תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פותחים עונה בגביע ווינר!
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 17:28 
שוויליאמסון יבריא, אלן במקום גאדג ויש אחלה קבוצה.
רביב ובאטל זה שילוב מצוין, אוונס שחקן מאוד מעניין וכל מה שאמרו עליו פה נכון
מתן הפתיע מאוד לטובה והלוואי שימשיך ככה
ורוטברט זה לא דומה לשום דבר שהיה לנו פה קודם. שחקן אדיר ורק שיהיה בריא.

אמיתי בינתיים לא מרשים בלשון המעטה. ואנחנו עוד נצטרך אותו. לבלאט מגיעות יותר דקות ממנו נכון לעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 17:32 
כשג'ף על המגרש יש לנו כל כל הרבה אנרגיה וידיים זריזות על המגרש שזה חייב להסתיים ביותר מתפרצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
באיזו שעה המשחק שלנו מחר?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
21:30, אצלנו בבית, אילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 18:07 
מתן בכל משחקי ההכנה היה טוב מאוד הגנתית, היום גם תרם התקפית. הלוואי וימשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 18:14 
הגיוני שכמעט כל הכרטיסים נמכרו כבר??? רק התחילה המכירה
כל הכרטיסים לשער 2 מסומנים כתפוסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
הפועל אצלי בלב כתב:

לא הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 18:19 
עומרי קנדה כתב:
הפועל אצלי בלב כתב:

לא הגיוני.

שווה לחכות למחר ולקנות בקופות?
גם כן הלאן האלה.... פתאום בכל השערים רוב הכרטיסים מסומנים כתפוסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
הפועל אצלי בלב כתב:
עומרי קנדה כתב:
הפועל אצלי בלב כתב:

לא הגיוני.

שווה לחכות למחר ולקנות בקופות?
גם כן הלאן האלה.... פתאום בכל השערים רוב הכרטיסים מסומנים כתפוסים

לא יודע אם שווה לחכות לקופות אבל אין מצב שמכרו כל-כך הרבה כרטיסים.
קח בחשבון שזאת הצגה כפולה עם מכב*-ראשל"צ משחק ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
משחק האימון הכי כיפי בהיסטוריה.
ההזויים האלה באו בטירוף כאילו זה יורוליג, סולד אאוט ליציע ובסוף הולכים הביתה לקבוצה עם חמישית תקציב
מכבי ב' ירושלים :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 18:41 
קניתי 2 כרטיסים ליציע 2 וכרגע ניסיתי לקנות עוד וכתוב שאין יותר.. לידיעתכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 18:45 
רק שלא נעלה בטעות לגמר מול מכבי :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
תגידו בבקשה כשיש שידור חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
יש עכשיו הרבה כרטיסים ל2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
משחק האימון הכי כיפי בהיסטוריה.
ההזויים האלה באו בטירוף כאילו זה יורוליג, סולד אאוט ליציע ובסוף הולכים הביתה לקבוצה עם חמישית תקציב
מכבי ב' ירושלים :LAGUH!:

גם לדעת המאמן שלהם הם הלסידו לעצמם, ליריבה מהצד השני לא היתה שום משמעות (לא אמר את זה מפורשות אבל הכל זה אנחנו הפסדנו, אנחנו לא בכושר, אנחנו לא טובים עדיין זה אפילו לא בטעות שהיתה יריבה שניצחה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 20:59 
לא ראיתי אם מישהו כתב אבל חשוב לציין -
היה פשוט כיף לראות את הפועל היום. הרבה מאוד זמן שלא נהניתי ככה מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 21:28 
נראה שיש הבדלים בולטים משנה שעברה - קודם כל במחויבות, שמשפיעה כמובן על ההגנה ועל ההקרבה.
דבר שני שיפור אדיר באתלטיות. לא ראיתי אלי-הופים בהפועל מאז ג׳וש אוונס, וגם אז זה נגמר
לרוב בהחטאות. :SMOKE:
ג׳אדג׳ נראה לא קשור ולא מחובר, אלן נראה שבא להתאבד על החיים שלו. תענוג. גם נדמה שהוא הוריד איזה 20 קילו לפחות, ועכשיו הוא חתיכת אתלט. באטל עדיין סימן שאלה, זריז ומהיר, דפק שלשות, אבל גם עשה לא מעט שטויות.
וכן,נראה שיש השפעה לשרון אברהמי. יש מצב שזה נותן איזשהו שקט למתן, אחרי השנה הסוערת שהיתה בשנה שעברה.
אני אוהב אותו, ואני חושב שהוא משלים את הנקודות החלשות של עודד.
רותבארט ורביב - חמסה חמסה שום בצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
תגידו בבקשה כשיש שידור חוזר.

חבורה של חלאות,
יש שידור חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
עונג שבת אמיתי...
כמה אנרגיות הם הביאו היום וכמה אופי הם הראו בסוף, זה משחק ששנה שעברה אנחנו מפסידים בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 22:58 
איזה שערים שלנו מחר בערב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
שוב ניצחנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 23:58 
בדיוק מה שחשבתי. זה קרה גם בשידור החוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 03:45 
סמל אישי של המשתמש
ניצחון גדול וכיף מאוד, למרות שמבחינת כדורסל הראינו מעט מאוד. ניצחנו את המשחק הזה קודם כל כי באנו להילחם ולנצח בניגוד לירושלים שבאו לטייל, בנוסף יש לנו מצ'-אפ טוב מאוד ספציפית נגד ירושלים (כמו שנה שעברה ואפילו יותר) ועל כל זה הגארדים שלהם לא הגיעו למשחק בכלל (רייט וטימור בתצוגת קליעה מזעזעת והלפרין ויתר על איזה ארבע שלשות פנויות שהוא קולע תמיד במעל 50%). לא ניצחנו את ירושלים באיזו תצוגת כדורסל משכנעת ששמה אותנו מעל שאר הליגה ויש הרבה דברים שעדיין נראו לא טוב. מה שאני לוקח מהמשחק זה שניצחנו משחק צמוד בסיטואציה קשה (ירושלים חזרו מפיגור דו-ספרתי ברבע האחרון) וניצחנו אותו יפה עם פעולות טובות בשני צידי המגרש, בניגוד מובהק לחוסר האונים שהרגשנו בעונה שעברה כל כך הרבה פעמים, והקשיחות ומשחק הלחימה שהלוואי שיאפיינו את הקבוצה שלנו העונה ולדעתי יש חומר טוב מאוד לכך (גם, בניגוד מובהק לקבוצה של שנה שעברה).

כריס אוונס - יופי של שחקן, מאוד אוהב אותו. כמו שחשבתי הוא הולך למלא את דפי הסטטיסטיקה, הוא all over the place לטוב ולרע (עד עכשיו בעיקר לטוב) וזה מה שזר צריך לתת בליגה הזאת בטח בעמדה שלו, כי זה משהו שישראלים לא יכולים לתת וזה יתרון גדול. אני חושב שאם הוא לא נתקל היום בגפני הוא מגיע ל-24 נקודות שזה בערך מה שהוא עושה במשחקי ההכנה וזה מדהים. קשה לי להאמין שהוא יצליח לשמור על המספרים האלה כשתתחיל הליגה אבל אפילו אם הוא יהיה שחקן של 16-17 נקודות זה שיחוק רציני. מעבר לכך הוא שחקן שאוהדים אוהבים ורוצים לראות, מאוד מלהיב, כל ההאלי-הופים, החטיפות, האנרגטיות, האינטראקציה עם הקהל. כיף מאוד.
זריזות הידיים שלו באמת יוצאת דופן, לא רק בחטיפות אלא גם בהאלי-הופים, חלק מהכדורים שהוא מקבל הם לא נוחים בכלל אלא שחקנים פשוט זורקים כדורים לכיוון הכללי של הסל והוא מצליח לתפוס כל כדור ולנווט אותו מהר פנימה, מעבר לאתלטיות ולקפיציות שיש לו זה לא פשוט בכלל. מזכיר את רנדל בקטע הזה. אפשר לראות בניגוד מובהק את ג'אדג' למשל, שבכמה פעמים שניסו לזרוק לו כדורים הוא בקושי הצליח לתפוס אותם ובטח שלא לעשות איתם כלום.

ג'ף מלך אמיתי, ב-15 דקות שלו בערך על הפרקט כבר הספיק ללכת מכות עם כל הגבוהים של ירושלים. זה כיף לראות, אבל זה גם חשוב מקצועית ששחקנים כמוהו שורטים ומרביצים ולא אוכלים חרא מאף אחד (כאמור בניגוד לקבוצה של שנה שעברה), למרות שאצל ג'ף זה קיצוני מדי והוא נכנס בגלל זה לבעיית עבירות תמיד. מבחינה מקצועית הכי חשוב שהוא הגיע במצב פיזי משובח, לפחות כמו שהוא היה בחיפה, וזה נותן תקווה גדולה להמשך. מבחינת כדורסל אי אפשר היה לצפות יותר משחקן שנחת רק יום לפני המשחק. בנוסף מה שעוד עומד לזכותו שיחד עם וויליאמסון ורוברט אפשר לצוות כל שניים מהם בקו הקדמי (רוברט-וויליאמסון, רוברט-אלן, אלן-וויליאמסון), ושלושת הצמדים האלה על הנייר הם צמדים טובים ומאוזנים בלי חסרונות מובהקים, מה שאמור לתת בתקווה קו קדמי חזק לאורך 40 דקות. ג'אדג' לעומת זאת גם חלש מאוד, גם לא מתאים בכלל לשאר הסגל וזה כבר די ברור שזה עניין של זמן עד שהוא ישוחרר, כנראה כשוויליאמסון יחזור מהפציעה, אני לא רואה טעם אפילו להרחיב עליו את הדיבור.

מי שאני מאוד מודאג ממנו זה באטל. למרות משחק טוב על פניו ומספרים טובים, הוא מראה בעיות כל כך בסיסיות וחמורות שאני לא רואה איך זה הולך לעבוד. הוא פשוט לא מצליח ליצור לעצמו שום דבר וזה כבר ככה כל משחק. אחוזי השלשות שלו בפיק-אנד-רול ובבידודים הם זוועה והן אפילו לא פוגעות בכלום (כל השלשות שהוא קולע זה קץ'-אנד-שוט או יציאות מחסימה). לעלות מחצי מרחק הוא אפילו לא מנסה. ניסיונות החדירה שלו די מביכים, הצעד הראשון שלו כל כך איטי וזה תמיד נגמר באיבוד או בניסיון מוזר להעיף את הכדור לסל מעל השומר שלו כי הוא אפילו לא מצליח להגיע לאיזור הטבעת. לקו הוא גם לא מגיע. הוא כן מצליח ליצור עבור אחרים, בעיקר קורא יפה את החיתוכים של אוונס ומרים לו להטבעה וגם מצא כמה פעמים את רוברט (לא מתחת לסל אלא בהיי-פוסט אבל רוברט מספיק מוכשר כדי להסתדר משם). והוא כן משחק חכם ושקול, לא במקרה הוא סיים עם שישה אסיסטים על אפס איבודים. אבל חוסר היכולת שלו ליצור ברמה הכי בסיסית גם לא מאפשרת לו לצבור נקודות, ולא פחות בעייתי גם לא מאפשרת לו להתניע את ההתקפה (שזה תפקיד מאוד גדול שמן הסתם מייעדים לו), לגרום לכל מיני חילופים ורוטציות בהגנה שיגרמו לנו ליתרון יחסי ולאפשרות לעשות סלים, וזה עוד יותר בעייתי לנוכח העובדה שחסר שחקנים יוצרים ויש בעיית קליעה מבחוץ. בטח אם אנחנו נשארים עם שלושה פורוורדים בלי עוד גארד שיכול ליצור ועם קליעה מבחוץ, אנחנו חייבים שהגארד הבודד שלנו ישלוט אבסולוטית במשחק ההתקפה שלנו וכרגע באטל נראה רחוק מאוד מזה.

לגבי רוברט, מה צריך להוסיף חוץ מזה שהוא עשה בית ספר לפישר שמרוויח כמעט פי חמישה ממנו? בנוסף ההגנה שלו היום הייתה בסדר, הוא לא יוצא מהצבע אבל יש לו שם נוכחות בגלל הגובה. אני משווה אותו לגייטס, כביכול שני סנטרים שצריך להחביא בהגנה, ולפחות מההתרשמות שלי היום זה הבדל של שמיים וארץ. רוברט עושה את המקסימום ולפחות משנה את הזריקות בצבע, גייטס פשוט חור מהלך. רוברט ריבאונדר מעולה, גייטס לא שומר וגם אחר כך לא לוקח ריבאונד. ומעבר לכך, רוברט הוא 2.16 שנלחם ומתאמץ אבל בגובה הזה קשה לשמור, לעומת זאת גייטס סתם עצלן וחוסר האנרגיות והרפיסות הזאת זה משהו שמשפיע על כל הקבוצה. כך שמהבחינה הזאת מאוד התרשמתי לטובה היום, אני מקווה שזה לא רק בגלל שזה משחק ראשון והוא רצה להוכיח משהו ושהוא יבוא כך כל משחק.

כרגע עוד בעיה שיש זה הספסל. אי אפשר לשחק עם שישה שחקנים תורמים, נגיד כשוויליאמסון יחזור אז נהיה מכוסים בעמדות 3-5 אבל אנחנו נהיה חייבים תרומה מגיל אמיתי על בסיס קבוע פשוט כי אין לנו גארדים. אני לא רוצה להישמע כמו תקליט שבור אבל מבחינתי כל משחק של תמיר בלאט זו עוד הוכחה שהוא פשוט לא מתאים לרמות האלה, בהתקפה הוא לא יכול לעשות כלום חוץ מלעמוד ולזרוק ג'אמפרים ובהגנה הוא לא יכול לשמור, בדקות שהוא עלה היום בסוף הרבע הראשון הורגשה נפילה רצינית ברמה ואלה היו הדקות שירושלים רצה.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 26 ספטמבר 2015, 05:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 05:04 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה טיפה מצחיק לנתח את האפילו לא משחק אימון הזה,
אבל אני מסכים עם הכל.
אגב, גם אמיתי מדאיג אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער בלאן או שלא היה בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
MoToBOy כתב:

אין נוער
זה 50 אחיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
ran1982 כתב:
איזה שערים שלנו מחר בערב?

יציע 1 ויציע 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 11:17 
לא נגמר הנוער. פשוט לא היה. אגב שני נערים יכולים לקנות את ההורה פלוס ילד שהוא כמו שנינוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
MoToBOy כתב:

אין נוער
זה 50 אחיד

הבנתי
אז הכרטיסים שנשארו לשער 2 שעולים 75 זה בעצם היציע יהלום?

זלוטי כתב:
לא נגמר הנוער. פשוט לא היה. אגב שני נערים יכולים לקנות את ההורה פלוס ילד שהוא כמו שנינוער.

איך אני עושה את זה? קונה כרטיס אחד של הורה+ילד ומקבל בעצם 2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 12:09 
KingAlpaca כתב:
אני חושב שזה טיפה מצחיק לנתח את האפילו לא משחק אימון הזה,
אבל אני מסכים עם הכל.
אגב, גם אמיתי מדאיג אותי.

דוקא זה המשחק הראשון שהפועל משחקים בסגל מלא וגם המשחק הראשון שבאמת לקחנו ברצינות (ולא שיתפנו את כל הצעירים וכו'). כך שיותר רציני לנתח את זה מאשר כל הניתוחים שהיו עד עכשיו...

וגם אני קצת מודאג (כמו יובל) מבחינת היכולת שלנו לייצר בקו האחורי בדגש על באטל. הוא לא נראה מספיק דומיננטי בינתיים ומתקשה לקחת על עצמו משחקים, ואוואנס אחלה שחקן שמוסיף הרבה להתקפה אבל הוא לא שחקן אחד על אחד גדול. אמיתי מאוד חסר ביטחון ובכל מקרה אני לא מצפה ממנו ליותר מדי התקפית. אם אני מסתכל על היריבות שלנו אז להפועל אין שחקן בסגנון של קאליף וואייט, אייזיה סוואן, מארק ליונס, מייקל אומה וכו' שיכול לייצר זריקה מכלום (לא כל אחד מהשחקנים האלה אני אוהב אבל אין ספק שהם מוסיפים מימד מסוים לקבוצה ומנצחים משחקים במאני טיים), וגם לא בסגנון דילייני/כריס רייט (הרכז) שאמנם הקליעה שלהם חלשה אבל הם בולדוגים של פיזיות ואתלטיות שיכולים לקחת על עצמם משחקים. באטל שחקן די טוב אבל ב-5 משחקים שלו בינתיים חוץ ממחצית אחת מול אילת לא ראיתי ממנו יכולת לקחת משחק על עצמו וזה מדאיג. מהבחינה הזאת אני חושש ששוב נהיה תלויים מאוד ברביב וזה לא דבר טוב.

עוד דבר שמסתמן זה שגם כשוויליאמסון יחזור, נראה שהתלות שלנו ברותבארט תהיה כמעט אבסולוטית (שזה טבעי בתקציב שלנו). עולם אחר כשהוא על המגרש לעומת כשלא. הנוכחות שלו ותשומת הלב שהוא דורש מההגנות זה דבר שפותח את כל המשחק, ובלעדיו זה בעיקר פיק אנד רול אחרי פיק אנד רול בלי מטרה. כשרותבארט משחק יש לך גם אופציה בצבע וגם יותר קל לכווץ את ההגנה ולהגיע לזריקה נוחה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: