תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 10:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 74  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש ספטמבר (חדשות הפועל..)
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 12:24 
הלוואי שרב"ש יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 12:42 
Gili כתב:
הלוואי שרב"ש יחזור.

לא יקרה וטוב שכך
מאמן של קבוצות קטנות , יש דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 13:00 
בן שמעון הוא מאמן טוב אבל הוא צריך מעליו אנשים שמבינים כדורגל ויהיו המילה האחרונה בבניית הקבוצה
בפת יש את הלוזונים ובקש היה לו את שרצקי.
בהפועל נתנו לו יד חופשית להביא את מי שהוא רוצה והתרסקנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
רב"ש זה דיון תיאורטי בלבד.
הפציעה של הרוש ממשית. ככל שחולף הזמן אני חושש מאפשרות של ניתוח שתגמור לו את העונה. אני מקווה שרם שטראוס יוכיח את עצמו אחרת אנחנו בבעיה רצינית מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 13:50 
אני לא מאמין שהחתימו שוער פצוע. עוד מחדל לאוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:

תתאבד כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 13:52 
GATE7 כתב:
רק בן שמעון?????
מזל שהפורום הזה לא מקבל החלטות.... אה בעצם...

לכל מי שמופתע מכך שאנשים רוצים את רב״ש אני מפנה אתכם ל״שובל גוזלן הוא חלוץ מצויין״, ״ספורי הוא סקורר״ ובקרוב (וזה כבר מתחיל) ״מנדי היה מאמן אגדי״

רק ככה שוב פעם בשביל לסבר את האוזן, הציטוט המקורי שלי הוא:
הסקורר הכי טוב שלנו נכון לעכשיו.
עובדתית זה נכון, השחקן שכבש הכי הרבה פעמים בהפועל תל אביב. אבל אתה מוזמן להמשיך לסלף ציטוטים כמה שבא לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 13:52 
עומרי קנדה כתב:
אדום כתב:

תתאבד כבר

מה איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום כתב:

תתאבד כבר

מה איתו?

תמנע חמצן מעצמך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 14:11 
וואו אנשים פה צריכים ציפרלקס ואולי גם ליתיום כמה שיותר מהר.
כל דבר שקורה במועדון הוא מחדל, מדהים.
בלי קשר לפציעה של הרוש שממנה הוא יתאושש והאמת שדאגו לחפש פיתרון מהר (על ידי הבאת שטראוס).
הכי מצחיק זה שכל השטנה זה על דבר שיוצאים מהתקשורת ללא ממש סימוכין כלשהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 14:13 
"עוד מחדל לאוסף"

:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
Sport1

הפועל חוששים שהרוש גמר את העונה
מבין ארבעת המאמנים ש"נמצאים על השולחן" לכבירי יש מועמד בכיר ואטרקטיבי שהבדיקות מולו בעיצומן והפועל מעריכים שתוך שבוע וחצי יוחתם מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
בן שמעון הוא מאמן טוב אבל הוא צריך מעליו אנשים שמבינים כדורגל ויהיו המילה האחרונה בבניית הקבוצה

לא היה אוהד הפועל אחד שחשב שהרכש של בן שמעון היה רע. לא עמוס, לא גרזיצ'יץ'. לא איליץ' ולא קולין. אפילו לא סאשה שהפך לאחד המוערכים בפורום בסיום העונה.
אני לא מתיימר לטעון שיש לי איזה מושג גדול וכל האמת אצלי, ובהחלט אין לי דרך לנסח כמו שצריך למה בדיוק נפלנו באותה עונה, אבל אני יודע שרן בן שמעון הוא רק חלק בפאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 14:30 
יש לאנשים זיכרון קצר!! בן שמעון הגדיר מחדש את זמן הגארבג' טיים. שיחקנו איום ונורא עד שהכל כבר הוכרע ואז פירורים של כדורגל. על מה אתם מדברים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 14:30 
אדום נחמד כתב:
אבי כתב:

לא היה אוהד הפועל אחד שחשב שהרכש של בן שמעון היה רע. לא עמוס, לא גרזיצ'יץ'. לא איליץ' ולא קולין. אפילו לא סאשה שהפך לאחד המוערכים בפורום בסיום העונה.
אני לא מתיימר לטעון שיש לי איזה מושג גדול וכל האמת אצלי, ובהחלט אין לי דרך לנסח כמו שצריך למה בדיוק נפלנו באותה עונה, אבל אני יודע שרן בן שמעון הוא רק חלק בפאזל.

זה שאנחנו לא חשבנו לא אומר הוא לא טעה אבל זה נכון שרב הרכש שהוא הביא היה נראה לגיטימי.
אני לא זוכר מה בדיוק היה שם אני זוכר שהדבר היחידי שהפריע לי היה דני עמוס ולא בגלל שחשבתי שהוא לא טוב, אלא בגלל שחשבתי שמדיניות המועדון היתה אמורה לקדם את קליימן.
בכל מקרה, זה שהוא טעה בדברים מסוימים לא הופך אותו למה שעושים ממנו כאן. מבחינת המאמנים הישראלים, יש לו הכי הרבה כדורגל וקבוצות שלו נראות כמו קבוצות שלו.
לגבי מתאים לקבוצות קטנות או גדולות, אני לא מת על האבחנות האלה. להפועל, גם בעונה שלו לא היה סגל לאליפות וה-60 מיליון המדוברים הם שטות, לא יודע מאיפה היה באמת תקציב כזה.אחרי שכטר, דמארי, גילי ושי לא נשאר יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 14:31 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
יש לאנשים זיכרון קצר!! בן שמעון הגדיר מחדש את זמן הגארבג' טיים. שיחקנו איום ונורא עד שהכל כבר הוכרע ואז פירורים של כדורגל. על מה אתם מדברים?

מה הוכרע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אבי כתב:

נפלנו בדיוק מאותה סיבה שניפול השנה, חוסר סבלנות.
הלוואי שאתבדה והשנה נלמד לקח ונשמור על אורך רוח, כרגע זה לא נראה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 14:33 
יש עלינו קללת שוערים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
אבי כתב:

היתה סבלנות בלי סוף לבן שמעון. אחת מתעודות הכבוד האחרונות שניתן לתת לקהל של הפועל מאז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
אבי כתב:

היתה סבלנות בלי סוף לבן שמעון. אחת מתעודות הכבוד האחרונות שניתן לתת לקהל של הפועל מאז.

זה נכון, הכוונה היא לסבלנות של ההנהלה שהכניסה אותנו לסחרור אחרי ההדחה מאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 14:48 
jonati כתב:
GATE7 כתב:
רק בן שמעון?????

לכל מי שמופתע מכך שאנשים רוצים את רב״ש אני מפנה אתכם ל״שובל גוזלן הוא חלוץ מצויין״, ״ספורי הוא סקורר״ ובקרוב (וזה כבר מתחיל) ״מנדי היה מאמן אגדי״

עובדתית זה נכון, השחקן שכבש הכי הרבה פעמים בהפועל תל אביב. אבל אתה מוזמן להמשיך לסלף ציטוטים כמה שבא לך.

הציטוט שלך היה רק דוגמא לרוח הדברים, אבל אם כבר אתה מעלה את זה לדיון... השחקן שכבש הכי הרבה פעמים בהפועל תל אביב?? מעניין אותי איך בדיוק עובדתית זה נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 14:55 
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
אבי כתב:

הכתירו אותו ככשלון אחרי ההדחה נגד הרומנים (שכמובן היתה הדחה לגיטימית לגמרי). אף אחד לא הבין ממש את העבודה שלו. הסתכלו על התוצאות (שאכן היו בינוניות), שכחו את הכדורגל שהקבוצה שיחקה עונה קודם, רצו תוצאות מידיות. אין מה לעשות, סבלנות אין פה. אז ברור שתוצאות זה דבר חשוב, אבל מאמן כמו בן שמעון שהביא כבר קבלות ויודע לעבוד, היה צריך לקבל התייחסות אחרת, גם מהקהל ובטח מג'ג' בסוף העונה ובטח לאור האלטרנטיבות שקיימות היום (למרות שארי שמאי חושב שגם שייע וקשטן הן אופציות לגיטימיות להפועל עכשיו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
אבי כתב:

הכתירו אותו ככשלון אחרי ההדחה נגד הרומנים (שכמובן היתה הדחה לגיטימית לגמרי). אף אחד לא הבין ממש את העבודה שלו. הסתכלו על התוצאות (שאכן היו בינוניות), שכחו את הכדורגל שהקבוצה שיחקה עונה קודם, רצו תוצאות מידיות. אין מה לעשות, סבלנות אין פה. אז ברור שתוצאות זה דבר חשוב, אבל מאמן כמו בן שמעון שהביא כבר קבלות ויודע לעבוד, היה צריך לקבל התייחסות אחרת, גם מהקהל ובטח מג'ג' בסוף העונה ובטח לאור האלטרנטיבות שקיימות היום (למרות שארי שמאי חושב שגם שייע וקשטן הן אופציות לגיטימיות להפועל עכשיו)

חג'ג' חיפש לסדר ג'וב לחבר הסתום שלו, בזה הסתכמה ההתייחסות שלו לרב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
שוב נדרש פה פאקט צ'קינג רציני. הפעם הראשונה שרן בן שמעון קיבל משהו שדומה לשריקות בוז משמעותיות מחלק גדול מהקהל היתה - אתה יושב רדרוני? - במחזור 12(!), בירידה למחצית במשחק הבית נגד אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:30 
ערן כתב:
שוב נדרש פה פאקט צ'קינג רציני. הפעם הראשונה שרן בן שמעון קיבל משהו שדומה לשריקות בוז משמעותיות מחלק גדול מהקהל היתה - אתה יושב רדרוני? - במחזור 12(!), בירידה למחצית במשחק הבית נגד אשדוד.

אני אפילו לא טורח לבדוק מה שאתה אומר, מאמין לך. זה לא מעניין. הוא הוכתר לכשלון בפורום הזה אחרי ההדחה לפנדורי וכל מה שהוא עשה מאז לא היה רלוונטי. הוא "הביא הרי את הקבוצה לקריסה כלכלית" והפסיד להפועל חיפה בגביע, שהוא כמובן התואר שאנחנו כל כך אוהבים פה בהפועל. שום הסתכלות קדימה, שום ראייה והבנה למה שהבן אדם כן יודע לעשות ואיפה הוא כן יכול לתרום. ותכלס, אנחנו מקבלים את האלטרנטיבות בפנים פעם אחרי פעם. דומב, ברקוביץ, אלי כהן, מנדיונדו, לפני כן אבוקסיס, פרדי דוד, ניצן ז"ל, קשטן שהצליח להיות ביתרון 10 ממכבי וחיפה במחזור 14 ובמינוס 15 מק"ש במחזור עשרים ומשהו.
אז אני אגיד לך משהו ובאמת לא מעניין אותי מה כולם אומרים. השנה היחידה שהפועל שיחקו כדורגל מאז 2011 היתה השנה של רב"ש. מאז שמכבי עלו זו היתה השנה היחידה שאשכרה הצלחת להעמיד קבוצה שעמדה מולם ונתנה להם פייט.
מספרים, תקציבים והדחות והפסדים זה נחמד ובסופו של דבר זה גם חשוב, אבל תמיד צריך להבין מה יש, מה האלטרנטיבה ומה יהיה לטווח ארוך. גם ק"ש לא התמודדה על האליפות בשנה הראשונה שלו, וגם מכבי פ"ת התחילה את העונה הקודמת פחות טוב, סיימה אותה בפלייאוף העליון ועכשיו היא 4 מ-4. מכבי פאקינג פ"ת.
ואני אחזור בפעם האלף, הוא עושה טעויות ויש בו הרבה דברים שמעצבנים גם אותי. מבחינת מאמן כדורגל, אין הרבה כמוהו בארץ אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:30 
GATE7 כתב:
jonati כתב:
GATE7 כתב:
רק בן שמעון?????

הציטוט שלך היה רק דוגמא לרוח הדברים, אבל אם כבר אתה מעלה את זה לדיון... השחקן שכבש הכי הרבה פעמים בהפועל תל אביב?? מעניין אותי איך בדיוק עובדתית זה נכון?

יש לו חמישה שערים מכיוון שכל הסגל הוחלף הוא השחקן עם הכי הרבה גולים במדי הפועל בסגל שלנו. לדודו ביטון יש ארבעה שערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
השנה היחידה שהפועל שיחקו כדורגל מאז 2011 היתה השנה של רב"ש.
שמע, הוא לא מאמן רע והוא בטח פיגורה וסמכות מקצועית יותר מאשר מהדמויות שהיו לפניו ושהיו אחריו. אבל לא שיחקנו אצלו שום כדורגל נורמלי. ואני כבר לא מדבר על הכלים שהיו לו או על הכלים שהיו יכולים להיות לו אם היה בוחר אותם בחוכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:47 
ערן כתב:
redrony כתב:
השנה היחידה שהפועל שיחקו כדורגל מאז 2011 היתה השנה של רב"ש.
שמע, הוא לא מאמן רע והוא בטח פיגורה וסמכות מקצועית יותר מאשר מהדמויות שהיו לפניו ושהיו אחריו. אבל לא שיחקנו אצלו שום כדורגל נורמלי . ואני כבר לא מדבר על הכלים שהיו לו או על הכלים שהיו יכולים להיות לו אם היה בוחר אותם בחוכמה.

כמו שאמרתי, אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, דעתך לגיטימית. אני לא יודע איזה כלים היו יכולים להיות לו כי לא אני ולא אתה יודעים מה התקציב האמיתי שהיה לו אחרי הארבעה שחקנים שהזכרתי קודם, וכמו שעוד אמרתי, הוא כנראה גם טעה פה ושם.
לגבי המשפט המודגש, אני חושב שאתה טועה בגדול. ביחס לאיפה שהכדורגל בעולם הולך היום וביחס לקבוצה שהיתה עונה לפניו ושיחקה כדורגל מזוויע, הוא לקח את הקבוצה וייצב אותה. זה לא קורה ביומיים וגם לא בחודשיים, אבל ראו שיפור, והיו גם רגרסיות (פעמיים 4 משחקים שלא ניצחנו שהן רגרסיות ארוכות משהיו צריכות להיות, אני מודה). תראה איך הפועל שיחקו בעונה הזו כמה פעמים שהיו בעשרה שחקנים (לדעתי בני יהודה ב 2:2 וחיפה בחוץ שהפסידו בסוף), איך עמדו בדרבים ותראה עבודה של מאמן שמבין מה הוא רוצה מעצמו. עם התוצאות הבינוניות לאורך העונה קשה להתווכח. אבל זה הרבה פעמים תלוי בבטחון ובדינמיקה של עונה ואיך שהיא מתפתחת.
מי שציפה לאליפות באותה עונה, חי בסרט מדיי ואן. אז אפשר בהחלט היה לעשות טוב יותר, אבל להפסיק את העבודה שלו אחרי עונה ועוד בשביל מה שהביאו, היתה טעות קשה. אבל מצד שני, יש מצב שגם אלמוג כהן במקום זהבי היתה טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי, כל מה שאני טוען זה בחזקת "אי אפשר לדעת את האמת" וכל מה שאתה טוען זו המציאות הנכוחה.

העובדות, אגב, מדברות על כישלון ענק בניהול סגל. זה החטא הקדמון שלו וכל ההתגלגלות של העונה הזו התחילה משם - הבאת שוער כושל ע"ח שוער שכבר היה לנו, שני הבלמים הזרים (אחד חלש ואחד בעייתי), אוסף תמוה של שחקני חיזוק לספסל (עמדות 12-16 בסגל - צ'קול, פדידה, מסיקה, רן יצחק) ועוד. אתה לא יודע מה הכלים אבל אני כן וזה לא סוד ופורסם כבר כמה פעמים, כמו למשל העלות המופרכת של רן יצחק. אבל עכשיו אתה בונה על זיכרון קצר כדי למכור לנו איזו מעשיית "אי אפשר לדעת".

שוב, לא מאמן רע. כנראה יותר טוב ממי שדרכו פה לפניו ואחריו. אבל לא שיחקנו שום כדורגל. ולא "עמדנו בדרבים". ולא היו רגרסיות כי לא היו מספיק פיקים טובים. תעבור מחדש על לוח התוצאות, יש ויקי הפועל בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2015, 16:08 
ערן כתב:
הבנתי, כל מה שאני טוען זה בחזקת "אי אפשר לדעת את האמת" וכל מה שאתה טוען זו המציאות הנכוחה.

העובדות, אגב, מדברות על כישלון ענק בניהול סגל. זה החטא הקדמון שלו וכל ההתגלגלות של העונה הזו התחילה משם - הבאת שוער כושל ע"ח שוער שכבר היה לנו, שני הבלמים הזרים (אחד חלש ואחד בעייתי), אוסף תמוה של שחקני חיזוק לספסל (עמדות 12-16 בסגל - צ'קול, פדידה, מסיקה, רן יצחק) ועוד. אתה לא יודע מה הכלים אבל אני כן וזה לא סוד ופורסם כבר כמה פעמים, כמו למשל העלות המופרכת של רן יצחק. אבל עכשיו אתה בונה על זיכרון קצר כדי למכור לנו איזו מעשיית "אי אפשר לדעת".

שוב, לא מאמן רע. כנראה יותר טוב ממי שדרכו פה לפניו ואחריו. אבל לא שיחקנו שום כדורגל. ולא "עמדנו בדרבים". ולא היו רגרסיות כי לא היו מספיק פיקים טובים. תעבור מחדש על לוח התוצאות, יש ויקי הפועל בשביל זה.

אני לא מדבר על שום מציאות נכוחה, המשפט היחיד שאני לא מסכים איתך זה שלא שיחקנו כדורגל. זה בעיני המתבונן. אני התווכחתי איתך על תוצאות? אפילו על הניהול הסגל אני מסכים ברב הדברים.
רגרסיות זה שמשחקים ברמה מסוימת ואחרי זה משחקים פחות טוב. וזה כן היה, לדעתי כמובן. להגיד שאין הבדל איך שעמדנו מול מכבי, זה לבנות על זכרון קצר, או לא להבין מה ראית ומה ראית מולם שלא הוא אימן.
ואני מעולם לא בונה על זכרון קצר ובטח שלא מנסה למכור לאף אחד כלום. אני נשבע לך שאין לי מושג כמה עלה רן יצחק ומה העסקה וכמה הרוויחו הבלמים. אני באמת שלא יודע.
אני שופט רק לפי הדברים שאני יודע ומה שאני רואה במגרש.
ברור לי שמאמן צריך לעשות דברים חוץ מלהעמיד קבוצה על המגרש, אבל בעיניי זה הדבר הכי חשוב. ובן שמעון הוא מאמן שהביא קבלות לאורך רב הקריירה שלו וכאחד כזה, אני חושב שהיה מגיע לו יותר קרדיט. מכולם, למרות ששרקו לו בוז רק במחזור 12 ולמרות שהוא היה המאמן היחידי (חוץ מקשטן וגוטמן) שסיים עונה בהפועל ב-15 שנה האחרונות.
לגבי "שיחקנו כדורגל", אנחנו כנראה רואים את זה אחרת. זה בסדר. אני מסתכל על דברים מסוימים, אתה כנראה על אחרים. איכשהו, מה שאתה רואה פה בשנים האחרונות, חוץ מבעונה שלו לא גורם לך להבין את ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 74  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: