתי משהו לעזאזל
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2015, 08:55 
שימו לב - שינוי בלוח הזמנים!

המשחק הוקדם לשעה 18:30, כך שחנות המוצרים תהיה פתוחה כבר מהשעה 17:30. הפגישה עם השחקנים - מיד לאחר המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2015, 10:10 
לא כדאי לציין שהמשחק נגד בני הרצליה ?

מה כולל ה"אירוע" מלבד אפשרות צילום עם השחקנים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2015, 17:30 
למה באטל ואלן לא משחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2015, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
דווח שאלן פצוע ובספק למחזור הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2015, 19:15 
עזוב למה הם לא משחקים, איך אנחנו מובילים, דו ספרתי, בלי שלושה זרים?!?!
הרצליה כל כך גרועים? תמיר בלאט מתפוצץ? מה קורה שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2015, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
סיום 79-73 לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2015, 19:28 
אחד האדומים כתב:
סיום 79-73 לנו

מישהו היה שם ויכול להסביר איך בלי וויליאמס, באטל וג'ף ניצחנו קבוצת ליגת על?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אירוע פתיחת עונה
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2015, 19:58 
ארדיטי כתב:
אחד האדומים כתב:
סיום 79-73 לנו

מישהו היה שם ויכול להסביר איך בלי וויליאמס, באטל וג'ף ניצחנו קבוצת ליגת על?

ובלי גיל אמיתי שנפצע ברבע הראשון ובלי הצעירים ששיחקו עם הנוער הערב (צוף ויונתן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2015, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
מה מצבו של גילאמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2015, 20:29 
הרצליה היו מאוד חלשים. למעט קרופורד שהוא פשוט שחקן אדיר. הולך להיות אחד הזרים הכי טובים בליגה. קלאסה של שחקן. מזכיר את סימונס.
אני ל יודע מה אםשר ללמוד מכזה משחק, אבל הפועל שיחקה כדורסל טוב וקבוצתי, בטח יחסית להכב שהיה היום.
תמיר בלאט היה יוצא מהכלל. שיחק חכם מאוד. קלע, מסר, חטף. הוביל כדור בביטחון. אוואנס היה טוב מאוד במחצית הראשונה. אבל הוא לא שומר והוא מאוד מפוזר. מרבה לכדרר והכדרור שלו פשוט לא טוב.
מתן היה טוב מאוד, רביב גם.
וולי ג׳אדג׳ זה לא זה. לא ברור לי איך הפועל הביאה אותו. לא מצליח להבין. זה פשוט לא זר שמביאים לקבוצה בליגת העל.
בסך הכול היה משחק כיםי, אבל לא חושב שבאמת אפשר לקחת ממנו יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2015, 20:48 
הרצליה חלשים בכל משחקי האימון, הם לא מדד לכלום.
וג'אדג' זה כישלון ידוע מראש. החתמה רעה וכתבתי את זה גם בזמן אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2015, 21:00 
מה יהיה עם כל הפציעות האלה? לפטר את מאמן הכושר :SMOKE:
מקווה שכולם יהיו כשירים למחזור הראשון איכשהו...

מחצית ראשונה פנטסטית של הפועל היום, במיוחד רבע ראשון שהיה אולי הכי טוב בינתיים העונה. רבע שנגמר 29-16 ואם לא דרו קרופורד (איזה שחקן) היה נגמר מעל 20 הפרש. מחצית שניה פשוט נפלנו מהרגליים, אוואנס ורביב היו עם הלשון בחוץ, לא כל כך ברור איך ניצחנו את המשחק (מלבד טעויות הזויות של הרצליה החלשים שפספסו צ'אנס אחרי צ'אנס ונתנו לנו מתנות) אבל כל הכבוד לקבוצה. כולם בהפועל היו סה"כ טובים חוץ מג'אדג'.

אוואנס היה טוב מאוד מחצית ראשונה עם 3 שלשות, מחצית שניה נחלש והיה נראה כאילו אין לו כוח לחיות יותר (כמעט לא ירד מהפרקט). שיחק בשלוש עמדות היום ונתן תפוקה טובה רוב הזמן, אבל כשהוא מנסה ללכת באחד על אחד זה פשוט נראה רע והוא חייב למתן את זה. קצת חי את הבלאגן וזה דבר שהיה צפוי וידוע.
רביב היה מצוין (גם כן עד שהתעייף), הכי טוב בהפועל במחצית הראשונה והאחראי העיקרי לבריחה שלנו.
רותבארט כישרון כדורסל מדהים, זה לא יאמן איזה טאץ' יש לו בתור שחקן בגובה הזה, איזו טכניקה, גם חכמת משחק. היה לו מאצ'אפ לא פשוט מול הסנגלי של הרצליה (שהוא מהבודדים בליגה שיכולים לשמור עליו) אבל התמודד איתו לא רע בכלל. שיחק הרבה דקות כ-4 ליד ג'אדג' די בכבוד יחסית ואפילו קלע שלשה. לא יום גדול שלו אבל דוקא ביום כזה אתה רואה איזה שחקן מגוון ומיוחד הוא. נראה אם הוא יצליח לשמור על בריאות ויציבות כי הפוטנציאל שלו אדיר.
תמיר בלאט היה טוב מאוד למרות שבדקות האחרונות הוא שיגע אותי עם הטעויות שכמעט עלו לנו במשחק (לזכותו הוא היה מוביל הכדור היחיד ולחצו אותו על כל המגרש). עם כל החסרונות שלו הוא לפחות משחק עם ביצים, מה שקשה להגיד על אמיתי בשלב הזה. יש לו אופי של "בעל בית" וזה דבר סופר חשוב לרכז. יש לו בסיס טוב מבחינת קליעה, הוא צריך לשפר אותה עוד קצת כדי להיות שחקן.
מתן אמנם סיים רק עם 5 נק' והחטיא לא מעט זריקות פנויות, אבל עשה עבודה טובה בהגנה וסה"כ היה בסדר.
ג'אדג' זה לא זה. אחרי 7 משחקים שאני רואה אותו כאן אני כבר אופתע מאוד אם הוא יהיה פה בסוף החודש. ידיים רעות, יכולת אישית נמוכה מדי, מאוד חד גוני והכי גרוע שהוא גם לא אתלט כזה גדול. היתה לו הזדמנות גדולה היום עם כל הפציעות, אבל הוא היה נראה כל כך חסר אונים בכל סיטואציה. הוא ריבאונדר טוב אבל גם את זה קשה לו למנף בגלל הידיים שלו שבאמת ממשחק למשחק מתגלות כנוראיות. בקיצור טוב שג'ף אלן פה, שרק יחלים מהר.

בהרצליה דרו קרופורד (כצפוי) שחקן פשוט אדיר. חוץ ממנו שלושת הזרים האחרים שלהם ליצנים (גם כצפוי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2015, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4706193,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2015, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
ברור לכולם שג'אדג' ייחתך ברגע שוויליאמסון ואלן יהיו כשירים, אם לא הפציעה של וויליאמסון הוא כבר היה נחתך. אני מקווה רק שנגיע עם ארבעה זרים למשחק נגד נס ציונה (ניצחו היום את ירושלים במשחק אימון).
סך הכל ניצחון נחמד אבל לא יודע מה אפשר לקחת ממנו. הרצליה היו באמת מחרידים, חוץ מקרופורד שכצפוי אחד הטובים בליגה הם היו חושך מוחלט, השחקנים שלנו התעלו בצורה די מפתיעה אבל לא הייתי בונה על זה יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2015, 23:59 
לא חושב שהוא היה נחתך לולא הפציעה של וויליאמסון. הרי אז לא היינו מביאים את ג׳ף אלן ובטח היו לוקחים את הזמן איתו עד סוף המחנות ב-NBA בתקווה שישתפר או משהו.
דוקא הפציעה של וויליאמסון וההבאה של ג׳ף כנראה די זרזו את העזיבה שלו כי עכשיו יש לך כבר חתום בקבוצה שחקן הרבה יותר טוב ומתאים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2015, 01:43 
אני חושב שצריך לשחרר את ג'אדג' ואת ג'ף ולהביא גארד
זה שהחתמנו גבוה בגלל פציעה והוא כבר נמצא, לא אומר שצריך לחרוג מלתקן את הבניה של 3 גארדים בסגל
להיפרד מג'ף ולהביא גארד, אפילו שהוא 'מרגש' והכל. ושלא יהיה פה אי הבנות אני מאוד אוהב את ג'ף כשחקן וכאדם.
פשוט להביא גבוה בטענה שצריך גיבוי לגבוהים זה מגוחך, אמרו את זה מיליון פעם פה
אין סיבה שאילת תסתדר עם פאלמר,כדיר, יוטר חולון תסתדר עם מקגוויר, רוזפלט, אוואנס וראשלצ עם יאנגר, קרמייקל ופאקינג ג'רמיס סמית ויקשטו את הסגל עם גארד נוסף ורק אנחנו צריכים גיבוי.
פשוט יש לנו מחסור בשחקנים יוצרים שיכולים לנצח משחקים ולקחת עם עצמם משחק.

אגב השחקן שהכי מתאים לשחרר כדי לאזן את הסגל זה אוואנס (מבחינת הבנייה בלבד אני לא אומר שאוואנס צריך להיות משוחרר אפילו לא בצחוק) פשוט אם כבר יש קו קדמי מעובה של 3 שחקנים בכירים בעמדות 4-5 אז לא צריך 3-4 אלא עוד 2-3 אבלשזה מאוד לא רלוונטי.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2015, 12:10 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2015, 12:15 
בוריס כתב:
אני חושב שצריך לשחרר את ג'אדג' ואת ג'ף ולהביא גארד
זה שהחתמנו גבוה בגלל פציעה והוא כבר נמצא, לא אומר שצריך לחרוג מלתקן את הבניה של 3 גארדים בסגל
להיפרד מג'ף ולהביא גארד, אפילו שהוא 'מרגש' והכל. ושלא יהיה פה אי הבנות אני מאוד אוהב את ג'ף כשחקן וכאדם.
פשוט להביא גבוה בטענה שצריך גיבוי לגבוהים זה מגוחך, אמרו את זה מיליון פעם פה
אין סיבה שאילת תסתדר עם פאלמר,כדיר, יוטר חולון תסתדר עם מקגוויר, רוזפלט, אוואנס וראשלצ עם יאנגר, קרמייקל ופאקינג ג'רמיס סמית ויקשטו את הסגל עם גארד נוסף ורק אנחנו צריכים גיבוי.
פשוט יש לנו מחסור בשחקנים יוצרים שיכולים לנצח משחקים ולקחת עם עצמם משחק.

אגב השחקן שהכי מתאים לשחרר כדי לאזן את הסגל זה אוואנס (מבחינת הבנייה בלבד אני לא אומר שאוואנס צריך להיות משוחרר אפילו לא בצחוק) פשוט אם כבר יש קו קדמי מעובה של 3 שחקנים בכירים בעמדות 4-5 אז לא צריך 3-4 אלא עוד 2-3 אבלשזה מאוד לא רלוונטי.

זה יהיה מאוד לא רציני אם ישנו פתאום קונספט לפני תחילת העונה, מן הסתם זה לא יקרה. בנו קבוצה סביב קונספט מסוים וילכו איתו לפחות כמה מחזורים.

מה שאני הייתי שוקל בכובד ראש זה אם בכלל לרשום את ג'אדג' לליגה, במקרה שיש לנו לפחות 3 זרים אחרים כשירים למחזור הראשון (ונניח שעוד אחד יהיה כשיר למחזור השני). לא יודע מה בדיוק מצב הפצועים וכמה הוא מאפשר את זה, אבל יהיה חבל "לבזבז" רישום זר (מבחינת המכסה של 8 זרים בעונה) בשלב כזה מוקדם בשביל משחק אחד שלא ברור ממש אם הוא יכול לתרום בו. נכון שעל פניו לא נראה שאמורים להיות עוד יותר מדי שינויים בזרים, אבל יש עונה ארוכה ועם קצב הפציעות הזה + ענייני משמעת והשעיות (ג'ף אלן לדעתי חזק על הכוונת פה בארץ מבחינת בדיקות סמים) + אולי רצון לשדרג או לשנות קונספציה בהמשך, לא בטוח שלא נצטער שכבר בשלב כזה מוקדם רשמנו 5 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2015, 12:21 
מישהו יכול לתת עדכון מצב פצועים ומתי צפויים לחזור, אני מבין שהרשימה כוללת עכשיו את:
וויליאמסון - ברך
ג'ף אלן - שריר הירך האחורי.
באטל - מכה קשה ביד - מה תוצאות ה- MRI.
גיל אמיתי - ישב עם קרח על כף היד במשחק ?
בלאט - ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2015, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
בלאט מזכיר לי את יוגב אוחין מבחינת ניהול המשחק המעולה שלו. חבל רק שיש לו אפס פוטנציאל התקפי כמעט.
הוא צריך להיות קלעי אדיר, שומר טוב, וחודר טוב כדי לחפות על הגובה שלו ואנחנו לא רואים את זה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2015, 18:11 
אדום שרוף100 כתב:
בלאט מזכיר לי את יוגב אוחין מבחינת ניהול המשחק המעולה שלו. חבל רק שיש לו אפס פוטנציאל התקפי כמעט.
הוא צריך להיות קלעי אדיר, שומר טוב, וחודר טוב כדי לחפות על הגובה שלו ואנחנו לא רואים את זה כרגע.

הוא גם בן 19 ואומרים שיש לו מוסר עבודה חריג במחוזותינו. אני מאמין שהוא יהיה רכז פותח בליגת העל להרבה שנים ואחלה רכז מחליף כבר שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2015, 18:26 
אני מאוד אופתע אם הוא אי פעם יהיה מספיק טוב להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2015, 18:26 
הוקיץ' כתב:
אני מאוד אופתע אם הוא אי פעם יהיה מספיק טוב להפועל.

רכב פותח להפועל? כנראה שלא. אחלה רכז ל15 דקות מהספסל? אני מאמין שבקלות ובקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2015, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור, חן ליפין משודרג.
גם לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2015, 15:38 
חן ליפין או גלעד כץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: