תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: וינטרה ופינטילי, אנטל ובומבה
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
פינטילי ורייכרט באמצע, אלטמן/נסאר ואנטל בצדדים, בומבה מתחת לביטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: וינטרה ופינטילי, אנטל ובומבה
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הבולט בזה שאין מאמן סמכותי על הקווים, זה שכל שחקן עושה מה בראש שלו. אלטמן מעדיף לדרבל עצמו למוות ומוסר רק אם אין ברירה, כשמאמן רציני היה נותן עליו שאגה. בחלק ההתקפי ובניית המשחק, כל שחקן לא ממש מקבל את התפקיד שלו והעמידה שלו במגרש. גם אם כן באדיר אומר להם איפה להיות, נראה שזה או נשבר מהר או שלא ממש סופרים את זה. כמו מן משחק בשכונה שכל אחד מחליט לעצמו מה לעשות.
מאמן צריך לעשות סדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
צריך לזכור שאנטל ופינטילי לא עשו הכנה כמו שצריך בקיץ. כנ"ל רייכרט ועוד כמה. זה משפיע אבל עם הזמן הם ייכנסו לפורמה ונוכל להנות מהם.
כבירי הגדיר את העונה הזו כעונת מעבר שהמטרה שלה היא לבנות תלכיד ולהגיע לפליי אוף העליון. מאמין ומקווה שיעמדו במטרות הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 08:41 
פינטילי "לא עשה הכנה כמו שצריך בקיץ"? הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 08:47 
Fez כתב:
אני חושב שאנשים פה מגזימים וחושבים שמאמן זה קוסם. אף מאמן פה לא ממציא את הכדורגל מחדש (אלה שמנסים בדרך כלל נכשלים) וגם לא מלמד שחקנים לשחק כדורגל. כמובן שיש חשיבות גדולה למאמן בפן הניהולי של הדברים ובאיזשהו מתווה לטווח הארוך, מאמן זה תפקיד מורכב וצריך שהוא יהיה אישיות ששחקנים ואנשים במערכת יכבדו ויסמכו עליו, אבל זה לא שיגיע לפה איזה מישהו שיתן כמה הוראות טקטיות שהוא שלף מהשרוול ופתאום הקבוצה תתחיל לשחק כדורגל. יש פה איזו דיכוטומיה כזאת של "קבוצה בלי מאמן" לעומת "קבוצה עם מאמן", אני לא מאמין בזה ובטח לא כשהסגל כבר נתון (וגם המערך די נובע ממנו ישירות).

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 08:49 
dino כתב:
הדבר הבולט בזה שאין מאמן סמכותי על הקווים, זה שכל שחקן עושה מה בראש שלו. אלטמן מעדיף לדרבל עצמו למוות ומוסר רק אם אין ברירה, כשמאמן רציני היה נותן עליו שאגה. בחלק ההתקפי ובניית המשחק, כל שחקן לא ממש מקבל את התפקיד שלו והעמידה שלו במגרש. גם אם כן באדיר אומר להם איפה להיות, נראה שזה או נשבר מהר או שלא ממש סופרים את זה. כמו מן משחק בשכונה שכל אחד מחליט לעצמו מה לעשות.
מאמן צריך לעשות סדר.

אני חולק עליך.
בעונה עם רב״ש זגורי עשה יותר דריבלים מיותרים ממה שאלטמן יעשה עוד שנתיים מהיום.
כשההתקפה תקועה ואין הרבה אופציות מסירה זה מה שקורה, אין קשר לבאדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 08:49 
נועם שחם כתב:
Fez כתב:
אני חושב שאנשים פה מגזימים וחושבים שמאמן זה קוסם. אף מאמן פה לא ממציא את הכדורגל מחדש (אלה שמנסים בדרך כלל נכשלים) וגם לא מלמד שחקנים לשחק כדורגל. כמובן שיש חשיבות גדולה למאמן בפן הניהולי של הדברים ובאיזשהו מתווה לטווח הארוך, מאמן זה תפקיד מורכב וצריך שהוא יהיה אישיות ששחקנים ואנשים במערכת יכבדו ויסמכו עליו, אבל זה לא שיגיע לפה איזה מישהו שיתן כמה הוראות טקטיות שהוא שלף מהשרוול ופתאום הקבוצה תתחיל לשחק כדורגל. יש פה איזו דיכוטומיה כזאת של "קבוצה בלי מאמן" לעומת "קבוצה עם מאמן", אני לא מאמין בזה ובטח לא כשהסגל כבר נתון (וגם המערך די נובע ממנו ישירות).

אז מה, לדעתך נמשיך להיראות השנה אפילו יותר גרוע משנה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 08:52 
אדום כתב:

הוא עשה את מחנה האימון, אבל הגיע לחלוטין לא בכושר אחרי שמיעט לשחק בשנה שעברה. בהתחלה גם לא השתתף בגביע הטוטו (נדמה לי שבשני משחקים) בגלל בעיית השחרור. לוקח זמן לחזור לפורמה אחרי תקופה ארוכה, ואי אפשר להגיד שאין אצלו שיפור משבוע לשבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
dino כתב:
מאמן צריך לעשות סדר.

אני חולק עליך.
בעונה עם רב״ש זגורי עשה יותר דריבלים מיותרים ממה שאלטמן יעשה עוד שנתיים מהיום.
כשההתקפה תקועה ואין הרבה אופציות מסירה זה מה שקורה, אין קשר לבאדיר.

אל תיתן את זגורי כדוגמה כי הוא טיפש כמו אוגר סיבירי.
גם אם יענדו לו קולר שמאפשר לחשמל אותו בכל דריבל, הוא ימשיך לדרבל את עצמו. גם במחיר של מוות.
בדרך כלל זה נכון שאין לנו הרבה אופציות בהתקפה, אבל דווקא כשהיו, אז אלטמן העדיף עוד דריבל במקום פעם או פעמיים להעמיד שחקן לבעיטה לשער. אגב, גם אנטל וגם בומבה עם אותן פעולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 09:10 
נועם שחם כתב:
אדום כתב:

הוא עשה את מחנה האימון, אבל הגיע לחלוטין לא בכושר אחרי שמיעט לשחק בשנה שעברה. בהתחלה גם לא השתתף בגביע הטוטו (נדמה לי שבשני משחקים) בגלל בעיית השחרור. לוקח זמן לחזור לפורמה אחרי תקופה ארוכה, ואי אפשר להגיד שאין אצלו שיפור משבוע לשבוע.

בנוסף, מבוגר יחסית.

לגבי שיפור נראה לי שיפור אבל שיפור איטי הנראה בעיקר שמדי פעם מעורב יותר בהתפקה ב"מפתיע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 09:12 
נועם שחם כתב:
אדום כתב:

יש קצת שיפור אצלו. זה עדיין רחוק מ"קשר פותח ברומניה" שנשמע מאוד מבטיח אבל הוא בסה"כ בסדר.
לינגאנה לעומתו פשוט נראה מחריד במשחקים האחרונים (בניגוד למשחקי אימון וגביע טוטו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 09:23 
אדום כתב:
נועם שחם כתב:
אדום כתב:

לינגאנה לעומתו פשוט נראה מחריד במשחקים האחרונים (בניגוד למשחקי אימון וגביע טוטו)

לינגאנה היה טוב במשחקי ההכנה ובגביע הטוטו זה יציר בריאה של הפורום.
ראיתם שחקן שקצת רץ ונלחם והסתנוורתם.
כמו שכבר אמרתי, הוא תואם אנסומבו ואם לא יקרה שינוי מפתיע מאוד הוא לא יהיה פה בינואר.

חוץ מזה, למישהו יש מושג מה עם משה אוחיון? מתאמן עם הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 09:25 
the worker כתב:
אדום כתב:
נועם שחם כתב:
אדום כתב:

כמו שכבר אמרתי, הוא תואם אנסומבו ואם לא יקרה שינוי מפתיע מאוד הוא לא יהיה פה בינואר.

לפחות אם אתה מביא דוגמה תביא דוגמה רלוונטית
מה הקשר בינו לבין אנסומבו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
נועם שחם כתב:
Fez כתב:

המאמן ואפילו וואליד יכולים לעשות תיקונים קלים אבל אם ימשיכו לבעוט מ 5 מטר על השחקנים זה לא יעזור.
בסופו של דבר אם אנטל ישים את הכדורים שמגיעים אליו לשער, זה ישחרר את האחרים.
אם ביטון ישים את הכדור בשער זה יוריד לחץ וכן אלא.

היכולת של ביטון להבקיע אבל לא קשורה למאמן כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 09:48 
סימרוטיץ כתב:
the worker כתב:
אדום כתב:
נועם שחם כתב:
אדום כתב:

לפחות אם אתה מביא דוגמה תביא דוגמה רלוונטית
מה הקשר בינו לבין אנסומבו ?

איך אפשר שלא לראות את הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
אין שום קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 09:50 
mbracha כתב:
מעל הכל בולט חסרנו של מאמן איכותי שיכוון את משחק ההתקפה שלנו ויגרום לשחקנים להבין איפה הם אמורים להיות במגרש ולאן להניע את הכדור. אבל מעבר לזה, נדמה שאין כרגע שחקן שנכנס טוב למשבצת של ה- 50/50, וזה משפיע מאוד על כל הנעת הכדור שלנו בחלק הקדמי והכדורים שמקבלים אנטל ובומבה. מי שאמור להיות בתפקיד הזה זה לינגאנה שדווקא היה נראה טוב כשהיה מאמן על הקווים, אבל בשבועיים האחרונים נראה רע מאוד, אני ממש מקווה שמאמן טוב יוכל לכוון אותו ולהוציא ממנו את מה שאנחנו צריכים. וכמובן יש את סוגיית החלוץ, כי בלי חלוץ אפקטיבי אנטל ובומבה נאלצים לקבל כדור קרוב מדי לשער, פותחים פער גדול מדי ממרכז המגרש מה שפוגע בהנעת הכדור ולא מצליחים לנצל את המהירות שלהם כמו שצריך במיקום הזה, וכשהם כבר כן עושים דריבל טוב (אנטל אתמול ייצר לעצמו כמה מצבים יפים) הם נאלצים לקחת בעיטה קשה וחסרת סיכוי בגלל שאין למי להעביר את הכדור.

אבל למרות כל הרע, יש פה המון טוב בניגוד לשנים קודמות, ולפחות אני רואה קבוצה מפוצצת בכשרון ופוטנציאל שעם הכוונה טובה יכולה לעשות המון דברים יפים. המטרה של כבירי הייתה לייצר שלד חזק ואיכותי לקבוצה כדי שבשנה הבאה עם מספר חיזוקים וליטושים נקודתיים אפשר יהיה לייצר קבוצת צמרת שמתמודדת על אליפות, ולטעמי המטרה הזאת דיי הוכיחה את עצמה בבניית הסגל. מקווה ומתפלל למאמן מוצלח שגם יצליח להתחבר לקבוצה מכל הבחינות וידע לממש את הפוטנציאל הזה.

משה אוחיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 09:53 
אדום מטלי כתב:
נועם שחם כתב:
Fez כתב:

לא, אני גם לא חושב שזה מה שפז התכוון אליו. אבל למשל הדוגמא שלך לתפקיד של מנצח בתזמורת ושל תזמורת ללא מנצח, היא הגזמה לצד ההפוך. בתזמורת לכל כלי יש תפקיד מדוייק והמנצח אחראי לתזמן את כולם בצורה מושלמת. כדורגל זה ענין הרבה יותר מופשט. יש תפקידים אבל יש הרבה מאד חופש, יש הרבה יותר עניינים של דינמיקה פנימית, ולפעמים התפקיד של המאמן הוא רק לתת לאנשים את המסגרת הנכונה. לצורך הענין, גם אחד כמו באדיר, שבכל זאת עבר דבר או שניים בכדורגל, הוא אולי לא הפתרון לטווח הארוך, אבל הוא בטח יכול להדריך את הקבוצה לכמה משחקים, ואפילו לעשות את זה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 09:57 
Eros Ramazzotti כתב:
אין שום קשר.

לא בא לי להיכנס לזה, אז אוותר.
אין שום קשר ביניהם, לינגאנה ענק ואל תשכח שהיה מצוין במשחקי ההכנה ובגביע הטוטו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
זה לא משנה איזו יכולת הוא מציג. אין ביניהם קשר מבחינת אופי השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 10:15 
Fez כתב:

אבל יש הבדל בין להמציא את הכדורגל מחדש לבין לדעת להתוות לקבוצה עקרונות משחק והיכולת להטמיע אותם. לרצות לעשות לחץ זה לא להמציא את הכדורגל מחדש. גם לא לתרגל את זה באימונים ולבסס את זה שעקרון במשחק של הקבוצה.
כנ"ל לעבוד על תנועה בלי כדור או הנעת כדור. ומאמן לא צריך ללמד שחקנים לשחק כדורגל אבל הוא צריך לשפר אותם. ואם הוא רואה טעויות בעיקר בקבללת החלטות הוא צריך להיות יסודי מספיק בשביל לשבת עם שחקנים על הוידאו ולהראות איפה עשו לא בסדר. זה יכול להיות מסירה בתזמון לא נכון, החלטה של לבעוט במקום למסור, ועוד אלף דברים. אלה המאמנים היסודיים שרושמים גם באמצע המשחק דקות ופעולות קטנות.
מספיק לקחת את הדקות אחרי שהפועל הבקיעו גול בשבת בשביל להבין מה זו קבוצה לא מאומנת שאפילו שלא לוחצים אותה לא יודעת להחזיק את הכדור. אלה דברים שלוקחים זמן, בטח לקבוצה חדשה, אבל השיפור הוא הדרגתי ונראה לעין אם עושים את זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 10:41 
the worker כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אין שום קשר.

לא הבנתי מה אתה רוצה
אם נלך לפי שיטתך אם הבנתי נכון
הרי שלינגאנה הוא בול ישראל זגורי גם הוא היה טוב בהכנה לעונה ואז גרוע מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 11:06 
סימרוטיץ כתב:
the worker כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אין שום קשר.

לא הבנתי מה אתה רוצה

קודם כל לינגאנה לא היה טוב גם בהכנה לעונה אז אני חולק עליך, הוא לא בול ישראל זגורי.

חוץ מזה, הדמיון בין לינגאנה לאנסומבו הוא רב.
שניהם שיחקו בעיקר אחורה ולרוחב, אצל שניהם הטכניקה עם הכדור לא בשיאה, שניהם נטו לברוח מהכדור ובעיקר התרוצצו ברחבי המגרש בלי תכל'ס, שניהם איבדו הרבה כדורים ושניהם כמו שזה נראה כרגע, בעיקר תקעו את משחק ההתקפה כשהכדור היה אצלם או כשהיו צריכים לפתוח אופציות מסירה לעומק.

עכשיו בוא נחזור לדון על היכולת הטובה של לינגאנה בגביע הטוטו ונגד באבלסברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 11:08 
מערך מרכז השדה שלנו מורכב מ:
פינטילי שבעיקר דפנסיבי (ומדי פעם הברקות).
רייכרט הוא ה- 50-50 שכולל בעיקר את התחלת וניהול מאחור של ההתקפות.
לינגאנה אמנם גם בעל יכולת התקפית, אבל ככינור שני ומתאים בעיקר כשחקן שלישי במרכז המגרש בנוסף על ה-דפנסיבי ועל ה-אופנסיבי.
1 בניגוד חד לרייכרט עם מטלות דפנסיביות (כולל טקטיות) מכבידות.
2 היכולות התקפיות של לינגאנה הן העברת כדור בקטנות ובעיקר הבקעה כולל משחק ראש. אגב, הקבוצה לא מפנקת אותו בכדורי גובה. ומפריע לו שחסר בקבוצה 50-50 מתפקד.
3 הרמה של לינגאנה ירדה ביחס למשחקים הראשונים. הפוטנציאל שלו הוכח, בודאי ביחס לשחקני סגל רבים אחרים, ונשאר.
יש מצב שההנחיות של באדיר ללינגאנה לא מתאימות לו. סביר שדפנסיביות טקטיות מדי. ובכך מטשטשים עוד יותר את יכולתו.

חוץ מזה,שוב, כל הקבוצה עדין כבויה.
עד שבומבה וכוכבים פוטנציאלים אחרים לא ישחקו, אנחנו עם קבוצה כבויה.
קשה לדבר על יכולת אישית אלא אם מישהו מתנדב לשלוח דוח סקאוטינג רציני עם המלצות לכלול שחקנים מהסגל בנבחרות רומניה ויוון.

יתכן שלינגאנה לא יתאים לנו באשמתו או שלא באשמתו. אבל, מוקדם מדי ובעיקר ההתיחסות אליו כ- 50-50 קלאסי מוטעית בהגדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 14:04 
לינגאנה אחלה שחקן ונתן גם כמה משחקים טובים אבל לדעתי יש בעיה בהתאמה בינו לבין פינטילי.
לדעתי זה משהו שבקבוצה מאומנת ומסודרת היה הרבה פחות בעייתי ואני מקווה שישתפר בהמשך.

הוא מזכיר את אנסומבו בעיקר בצבע העור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 14:56 
אדום מטלי כתב:
Fez כתב:

אז רגע, אולי חבל שפיטרנו את המאמן (זכור לי שתמכת בזה באופן נלהב)? לא חבל על הכסף? ואם זה לא משמעותי, למה להתמהמה, בוא ניקח את אלישע או איווניר, מה זה כבר משנה?
אם יש כאן הסכמה די גורפת שהסגל שנבנה הוא איכותי, אז למה בעצם אנחנו משחקים חרא? זה עניין של קארמה?
כשאני רואה פעם אחר פעם התקפות מעבר או אפילו מתפרצות, שבהן ברור לכל בר דעת שאף אחד מהשחקנים לא יודע מה צריך לעשות כרגע, ברור שמישהו צריך ללמד אותם את זה, ואז לדאוג שיתרגלו את זה שוב ושוב, עד שיבצעו את זה מושלם (וזו רק דוגמא).
לאיש הזה קוראים מאמן. ואני מסכים שהוא לא צריך להיות קוסם.

לא זכור לי שאמרתי שמאמן לא חשוב. דוקא אמרתי שחשוב מאוד. כך שזה לגבי "אולי חבל שפיטרנו", "אולי נחתים את X" וכו'. אגב, אין לי בעיה להחתים מאמן ישראלי ואני אפילו בעד.
אבל לדעתי (שמבוססת על אימונים שראיתי ועל כמה שיחות עם שחקנים בליגה) הפער בין מה שחושבים פה שקורה באימונים ובאסיפות קבוצה, לבין מה שבאמת קורה שם, הוא עצום. רוב העבודה של מאמן ברמה הטקטית היא בסיסית מאוד (ופחותה בהרבה ממה שאנשים חושבים), רוב המעורבות שלו באימונים היא די בנאלית, ולדעתי המחשבה כאילו הוא ילמד שחקנים מקצוענים מה לעשות בכל רגע נתון בסיטואציות מסוימות היא נאיבית. כל המחשבה הזאת כאילו הוא "מלמד" שחקנים בוגרים בדיוק איך לקבל החלטות בהתקפת מעבר ואיך ללחוץ על הכדור ואיך להניע כדור ואיך לשחק את התפקיד שלהם, לא נראית לי מבוססת. זה אולי רלוונטי למאמני ילדים ונוער. יש הוראות טקטיות שהן משמעותיות אבל גם יש הרבה קלישאות בתוך כל השיח הזה של "קבוצה מאומנת".
מנדיונדו זו דוגמה למאמן שדי יצר כאוס (שחקנים בעמדות לא טבעיות, הרבה חילופי מקום תוך כדי משחק שגרמו לשחקנים ללכת לאיבוד וכו') מתוך ניסיון לסבך דברים. הרוב הגדול של הדברים בכדורגל (מעל 90%) הם בסיסיים ולא מצריכים הבנה גדולה או יכולות טקטיות גרנזיוזיות. קח מאמן כמו קשטן שעשה קריירה של אחד המאמנים המוצלחים בארץ על 4-4-2 סופר בסיסי עם משמעת טקטית של השחקנים באגף, זה לא בן אדם שהוא גאון כדורגל אבל זה מספיק כדי שקבוצה תראה מאומנת על המגרש. מאמן זה לדעתי יותר כמו מנהל צוות מאשר מנצח או משהו כזה, רוב המשמעות שלו היא ארגונית ומשמעתית והוא לא באמת מלמד אנשים לעשות את העבודה שלהם אלא יותר דואג שהם יעשו אותה כמו שצריך. קח בן אדם סמכותי וכריזמטי שהשחקנים יכבדו, ושלא מנסה להמציא את הכדורגל אלא עושה את הדברים הבסיסיים שעובדים, והסיכוי שלו להיות מאמן טוב הוא גדול.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 21 ספטמבר 2015, 15:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 15:00 
the worker כתב:
סימרוטיץ כתב:
the worker כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אין שום קשר.

לא הבנתי מה אתה רוצה

קודם כל לינגאנה לא היה טוב גם בהכנה לעונה אז אני חולק עליך, הוא לא בול ישראל זגורי.

שניהם שיחקו בעיקר אחורה ולרוחב, אצל שניהם הטכניקה עם הכדור לא בשיאה, שניהם נטו לברוח מהכדור ובעיקר התרוצצו ברחבי המגרש בלי תכל'ס, שניהם איבדו הרבה כדורים ושניהם כמו שזה נראה כרגע, בעיקר תקעו את משחק ההתקפה כשהכדור היה אצלם או כשהיו צריכים לפתוח אופציות מסירה לעומק.

אנסומבו היה גרזן וקצב לא עבר את החצי ולא מסר מסירות בכלל , לינגאנה בורח מהכדור זה בדיחה ? אם כבר יותר מידי בא לקבל אותו ודורך על הרגלים של פינטילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה אולי, ככולל, החמישיית זרים הכי טוב שהייתה פה מזה שנים. כל שנה הייתה נפילה עם אחד לפחות, והשנה נראה שכולם פגיעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 15:09 
סימרוטיץ כתב:
the worker כתב:
סימרוטיץ כתב:
the worker כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אין שום קשר.

לא הבנתי מה אתה רוצה

אנסומבו היה גרזן וקצב לא עבר את החצי ולא מסר מסירות בכלל , לינגאנה בורח מהכדור זה בדיחה ? אם כבר יותר מידי בא לקבל אותו ודורך על הרגלים של פינטילי

שים לב אליו מהרגע שהוא עובר את החצי ותחזור אליי.
בכל מקרה, בוא נקווה שרובכם פה צודקים והוא עילוי שעוד מעט הולך להראות את זה גם לכאלה שמבינים פחות בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2015, 15:16 
הוא מאוד מאוד מדאיג.
הוא היה נראה מצויין בהתחלה אבל ב2 משחקים האחרונים חוץ מחוסר הניידות וקבלת ההחלטות לא משהו הוא גם היה נראה מגושם עם הכדור עם מסירות שלא מתאימות לרמה.

נקווה שזה סתם תקופה לא טובה, אבל עוד כמה משחקים כאלה והביקורת תהיה יותר חריפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: