מחצית שניה טובה מאוד, סוף סוף שיחקנו כדורסל. צריך לסייג שאילת היו בהרכב סופר חסר (אפילו יותר מאיתנו), בלי זר ובלי 3 מ-4 הישראלים המובילים (כדיר, ניסים ושמחון) כשגם הרוש נפצע במחצית השניה ולא שיחק במאני טיים, אבל גם ככה מה שבעיקר מעניין במשחקים האלה זה לראות את היכולת האישית של הזרים וקצת את הכישרון של הצעירים. מה שחשוב זה שכל הזרים (חוץ מוויליאמסון הפעם) היו טובים, במיוחד באטל שבעצם ניצח לבד את המשחק מחצית שניה. זה היה ברור שהוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שהראה ביום שלישי, אבל אני שמח שגם הראה משהו מעבר. אחרי פתיחה רעה קלע 5 שלשות, הראה הרבה יכולת אישית ולקח על עצמו את המשחק עד הרגע האחרון.
אוואנס למרות שקלע 22 נקודות וגם נתן 2 שלשות ותרומה בכל האספקטים (כמה חטיפות יפות, כמה אסיסטים נחמדים, דומיננטיות גדולה בריבאונד התקפה, אליהופ יפה בבאק דור) עדיין היה קצת תלוי במשחק המעבר ולא מספיק דומיננטי במשחק העומד, אני עוד חושב שיכול לתרום יותר. רואים שהוא שחקן שעם האתלטיות והאקטיביות שלו מוצא את הדרכים לשים נקודות על הלוח, עדיין צריך לראות יותר איך זה משתלב במשחק על חצי מגרש. אני אוהב אותו והייתי בעד ההחתמה שלו אבל דוקא בגלל זה אני מנסה להיות ביקורתי כלפיו. סך הכל היה לו משחק טוב.
ג'אדג' היה טוב מאוד אבל צריך לסייג שאילת היו בלי כדיר ובלי הסנטר הזר שלהם שרק חתם, והוא די שיחק מול אויר. הוא עדיין נראה מאוד בעייתי טכנית רחוק מהסל (גם מחצי מרחק וגם מהעונשין שהוא בקושי מגיע לטבעת) וכנראה שזה מה יש, זו תהיה בעיה עם רותבארט אלא אם רוברט יצליח לשחק קצת יותר רחוק מהסל בדקות שלהם ביחד. חוץ מזה הוא פיזית ואתלטית נראה באמת אחלה, הרבה האסל, ריבאונדר טוב מאוד בשני צדי המגרש, פינישר לא רע, גם נראה בחור טוב שתמיד ראשון לחלק כיפים ולעודד את כולם. בינתיים הוא באמת די מזכיר את ג'וש, עם פחות חכמת משחק. סך הכל הוא נראה יותר טוב ממה שציפיתי שיראה בשלב הזה, אבל זה מאוד קשה לשפוט אותו באמת עד שרותבארט יחזור.
יפתח בוכמן התלבש היום למשחק, לא שותף. אני לא יודע אם הוא חתם/יחתום אבל אם כן אז ברוך השב יפתח

דוקא יכול להיות תוספת נחמדה מבחינה הגנתית.