תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 19:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ביום שלישי - הפועל חוזרת מהפגרה!
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 15:28 
שלום חברים,

ביום שלישי ההכנה לקראת העונה הקרובה נכנסת להילוך גבוה, כשהפועל תארח את מכבי חיפה (תיכונט, 18:30) למשחק ההכנה הראשון.

ביום שישי כולם מוזמנים בשעה 11:30 לאולמנו הביתי, שם נארח את הפועל אילת (11:30). בערב החג נצא למשחק חוץ ראשון באשדוד (12:00). הכניסה חופשית והקהל מוזמן לבוא!

במקביל נמשכת מכירת המנויים, ובימים הקרובים נחצה את קו 2,000 המנויים! מכירים מישהו שלא חידש ורוצה? מלאו את הטופס ונציג מטעמנו ייצור איתו קשר: https://docs.google.com/forms/d/16f0j-9 ... 4/viewform

נתראה במגרש ויאללה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ביום שלישי - הפועל חוזרת מהפגרה!
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 15:26 
מישהו נוסע היום למשחק ממרכז העיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 16:43 
יש שידור למשחק היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
רשמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
מהפייסבוק של הקבוצה:
ציטוט:
הפסד לאדומים במשחק האימון הראשון, 69-55 למכבי חיפה. ביום שישי בשעה 11:30 תארח הפועל את אילת. בואו לתמוך בשחקנים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 20:12 
זה היה כואב בעיניים.
היחידים שנראו עם קשר כלשהו לענף היו וויליאמסון ובאטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 20:32 
באטל? דוקא הוא היה מזוויע בעיני היום. עשה תחרות עם גיל אמיתי מי הכי חלש על הפרקט... כל הגארדים שלנו בהופעת זוועה מול הלחץ של חיפה. מניח ומקווה שזה לא אומר הרבה להמשך. וויליאמסון באמת היה נקודת האור הבודדת.
אמנם צריך להגיד שרמת האינטנסיביות של חיפה בשלב כזה של העונה היא לא פחות ממדהימה, וברור שלא היינו מוכנים לזה, אבל גם ברור שהמשחק שלנו היה מביך מבחינת רמת כדורסל. 55 נקודות זה עוד נתון שמשקר, עד דקה 25 היינו על ממוצע של נקודה לדקה בערך. רבע אחרון בגארבג' עשינו 22 נקודות שקצת גרמו לזה להראות פחות רע ממה שהיה שם באמת. חיפה שיחקו עם שני זרים שאחד מהם (גרייבס) נפצע ברבע השני ולא חזר, כך שגם החיסרון של רביב ורותבארט הוא לא תירוץ.
פשוט לשכוח את המשחק הזה מהר, לעבוד קשה ולהשתפר מאוד כי זה היה מחזה מאוד קשה לצפיה. חבל לי על הצעירים שלנו שבאמת ניסו אבל בכלל לא יכלו להתקרב לרמת האינטנסיביות של חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 20:44 
באטל היה אכן זוועה אבל הראה קשר לענף. כמה חדירות יפות, כמה מסירות נחמדות ובעיקר היה אפשר לראות שכדורסל יש לו (לא שזה מעודד מאוד).
וויליאמסון היה טוב. בהתחשב בכך שהוא שיחק עם עם קבוצה פח אשפה הוא אפילו היה די מרשים.
אוואנס וג'אדג' לא רק שהיו מתחת לכל ביקורת אלא גם הצדיקו את החששות שלי לגביהם. אוואנס נראה כמו קפיץ אתלטי עם פרימטר סקילז חלשים מאוד וחוסר יכולת לשמור על גארדים. ג'אדג' פשוט נראה כמו שחקן לא אינטליגנטי שצובר עבירות בקצב ויכולות התקפיות חלשות מאוד.
אמיתי נראה כמו שחקן ליגה ג'. לא היה אף שחקן על המגרש, כולל הצעירים, שעשה נזק כמוהו.
אין ספק שחיפה קבוצה מאוד אגרסיבית ושהחיסרון של רביב ורותבארט הוא עצום וכנראה שבכל מצב אחר היה ראוי לדבר על זה, אבל ההופעה שלנו הייתה כל כך מזעזעת ששום תירוץ לא יכול להתקבל. זה היה לא דומה לליגת העל בשום אספקט.
מקווה לשיפור דרסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 20:56 
חיפה נראתה כמו קבוצה שבאה למשחק. הפועל נראתה כמו קבוצה שבאה לאימון. רמי הדר שידר ודרש אינטנסיביות. ועודד קטש עמד ושילב ידיים.
לגבי הזרים. עם דגש שזה משחק ראשון וכו׳
באטל. היה מזעזע. במשחקים כאלה אני בעיקר מחפש יכולות. והוא לא הראה כלום. כדרור נוראי, שגרם לאיבודי כדור המוניים. שום יכולת לעבור את השומר באחד על אחד. הגנה רעה. חוסר אתלטיות ואיטיות ברגליים. שוב, משחק ראשון וכו. נקווה שישתפר.

ג׳אדג׳. היה טוב בריבאונד. רואים שהוא ריבאונדר. אבל לא הראה סקילס בכלל. לא הראה שהוא יודע מה עושים עם הכדור. שמר מאוד לא חכם. עושה סתם פאולים ודוחף ידיים סתם. לפחות הוא בחור אתלטי.

אוואנס. מאוד אתלטי. אבל אני לא רואה איך הבחור הזה מסוגל לייצר משהו בעצמו. אפילו כשהלך למתפרצת של אחד מול אחד, כדרור בחוסר ביטחון בולט בימין, וברחר הצידה. הפועל תצטרך עוד גארד זר. אשמח מאוד לטעות, אבל הקבוצה הזו תצטרך לדעתי להביא גארד זר.

וויליאמסון. רואים שהוא שחקן טוב. היה בסדר גמור.

לגבי הישראלים. אמיתי היה נוראי. איבודי כדור של ילד. בלאט פתח יפה והמשיך גרוע. ומתן? ריחמתי עליו שהוא צריך לשחק בתוך הברדק הזה.
משחק ראשון, נראה מה יהיה נגד אילת. כי זה היה היום איום ונורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 21:53 
הוקיץ', באטל לא הראה כלום לצערי. הוא היה הזר הכי חלש שלנו היום וגם הכי אשם בתצוגה הגרועה כי הוא הגארד שהיה אמור לשבור את הלחץ, להתחיל מהלכים בהתקפה וכו', והוא היה כל כך רחוק מלעשות את זה. אין לי שום דבר נגדו ואני חושב שהוא אמור להיות שחקן די טוב בסה"כ (לא מדהים אבל טוב), גם לפי הרקורד שלו וגם ממה שראיתי ממנו בבלגיה, אבל היום הוא היה הכי חלש בהפועל אחרי אמיתי (שהיה באמת מתחת לכל ביקורת ואני לא יודע מה עבר עליו). הוא הראשון שצריך לצאת מהשוק כי כשהרכז שלך (והזר המוביל והיקר שלך) נראה ככה זה מאוד מאוד קשה לשחק כדורסל. שוב, לא חושב שזה אומר עליו משהו להמשך אבל נכון למשחק היום הוא היה הבעיה הכי גדולה של הקבוצה.

חוץ מזה, הדבר הכי בולט כמו שאמרתי ופרביס חיזק זה נושא האינטנסיביות. קשה לי לבוא בטענות לקבוצה שאנחנו לא ברמה כזאת של אינטנסיביות משחק אימון ראשון, זה דבר טבעי בסה"כ ולא ציפיתי ללחץ כזה על כל המגרש כמעט 40 דקות וברמה כזאת כמו שחיפה עשו בשלב כזה של הפגרה. אצל חיפה לא משנה איזה שחקן משחק, אם זה פאקינג יפתח זיו או ג'רמייה קרייזברג, הם קבוצה מאומנת ברמות מטורפות שלא מורידה את הרגל מהגז לרגע בהגנה. היום זה פשוט לא היה כוחות ואם הם היו רוצים אנחנו היינו מסיימים את המשחק הזה על 40 נקודות ופחות. למזלנו הם קצת שיחררו לנו בסוף ויחד עם הפציעה של גרייבס יצאנו עם קצת כבוד. הפועל צריכים לעשות את ה-shift הזה ולהעלות מאוד את הרמה גם מבחינת כדורסל וגם מבחינת אינטנסיביות.

לא רוצה לנתח מעבר לזה שחקנים באופן ספציפי לפי המשחק היום, זה מוקדם מאוד. לפחות מבחינת פיזית/אתלטית ג'אדג' ואוואנס נראים טוב מאוד (ג'אדג' במשקל האידיאלי שלו לדעתי), גם נראים בחורים חיוביים שמאוד רוצים ואכפת להם, מעבר לזה היום זה לא היה נראה טוב אבל ניתן להם זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 22:22 
לא מסכים. חוץ מוויליאמסון כולם היו גרועים, אבל אצל באטל ראיתי הבנת משחק וקצת יכולות לא רעות. אצל השאר גם את זה לא.
הכי גרוע היה אוואנס בעיני. פשוט לא הצליח לייצר שום דבר שהוא לא דאנק פנוי.
כל כך מבאס לחשוב שזה היה אמור להיות סקוט במקומו.

לגבי האינטנסיביות אין ספק שחיפה עשו לנו בצפר (למרות שבתכלס הם גם היו די גרועים) אבל משחקנים נורמלים אני מצפה להראות יכולות גם מול האינטנסיביות של פאקינג יפתח זיו.
מעבר לכל הדברים הקבוצתיים שכמובן לא היו במשחק הזה אותי מדאיגות בעיקר היכולות של הזרים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 22:24 
המתאזרח החדש שלהם (גופיית בר אבן) נראה יופי של שחקן.

גם הרכז החדש שלהם (טמיר אריאלי השזוף) נראה שחקן גדול. בכלל נראה שהם בנו יופי של קבוצה (עם חלה מאמן).

נערך לאחרונה על ידי תפוז אדום בתאריך 08 ספטמבר 2015, 22:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 22:26 
הרכז החדש שלהם זה בכלל איזה שחקן אימונים שהם החתימו.
הוא לא אמור להיות בקבוצה בכלל (וגם לא יהיה לפי מה שהבנתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 22:39 
אני באמת לא יודע מה ראיתם בבאטל, ראיתי בעיקר חוסר כשרון בכדרור, פחד בחדירה ואפס יכולת להשתחרר לקליעה. אפילו הגנה לא הייתה שם.
וויליאמסון היה בסדר. אוואנס היה די מרענן לטעמי ועליו רואים שיביא יותר דברים למשחק שלו בהמשך. בינתיים הבטוחים שלי זה שני אלה. באטל מבחינתי סימן שאלה גדול ואצל ג'אדג' ראיתי בעיקר מחסור בכושר משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 22:43 
הוקיץ' כתב:
לא מסכים. חוץ מוויליאמסון כולם היו גרועים, אבל אצל באטל ראיתי הבנת משחק וקצת יכולות לא רעות. אצל השאר גם את זה לא.
הכי גרוע היה אוואנס בעיני. פשוט לא הצליח לייצר שום דבר שהוא לא דאנק פנוי.
כל כך מבאס לחשוב שזה היה אמור להיות סקוט במקומו.

לגבי האינטנסיביות אין ספק שחיפה עשו לנו בצפר (למרות שבתכלס הם גם היו די גרועים) אבל משחקנים נורמלים אני מצפה להראות יכולות גם מול האינטנסיביות של פאקינג יפתח זיו.
מעבר לכל הדברים הקבוצתיים שכמובן לא היו במשחק הזה אותי מדאיגות בעיקר היכולות של הזרים שלנו.

לדעתי אתה ראית מבאטל מה שרצית לראות כי אתה אוהב אותו מלכתחילה (שזה טבעי, לכולנו יש קצת bias). אבל הוא באמת היה מזעזע, הכי חלש מבין הזרים והבעיה הכי גדולה של הקבוצה במשחק היום. לדעתי אם לא היית אוהב אותו מלכתחילה היית קוטל אותו פה למוות, כמו שאת אוואנס וג'אדג' הרבה יותר קל לך לקטול ולהגיד "ככה חשבתי מלכתחילה" (שוב, זה אנושי וטבעי אבל צריך גם להכיר בזה). אוואנס היה חלש אני לא אומר אחרת, הוא באמת לא הצליח לייצר כלום אבל הוא 3 שלא נמדד רק ביכולת שלו לייצר אלא יכול להשפיע על המשחק בדרכים אחרות (גם סיים עם 17 נקודות שזה הרבה יותר מכל אחד אחר אצלנו, הרוב בגארבג' אבל לפחות הראה משהו ובזכותו לא סיימנו את המשחק על 40 נקודות). גם ג'אדג' היה חלש אבל עדיין עשה כמה דברים חיוביים, קצת האסל קצת אתלטיות קצת ריבאונד, משהו. באטל כן נמדד ביכולת שלו לייצר לעצמו ולאחרים והוא פשוט לא הראה כלום, אבל באמת כלום. לא כדרור, לא חדירה, לא קליעה (החטיא שלשות פנויות ולא פגע ממטר), לא מסירה, לא יכולות גופניות מינימליות, באמת לא היה שום דבר להתרשם ממנו היום. אלו דברים שיש לו אבל היום זה לא בא לידי ביטוי. שוב, לא אומר שום דבר לעתיד ולמזלי ראיתי אותו מספיק כדי לדעת שהוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שהראה היום, אבל אם לתאר נטו את מה שראיתי ממנו היום אז זו היתה זוועה. צריך לנתח דברים בצורה אובייקטיבית וכנה ועדיין לשמור על פרופורציות מבחינת המשמעות של הדברים. מאמין שכבר ביום שישי הוא יהיה הרבה יותר טוב, קשה לי להאמין שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
תגיד לי פז, ברצינות,
לקחת בזמן האחרון קורס בוכחנות ופסיכולגיה בסיסית?

אתה כל הזמן מזכיר bias וlogical fallacies בזמן האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 23:11 
לא קורס ולא בזמן האחרון.. כבר שנים אני מתייחס לדברים האלה כי קבלת החלטות זה התחום הכי חשוב בחיים בעיני, ואי אפשר לדעת לקבל החלטות בלי להבין את התהליך הבסיסי ואת מה שמפריע לו להתבצע בצורה רציונלית. אולי אתה שמת לב לזה בזמן האחרון כי אתה ״לקחת קורס״ בזמן האחרון :SMOKE:
אם אתה רוצה דיון אישי-פילוסופי זה לפעם אחרת, אם יש לך מה להגיד ספציפית למקרה אז תפדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2015, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
אני לקחתי את זה בגיל 12-13 :D
בכל מקרה, באמת לא נפריע לאשכול,
אבל יש לי מתנה בשבילך (ממליץ לתלות מעל המיטה):
https://yourlogicalfallacyis.com/pdf/Fa ... r24x36.pdf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2015, 08:31 
מבלי להתיימר להבין יותר מהמלומדים פז ופרוויס, נראה לי שאנחנו בבעיה, באטל עוד יגרום לנו להתגעגע לקאונסיל, גם יתר הזרים נראים לי חלשים,
אמיתי גרוע והצעירים נחמדים אך עדיין לא בשלים.
הרמה אותה הצגנו אתמול, אינה רמה של ליגת על.
הלואי ואני טועה, ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2015, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
אוף טופיק, אבל לדעתי רמי הדר פשוט אחלה מאמן. גם עם הוא יעלה עם קבוצת נוער, הם יעלו לפוצץ ולשחק סופר אגרסיבי, הוא לא עושה רושם של מאמן מקובע ורוב הפעמים הקבוצות שלו נראות מוכנות טקטית ליריבה..וכל זה עם זרים שמונחתים עליו ע"י ג'ף רוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2015, 10:47 
מיק ג'ונס כתב:
אוף טופיק, אבל לדעתי רמי הדר פשוט אחלה מאמן. גם עם הוא יעלה עם קבוצת נוער, הם יעלו לפוצץ ולשחק סופר אגרסיבי, הוא לא עושה רושם של מאמן מקובע ורוב הפעמים הקבוצות שלו נראות מוכנות טקטית ליריבה..וכל זה עם זרים שמונחתים עליו ע"י ג'ף רוזן.

מסכים. אחלה מאמן. הקבוצות שלו שומרות. פעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2015, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
די נו, להסיק ממחק יאמון ראשון על רמה של זרים זה האמא של השטחיות.
אני רק אזכיר את פרסטון נואלס, שבמשחק אימון הראשון מולנו שלו לפני שנתיים נראה כמו שחקן ליגה ארצית במקרה הטוב, ואחרי שנתיים נחשב זר יעיל ואיכותי לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2015, 17:16 
פז בוא נעשה סדר (ואני אעריך את זה מאוד אם נפחית למינימום את הפסיכולוגיה בשקל).
כל שלושת הזרים מבחינתי היו קטסטרופה ונראו כמו זרים לליגה לאומית במקרה הטוב. שלושתם אכזבו אותי ובאטל יותר מכולם כי ממנו היו לי גם ציפיות.
מאחר ואי אפשר היה להתרשם מיכולת עקבית אני מנסה להתרשם מדברים אחרים כמו הבנת משחק וטכניקה. במקרה של באטל ראיתי את הדברים האלה, אצל השניים האחרים לא.
יותר מזה, ציפיתי לראות דברים מסוימים שהיו בגדר סימני שאלה מבחינתי כמו ההגנה והכישרון ההתקפי של ג'אדג' וכישורי הפרימטר והסקורינג של אוואנס.
לצערי התאכזבתי מאוד משניהם. אוואנס אמור להיות הסקורר העיקרי שלנו ולייצר נקודות זה הדבר הכי חשוב שהוא אמור להביא לנו. הכדרור שלו רע מאוד מאוד וזה הכי מדאיג מבחינתי. גם הקליעה שלו לא ממש מרשימה (כמה עונשין הוא החטיא??) ובעיקר נראה כאילו השחרור שלו די איטי. הוא אמנם קלע 17 אבל זה גם היה בגארבג' כשחיפה כבר לגמרי הורידו את הרגל מהגז וגם התמקד בדאנקים פנויים וסלים מריבאונד התקפה שזה ממש לא מספיק.
ג'אדג' אמנם נראה טוב מבחינה פיזית ומבחינת ריבאונד אבל הוא שחקן כל כך לא אינטלגינטי שזה כואב בעיניים. מפספס בלוקים על ימין ועל שמאל, עושה עבירות שטותיות, עובד לא נכון עם הרגליים בהגנה ועוד ועוד. בהתקפה הוא בכלל לא תרם כלום אז אין טעם לדבר על זה אבל עוד דבר מדאיג זו העובדה שהוא שיחק כמעט לחלוטין מתחת לסל וזה לא מעודד בנוגע לשילוב שלו עם רוטבארט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2015, 17:52 
כן, רק ששוב, לדעתי אם ראית מבאטל את הדברים האלה אתמול זה רק בגלל שרצית לראות והיה לך יותר קל לראות כי באת בדיעה חיובית עליו. לדעתי לא היה שום דבר ממנו אתמול ספציפית שהיה מעודד, לא טכניקה ולא הבנת משחק ולא שום דבר אחר. אם היית בא בדיעה שלילית עליו כמו שבאת על אוואנס וג'אדג' אז היית לדעתי כותב עליו דברים באותו סגנון ("הוא זה שאמור לתת לנו X אבל ממה שראיתי אתמול זה נראה Y", "היו לי סימני שאלה לגבי Z והתאכזבתי" וכו').
אתה יכול לקרוא לזה פסיכולוגיה בשקל אבל זו הפרשנות שלי, כי אחרת אין לי שום הסבר אחר איך ראית משהו חיובי מבאטל אתמול. לא היה כזה לצערי. וזה לא נראה לי מקרי שדוקא על באטל שאהבת מראש אתה מצליח למצוא דברים חיוביים למרות שהוא היה הכי חלש על הפרקט חוץ מגיל אמיתי. ושוב, אני חושב שהוא אמור להיות שחקן די טוב שיראה בהמשך הרבה יותר.

מעבר לזה, כאמור לא נכנס יותר מדי לניתוחים מקצועיים ספציפיים בשלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2015, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
הרשמים שלי מהמשחק באיחור קל (למרות שאני לא הולך לחדש יותר מדי) - אם אני צריך לסכם את המשחק במשפט אחד, הייתי אומר שהגעתי עם אפס ציפיות ובכל זאת שיחקנו יותר גרוע ממה שציפיתי.
או אם לדייק, הדבר היחידי שרציתי לראות הוא קצת יכולת אישית מהזרים (כשרביב ורוברט לא פה וכל הבמה שלהם) ולא ראינו שום דבר.

אוונס היה ככה-ככה. מצד אחד באמת הראה יכולת רעה במשחק עומד ופרימטר סקילס חלשים שזה מדאיג. עשה את הנקודות שלו מחדירות אגרסיביות ונקודות זבל כשהמשחק היה גמור וחיפה הורידו את הרגל מהגז, שזה נחמד אבל לא יותר מדי מרשים. אני אגב חושב ששחקן בעמדה שלו, עם השחקנים שיש לנו בעמדות האחרות, צריך לתת הרבה דברים מעבר לסקורינג. כל השחקנים הבכירים שלנו הם כאלה שהטיקט מספר אחד שלהם הוא סקורינג או לפחות אמור להיות כזה (רביב, רוברט, באטל, וויליאמסון), ואוונס יצטרך לדעתי להראות עוד איכויות כדי להצדיק את המקום שלו.

לגבי ג'אדג', אני זוכר איך ג'וש אוונס ומיימון נראו במשחק האימון הראשון שלהם - בלי קשר לענף - והוא נראה פי מאה ערך יותר טוב ממה שהם נראו (לא שזה הרבה). כמו שכתבו פה, קצת אתלטיות וריבאונד, קצת נוכחות בהגנה. לפחות אתמול הוא היה נון-פקטור מוחלט בהתקפה. אבל, אני חושב ששום דבר מזה לא רלוונטי. לדעתי שעון החול במקרה שלו התהפך ברגע שהחתמנו את רוברט וזה עניין של זמן בלבד עד שהוא ייחתך (יכול להיות שזה יקרה באמצע העונה ויכול להיות שעוד לפני שהיא תתחיל). הוא סנטר לכל דבר, וככזה הוא לא יכול לדרוך על המגרש יחד עם רוברט. בקושי יש לו סקילס לעמדה 5 אז בטח שלא לעמדה 4, הוא פשוט סנטר נטו. זה משאיר לו אולי 15 דקות בעמדה 5 כמחליף של רוברט ואי אפשר להחזיק זר בתפקיד כזה. זה ממש לא נעים לקבור מראש זר אחרי משחק אימון אחד או לפני שהתחילה בכלל ההכנה, וזה בטח לא מהנה, אבל אני חושב שזה יהיה בלתי נמנע. זה גם לא שאני חושב שהוא שחקן רע (כשהוא חתם אמרתי שיש לו סיכוי סביר להצליח), אלא פשוט יש פה מקרה של חוסר התאמה מוחלט לשאר הסגל כפי שהוא נבנה.

מי שביי פאר הכי הדאיג אותי (ואני מקווה שלא יאשימו אותי ב-bias :SMOKE: ) זה באטל. הוא הראה יכולת אישית ברמה מאוד נמוכה. לא צעד ראשון, לא קליעה (מכדרור או לא), לא שליטה, לא יצירתיות, לא יכולת מסירה. וזה מהזר הכי יקר וחשוב שלנו שהעונה כנראה תקום ותיפול עליו. אני מאוד מאוד מקווה שבמשחקים הבאים נראה שחקן שונה לגמרי.

וויליאמסון גם לא עשה יותר מדי, אם כי במדד התרומה/נזק הוא בהחלט היה קילומטרים לפני כולם. אבל גם אצלו, למרות שלכאורה הוא אמור להיות המניה הכי בטוחה, אני ממש לא בטוח שקטש יוציא את אותה תרומה שהוא סיפק בעונה שעברה בנהריה (ואת זה אני לא אומר על סמך משחק האימון).

לגבי הישראלים:

מתן קלע שתי שלשות וזה בערך המקסימום שניתן לצפות ממנו בשלב הזה.
גיל אמיתי היה מתחת לכל ביקורת. באמת שאין טעם לפרט כי כל מה שהוא עשה היה נוראי. גם ההגנה הייתה זוועה. אני חושב שהיכולת שלו העונה תהיה חשובה מאוד עבורנו, אפילו קריטית, כי הוא המחליף הנורמלי היחידי בישראלים חוץ ממתן שכבר בסוף הקריירה. אני קונה עכשיו שייתן תרומה ברמה שסקוורר נתן בעונה שעברה.
המשחק אתמול היה עוד הוכחה כמה תמיר בלאט לא קשור לרמות האלה. פשוט לא מסוגל להתמודד בליגת העל מבחינת נתונים פיזים. סיים עם איזה שמונה איבודים לדעתי, קיבל גגות מביכים. הדבר היחיד שהוא יכול לעשות, בפוטנציה, זה לקלוע ג'אמפים פנויים באחוזים סבירים, שזה כמובן לא מספיק בשביל לראות מגרש אם אתה רכז כבד ואיטי בגובה 1.78. בכל פעולה אחרת זה נראה כאילו זרקו למגרש שחקן נוער למשחק בוגרים וזה נראה מביך למדי. וכמובן שהוא לא מסוגל לשמור על אף שחקן בליגה (כולל נגרים מקצה הספסל), כל קרוס-אובר משאיר אותו שלושה מטר מאחורה, נתקע רבע שעה בחסימות. אבל העיקר שקטש חי בסרט שהוא מתמודד יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2015, 11:46 
אפשר לשנות כותרת: הפועל לא חזרה מהפגרה. הרשמים פה מדאיגים מאוד, גם אם זה רק משחק אימון ראשון בלי שני שחקני הנבחרת.
עוטפת אותי תחושה של עוד עונה מגעילה בפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2015, 22:27 
מחר בשעה 11:30, ג'אמפ בול באולמנו הביתי כשהפועל תתמודד מול אילת. אם נתקעתם בלי מתנה לחג, חנות המוצרים תפעל מהשעה 10:00 עם מחירים מיוחדים. פרטים באתר הרשמי.

הכניסה למשחקי אימון היא חופשית, והקהל מוזמן לבוא ולתמוך בשחקנים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 11:25 
מחצית 42:29 לאילת, עדיין נראים נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 12:21 
נגמר 81-76 הפועל.
הצגה של באטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2015, 12:22 
הוקיץ' כתב:
נגמר 81-76 הפועל.
הצגה של באטל.

הוא יודע לכדרר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: