Fez כתב:
קודם כל הכי חשוב שהפסדנו ונמנענו ממשחק סופר מיותר ביום שני שרק רע יכול לצאת ממנו.
אני אתן לקטש קרדיט שהוא לא באמת רצה לנצח ובגלל זה הוא עשה הכל כדי להפסיד, כי חד משמעית הוא עשה הכל כדי להפסיד.
היום באטל היה קצת יותר טוב ולקח על עצמו יותר, אוואנס איבד ביטחון מבחוץ וגם ניסה יותר מדי לייצר מכדרור תחת לחץ מה שנראה רע, רביב היה באחד המשחקים הגדולים שלו תחת קטש, ג׳ף נשמה, רותבארט גדול אבל קצת נאבד בפיק אנד רולים המוגזמים לפעמים ולא השתמשנו בו טוב היום. אבל מה שהכי זעק והכי מדאיג זה גיל אמיתי (וכל נושא הספסל שציינתי אתמול). אמיתי כל כך חשוב בתור הגארד המחליף שלנו, במיוחד עם איך שהקבוצה נבנתה. שחקן שאמור לשחק 15-20 דקות במשחק ועד עכשיו רוב הזמן הוא משחק עם ביטחון של ילד מהנוער בכל אספקט אפשרי (במיוחד קליעה והובלת כדור שזה המינימום). בלאט זה כמובן לא פיתרון ובמעט ששיחק היום גרם נזק שהיה קשה מאוד לתקן.
יש חמישייה שנראית באמת טובה, אבל הספסל כרגע נראה כמו מה שהיה לנו לפני שנתיים עם קאונסיל, אריאלי, יותם שירן ושות׳. לא קיים דבר כזה.
מסכים איתך לגבי ניהול המשחק. אגב, מה שהטריד אותי יותר מהחילופים היה דווקא שאוונס נשאר על המגרש המווון דקות כשהוא היה כבוי לגמרי. זה בדיוק השלב שבו שחקן צריך קצת הרגעה על הספסל ולחזור אחרי שתיים-שלוש דקות עם יותר אנרגיות.
עכשיו, ברגע שוויליאמסון יחזור יהיה לך ספסל של אמיתי, אלן ומתן (בהנחה הסבירה שג'אדג' ייחתך). אני מתקשה להאמין שבלאט ישחק יותר מ-3-4 דקות במשחק (אם כי אי אפשר לדעת עם קטש). על פניו זה בסדר. השאלה הגדולה היא באמת אם ומתי אמיתי ייכנס לעניינים. היום הוא כן לקח יותר שלשות, בעיקר לקראת סיום המשחק, ניסה יותר ללכת לסל וכו'. נראה לי שהוא שחקן שרץ יותר טוב כשהקבוצה יותר מחוברת, לפחות בנס ציונה זה היה ככה, אבל אולי זה ווישפול ת'ינקינג.
כך או כך, אני חושב שעם הסגל שלנו אפשר וצריך להגיע לחצי השנה.