תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פותחים עונה בגביע ווינר!
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם כולם.
בלאט לא צריך לשחק דקה. בטח שלא 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:26 
באטל היה היום השחקן הכי טוב של הפועל בלי תחרות בכלל. וזה שמצפים ממנו שיהיה ליונס וכו׳ מבחינתי מראה עד כמה אנחנו מתעלמים מכך שיש להפועל מאמן שעושה לטעמי עבודה גרועה. כי לבאטל יש המון יכולות וקטש לא מנצל אותן. הוא יודע לעלות על חסימות ולקלוע, הוא פיק אנד רולר, הוא מנהל משחק, יש לו יד טובה. יש לו המון דברים לנצל. אבל גם לארי אובאנון שחקן עם המון יכולות. כמה פעמים בעונה שעברה עשו לו חסימה מדורגת? למה לעשות משהו אם אפשר לשחק את אותו פיק אנד רול מעציב משחק אחרי משחק. ואחרי עונה כושלת יאריכו לך את החוזה.
הבעיה היא לא באטל. הבעיה היא רק עודד קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
אתה מחמיר איתו.
לקטש הייתה היום מטרה להפסיד,
והוא ביצע את זה בצורה מבריקה.
טיפה קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:32 
הבעיה היא אחת - כסף!!! הגיע הזמן שנבוא ונגיד לעצמנו , יש לנו קבוצה עם תקציב בינוני בליגה וזה מה שנקבל
יש לנו 2 ישראלים שחקני נבחרת, 2 זרים ברמה גבוהה ועוד 2 חלשים עד להחריד. היתר זה תוספות סבירות וצעירים נחמדים.
אם לא נעשה קפיצת מדרגה מבחינת תקציב (ואת זה אי אפשר לעשות בקונספט הנוכחי של העמותה ) אז בוא לא נקפוץ ונהרוג את קטש או
את ההנהלה, קטש עצמו היה מת שיהיה לו את יונתן כישראלי אפילו יותר מאת מתן, קטש היה מביא 2 זרים ברמה של אילת בפנים אם היה יכול.

שיחקנו היום מול קבוצה שהצליחה להשאיר את וויאט, פאלמר וכדיר שאלו שלושה שחקנים שקיבלו הצעות מאוד גבוהות מבחוץ ועדיין נשארו.

הכל זה כסף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:33 
היום בהחלט יכולתי לראות את הדברים הטובים שיש לבאטל ואני באמת חושב שאותו לא הייתי מחליף. הבעיה היא שגם אם ג'אדג' יוחלף באלן אנחנו נשארים בלי סקורר ובלי שחקן נוסף שיכול לייצר. ואפשר לראות שאנחנו בסופו של דבר באותו מצב שבו היינו בשנה שעברה - כשהשלשות נכנסות אנחנו נראה יופי. כשהן לא אין לנו הרבה מה למכור התקפית. יש לנו שלושה זרים שהם שחקנים משלימים ועוד זר שיכול להתפוצץ אבל מאד מאד מוגבל ביכולת שלו לייצר וזקוק ליום מטורף כדי להתפוצץ. מסתכלים על תפוקת הנקודות שלנו מה זרים ומבינים כמה אנחנו בבעיה. כשאין על הקווים מאמן שיודע לנצל את מעט היתרונות שיש לנו ולהחביא את החסרונות הרבים שיש, קשה להסתכל על העונה הזו בתקווה להמשך טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:35 
כל פעם שבלאט עלה על המגרש ושמר על ניסים או וואייט היה לי פלאשבק להפסד המזעזע שנה שעברה לאילת בדרייב אין עם הדקות לגוט ובלאט שנתקעו חצי שעה בכל חסימה וחטפו שלשות על הפרצוף. לשחק עם שחקנים כאלה מול הקו האחורי הקטלני של אילת זה פשוט התאבדות. לא רוצה לקבור את בלאט שהוא בסה״כ ילד טוב, אבל הוא לא היה צריך לעלות היום בדקות שעלה אם רצינו לנצח את המשחק.
בכל מקרה לא הוא הבעיה, הוא צריך להיות שחקן 9-10. מה שיותר מדאיג אותי כרגע זה אמיתי ואני מקווה שזה רק חוסר ביטחון והוא ייצא מזה. הוא כן שחקן עם יכולות וכישרון אבל בינתיים מתחילת העונה הראש שלו במקום אחר. הוא צריך לעשות קפיצת מדרגה השנה אחרת תהיה בעיה עם איך שהסגל בנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:35 
gigs כתב:
הבעיה היא אחת - כסף!!! הגיע הזמן שנבוא ונגיד לעצמנו , יש לנו קבוצה עם תקציב בינוני בליגה וזה מה שנקבל
יש לנו 2 ישראלים שחקני נבחרת, 2 זרים ברמה גבוהה ועוד 2 חלשים עד להחריד. היתר זה תוספות סבירות וצעירים נחמדים.
אם לא נעשה קפיצת מדרגה מבחינת תקציב (ואת זה אי אפשר לעשות בקונספט הנוכחי של העמותה ) אז בוא לא נקפוץ ונהרוג את קטש או
את ההנהלה, קטש עצמו היה מת שיהיה לו את יונתן כישראלי אפילו יותר מאת מתן, קטש היה מביא 2 זרים ברמה של אילת בפנים אם היה יכול.

שיחקנו היום מול קבוצה שהצליחה להשאיר את וויאט, פאלמר וכדיר שאלו שלושה שחקנים שקיבלו הצעות מאוד גבוהות מבחוץ ועדיין נשארו.

הכל זה כסף!

במילה אחת - בולשיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:40 
הישראלים של אילת נתנו היום כל כך מעט בהשוואה לזרים (המדהימים) שלהם, ואצלנו זה בדיוק הפוך.
רביב כצפוי חזר מהנבחרת בכושר שיא. השאיר אותנו לבד במשחק. רוברט הרבה פחות טוב כשיש מולו גבוה רציני ואתלטי כמו שהיה לו היום.
באטל מהיר ואנרגטי ואחלה שחקן. הוא חייב לקחת יותר זריקות, כי הרבה פעמים הגיע לצבע ומסר החוצה לשחקן במצב פחות טוב ממנו. אוונס איכזב, וגם שפת הגוף שלו מאכזבת. הוא אתלט שיודע לקפוץ אם הוא רוצה, אבל הגנה לא בא לו לעשות. יש לו קבלת החלטות בזריקות מאוד רעה. ג׳אדג׳ לדעתי קיבל דקות כדי לתת לו עוד צ׳אנסים אמיתיים למרות שלא הגיע לו. הוא חייב ללכת אם לא יהיה שינוי. ואת ג׳ף להחתים כבר עכשיו. כשרואים על איזה זרים אנחנו נופלים - זה רק מדגיש כמה הוא מציאה.
בלאט בשום קבוצה בליגת העל לא היה רואה דקות. לא מבין למה הוא מקבל אצלנו כ״כ הרבה. אמיתי זורק שלשות בלי חשבון כאילו הוא השחקן הכי טוב בקבוצה. געגועיי לסקוורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
gigs כתב:

הכל זה כסף!

במילה אחת - בולשיט

בוא תסביר לי מה ״בולשיט״ במה שהוא כתב. גם אם אני מוציא את מכבי וירושלים מהליגה, עדיין חיפה, אילת, חולון וראשון קבוצות עם יותר אמצעים.
הלוואי שהיה את הבן אדם שישים את הכסף להשאיר את יונתן או להביא עוד גארד ישראלי כמו בן שימול או 4 זרים באותה רמה ולא ״מציאות״.
יכול להיות שיש בהפועל הנוכחית עוד בעיות מלבד כסף, להגיד שזה בולשיט זה פשוט לא נכון.
מחר בבוקר אני מחתים את אפי. אבל עדיין קשה לי לבוא בתלונות לעודד שצריך להתמודד עם שחקנים משלימים שלא שווים צמרת לאומית. דבר שכסף היה פותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 00:28 
החמישייה שלנו קלעה 67 נק' של אילת 65 הספסל שלנו נתן 16 נק' שלהם 26 כאן ההבדל. אז יכול להיות שמול רוב קבוצות הליגה זה אמור להספיק אבל אבל כמו שההגנה שנו נראתה היום ומול קבוצות קצת יותר רציניות כמו אילת שלהם יש ספסל שנותן יחסית תפוקה אנחנו נהיה בבעיה. אני לא יודע אם ספסל של מתן, אלן ואמיתי זה ספסל שיכול לתת בקביעות 15-20 נק' כל משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
gigs כתב:

הכל זה כסף!

במילה אחת - בולשיט

בשתי מילים - ממש בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 00:55 
דוקא אלן עם פוטנציאל להפתיע לדעתי התקפית. מדהים כמה טוב הוא נראה פיזית בשביל שחקן בג׳ט לג שנחת לפני רגע ולא שיחק או התאמן בקבוצה 4 וחצי חודשים. בחיפה הוא היה שחקן של 15 נקודות למשחק, שזה כמובן נתון מנופח בשבילו והוא לא כישרון התקפי גדול, אבל הוא יכול לעשות את ההבדל במשחקים מסוימים גם בהתקפה. זו לא הנוכחות של רותבארט שאין לה תחליף, אבל הוא פינישר לא רע בכלל עם הידיים הארוכות שלו.
מת שוויליאמסון כבר יחזור ונראה אותם ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 01:15 
כל מילה של פרוויס ורדנקו.
אני שומע היום בטלוויזיה שקטש כועס ששחקנים לא שומרים. היו לנו שנה שעברה שני שחקני הגנה בקבוצה ואת שניהם הוא החליף בשחקנים פחות טובים, אז ממה הוא מופתע בדיוק?
אגב, כל הרעיון בלהביא את באטל היה להביא רכז שיודע לשחק פיק אנד רול וישחרר את רביב לעמדה מספר 2, אז למה שוב רביב מרכז רוב המשחק? רבאק אפילו כשבלאט שיחק עם באטל אז בלאט ריכז ובאטל עמד בפינה.
לא מבין את קבלת ההחלטות הזו, זאת צריכה להיות הקבוצה של באטל. זה בכלל לא קשור לאימון, זה קומון סנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהבעיה עם הזרים היא לא עם אחד ספציפי אלא כמכלול - יש לנו ארבעה זרים סבירים פלוס-מינוס (כשאני מחשיב כמובן את וויליאמסון במקום ג'אדג') אבל אף אחד לא מעבר, לא בטופ של הליגה וחייבים לפחות אחד כזה בשביל לרוץ למעלה. יכול להיות שאחד מהנוכחיים יתגלה פתאום בהמשך ככזה, כמו סקוט שבכל הקדם-עונה פלוס כמה מחזורים ראשונים נראה לא טוב רוב הזמן ואז במחזור חמישי בערך עשה פריצה, אבל הסיכוי לכך נמוך. ובנוסף על כך הסגל הזה לא מאוזן, בלי מספיק כלים בקו האחורי ובלי קליעה מבחוץ, וספסל חלש.
באטל היה היום טוב אבל עדיין יש בו הרבה דברים שמטרידים אותי. דבר ראשון הוא שיחק נגד אילת שהגארדים שלה חלשים מאוד בהגנה, גם המשחק הטוב השני שלו היה נגד אילת וההתרשמות שלי היא שהוא מושפע מאוד מרמת ההגנה עליו. יש לו מעלות שאפשר להתרשם מהן - קליעה, חוכמת המשחק, הרצון לשתף אחרים ולא לכפות את המשחק, אבל שוב, הוא יוצר מכדרור ברמה כל כך לא טובה שזה מאוד בעייתי. זה הופך את הפיק אנד רול שאנחנו משחקים כל התקפה ללא אפקטיבי בעליל (לא הבנתי את המשפט עליו שהוא פיק אנד רולר, כרגע זה נראה בדיוק ההפך), בסגל הזה ובשיטה שבה אנחנו משחקים היינו חייבים שחקן שהוא מאסטר בפיק אנד רול וזה ממש לא כך, וזה אפילו פחות טוב ממה שחשבתי שהוא יהיה (מהבחינה הזאת). בנוסף גם משחק ההגנה שלו היום חזר לסורו אחרי הבלחה אתמול.
אוונס הציג היום לראווה את כל החסרונות שיש לו בתור שחקן. הוא לא מספיק מוכשר מבחינה טכנית בשביל להיות מעל הליגה. בימים שהקליעה שלו לא תיכנס יש תקרה ברורה לרמה שבה הוא יכול לתרום. בנוסף כל הניסיונות ללכת לבד, אם זה פוסט אפ ואם זה לקחת כדור וללכת אחד על אחד (למעט אם הוא מזהה מיס-מץ' או שיש לו כבר יתרון של חצי צעד על המגן) צריכים להיפסק לאלתר, זה לא מה שהוא יעיל בו. הבעיה שזה גם נובע מהמחסור בשחקנים יוצרים בקבוצה, וגם זה תפקיד של קטש להגדיר לו את התפקידים שלו בתור שחקן ואין לי שמץ של אמונה בקטש.
ונשארים עם וויליאמסון ואלן, שגם, הם שחקנים טובים אבל יש להם תקרה מאוד ברורה (והם כבר שיחקו בארץ אז אפשר להעריך את היכולת שלהם מעבר למשחקי האימון עד כה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 01:52 
סמל אישי של המשתמש
קרלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 03:33 
לא יודע אם כבר אפשר להגיד שכל הזרים שלנו רק סבירים. אבל זה מעבר לעניין של רמה, זה עניין של סגנון. כמו שכתבתי אתמול שאין לנו שחקן בסגנון של קאליף ווייאט, אייזיה סוואן, מארק ליונס, מייקל אומה וכו', אז היום ראו את החשיבות של זה בענק. הגענו לשיוויון ברבע הרביעי ואז בא הווייאט המזדיין הזה (כהרגלו יש לומר) והעלה לבד את היתרון ל-8 תוך שניה עם שלשות לא קשורות למשחק, ובעצם גמר את המשחק. שוב, אפשר לאהוב אותו ואפשר לא לאהוב אותו (אני לא מת עליו בכלל), אבל זה שחקן שמנצח משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 04:02 
סמל אישי של המשתמש
קרלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מיק ג'ונס כתב:
75 שקל על גביע ווינר...שתישרף המנהלת המזדיינת הזאת.

וואו.

ומעניין שמחיר כרטיס לגמר, לכל היציעים, עולה פתאום רק 40 שח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
פז, יכול להיות שזה מוקדם, אבל כל מה שאנחנו כותבים פה זו התרשמות ראשונית, כמובן דברים יכולים להיראות אחרת בהמשך. זה בכל אופן מה שאני ראיתי עד כה. ושלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד אוהב את וויליאמסון ואלן, וגם אהבתי את מה שראיתי מאוונס עד עכשיו, וגם באטל שחקן חביב ואלגנטי (אם כי אני עדיין חושב שהוא לא מספיק טוב ומתאים בטח בתור גארד זר בודד).

KingAlpaca כתב:
קרלון?

מן הסתם כן, אבל אם מסתכלים על שמות יותר ריאליים אז שחקן כמו ג'וש סלבי (משום מה עדיין ללא קבוצה דרך אגב) היה מתאים מאוד, גם בתור שחקן פיק אנד רול וגם בתור שחקן שייקח את המשחק על עצמו. ובנוסף הוא שחקן שהתקרה שלו בשמיים ויש לו את הפוטנציאל לקחת לבד קבוצה רחוק מאוד. גם ליונס ודיאנטה גארט שחתמו בליגה היו מתאימים למשבצת הזאת.

ולגבי מה שכתבו על העניין התקציבי, אני מצטרף לקריאת הבולשיט. העונה תקציב הזרים שלנו עלה משמעותית בהשוואה לתקציבים שאיתם התחלנו את העונות הקודמות (בעונה הקודמת התקציב עלה משמעותית במהלך העונה עם ההחתמה של תומפסון אבל זה סיפור אחר) והוא פחות או יותר ברמה של רוב הליגה. ועל הישראלים אנחנו עדיין משלמים יותר מרוב הליגה, כולל פיצויים על שחקנים ששחררנו (סקוורר ושולדבראנד). כך שיש את ירושלים ומכבי, ואחר כך את ראשל"צ שהשתוללו עם כספים העונה גם בזרים וגם בישראלים, וכנ"ל אילת עם ארבעה זרים של 110 אלף דולר וסגל ישראלי יקר מאוד, ושתיהן נראות באמת מעל שאר הליגה כרגע. אבל על שאר הקבוצות אין סיבה להסתכל מלמטה. לחיפה יש אולי על הנייר תקציב גבוה אבל מה שג'ף רוזן עושה בשתי העונות האחרונות זה ביזיון, הביא גארד זר מליגת חובבים, זר שלו נפצע לחודשיים ובמקום להחליף אותו הוא הביא במקומו ליצן מאותה ליגת חובבים, וזר חמישי שחתם לפני חודש עדיין לא נחת ולא ברור מתי יגיע בכלל. אין ספק בכלל שקטש מקבל הרבה יותר כלים לבנות קבוצה טובה מאשר רמי הדר. לכל השאר יש תקציב יותר נמוך לדעתי, כולל חולון שלה יש תקציב זרים קצת יותר גבוה אבל הם משלמים משמעותית פחות על הישראלים. ובואו לא נשכח שאנחנו משלמים על הצוות המקצועי הכי הרבה בליגה למעט ירושלים ומכבי, כך שהמאמן אמור להביא תוצאות מעבר לרמת התקציב שלנו. גם אני הייתי שמח אם היו משקיעים פרטיים, אבל גם במתכונת הנוכחית אנחנו צריכים להצליח יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 07:09 
הגיע גם הזמן שאדון קטש יפסיק לדבר כל הזמן על המגבלות התקציביות שיש בהפועל תל אביב. כרגע המגבלה התקציבית הגדולה ביותר של המועדון זה שהוא משלם הרבה כסף למאמן שלא שווה את זה. ובכסף הזה היה אפשר להביא את אבי בן שימול על חשבון גיל אמיתי ולשדרג את הזרים. את קטש הביאו לא כדי לקטר על המגבלות, אלא כדי להעניק להפועל יתרון בעמדת המאמן על שאר הליגה. כרגע גם משלמים הרבה כסף למאמן וגם הוא עושה עבודה רעה. ואולי הגיע הזמן שההנהלה תגיד לקטש שיתחיל להביא תוצאות. ולא, אנחנו לא רק בפתיחת העונה, אלא אחרי עונה איומה ונוראה עם כדורסל מזעזע.
הערה לגבי תמיר בלאט. אני כן חושב שיש לו מקום בליגת העל. הוא שחקן מוכשר ואינטיליגנטי. אבל כרגע זה לא משנה. כי מה שהמאמן שלו עושה במשחקים האחרונים זה להכניס אותו בסיטואציות שהוא לא יכול להיות בהן יעיל. אם קטש, משחק שני ברציפות, מעלה את תמיר לדקות משמעותיות כשלצדו בקו האחורי גיל אמיתי, אז מה בדיוק הוא חושב שיקרה? אתה צריך לעזור לשחק צעיר. שישחקו כשלצדו באטל ואוונס, באטל ורביב, שיעזרו לו. שלא הכל ייפול עליו. ובנוסף, אתה לא יכול לשים אותו על אפיק. איך הוא בדיוק אמור להתמודד עם זה. אבל כמו שפז כתב, זה מחזיר גם אותי לעונה שעברה אז הוא שם את תמיר על אפיק ואת גולן על אורלנד. ואם זה שוב קורה אז אולי הגיע הזמן לומר שהבעיה היא במאמן. ואולי הפועל צריכה מאמן אחר שאשכרה ישפר את הקבוצה.
לגבי באטל. אני משוכנע שבקבוצה אחרת, עם מאמן יסודי, הוא היה נותן תפוקה מעולה. בברדק הפיק אנד רולים של הפועל, כשלא עושים עבורו כמעט כלום, זה קשה. ועדיין הוא משחק טוב.
בקיצור. שקטש יתחיל להראות שהוא שווה את הכסף שמשלמים לו. או שההנהלה תקבל החלטה קשה לפני שהעונה הולכת פייפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 07:21 
שמוליקיפוד כתב:
רדנקו כתב:
gigs כתב:

הכל זה כסף!

במילה אחת - בולשיט

בוא תסביר לי מה ״בולשיט״ במה שהוא כתב. גם אם אני מוציא את מכבי וירושלים מהליגה, עדיין חיפה, אילת, חולון וראשון קבוצות עם יותר אמצעים.
הלוואי שהיה את הבן אדם שישים את הכסף להשאיר את יונתן או להביא עוד גארד ישראלי כמו בן שימול או 4 זרים באותה רמה ולא ״מציאות״.
יכול להיות שיש בהפועל הנוכחית עוד בעיות מלבד כסף, להגיד שזה בולשיט זה פשוט לא נכון.
מחר בבוקר אני מחתים את אפי. אבל עדיין קשה לי לבוא בתלונות לעודד שצריך להתמודד עם שחקנים משלימים שלא שווים צמרת לאומית. דבר שכסף היה פותר.

הבולשיט הוא בשימוש שעושים בכסף שיש. כשזורקים אותו על מאמן חלש כמו קטש ועל זרים רעים, אתה מגדיל את הפער שלך מהקבוצות ברמת התקציב שלך או שמשחק ברמה שלהן במקום שתהיה שתי דרגות מעליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 07:25 
וכל מילה של פרביס ויובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 08:59 
כבר בעונה שעברה סברתי ש"פיק אנד רול" לא יכול להיות חזות הכל אלא רק "דבר מה נוסף", כשה"פיק אנד רול" הוא חזות הכל - ככה אנחנו נראים. ולמי שלא ירד לסוף דעתי - אני מסכים עם כל מילה של פרויס ביחס למאמן שלנו. אולי הוא מאמן טוב, אבל למועדון שלנו הוא לא מתאים. אפשר לחשוב שלמאמן הקודם היה תקציב גבוה ורק בהגיע קטש חתכו את התקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
רק שגם ארז כשל לגמרי וגם ארז התבכיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 10:04 
מבחינת סגל וזרים, קטש מקבל תנאים מעולים, ביחס להפועל. שיפסיק עם הדיבורים האלה ויתחיל לנפק תוצאות. וזהו. שוב, כרגע המגבלה התקציבית המרכזית של הפועל תל אביב זה עודד קטש, שמקבל הרבה כסף ונותן מעט מאוד תוצרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 11:30 
לא בפעם הראשונה, אתם מגזימים לגמרי. קחו אוויר.

רביב ורוטברט עשו עם הקבוצה 3 אימונים מלאים, ג'ף עשה אימון 1, שחקן חמישייה שלנו נפצע לחודש ולכולם ברור שזה פוגע בהכנה.

ראיתם את הפועל משחקת 2 משחקיים "רשמיים" - באחד ניצחנו קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו ובשני הפסדנו לקבוצה +- ברמה שלנו עם סגל שחקנים שמכיר אחד את השני ולא קבוצה כמעט חדשה לגמרי. קורה. טוב שזה קורה עכשיו ואני מקווה שנלמד מזה להבא.

ובכלל, הליגה עוד לא התחילה ואתם כבר מפטרים את המאמן, זורקים את השחקנים ומחליטים שהכל נורא והנה שוב עונה גרועה.
תנשמו עמוק ותנו קצת, טיפה, אמון במערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
אילת לא קבוצה ברמה שלנו, יש להם תקציב גבוה יותר בהפרש לא טרביאילי.
זה עדיין לא סותר אגב שלא היינו צריכים להפסיד אתמול ושאני נוטה להסכים שקטש לא מאמן משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 11:54 
צור צודק בעיקרון. אני יודע שאצל אלה שכותבים על קטש הדברים לא באמת קשורים ספציפית למשחק אתמול אלא כלליים, אבל בהקשר הספציפי של שני המשחקים בגביע ווינר הפועל נראו בסדר גמור בהתחשב בנסיבות (בטח יותר טוב ממה שחשבתי). לא צריך לחפש את הבן אדם בפינה ובטח לא על משחק בגביע ווינר שהיה עדיף להפסיד, ואחרי ניצחון על ירושלים (שדוקא הוא תפקד בו מצוין וקיבל פה מעט קרדיט). להסיק מסקנות ספציפיות על איך קטש ישתמש בבאטל לפי המשחק השני שלו ליד רביב (שהוא חצי משחק אימון) זה לא רציני בשלב הזה. מה שאני מסכים עם פרביס באופן די מוחלט זה שלא צריך להשקיע במאמן סכומים כמו שקטש מקבל אצל קבוצה בתקציב כמו שלנו.
אני גם רוצה להזכיר לכם שהמחליף הפוטנציאלי של קטש יושב על הספסל לידו כרגע, הוא לוקח חלק פעיל בכל מה שקורה בקבוצה ויש לו העונה חלק בלתי נפרד באיך שהקבוצה תראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 12:25 
רק עודד.
אני מת עליו, ואני מודה שאני לא כל כך יודע למה
אבל לא הייתי מחליף אותו בשביל אף אחד אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
תמיר בלאט שחקן לגיטימי ל-10 דקות במשחק. זה שהוא היה חלש היום, קורה.
עשה קפיצת מדרגה משמעותית מהעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: