תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פותחים עונה בגביע ווינר!
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
^ מדהים.
ספסל קצר, רביב כ-2 והמון חיתוכים מהבייס ליין. חזרנו קצת לעבר, בקטע טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פותחים עונה בגביע ווינר!
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 15:58 
כבר מסוף הרבע השלישי לימונד התעייף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
רביב גמור. שזה מבאס, חשבתי שאם הוא לא יוביל כדור לבד ייגמרו לו האנרגיות פחות מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
אז מי שחשב שנגמלנו מאיבוד הראש ברבע הרביעי... לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
התחלתי לראות מ60-53 לנו.
עונה חדשה, אותה השפעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

משחק צמוד זה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:10 
זמן תוצאה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
...And now for something completely different

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:13 
איזה ניצחון גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
יופי הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
שניות המנוחה לרביב ואז לאוואנס היו החלטה מעולה של קטש. מעולה. סוף סוף קבלת החלטות טובה בסיום משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:15 
יש עוד המון דברים שנראים רע, אבל משהו אחד שלא ראינו שנה שעברה בכלל לפחות ראינו, להצליח לנצח משחק צמוד בדקות האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:15 
dorz כתב:
שניות המנוחה לרביב ואז לאוואנס היו החלטה מעולה של קטש. מעולה. סוף סוף קבלת החלטות טובה בסיום משחקים.

מהלך מנצח. לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
הפועל נראו טוב. אלן זו פצצת אנרגיה ואוואנס שומר מעולה. רביב ורותברט אלו מניות בטוחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
מלבד התפוצצות של דונטה ברבע הרביעי עד שהוא התעייף לא עשו כלום.

הדבר החיובי ביותר זה האיום של אוונס (2 שלשות ברצף) ושל באטל ( 3 ברצף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
משחק צמוד זה שלנו.
:BOW:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
dorz כתב:

אל תבלבל במוח. "סוף סוף קבלת החלטות טובה בסיום משחקים"
הוא עשה את זה בכמויות עונה שעברה, תשאל את אלפקה כמה פעמים הוא רשם פה בעונה הקודמת "דווקא עכשיו הוא מוציא את סקוט?!"
פשוט עכשיו המזל היה איתנו וניצחנו משחק צמוד אחרי איזה שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
את סקוט הוא לא הוציא לרגע ולא למנוחה.
איזה שטויות אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
dorz כתב:

אל תבלבל במוח. "סוף סוף קבלת החלטות טובה בסיום משחקים"
הוא עשה את זה בכמויות עונה שעברה, תשאל את אלפקה כמה פעמים הוא רשם פה בעונה הקודמת "דווקא עכשיו הוא מוציא את סקוט?!"
פשוט עכשיו המזל היה איתנו וניצחנו משחק צמוד אחרי איזה שנה.

נו באמת. יש הבדל בין לשכוח שחקן קריטי על הספסל (וזה קרה המון עם סקוט) לבין להוציא אותו למנוחה קצרה בטיימינג הגיוני. רביב נראה גמור כמה דקות וזה היה בדיוק הזמן להוציא אותו. ככה קיבלת ממנו סל סופר-חשוב במאני טיים. גם אם זה לא היה עובד זה היה מהלך נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:24 
השלישיה של נאור הצילה את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
לא מדבר על הרגעים שהוא שכח אותו על הספסל. שזאת היתה סיטואציה אחרת לגמרי.
עשה את זה כמו גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:28 
כמו שזה נראה אלן יהיה זה שימשיך אחרי החזרה של וויליאמסון. לא משחק ענק שלו אבל אגרסיבי מאוד בצבע, המאבק בינו לליאור אליהו היה נראה כמו הבריון של השכבה שמכפכף את המסכן החלש. גם על פישר הוא לא ריחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
אלן מכניס קצת רוע חיובי, שהיה מאוד חסר בשנה שעברה (ועושה רושם שגם השנה כמעט כולם אצלנו גוד גאיז)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:43 
אלן קיבל יותר דקות מג׳אדג׳ (ככה נראה לי לפחות) וזה אחרי שנחת רק אתמול, נראה לי שזה אומר דבר או שניים...
למזלו של ג׳אדג׳ יש לו חודש להוכיח אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 16:52 
יופי של נצחון. יוסיף לבטחון של הצוות והשחקנים.
אישית יצא לי לראות רק חצי ראשון ובלט מאד רוטברט שזאת החתמת ענק.
עושה רושם שמתן חזר עם אנרגיות הרבה יותר טובות לעונה הזאת. באטל הרשים בזריקות במעבר.
אבל חסרים לנו קולעים מבחוץ. ברור שהליגה תשמור אותנו באזורית ואז נצטרך צלפים.
שחקנו נגד האלופה שהציבה הרכב מאד עמוק והנצחון הזה למרות שאינו אומר דבר פרט לעובדה שניצחת ונתן לנו בוסט מורלי להמשך.
נקווה להמשכיות ובעיקר לליגה.
יללה הפועל מלחמה.

מתי והיכן משחקי חצי הגמר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 17:03 
אדום ותיק כתב:
יופי של נצחון. יוסיף לבטחון של הצוות והשחקנים.
אישית יצא לי לראות רק חצי ראשון ובלט מאד רוטברט שזאת החתמת ענק.
עושה רושם שמתן חזר עם אנרגיות הרבה יותר טובות לעונה הזאת. באטל הרשים בזריקות במעבר.
אבל חסרים לנו קולעים מבחוץ. ברור שהליגה תשמור אותנו באזורית ואז נצטרך צלפים.
שחקנו נגד האלופה שהציבה הרכב מאד עמוק והנצחון הזה למרות שאינו אומר דבר פרט לעובדה שניצחת ונתן לנו בוסט מורלי להמשך.
נקווה להמשכיות ובעיקר לליגה.
יללה הפועל מלחמה.

מתי והיכן משחקי חצי הגמר ?

מחר בערב
הגמר יכול להתנגש על בני יהודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 17:13 
אוונס שומר אחד על אחד מזעזע. הוא כל הזמן עושה חילופים בהגנה, שומר עם הידיים במקום לשמור עם הרגליים ורק מנסה לחטוף כל הזמן במקום להיות בין השחקן לסל. אבל יש לו ידיים מאד מאד זריזות ולכן הוא חוטף הרבה. זה נכון גם לגבי באטל. ולכן כשהם על המגרש עם מתן או ג'ף שגם הם שחקנים עם ידיים זריזות, ויש לנו את רוטברט שעומד מתחת לסל, אנחנו חוטפים הרבה ולא קל כל כך להגיע נגדנו לטבעת.

נערך לאחרונה על ידי רדנקו בתאריך 25 ספטמבר 2015, 17:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 17:13 
מתן היה גדול היום. גם בהגנה, וגם בהתקפה עם שלשה של משחק.
מזמן לא ראיתי משחק כזה שלו, מקווה שזה מעיד על המשך העונה (לא הייתי בונה על זה, אבל עדיין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 17:17 
אחרי עונה שלמה שלא ניצחנו משחק צמוד, מנצחים משחק כזה עם הרבה אופי על המשחק הראשון... מקווה שזה סימן טוב.

כריס אוואנס זה פשוט שחקן, ואני מדבר קודם כל על אופי. איך שהוא לקח על עצמו שם את דונטה בסוף ולא ויתר עד החטיפה והאליהופ המטורף במתפרצת, רצה לקחת על עצמו בשני צדי המגרש, בא לנצח. הוא לא השחקן ללכת אליו במאני טיים כי היכולת שלו לייצר לעצמו סה"כ מוגבלת, אבל הוא קומפטיטור אדיר וזה כיף לראות. לקח לו קצת זמן במחצית הראשונה להכנס לרמת האינטנסיביות של המשחק ולהבין שעם שחקנים כמו גפני בסביבה אתה לא יכול לחלום לרגע, אבל ברבע השלישי הוא גמר את ירושלים. האליהופים זה לא סתם בשביל השואו, הוא עושה חיתוכים מצוינים לסל וזו באמת אופציה התקפית חשובה מאוד. אם יש לו 4-5 כאלה במשחק כבר בשלושת המשחקים האחרונים עוד לפני שכל השחקנים ממש מכירים אותו ויודעים לזהות את החיתוכים שלו אז אפשר להבין כמה זה משמעותי. כשהוא גם קולע שתי שלשות אז בכלל אין מה לדבר. לגבי ה-7 חטיפות זה נתון מדהים ומאוד השפיע על המשחק, יש לו ידיים מאוד זריזות ואינסטינקטים חדים בטירוף ששחקנים גבוהים לא יכולים להוריד כדור לרצפה מולו, אבל בעבודה עם הרגליים ועם הגוף עדיין רואים ששומר גדול הוא לא והוא מזייף הרבה. החלטה מעניינת של קטש לתת לו לשמור את מוביל הכדור של היריבה, מצד אחד זה באמת מאפשר לו יותר חטיפות ועוזר לנו לרוץ אבל מצד שני אני די בטוח שיהיו לא מעט משחקים שייצא מזה די חור בהגנה. נראה כמה זה יחזיק.

וולי ג'אדג' מנגד, אני לא מיהרתי בכלל לשפוט אותו אבל בשלב הזה כבר נראה שהוא בדרך הבטוחה הביתה מכמה סיבות. הראשונה, שהוא שיחק ליד רותבארט אולי דקה אחת כל המשחק, ואם אפילו מול הסייז של ירושלים וכשג'ף יום אחד בארץ עדיין קטש לא מנסה אפילו לשחק איתם ביחד (בפאקינג גביע ווינר), אז כבר ברור שמדובר בחוסר התאמה קיצוני. השניה, האליהופ שרביב מסר לו והוא לא הגיע אליו מחצית ראשונה - מגבלה רצינית באתלטיות שזה אמור להיות הקלף העיקרי שיש לו למכור (וגם הידיים שלו לא כל כך טובות כנראה), אם הוא לא מגיע לכדור כזה פשוט אז המצב שלו רע. השלישית זה שהוא פשוט לא מראה שיפור בינתיים וממשיך להיות גרוע מהעונשין ברמה שלא תאפשר לו לנצל את האגרסיביות והאתלטיות שכן יש לו. הרביעית זה כמובן שג'ף אלן הרבה יותר טוב ומתאים ממנו.

על ג'ף עצמו אין יותר מדי מה להגיד כשהבחור נחת אתמול, אני רק נרגעתי מאוד לראות שפיזית הוא נראה טוב מאוד מבחינת משקל ואתלטיות (זה משמעותי אצלו), העיקר שלא הגיע לפה במשקל עודף או משהו. מעבר לזה כרגיל מאוד אנרגטי ויותר מזה אין ממש מה לדבר.

באטל למרות משחק לא רע אני עדיין מתקשה קצת להתרשם ממנו יותר מדי. שיחק הרבה אוף דה בול ולמרות זאת מסר 6 אסיסטים ב-24 דקות שזה יפה, אבל לא ראיתי אותו יוצר מספיק והוא מאוד התקשה לסיים בפנים. גם מבחינת קליעה אמנם 3 שלשות ועדיין אתה רואה שהוא מאוד סטריקי, כל השלשות היו ברבע אחד נדמה לי אחת אחרי השניה ובשאר המשחק הוא השליך איירבולים (שניים כאלה) והחטיא זריקות פנויות. אין לי שום דבר נגדו אבל מתקשה לאכול אותו בינתיים, נראה בהמשך. מה שכן, לזכותו ההגנה שלו (שהיא בד"כ הבעיה העיקרית אצלו) לא היתה רעה היום והוא השתדל מאוד.

רותבארט :HEART2: השחקן הכי חשוב בהפועל השנה כנראה. החתמה גדולה והחלטה אמיצה מאוד להכנס לכל הסיפור הלא פשוט (רגשית ומעשית) עם יהונתן. רביב מלבד הדקות שהיה בלי אויר היה נהדר, והכי חשוב זה שצריך לתת מילה טובה למתן היום. זה לא סוד שמתן לא בשיא הקריירה אבל היום עשה עבודה גדולה בשני צדי המגרש. שני put backs מריבאונד התקפה (מאיפה זה בא?) ושלשה סופר חשובה שכנראה ניצחה את המשחק, שתי חטיפות, שמירה טובה וסגירה טובה בריבאונד מול הגובה והפיזיות הבלתי נגמרים של ירושלים מתחת לסל. סחטיין :ROSE:
מעבר לזה נראה שעד שוויליאמסון יחזור תהיה בעיה לא קלה בספסל. אמיתי כרגע לא כל כך בכיוון, ג'אדג' לא פקטור ומאוד בולט כמה המשחק שלנו תקוע כשאין אופציה מבפנים כמו רותבארט. הבדלי רמות גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2015, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
רביב היה מעולה, עודד יהיה חייב להשתמש בו כמו שצריך ולא לשחוק אותו במהלך המשחק כי יש אלטרנטיבות - השילוב של באטל ואמיתי היה לא רע וגם בלאט בדקות שקיבל היה טוב.
אוונס נתן מספרים מצוינים (18 נקודות, 7 חטיפות, 6 ריבאונד) אבל כמו שפז היטב לתאר הוא לא שחקן שיקח כדור ויצור לעצמו אלא עושה את הנקודות בשטף של המשחק ורובן קרוב לטבעת.
רות'בארט נכס. רק שישאר בריא ושיתן יותר דקות רציפות כדי שלא נצטרך לאלתר הרכבים מוזרים ולהתקע עם החוק הרוסי.
נראה לי שדי ברור שאלן צריך להישאר, הבן אדם נחת לפני דקה ורבע ונתן מלחמה ונוכחות בצבע שכל כך היתה חסרה לנו בשנה שעברה (היוש ינסי).
אה, והקפטן עם 7 נקודות. כמו שאמרו, נראה שבא עם אנרגיות חדשות ואחרות לעונה הזו, לא פוסל שזה קשור גם לאברהמי.
יופי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: