הפועל כתב:
אז הטענה שלך מבוססת לחלוטין על אג'נדה, פרשנות קונספירטיבית לחלוטין, ובניגוד לעובדות (כולל כאלו שאפילו לא נרמזו ע"י שפיר). ומתובלת בנאום צווחני ומתנשא, שלו היה ח"כ מבוגר מהעבודה נואם כמותו כלפי חנין זועבי - כולל השיעור בהליכות ונימוסים - הוא היה זוכה לקיתונות של זעם מהשמאל הרדיקלי.
חוץ מזה הכל בסדר

אני מקבל את מה שאתה אומר על סגנון ההתבטאות של זחאלקה. זה באמת היה נאום די צווחני ומתבכיין. אם אני זוכר נכון יש לו גם נטייה לדבר בצורה כוללנית, פשטנית וגסה על נושאים עדינים ומורכבים.
כמו כן, כאמור, יכול להיות שהייתי חשדן מדי ושפירשתי את מה שהיא כתבה לחומרה.
בכל מקרה, אני לא בטוח שיש טעם להתנצח על הפרשנות לסטוטסים של סתיו שפיר בפייסבוק.
במקום זה אני שב ומציע שנבדוק את הרקורד שלה בהצבעות על חוקים שקשורים לערבים בישראל, ואם נסתכל על המושב הנוכחי נגלה שהיא הצביעה בעד חוק הטרור, בעד שימור החטיבה להתיישבות (כלומר בעד העברת כספים לא מפוקחת להתנחלויות, כפי שהיא עצמה חזרה וסיפרה לנו, ודרך אגב אני אישית מעריך אותה על העניין הזה), נגד איחוד המשפחות ואולי עוד משהו ששכחתי.
אז גם אם נעזוב בצד את הרגשות לזחאלקה, ואפילו אם נתעלם מהסטטוס שלה בפייסבוק או נפרש אותו פרשנות אוהדת, אנחנו עדיין נשארים עם ח"כית שלא בדיוק מוכיחה איזו סימפטיה מיוחדת לערבים או לאיך שהם רואים את העולם.
מן הסתם שפיר במפלגת העבודה כך שהיא לא בדעות של חד"ש.
בכל מקרה, אני חושב ששפיר נמצאת בנקודה מאד בעייתית. יש מאבק דורות היום במפלגת העבודה, בין הממסד הישן (אלו של "להשפיע מבפנים") לבין דוק חדש וצעיר, הרבה יותר אידיאליסטי ולוחמני. למרבה הצער, לדור הצעיר (ששפיר חלק ממנו) עדיין אין מספיק כח והוא נאלץ ליישר קו עם הרבה החלטות, הצהרות ומועמדים שדי ברור שלא לרוחו.
אני אישית מקווה שעוד כמה שנים, הם יצליחו לנער את המפלגה ולעשות שם שינוי רציני ולזרוק את כל הפואדים והשטנצלרים לכל הרוחות.