ערן כתב:
הבנתי, כל מה שאני טוען זה בחזקת "אי אפשר לדעת את האמת" וכל מה שאתה טוען זו המציאות הנכוחה.
העובדות, אגב, מדברות על כישלון ענק בניהול סגל. זה החטא הקדמון שלו וכל ההתגלגלות של העונה הזו התחילה משם - הבאת שוער כושל ע"ח שוער שכבר היה לנו, שני הבלמים הזרים (אחד חלש ואחד בעייתי), אוסף תמוה של שחקני חיזוק לספסל (עמדות 12-16 בסגל - צ'קול, פדידה, מסיקה, רן יצחק) ועוד. אתה לא יודע מה הכלים אבל אני כן וזה לא סוד ופורסם כבר כמה פעמים, כמו למשל העלות המופרכת של רן יצחק. אבל עכשיו אתה בונה על זיכרון קצר כדי למכור לנו איזו מעשיית "אי אפשר לדעת".
שוב, לא מאמן רע. כנראה יותר טוב ממי שדרכו פה לפניו ואחריו. אבל לא שיחקנו שום כדורגל. ולא "עמדנו בדרבים". ולא היו רגרסיות כי לא היו מספיק פיקים טובים. תעבור מחדש על לוח התוצאות, יש ויקי הפועל בשביל זה.
אני לא מדבר על שום מציאות נכוחה, המשפט היחיד שאני לא מסכים איתך זה שלא שיחקנו כדורגל. זה בעיני המתבונן. אני התווכחתי איתך על תוצאות? אפילו על הניהול הסגל אני מסכים ברב הדברים.
רגרסיות זה שמשחקים ברמה מסוימת ואחרי זה משחקים פחות טוב. וזה כן היה, לדעתי כמובן. להגיד שאין הבדל איך שעמדנו מול מכבי,
זה לבנות על זכרון קצר, או לא להבין מה ראית ומה ראית מולם שלא הוא אימן.
ואני מעולם לא בונה על זכרון קצר ובטח שלא מנסה למכור לאף אחד כלום. אני נשבע לך שאין לי מושג כמה עלה רן יצחק ומה העסקה וכמה הרוויחו הבלמים. אני באמת שלא יודע.
אני שופט רק לפי הדברים שאני יודע ומה שאני רואה במגרש.
ברור לי שמאמן צריך לעשות דברים חוץ מלהעמיד קבוצה על המגרש, אבל בעיניי זה הדבר הכי חשוב. ובן שמעון הוא מאמן שהביא קבלות לאורך רב הקריירה שלו וכאחד כזה, אני חושב שהיה מגיע לו יותר קרדיט. מכולם, למרות ששרקו לו בוז
רק במחזור 12 ולמרות שהוא היה המאמן היחידי (חוץ מקשטן וגוטמן) שסיים עונה בהפועל ב-15 שנה האחרונות.
לגבי "שיחקנו כדורגל", אנחנו כנראה רואים את זה אחרת. זה בסדר. אני מסתכל על דברים מסוימים, אתה כנראה על אחרים. איכשהו, מה שאתה רואה פה בשנים האחרונות, חוץ מבעונה שלו לא גורם לך להבין את ההבדל.