פז, יכול להיות שזה מוקדם, אבל כל מה שאנחנו כותבים פה זו התרשמות ראשונית, כמובן דברים יכולים להיראות אחרת בהמשך. זה בכל אופן מה שאני ראיתי עד כה. ושלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד אוהב את וויליאמסון ואלן, וגם אהבתי את מה שראיתי מאוונס עד עכשיו, וגם באטל שחקן חביב ואלגנטי (אם כי אני עדיין חושב שהוא לא מספיק טוב ומתאים בטח בתור גארד זר בודד).
KingAlpaca כתב:
קרלון?
מן הסתם כן, אבל אם מסתכלים על שמות יותר ריאליים אז שחקן כמו ג'וש סלבי (משום מה עדיין ללא קבוצה דרך אגב) היה מתאים מאוד, גם בתור שחקן פיק אנד רול וגם בתור שחקן שייקח את המשחק על עצמו. ובנוסף הוא שחקן שהתקרה שלו בשמיים ויש לו את הפוטנציאל לקחת לבד קבוצה רחוק מאוד. גם ליונס ודיאנטה גארט שחתמו בליגה היו מתאימים למשבצת הזאת.
ולגבי מה שכתבו על העניין התקציבי, אני מצטרף לקריאת הבולשיט. העונה תקציב הזרים שלנו עלה משמעותית בהשוואה לתקציבים שאיתם התחלנו את העונות הקודמות (בעונה הקודמת התקציב עלה משמעותית במהלך העונה עם ההחתמה של תומפסון אבל זה סיפור אחר) והוא פחות או יותר ברמה של רוב הליגה. ועל הישראלים אנחנו עדיין משלמים יותר מרוב הליגה, כולל פיצויים על שחקנים ששחררנו (סקוורר ושולדבראנד). כך שיש את ירושלים ומכבי, ואחר כך את ראשל"צ שהשתוללו עם כספים העונה גם בזרים וגם בישראלים, וכנ"ל אילת עם ארבעה זרים של 110 אלף דולר וסגל ישראלי יקר מאוד, ושתיהן נראות באמת מעל שאר הליגה כרגע. אבל על שאר הקבוצות אין סיבה להסתכל מלמטה. לחיפה יש אולי על הנייר תקציב גבוה אבל מה שג'ף רוזן עושה בשתי העונות האחרונות זה ביזיון, הביא גארד זר מליגת חובבים, זר שלו נפצע לחודשיים ובמקום להחליף אותו הוא הביא במקומו ליצן מאותה ליגת חובבים, וזר חמישי שחתם לפני חודש עדיין לא נחת ולא ברור מתי יגיע בכלל. אין ספק בכלל שקטש מקבל הרבה יותר כלים לבנות קבוצה טובה מאשר רמי הדר. לכל השאר יש תקציב יותר נמוך לדעתי, כולל חולון שלה יש תקציב זרים קצת יותר גבוה אבל הם משלמים משמעותית פחות על הישראלים. ובואו לא נשכח שאנחנו משלמים על הצוות המקצועי הכי הרבה בליגה למעט ירושלים ומכבי, כך שהמאמן אמור להביא תוצאות מעבר לרמת התקציב שלנו. גם אני הייתי שמח אם היו משקיעים פרטיים, אבל גם במתכונת הנוכחית אנחנו צריכים להצליח יותר.