תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פותחים עונה בגביע ווינר!
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 20:50 
טוב אנחנו לא ממש שומרים אבל רביב ובאטל עם רבע ראשון נהדר שומרים אותנו בחיים.
קטש עם החלטה מוזרה לשחק בדקה האחרונה עם בלאט, רבינוביץ' ואמיתי. בפוקס זה עלה לנו רק בארבע נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
קטש מזלזל במשחק הזה אפילו יותר ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 20:57 
חלאס עם הג'אדג' הזה.
נו בחייאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
שוב,
משחק אימון,
אבל רבינוביץ', בלאט, אמיתי וווילי זה קצת מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 21:11 
שכח לגמרי מג'ף אלן שהיה מצוין, משחק עם ג'אדג' ובלאט החייזרים, מאפשר לאוואנס לחרב אותנו.
שכחתי כבר מהתענוג הזה שנקרא עודד קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
בעיות הסאונד זה במקור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוהב בג'ף אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
יש שידור נורמאלי איפה שהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 21:54 
טוב חלאס עם המאמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
ווילי הזה מצחיק רצח,
אפילו הוילי הקודם יותר טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 22:04 
תוצאה? זמן? לטובת אלה שלא צופים... אחר כך דחקות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:
תוצאה? זמן? לטובת אלה שלא צופים... אחר כך דחקות...

עזוב.
אין קרב בכלל.
הפועל לא קרובה ללשחק כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 22:12 
היה די עגום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
"עם הסגל הזה"?!
נפצע לך שחקן אחד והבאת שחקן אחר במקומו.
על מה אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
אגב, רובי עם חיקוי ענק של יינסי.
לבחור יש פוטנציאל קומי אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
קשה להבדיל אצל קטש בין הפסד מכוון לסתם יום הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 22:26 
לפחות אין התנגשות משחקים ביום שני

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פותחים עונה בגביע ווינר!
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
סגל טוב מאוד, ניהול משחק על גבול השערוריה, בטח מאז שהשוונו ל 60:60.
לא מבין את ההחלטות שלו ברבע הרביעי,לא מבין את חוסר הקרדיט לאלן ועודף הקרדיט לג'אדג', לא מבין את הציוותים בקו האחורי.
הפסד מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
מי שלא ראה את המשחק יכול להוריד אותו מאשכול המשחקים (מי שראה בטח לא ירצה לראות שוב)

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
הקטע שהוא מעלה את הבלאט המצחיק הזה לדקה אחרונה כל רבע זו שערורייה. פשוט לא קשור לענף הילדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 22:54 
סגל מאוד לא מאוזן. ברגע שצריך לעלות עם מתן בחמישיה (שכבר יש שני ישראלים אחרים בחמישיה) - זו בעיה.
ג'אדג' לא קשור לכלום. נראה לי שעודד נתן לו היום דקות כדי לחזק את ההחלטה לחתוך אותו.
תמיר בלאט מאוד לא אתלטי, לא מהיר, ונמוך. לא באמת יכול לצאת ממנו שחקן מקצוען, חבל על הזמן שלו ושל הפועל.
אמיתי לא ברמה מספקת.
רביב שחקן על, ונראה שהוא מסתדר טוב עם באטל.
כל זה משאיר אותנו עם סגל (ראוי) מאוד קצר. הפער בין החמישיה הראשונה לשנייה הוא עצום ויסבך אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 22:55 
קודם כל הכי חשוב שהפסדנו ונמנענו ממשחק סופר מיותר ביום שני שרק רע יכול לצאת ממנו.
אני אתן לקטש קרדיט שהוא לא באמת רצה לנצח ובגלל זה הוא עשה הכל כדי להפסיד, כי חד משמעית הוא עשה הכל כדי להפסיד.
היום באטל היה קצת יותר טוב ולקח על עצמו יותר, אוואנס איבד ביטחון מבחוץ וגם ניסה יותר מדי לייצר מכדרור תחת לחץ מה שנראה רע, רביב היה באחד המשחקים הגדולים שלו תחת קטש, ג׳ף נשמה, רותבארט גדול אבל קצת נאבד בפיק אנד רולים המוגזמים לפעמים ולא השתמשנו בו טוב היום. אבל מה שהכי זעק והכי מדאיג זה גיל אמיתי (וכל נושא הספסל שציינתי אתמול). אמיתי כל כך חשוב בתור הגארד המחליף שלנו, במיוחד עם איך שהקבוצה נבנתה. שחקן שאמור לשחק 15-20 דקות במשחק ועד עכשיו רוב הזמן הוא משחק עם ביטחון של ילד מהנוער בכל אספקט אפשרי (במיוחד קליעה והובלת כדור שזה המינימום). בלאט זה כמובן לא פיתרון ובמעט ששיחק היום גרם נזק שהיה קשה מאוד לתקן.

יש חמישייה שנראית באמת טובה, אבל הספסל כרגע נראה כמו מה שהיה לנו לפני שנתיים עם קאונסיל, אריאלי, יותם שירן ושות׳. לא קיים דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:13 
כל מילה של פז.
נקווה שוויליאמסון יחזור מהר, ואלן יחליף את גאדג מהר ואז המצב יהיה קצת אחר.

אני חושב שמבחינה התקפית אנחנו די מסודרים כל עוד לא יפצעו שחקני מפתח. המבחן שלנו יהיה בהגנה. זה נראה שאתמול שמרנו מצוין והיום לא שמרנו בכלל.

ואמיתי ובלאט זה לא זה בינתיים. עדיף גל איתן אחד על שניהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:14 
אני חושב שאנחנו חוטאים לעצמנו כשאנחנו מנהלים דיונים על להביא את השחקן הזה ולא את השחקן ההוא. והאם באטל הוא האיש המתאים או לא. כי לדעתי ברור מעל לכל ספק שהבעיה הכי גדולה של הפועל תל אביב היא עודד קטש. הבעיה היא שיש מאמן שלטעמי עושה עבודה רעה מאוד. שלא ניצל בעונה שעברה את הסגל שהיה וכרגע לא מנצל את מה שיש. אז אפשר לומך שוולי ג׳אדג׳ שחקן חלש. ואני אומר שהוא שחקן חלש, אבל שאפשר להוציא ממנו הרבה יותר. ואפשר לומר שבאטל לא לוקח מספיק על עצמו. ואני אומר שהוא שחקן טוב מאוד שצריך מאמן. שחקן שבמשך ארבעים דקות פעם אחת לא עשו לו חסימה מדורגת כדי שיגיע לזריקה שלו. וזו הזריקה שלו. ושוב רביב משחק פיק אנדרולים בלי סוף. ובהגנה שום מאמץ לשמור. שום ניסיון לשבור חסימות. לעשות טראפ על אפיק ניסים. כל הזמן חילופים אוטומטיים עצלים. מצטער, זה לא רמת אימון לליגת על. זה לא רציני. זה לא עבודה הגנתית. זה סתם. קשקוש.
הגיע הזמן להבין שכבר למעלה משנה יש להפועל תל אביב בעיה אחת והיא עודד קטש. ולדבר על עודד קטש ולא על שחקנים. כי עם מאמן אחר זה היה נראה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:15 
באטל פשוט השחקן הכי טוב על המגרש by far. כשהוא מנהל את המשחק אנחנו נראים כמו קבוצה. קבלת ההחלטות שלו ברוב הזמן פשוט נהדרת. וחבל שהוא לא היה יותר אגרסיבי וניסה להפעיל אחרים יותר מדי במקום לקחת יותר על עצמו. אוונס נראה בדיוק כפי שחשבתי שיראה מול קבוצות שיש להן גבוהים אתלטים ונמוכים יחסית (כמו רוב הליגה). בלי האלי הופים בבאק דור או שלשות (ביום שהן במקרה נכנסות) פשוט אין לו מה למכור והיכולת שלו לייצר באחד על אחד לא ממש קיימת. הבעיה היא שהוא מתעקש לנסות שוב ושוב דברים שהוא לא יכול ויודע לעשות. על ההגנה שלו אני כבר לא רוצה לדבר. זו בושה וחרפה מה שהוא עושה על המגרש. רק חילופים אוטומטיים וניסיונות חטיפה עם אפס עבודת רגליים. רוטברט בהגנה נראה היום בדיוק כמו גייטס וכשיש לקבוצה ממול גבוהים אתלטים שגם קולעים מבחוץ וגם גארדים שמשחקים מצוין פיק אנד רול ההגנה שלנו נראית פשוט בדיחה.

נערך לאחרונה על ידי רדנקו בתאריך 26 ספטמבר 2015, 23:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
גם אני הייתי חושב שקטש לא רצה לנצח, אם ניהול המשחק ההזוי שלו לא היה נראה כמו כל משחק בעונה שעברה.
ואני באמת לא רוצה ליפול ככה על ילד בן 18, אבל הקטע עם תמיר בלאט זה על גבול הוועדת חקירה. לא הגיוני ששחקן שלא קשור לרמה הזאת באופן הכי ברור ומובהק מקבל קרדיט פעם אחר פעם ומחרב לנו את המשחק.
וכמובן אני מסכים עם כל מילה של פרוויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
קודם כל הכי חשוב שהפסדנו ונמנענו ממשחק סופר מיותר ביום שני שרק רע יכול לצאת ממנו.
אני אתן לקטש קרדיט שהוא לא באמת רצה לנצח ובגלל זה הוא עשה הכל כדי להפסיד, כי חד משמעית הוא עשה הכל כדי להפסיד.
היום באטל היה קצת יותר טוב ולקח על עצמו יותר, אוואנס איבד ביטחון מבחוץ וגם ניסה יותר מדי לייצר מכדרור תחת לחץ מה שנראה רע, רביב היה באחד המשחקים הגדולים שלו תחת קטש, ג׳ף נשמה, רותבארט גדול אבל קצת נאבד בפיק אנד רולים המוגזמים לפעמים ולא השתמשנו בו טוב היום. אבל מה שהכי זעק והכי מדאיג זה גיל אמיתי (וכל נושא הספסל שציינתי אתמול). אמיתי כל כך חשוב בתור הגארד המחליף שלנו, במיוחד עם איך שהקבוצה נבנתה. שחקן שאמור לשחק 15-20 דקות במשחק ועד עכשיו רוב הזמן הוא משחק עם ביטחון של ילד מהנוער בכל אספקט אפשרי (במיוחד קליעה והובלת כדור שזה המינימום). בלאט זה כמובן לא פיתרון ובמעט ששיחק היום גרם נזק שהיה קשה מאוד לתקן.

יש חמישייה שנראית באמת טובה, אבל הספסל כרגע נראה כמו מה שהיה לנו לפני שנתיים עם קאונסיל, אריאלי, יותם שירן ושות׳. לא קיים דבר כזה.

מסכים איתך לגבי ניהול המשחק. אגב, מה שהטריד אותי יותר מהחילופים היה דווקא שאוונס נשאר על המגרש המווון דקות כשהוא היה כבוי לגמרי. זה בדיוק השלב שבו שחקן צריך קצת הרגעה על הספסל ולחזור אחרי שתיים-שלוש דקות עם יותר אנרגיות.

עכשיו, ברגע שוויליאמסון יחזור יהיה לך ספסל של אמיתי, אלן ומתן (בהנחה הסבירה שג'אדג' ייחתך). אני מתקשה להאמין שבלאט ישחק יותר מ-3-4 דקות במשחק (אם כי אי אפשר לדעת עם קטש). על פניו זה בסדר. השאלה הגדולה היא באמת אם ומתי אמיתי ייכנס לעניינים. היום הוא כן לקח יותר שלשות, בעיקר לקראת סיום המשחק, ניסה יותר ללכת לסל וכו'. נראה לי שהוא שחקן שרץ יותר טוב כשהקבוצה יותר מחוברת, לפחות בנס ציונה זה היה ככה, אבל אולי זה ווישפול ת'ינקינג.

כך או כך, אני חושב שעם הסגל שלנו אפשר וצריך להגיע לחצי השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פותחים עונה בגביע ווינר!
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
ברגע שוויליאמסון יחזור אז החמישיה תהיה באטל, רביב, אוונס, וויליאמסון ורות'בארט.
מתן ואלן יעלו מהספסל ויתנו הגנה ומכות ואטרף אבל כרגע אין לנו שחקן מהספסל שיכול לעלות ולייצר נקודות, אמיתי חייב לעבוד על הקליעה שלו (1 מ 7 לשלוש היום) כי אחרת אנחנו בצרות. לא יודע מה היה ההבדל בשכר בינו לבין סקוורר אבל דווקא אסה היה הרבה יותר מתאים לסגל הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:20 
וכמובן שגם אני מסכים עם כל מילה של פרביס. לצערי אמרתי את זה גם לפני תחילת העונה ולצערי זה נראה שאנחנו שוב בדרך לזרוק עונה לפח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 23:22 
אני מאוד חושש ומאוכזב מהתפוקה שלנו מחוץ לקשת, אוואנס ובאטל קולעים לא רע אך לא מספיק יציב וזה לא יספיק (מצפה לתפוקת שלשות כמו של פאלמר - וייאט / מקגוויר - טיילור)
דבר נוסף שמאוד מדאיג זה היכולת ליצור לעצמנו, אוואנס לא נראה כזה וגם באטל לצערי לא מראה דברים, הוא מתקשה מאוד לסיים בצבע, לייצר חדירות ורק מסוגל לקלוע שלשה פנוייה.
באטל הכי מדאיג אותי, הוא הזר הכי יקר שלנו ונכון שאנחנו רק בהתחלה אבל רואים שהוא רחוק מלהיות ליונס/טיילור/סלבי. הוא מאוד נמוך ולא אתלט וזה מגביל אותו בכל כך הרבה מקומות והוא הזר הכי יקר שלנו והכי חשוב מקצועית.

לצערי אני חושב שנצטרך פה חילוף נוסף מעבר לג'אדג'/אלן אם באטל לא יתעלה וישתפר מהר מאוד
אי אפשר להישאר חשופים משני הצדדי, או שיביאו רכז במקום בבאטל עם דגש על קליעה יציבה וניהול משחק (בהחלט אפשר להביא אחד כזה בכסף שבאטל מקבל) או שיביאו עוד גארד במקום אחד הגבוהים.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: