תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ביום שלישי - הפועל חוזרת מהפגרה!
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
זהו ניצחנו
אפשר לפרוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 13:21 
zink כתב:
הוקיץ' כתב:
נגמר 81-76 הפועל.
הצגה של באטל.

הוא יודע לכדרר?

לקח כדור coast to coast בהתקפת מעבר.
נראה כמו קאונסיל במחצית הראשונה וכמו אייברסון בגרסת הליגה שלנו בשנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 13:25 
מחצית שניה טובה מאוד, סוף סוף שיחקנו כדורסל. צריך לסייג שאילת היו בהרכב סופר חסר (אפילו יותר מאיתנו), בלי זר ובלי 3 מ-4 הישראלים המובילים (כדיר, ניסים ושמחון) כשגם הרוש נפצע במחצית השניה ולא שיחק במאני טיים, אבל גם ככה מה שבעיקר מעניין במשחקים האלה זה לראות את היכולת האישית של הזרים וקצת את הכישרון של הצעירים. מה שחשוב זה שכל הזרים (חוץ מוויליאמסון הפעם) היו טובים, במיוחד באטל שבעצם ניצח לבד את המשחק מחצית שניה. זה היה ברור שהוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שהראה ביום שלישי, אבל אני שמח שגם הראה משהו מעבר. אחרי פתיחה רעה קלע 5 שלשות, הראה הרבה יכולת אישית ולקח על עצמו את המשחק עד הרגע האחרון.
אוואנס למרות שקלע 22 נקודות וגם נתן 2 שלשות ותרומה בכל האספקטים (כמה חטיפות יפות, כמה אסיסטים נחמדים, דומיננטיות גדולה בריבאונד התקפה, אליהופ יפה בבאק דור) עדיין היה קצת תלוי במשחק המעבר ולא מספיק דומיננטי במשחק העומד, אני עוד חושב שיכול לתרום יותר. רואים שהוא שחקן שעם האתלטיות והאקטיביות שלו מוצא את הדרכים לשים נקודות על הלוח, עדיין צריך לראות יותר איך זה משתלב במשחק על חצי מגרש. אני אוהב אותו והייתי בעד ההחתמה שלו אבל דוקא בגלל זה אני מנסה להיות ביקורתי כלפיו. סך הכל היה לו משחק טוב.
ג'אדג' היה טוב מאוד אבל צריך לסייג שאילת היו בלי כדיר ובלי הסנטר הזר שלהם שרק חתם, והוא די שיחק מול אויר. הוא עדיין נראה מאוד בעייתי טכנית רחוק מהסל (גם מחצי מרחק וגם מהעונשין שהוא בקושי מגיע לטבעת) וכנראה שזה מה יש, זו תהיה בעיה עם רותבארט אלא אם רוברט יצליח לשחק קצת יותר רחוק מהסל בדקות שלהם ביחד. חוץ מזה הוא פיזית ואתלטית נראה באמת אחלה, הרבה האסל, ריבאונדר טוב מאוד בשני צדי המגרש, פינישר לא רע, גם נראה בחור טוב שתמיד ראשון לחלק כיפים ולעודד את כולם. בינתיים הוא באמת די מזכיר את ג'וש, עם פחות חכמת משחק. סך הכל הוא נראה יותר טוב ממה שציפיתי שיראה בשלב הזה, אבל זה מאוד קשה לשפוט אותו באמת עד שרותבארט יחזור.

יפתח בוכמן התלבש היום למשחק, לא שותף. אני לא יודע אם הוא חתם/יחתום אבל אם כן אז ברוך השב יפתח :ROSE: דוקא יכול להיות תוספת נחמדה מבחינה הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 13:50 
מעבר למחצית השנייה המעולה של בטאל ושל הקבוצה כולה,
תמיר בלאט הרשים אותי מאוד בהגנה. הלוואי וימשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 14:21 
טוב אז אחרי שבחרתי לא לכתוב שום דבר על המשחק ביום שלישי אני יכתוב הכל עכשיו
יום שלישי מה שראיתי זה לא היה כדורסל ,היום באמת ראיתי שיפור משמעותי וניכר מהקבוצה ואני באמת שבע רצון כי זה מה שאני מצפה ממשחקי אימון, שנשפתר ממשחק למשחק.

באטל שנראה כמו שחקן נערים מול חיפה ובאמת שלא הבנתי למה נתן הצגה ולא סתם הצגה, הצגה אחרי שפתח את המשחק בצורה ישירה מהמשחק הקודם, קלע את השלשה הראשונה וצבר ביטחון ומאז זה היה משחק שלו לבד הקליעות האלה כל כך חשובות לו לביטחון
ראו את זה אחרי זה איך הוא משוחרר ועשה קוסט טו קוסט מרשים. רק שנראה שיפור ויציבות במשחקי קדם עונה כי זה ממש חשוב לו לביטחון ולנו בכלל.

לגבי אוואנס אני מסכים עם Fez שהוא מתקשה במשחק העומד אבל אי אפשר להתעלם מהיכולות שהוא מציג
ספק נקודות ניכר בשני משחקים האלה, לא מאכזב מחוץ לקשת, אלי הופ מרשים , סל על הבאזר של המחצית לאורך כל המגרש
באמת מרשים אותי עד עכשיו (וגם באמת עושה רושם של אחלה בחור), איפה שהוא באמת מפתיע אותי לטובה זה בהגנה עם לא מעט רצון ולחימה כי הוא לא סומן כגדול השומרים כשחתם ובאמת היה כיף לראות אותו רק שימשיך כך.

גם ג'אדג' היה מעולה למרות ששיחק מול אוויר בעיקר אבל עשה עבודה טובה מאוד בריבאונד , נתן 19 נקודות במשחק מגוון גם ווילאמסון עם משחק לא טוב אבל כמה מהלכים יפים , בעיקר מאחר שאנחנו יודעים מה זה שווה אני לא דואג ובטוח שהוא יכנס לביזנס מהר מאוד.

סה''כ משחק טוב בעיקר במחצית השנייה, היה כיף לבוא לראות גם את הצעירים רצים,חוטפים, נלחמים
רק שיגיעו כבר החבר'ה מהנבחרת ונתחיל להתכונן כמו שצריך באמת ונקווה לראות שיפור ממשחק למשחק.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 14:28 
אני באתי למשחק בתחילת המחצית השנייה, מכאן הכל ברור, אין מה להוסיף יותר

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 14:46 
סי.ג'יי לסלי מאילת נראה אחלה שחקן. אתלטי, ריבאונד טוב (לקח כ-4 ריבאונד התקפה), ויד רכה מבחוץ ומהעונשין כולל גם שלשות.

היה במו"מ עם הפועל ובסוף הפועל ויתרה, נראה כמו פספוס שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מחצית שניה טובה מאוד, סוף סוף שיחקנו כדורסל. צריך לסייג שאילת היו בהרכב סופר חסר (אפילו יותר מאיתנו), בלי זר ובלי 3 מ-4 הישראלים המובילים (כדיר, ניסים ושמחון) כשגם הרוש נפצע במחצית השניה ולא שיחק במאני טיים, אבל גם ככה מה שבעיקר מעניין במשחקים האלה זה לראות את היכולת האישית של הזרים וקצת את הכישרון של הצעירים. מה שחשוב זה שכל הזרים (חוץ מוויליאמסון הפעם) היו טובים, במיוחד באטל שבעצם ניצח לבד את המשחק מחצית שניה. זה היה ברור שהוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שהראה ביום שלישי, אבל אני שמח שגם הראה משהו מעבר. אחרי פתיחה רעה קלע 5 שלשות, הראה הרבה יכולת אישית ולקח על עצמו את המשחק עד הרגע האחרון.
אוואנס למרות שקלע 22 נקודות וגם נתן 2 שלשות ותרומה בכל האספקטים (כמה חטיפות יפות, כמה אסיסטים נחמדים, דומיננטיות גדולה בריבאונד התקפה, אליהופ יפה בבאק דור) עדיין היה קצת תלוי במשחק המעבר ולא מספיק דומיננטי במשחק העומד, אני עוד חושב שיכול לתרום יותר. רואים שהוא שחקן שעם האתלטיות והאקטיביות שלו מוצא את הדרכים לשים נקודות על הלוח, עדיין צריך לראות יותר איך זה משתלב במשחק על חצי מגרש. אני אוהב אותו והייתי בעד ההחתמה שלו אבל דוקא בגלל זה אני מנסה להיות ביקורתי כלפיו. סך הכל היה לו משחק טוב.
ג'אדג' היה טוב מאוד אבל צריך לסייג שאילת היו בלי כדיר ובלי הסנטר הזר שלהם שרק חתם, והוא די שיחק מול אויר. הוא עדיין נראה מאוד בעייתי טכנית רחוק מהסל (גם מחצי מרחק וגם מהעונשין שהוא בקושי מגיע לטבעת) וכנראה שזה מה יש, זו תהיה בעיה עם רותבארט אלא אם רוברט יצליח לשחק קצת יותר רחוק מהסל בדקות שלהם ביחד. חוץ מזה הוא פיזית ואתלטית נראה באמת אחלה, הרבה האסל, ריבאונדר טוב מאוד בשני צדי המגרש, פינישר לא רע, גם נראה בחור טוב שתמיד ראשון לחלק כיפים ולעודד את כולם. בינתיים הוא באמת די מזכיר את ג'וש, עם פחות חכמת משחק. סך הכל הוא נראה יותר טוב ממה שציפיתי שיראה בשלב הזה, אבל זה מאוד קשה לשפוט אותו באמת עד שרותבארט יחזור.

יפתח בוכמן התלבש היום למשחק, לא שותף. אני לא יודע אם הוא חתם/יחתום אבל אם כן אז ברוך השב יפתח :ROSE: דוקא יכול להיות תוספת נחמדה מבחינה הגנתית.

יכול להיות שיהיה את מי לקלל השנה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
חייבים גם להזכיר את בן משה שהראה כמה ניצוצות. הייתי מאד שמח לראות עוד ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 17:44 
הוא נראה בנוי הכי טוב מבין הצעירים והסל שהוא קלע היה הכי מרשים טכנית אולי מכל הסלים היום (ג'אמפ סטופ נגד הכיוון מחצי מרחק, זריקה סופר קשה בכדורסל).
אבל שיחק מעט מדי כדי להתרשם מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 17:50 
אני חייב לצנן קצת את ההתלהבות.
אמנם אוואנס וג'אדג' הציגו שיפור ניכר (בעיקר אוואנס) אבל גם לא מעט סיבות לדאגה.
אוואנס עשה הרבה דברים יפים מאוד ובכלל עושה רושם של שחקן טוב (יותר ממה שציפיתי). העניין הוא שבניית הסגל השאירה אותנו עם סימני שאלה סביב היכולת של הקו האחורי ליצור וכרגע זה נראה מאוד בעייתי. אוואנס אמנם עושה הרבה דברים טובים אבל הוא גם מתקשה מאוד במשחק העומד ולמען האמת הטכניקה שלו היא די רעה. לדעתי אנחנו הולכים לסבול מאוד נגד קבוצות מסוימות (כמו חיפה למשל)
ג'אדג' לצערי הרבה פחות הרשים אותי. הוא אמנם נכנס קצת לעניינים והצליח לצבור סטטיסטיקות נגד הכלום שהיה לאילת בעמדות הפנים אבל בעיני הוא היה מאוד חלש עדיין. היו לו איירבולים פשוט מביכים כולל מהעונשין (גם נגד חיפה אגב) ובמרחק מטר מהסל. גם בהגנה המצב לא הרבה יותר טוב. למרות הנתונים הפיזיים אין לו איום חסימה ובכלל אין לו אימפקט הגנתי רציני. אפילו בריבאונד, התחום החזק שלו לכאורה, הוא מאוד בעייתי בעיני. הוא מאוד חזק, אתלטי וגבוה ולכן הוא לוקח הרבה ריבאונדים, אבל הסגירה שלו לריבאונד הגנה היא רעה מאוד והיו התקפות שאילת פשוט חגגו עלינו.
לצערי הוא גם לא מראה יכולות לשחק רחוק מהסל מה שיקשה כמובן על השילוב שלו עם רותבארט.
בעיני ההשוואות לג'וש עושות עוול גדול לג'וש. שחקנים ברמה אחרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 18:08 
הוקיץ' כתב:
אני חייב לצנן קצת את ההתלהבות.
אמנם אוואנס וג'אדג' הציגו שיפור ניכר (בעיקר אוואנס) אבל גם לא מעט סיבות לדאגה.
אוואנס עשה הרבה דברים יפים מאוד ובכלל עושה רושם של שחקן טוב (יותר ממה שציפיתי). העניין הוא שבניית הסגל השאירה אותנו עם סימני שאלה סביב היכולת של הקו האחורי ליצור וכרגע זה נראה מאוד בעייתי. אוואנס אמנם עושה הרבה דברים טובים אבל הוא גם מתקשה מאוד במשחק העומד ולמען האמת הטכניקה שלו היא די רעה. לדעתי אנחנו הולכים לסבול מאוד נגד קבוצות מסוימות (כמו חיפה למשל)
ג'אדג' לצערי הרבה פחות הרשים אותי. הוא אמנם נכנס קצת לעניינים והצליח לצבור סטטיסטיקות נגד הכלום שהיה לאילת בעמדות הפנים אבל בעיני הוא היה מאוד חלש עדיין. היו לו איירבולים פשוט מביכים כולל מהעונשין (גם נגד חיפה אגב) ובמרחק מטר מהסל. גם בהגנה המצב לא הרבה יותר טוב. למרות הנתונים הפיזיים אין לו איום חסימה ובכלל אין לו אימפקט הגנתי רציני. אפילו בריבאונד, התחום החזק שלו לכאורה, הוא מאוד בעייתי בעיני. הוא מאוד חזק, אתלטי וגבוה ולכן הוא לוקח הרבה ריבאונדים, אבל הסגירה שלו לריבאונד הגנה היא רעה מאוד והיו התקפות שאילת פשוט חגגו עלינו.
לצערי הוא גם לא מראה יכולות לשחק רחוק מהסל מה שיקשה כמובן על השילוב שלו עם רותבארט.
בעיני ההשוואות לג'וש עושות עוול גדול לג'וש. שחקנים ברמה אחרת לגמרי.

לא צריך לצנן את ההתלהבות בעיקר בגלל שאין התלהבות, ברור שזה רק משחק הכנה אבל יש מקום להיות מרוצים מכך שהזרים התחילו לראות יכולת אישית מסוימת ולצבור ביטחון שזה סופר חשוב.
רואים שהפועל שיחקה מעט מדי עם תרגילים ובכלל בלי תרגילים בהגנה שכל דבר היה חילוף (לפעמים לא חכם) וככה זה, כל עוד רביב ורותבארט לא כאן אין מה להתרגש מתוצאות\צוגות אבל מאוד חשוב שהזרים כן יראו יכולות אישיות ויקבלו ביטחון.

לגבי ג'אדג' אני מנסה להיזכר איך ג'וש אוואנס נראה במשחקי האימון באילת בקדם עונה שהייתי ובכלל בתחילת עונה וזה לא היה אותו דבר, ג'אדג' שחקן עם לא מעט מגבלות אבל הוא שחקן מעולה מהסוג שאני מאוד אוהב.
מה שאני כן מסכים איתך הוקיץ' וזה תמיד זה שאני חושב שגארד נוסף עם איום מחוץ לקשת ישפר אותנו כקבוצה יותר מג'אדג' ואני בהחלט יבין אם יהיה חילוף בהמשך (ושוב, לא בגלל שג'אדג' לא טוב).
אבל עד אז אין סיבה לדון כאן על חילוף בכל סוף משחק ומה שיש זה רק לקוות שגם הוא יצבור ביטחון ויהיה טוב.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 11 ספטמבר 2015, 18:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 18:25 
הוקיץ', לדעתי אתה מגזים מאוד ובעיקר עם זיכרון קצר. קודם כל ההשוואה לג'וש היא מן הסתם בסגנון ולא ברמה, מי ישווה אותו ברמה אחרי משחק וחצי? והוא כן מזכיר אותו בסגנון. להזכירך בערך את כל הדברים השליליים שאתה אומר על ג'אדג' (טכניקה לקויה מאוד, בלי איום חסימה וכו') אפשר להגיד על ג'וש, ואת הדברים החיוביים שאני כתבתי עליו (אתלטיות, ריבאונד, האסל וכו') כנ"ל. אלו שחקנים עם נתונים דומים שהיתרונות והחסרונות שלהם די דומים באופן כללי (למעט דברים נקודתיים שציינתי) ולכן הם די מזכירים אחד את השני בסגנון, זה לא "עושה עוול גדול" לאף אחד.
מעבר לזה, אני לא יודע אם אתה זוכר אבל ג'וש בשלב הזה של העונה נראה הרבה הרבה יוֳתר גרוע מג'אדג'. אבל הרבה יותר גרוע. לא יכל לקנות סל ממטר (לא רק מחצי מרחק ששם האיירבולים היו הסטנדרט), כולם שלחו אותו הביתה, דיבורים על שחקן כדורעף חסר קשר לענף וכו'. כל תקופת ההכנה הוא היה נראה כמו שחקן שהגיע לפה בטעות, והאמת שגם התחילו לחפש לו מחליף ואם ארז לא היה ארז (מבחינת ההחלטיות הידועה) הוא גם כנראה היה הולך הביתה. אני לא ממש אופטימי לגבי ג'אדג' מכל מיני סיבות (בעיקר העניין הטכני והשילוב עם רותבארט) אבל יחסית לאותה נקודת זמן הוא בכמה רמות יותר טוב ממה שג'וש היה, אז בוא נשים בפרופורציות את הקביעות החד-משמעיות אחרי שני משחקים. ספציפית היום הוא היה רחוק מלהיות "חלש מאוד" למרות שכמו שכבר כתבתי די שיחק מול אוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 19:14 
אני רק רוצה להוסיף מחמאות לתמיר בלאט, שלטעמי היה מעולה היום. השחקן היחיד של הפועל ששיחק טוב במשך כל המשחק.
מאוד אינטיליגנטי. ניהל את ההתקפות נהדר ואיפשר לבאטל לנוע על חסימות. הוביל כדור בצורה חכמה, הפעיל את הגבוהים, לקח תשעה ריבאונדים, ובעיקר נתן את התחושה שכשהכדור בידיים שלו יתקבלו ההחלטות הנכונות.
יופי של משחק. כיף לראות שחקן אינטיליגנטי. שימשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
הוא עדיין גמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 19:26 
purvis short כתב:
אני רק רוצה להוסיף מחמאות לתמיר בלאט, שלטעמי היה מעולה היום. השחקן היחיד של הפועל ששיחק טוב במשך כל המשחק.
.

ברצינות??
לא שחקן ליגת העל, מצטער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 19:32 
אני כותב לפי מה שאני רואה. היום תמיר היה מעולה. ומגיעות לו מחמאות.
מצטער, קשה לי להשתחרר מהתחושה שכשצריך לפרגן לו, לא מפרגנים לו בגלל שהוא הבן של דייויד בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 19:45 
קל להגיד שלא מפרגנים לו בגלל שהוא הבן של בלאט, לפרגן לו בכח?
לא מפרגנים לו כי הוא שחקן נמוך,כבד,בעל מימדים שלא מאפשרים לו לשמור אף זר לגיטימי בליגה
לצערי ימשיך לקבל בלוקים בצרורות ולהתעקב יממה על חסימה.
ברור שיש לו את היתרונות שלו ואת הניהול משחק הלא רע שלו אבל נכון לעכשיו הוא לא שחקן של ליגת העל ולא שווה להיות מספר 8-9 ברוטציה בקבוצה עם שאיפות.
ואני גם לא רואה את זה משתנה בגלל הגובה שלו,מה שיש לו זה בעיקר שם משפחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 19:59 
זה שג'וש נראה זוועה במשחקי ההכנה (אגב, הוא היה בעיקר זוועה במשחק הראשון, אחר כך השתפר מאוד) לא אומר שג'אדג' פתאום ישתדרג בטירוף גם הוא.
בכל אופן, עם כל המגבלות הטכניות של ג'וש עדיין היה לו טאץ' הרבה יותר טוב משל ג'אדג'. חוץ מזה הוא היה שומר הרבה יותר טוב ובעיקר, וזה עניין קריטי, ההבדלים באינטליגנצייה הם שמיים וארץ.
לגבי איך שג'אדג' שיחק היום, אני פשוט לא מסכים. שיחק רע מאוד בעיני ועצם זה שהוא שיחק מול אוויר לא מקנה לו נקודות זכות.
אגב, אני טוען שההבדלים בין ג'וש לג'אדג' גדולים לא על סמך שני המשחקים האלה אלא על סמך ההתרשמות שלי מג'אדג' עוד קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 20:12 
הוקיץ' כתב:
זה שג'וש נראה זוועה במשחקי ההכנה (אגב, הוא היה בעיקר זוועה במשחק הראשון, אחר כך השתפר מאוד) לא אומר שג'אדג' פתאום ישתדרג בטירוף גם הוא.
בכל אופן, עם כל המגבלות הטכניות של ג'וש עדיין היה לו טאץ' הרבה יותר טוב משל ג'אדג'. חוץ מזה הוא היה שומר הרבה יותר טוב ובעיקר, וזה עניין קריטי, ההבדלים באינטליגנצייה הם שמיים וארץ.
לגבי איך שג'אדג' שיחק היום, אני פשוט לא מסכים. שיחק רע מאוד בעיני ועצם זה שהוא שיחק מול אוויר לא מקנה לו נקודות זכות.
אגב, אני טוען שההבדלים בין ג'וש לג'אדג' גדולים לא על סמך שני המשחקים האלה אלא על סמך ההתרשמות שלי מג'אדג' עוד קודם.

זה גם לא אומר שהוא לא ישתדרג, אני לא יודע מה אתה זוכר אבל ג'וש נראה ביותר ממשחק אחד (בהכנה באילת, בגביעים, ובמחזורי הליגה האחרונים) כמו זר שצריך להיחתך למעשה, המשחק שהוא באמת התחיל להרשים זה הדרבי ומשם הוא רק השתפר.
ג'אדג' אולי פחות טוב אבל הוא בהחלט לא רחוק ממנו גם ברמה וגם בסגנון כי בכל זאת הוא היה פותח בחמישייה באיטליה עם 9&7 והוא עדיף על מימון,ג'רמיס סמית ושות'.
לדבר עליו שהוא בעייה ושהוא לא יתפתח להיות כמו ג'וש עוד לפני פתיחת הליגה זה לטחון מים, בוא נמשיך לראות אותו ואת הקבוצה ונהיה חכמים יותר, לדבר על זה שצריך להביא גארד במקומו זה כבר דיון אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
ג'אדג' היה טוב היום? מה??
לא יודע לסגור לריבאונד, לא יודע לתפוס כדור, עשה איירבול מהעונשין ולא מסוגל לשים סל באופן כללי.
אני בספק אם הוא ישרוד יותר משלושה ארבעה משחקי ליגה.
באטל עושה רושם של שחקן נהדר, אין ספק שעליו תקום ותיפול הקבוצה.
לגבי אוואנס עדיין לא גיבשתי דעה. כרגע עושה רושם של פוטנציאל טוב לליגה.
חוץ מזה, כל-כך כיף לראות צעירים שנלחמים על המגרש.
המצטיין היום חוץ מבאטל הוא תמיר בלאט שפשוט הפך לשחקן ליגת על לגיטימי ואני בטוח שהוא ישחק העונה מעל 10 דק' בממוצע למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 21:50 
מסכים עם הוקיץ' ועם פרביס. ג'אדג' לא דומה בכלל לאוונס. אפס אינטליגנציה וחוש מיוחד להמצא איכשהו בצד ההפוך לזה שבו הכדור נופל. אני כבר לא מדבר על כך שהוא לא טורח לבצע בוקסאאוט מינימלי ועל זה שאני מתחיל לחשוש שיש לו בעיה של ידיים רעות. הייתי מצפה משחקן חזק כל כך שיצליח לסיים פה ושם בסל ופאול אבל כמעט תמיד כל מכה שנותנים לו על הכדור או על היד מוציאה אותו ממנו. אני כבר לא מדבר על ההרגל המגונה להוריד את הריבאונד שהוא לוקח לגובה המותניים.
לגבי בלאט - משחק נהדר שלו. בהחלט מהטובים ביותר במגרש. בלעדיו באטל לא מגיע לחצי מהתפוקה אליה הגיע בזכות זה ששיחק לידו רכז אינטליגנטי כמו בלאט שמצא אותו בשניה הנכונה כשהוא יוצא מחסימה והוביל נהדר את המתפרצות שלנו. חבל שאין שם גובה ואתלטיות שהיו מאפשרים לו לקבל דקות יותר משמעותיות במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 22:13 
נראה לי שגם את האינטיליגנציה של ג'וש אוונס לא כל כך ראו פה בהתחלה.

viewtopic.php?f=8&t=99714&start=60

ציטוט:
טוב, זה ברור: אוואנס צריך להיות משוחרר. זה נראה שארז לא מחזיק ממנו. וממה שהוא הראה עד עכשיו - בצדק. וצריך להביא שני שחקנים (או אחד סנטר ממש טוב) שישחק כבר נגד אשקלון.
הוא לא פיזי ולא שומר ולא ריבאונדר ואין לו שום מוב.

ציטוט:
אוואנס כזה חלש. להחליף מחר. שלא יבזבזו עליו רישום של זר.

ציטוט:
ג'וש אוונס נראה כמו כלום. התקפית והגנתית. בניגוד לפרוויס אני לא ממהר לחתוך שחקן אחרי חמש דקות של משחק אבל כבר מעכשיו ברור שבמקרה הטוב הוא יהיה הגבוה המשלים כי נוכחות אין לו. הוא אמור להיות אתלט מפחיד ובינתיים לא ראינו כלום מזה.

ציטוט:
אבל אני מסתכל על רמת כישרון גם. ומתחת לסל אין להפועל שום רמת כישרון כרגע חוץ מיונתן. אוואנס זה לא זה. מצטער. מחר בבוקר צריך להביא שחקן גבוה דומיננטי.
לגבי קאונסיל - הוא בסדר גמור. קיבל מעט מדיי דקות.

ציטוט:
כמה איירבולים כבר יש לאוואנס?

ציטוט:
טוב, אוונס מאוד מאוד חלש.

ציטוט:
הוא נראה כמו שחקן שמרגיש שהוא בדרך הבייתה.
מצטער, זה לא שחקן זר לליגת העל.

ציטוט:
אוואנס צריך לעלות על הטיסה הראשונה לניו יורק.

ציטוט:
באמת, אוואנס זה אחד הזרים המביכים שראיתי בהפועל.

ציטוט:
חסר לנו לפחות 2 זרים כי אוואנס לא קשור לכלום וחייבים להחליף אותו.

ציטוט:
אוואנס זה לא שחקן לליגת על. אני לא בטוח שללאומית הייתי לוקח אותו.

ציטוט:
לא ברור לי איך הגענו למצב שהגבוה הזה של הפועל זה ג׳וש אוואנס שלידו קרטיס קלי נראה כמו קארל מאלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
נראה לי שגם את האינטיליגנציה של ג'וש אוונס לא כל כך ראו פה בהתחלה.

viewtopic.php?f=8&t=99714&start=60

ציטוט:
טוב, זה ברור: אוואנס צריך להיות משוחרר. זה נראה שארז לא מחזיק ממנו. וממה שהוא הראה עד עכשיו - בצדק. וצריך להביא שני שחקנים (או אחד סנטר ממש טוב) שישחק כבר נגד אשקלון.
הוא לא פיזי ולא שומר ולא ריבאונדר ואין לו שום מוב.

ציטוט:
אוואנס כזה חלש. להחליף מחר. שלא יבזבזו עליו רישום של זר.

ציטוט:
ג'וש אוונס נראה כמו כלום. התקפית והגנתית. בניגוד לפרוויס אני לא ממהר לחתוך שחקן אחרי חמש דקות של משחק אבל כבר מעכשיו ברור שבמקרה הטוב הוא יהיה הגבוה המשלים כי נוכחות אין לו. הוא אמור להיות אתלט מפחיד ובינתיים לא ראינו כלום מזה.

ציטוט:
אבל אני מסתכל על רמת כישרון גם. ומתחת לסל אין להפועל שום רמת כישרון כרגע חוץ מיונתן. אוואנס זה לא זה. מצטער. מחר בבוקר צריך להביא שחקן גבוה דומיננטי.
לגבי קאונסיל - הוא בסדר גמור. קיבל מעט מדיי דקות.

ציטוט:
כמה איירבולים כבר יש לאוואנס?

ציטוט:
טוב, אוונס מאוד מאוד חלש.

ציטוט:
הוא נראה כמו שחקן שמרגיש שהוא בדרך הבייתה.
מצטער, זה לא שחקן זר לליגת העל.

ציטוט:
אוואנס צריך לעלות על הטיסה הראשונה לניו יורק.

ציטוט:
באמת, אוואנס זה אחד הזרים המביכים שראיתי בהפועל.

ציטוט:
חסר לנו לפחות 2 זרים כי אוואנס לא קשור לכלום וחייבים להחליף אותו.

ציטוט:
אוואנס זה לא שחקן לליגת על. אני לא בטוח שללאומית הייתי לוקח אותו.

ציטוט:
לא ברור לי איך הגענו למצב שהגבוה הזה של הפועל זה ג׳וש אוואנס שלידו קרטיס קלי נראה כמו קארל מאלון.

מעולה :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 22:53 
גדול.
היום כבר מהללים את ג'וש בתור שחקן שלערוך אליו איזושהי השוואה זו עוול עצום (הופכים אותו לקצת אוברייטד אפילו), וטוענים שהוא בכלל לא היה כזה זוועה אלא רק במשחק הראשון (המשחק מול אילת שהבאת פה את הלינק אליו בכלל לא היה המשחק הראשון שלו), שהיה לו טאץ' הרבה יותר טוב מהרגע הראשון (איזה טאץ' ואיזה נעליים? דפק איירבולים בצרורות) או שהאינטליגנציה שלו היתה כל כך בולטת וכל מיני כאלה. זה ברור שזה לא אומר שכל שחקן שגרוע בהתחלה יהיה אוונס, ברור שזו טענה מטופשת וזה ממש לא מה שאני טוען, אבל הזיכרון פה קצר זה בטוח.
לא יודע למה לא כתבתי ספציפית באשכול ההוא (נדמה לי שהייתי בחו"ל) אבל אני בטוח שהייתי כותב שם דברים דומים על ג'וש, כולנו כותבים מאות דיעות כל הזמן ודברים בכדורסל הם דינמיים. בכל מקרה צריך לזכור את המקרים האלה ולהבין שהיומרה לראות דברים בכזו ודאות מהרגע הראשון היא הרבה פעמים לא רצינית. במיוחד בז'אנר הזה של השחקנים הגבוהים האתלטיים המוגבלים טכנית (ולא סתם אני מזכיר את ג'וש כל הזמן) אלו הרבה פעמים שחקנים שעושים רושם ראשוני רע, זה גם מה שהיה עם ג'אדג' בפזארו כשבתחילת העונה כל האוהדים חשבו שהוא נגר ולאט לאט הפך לאהוב הקהל, אלו שחקנים שמאוד ניזונים מהמשחק הקבוצתי ולוקח להם יותר זמן להתבטא (לעומת כריס אוואנס ובאטל שהם שחקנים שיותר תלויים בעצמם ויותר קל להם להרשים מוקדם). יש פה גם כמה אנשים שאמרתי להם עוד לפני כמה שבועות שלדעתי ג'אדג' ספציפית מאוד לא ירשים בהתחלה ושצריך לתת לו זמן לפני שמחליטים. היו לי ציפיות די נמוכות ממנו בשלב הזה של ההכנה ובגלל זה אני הייתי מרוצה ממה שהוא נתן היום, כמו שאמרתי המבחן האמיתי שלו יהיה כשרותבארט יחזור והקבוצה תרוץ האם הוא יוכל למלא את התפקיד שמיועד לו.

בלי קשר למשחקים האלה ג'אדג' הוא הזר שאני הכי פחות סגור עליו מלכתחילה, שהכי פחות החזקתי ממנו מבין ההחתמות (גם טבעי בהתחשב בזה שהוא הכי זול), ההימור הכי גדול וגם השחקן שהכי פחות מתאים לסגל, כך שאני בכלל לא אופתע אם הוא יחתך. זה יכול לקרות או במקרה שלא נשחק טוב ונצטרך שינוי קונספט בשלב מוקדם, או שזה יכול לקרות במקרה שדוקא נשחק טוב אבל נרצה להשתדרג לקראת השלבים המכריעים. בכל מקרה זה מוקדם להגיד והיום עצם זה שהוא היה הרבה יותר טוב ויעיל מוויליאמסון, אני נותן לו קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 23:14 
מצחיק לקרוא דברים מלפני שנתיים
purvis short כתב:
רק לי הסנטר של אילת מזכיר את ג'יימס גאלי?

מדובר ביינסי כמדומני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אנשים, אל תתחילו להיות כמו הכדורגל.

פאקינג משחק ראשון,
פאקינג משחק אימון.

מת על המשתמש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 00:14 
Fez כתב:
גדול.
היום כבר מהללים את ג'וש בתור שחקן שלערוך אליו איזושהי השוואה זו עוול עצום (הופכים אותו לקצת אוברייטד אפילו), וטוענים שהוא בכלל לא היה כזה זוועה אלא רק במשחק הראשון (המשחק מול אילת שהבאת פה את הלינק אליו בכלל לא היה המשחק הראשון שלו), שהיה לו טאץ' הרבה יותר טוב מהרגע הראשון (איזה טאץ' ואיזה נעליים? דפק איירבולים בצרורות) או שהאינטליגנציה שלו היתה כל כך בולטת וכל מיני כאלה. זה ברור שזה לא אומר שכל שחקן שגרוע בהתחלה יהיה אוונס, ברור שזו טענה מטופשת וזה ממש לא מה שאני טוען, אבל הזיכרון פה קצר זה בטוח.
לא יודע למה לא כתבתי ספציפית באשכול ההוא (נדמה לי שהייתי בחו"ל) אבל אני בטוח שהייתי כותב שם דברים דומים על ג'וש, כולנו כותבים מאות דיעות כל הזמן ודברים בכדורסל הם דינמיים. בכל מקרה צריך לזכור את המקרים האלה ולהבין שהיומרה לראות דברים בכזו ודאות מהרגע הראשון היא הרבה פעמים לא רצינית. במיוחד בז'אנר הזה של השחקנים הגבוהים האתלטיים המוגבלים טכנית (ולא סתם אני מזכיר את ג'וש כל הזמן) אלו הרבה פעמים שחקנים שעושים רושם ראשוני רע, זה גם מה שהיה עם ג'אדג' בפזארו כשבתחילת העונה כל האוהדים חשבו שהוא נגר ולאט לאט הפך לאהוב הקהל, אלו שחקנים שמאוד ניזונים מהמשחק הקבוצתי ולוקח להם יותר זמן להתבטא (לעומת כריס אוואנס ובאטל שהם שחקנים שיותר תלויים בעצמם ויותר קל להם להרשים מוקדם). יש פה גם כמה אנשים שאמרתי להם עוד לפני כמה שבועות שלדעתי ג'אדג' ספציפית מאוד לא ירשים בהתחלה ושצריך לתת לו זמן לפני שמחליטים. היו לי ציפיות די נמוכות ממנו בשלב הזה של ההכנה ובגלל זה אני הייתי מרוצה ממה שהוא נתן היום, כמו שאמרתי המבחן האמיתי שלו יהיה כשרותבארט יחזור והקבוצה תרוץ האם הוא יוכל למלא את התפקיד שמיועד לו.

בלי קשר למשחקים האלה ג'אדג' הוא הזר שאני הכי פחות סגור עליו מלכתחילה, שהכי פחות החזקתי ממנו מבין ההחתמות (גם טבעי בהתחשב בזה שהוא הכי זול), ההימור הכי גדול וגם השחקן שהכי פחות מתאים לסגל, כך שאני בכלל לא אופתע אם הוא יחתך. זה יכול לקרות או במקרה שלא נשחק טוב ונצטרך שינוי קונספט בשלב מוקדם, או שזה יכול לקרות במקרה שדוקא נשחק טוב אבל נרצה להשתדרג לקראת השלבים המכריעים. בכל מקרה זה מוקדם להגיד והיום עצם זה שהוא היה הרבה יותר טוב ויעיל מוויליאמסון, אני נותן לו קרדיט.

אתה יודע מה ההבדל הקטן בין שני השחקנים? שעם ג'וש עבדו עופר רון וארז במהלך העונה ועם ג'דג' "יעבוד" קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
פז, אם אתה אומר לו "סקוטי אמיתי", אני מוצא איפה אתה גר ובא להרביץ לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2015, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
KingAlpaca כתב:
אנשים, אל תתחילו להיות כמו הכדורגל.

פאקינג משחק ראשון,
פאקינג משחק אימון.

מת על המשתמש הזה.

אני מציע לכם להתחתן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: