מה יהיה עם כל הפציעות האלה? לפטר את מאמן הכושר
מקווה שכולם יהיו כשירים למחזור הראשון איכשהו...
מחצית ראשונה פנטסטית של הפועל היום, במיוחד רבע ראשון שהיה אולי הכי טוב בינתיים העונה. רבע שנגמר 29-16 ואם לא דרו קרופורד (איזה שחקן) היה נגמר מעל 20 הפרש. מחצית שניה פשוט נפלנו מהרגליים, אוואנס ורביב היו עם הלשון בחוץ, לא כל כך ברור איך ניצחנו את המשחק (מלבד טעויות הזויות של הרצליה החלשים שפספסו צ'אנס אחרי צ'אנס ונתנו לנו מתנות) אבל כל הכבוד לקבוצה. כולם בהפועל היו סה"כ טובים חוץ מג'אדג'.
אוואנס היה טוב מאוד מחצית ראשונה עם 3 שלשות, מחצית שניה נחלש והיה נראה כאילו אין לו כוח לחיות יותר (כמעט לא ירד מהפרקט). שיחק בשלוש עמדות היום ונתן תפוקה טובה רוב הזמן, אבל כשהוא מנסה ללכת באחד על אחד זה פשוט נראה רע והוא חייב למתן את זה. קצת חי את הבלאגן וזה דבר שהיה צפוי וידוע.
רביב היה מצוין (גם כן עד שהתעייף), הכי טוב בהפועל במחצית הראשונה והאחראי העיקרי לבריחה שלנו.
רותבארט כישרון כדורסל מדהים, זה לא יאמן איזה טאץ' יש לו בתור שחקן בגובה הזה, איזו טכניקה, גם חכמת משחק. היה לו מאצ'אפ לא פשוט מול הסנגלי של הרצליה (שהוא מהבודדים בליגה שיכולים לשמור עליו) אבל התמודד איתו לא רע בכלל. שיחק הרבה דקות כ-4 ליד ג'אדג' די בכבוד יחסית ואפילו קלע שלשה. לא יום גדול שלו אבל דוקא ביום כזה אתה רואה איזה שחקן מגוון ומיוחד הוא. נראה אם הוא יצליח לשמור על בריאות ויציבות כי הפוטנציאל שלו אדיר.
תמיר בלאט היה טוב מאוד למרות שבדקות האחרונות הוא שיגע אותי עם הטעויות שכמעט עלו לנו במשחק (לזכותו הוא היה מוביל הכדור היחיד ולחצו אותו על כל המגרש). עם כל החסרונות שלו הוא לפחות משחק עם ביצים, מה שקשה להגיד על אמיתי בשלב הזה. יש לו אופי של "בעל בית" וזה דבר סופר חשוב לרכז. יש לו בסיס טוב מבחינת קליעה, הוא צריך לשפר אותה עוד קצת כדי להיות שחקן.
מתן אמנם סיים רק עם 5 נק' והחטיא לא מעט זריקות פנויות, אבל עשה עבודה טובה בהגנה וסה"כ היה בסדר.
ג'אדג' זה לא זה. אחרי 7 משחקים שאני רואה אותו כאן אני כבר אופתע מאוד אם הוא יהיה פה בסוף החודש. ידיים רעות, יכולת אישית נמוכה מדי, מאוד חד גוני והכי גרוע שהוא גם לא אתלט כזה גדול. היתה לו הזדמנות גדולה היום עם כל הפציעות, אבל הוא היה נראה כל כך חסר אונים בכל סיטואציה. הוא ריבאונדר טוב אבל גם את זה קשה לו למנף בגלל הידיים שלו שבאמת ממשחק למשחק מתגלות כנוראיות. בקיצור טוב שג'ף אלן פה, שרק יחלים מהר.
בהרצליה דרו קרופורד (כצפוי) שחקן פשוט אדיר. חוץ ממנו שלושת הזרים האחרים שלהם ליצנים (גם כצפוי).