redrony כתב:
מישהו שאל אותי למה אני לא אוהב את גוטמן לפני כמה ימים ולמה אני מעדיף שלא יבוא להפועל, בטח לא בתור מנג'ר. המשחק הזה הוא התשובה. נכון, הוא הצליח להשיג את ה 0:0 שלו, אבל זה בפוקס. זה כי הוולשים לא נבחרת מספיק טובה. אי אפשר לבוא לשחק כדורגל ולהתגונן בצורה כזו במשך 85 דקות, ברב המקרים תחטוף. מה שהכי מעצבן אתמול, שדווקא ווילס נתנו לנו צ'אנס לשחק כדורגל אתמול בחלקים גדולים מהמשחק.
הוא משחק עם 9 שחקנים הגנתיים מתוך 11 משאיר שני שחקנים למעלה לבד בלי יכולת לעשות כלום, מוותר לגמרי על החזקת כדור. ככה הוא גם היה אצלנו, רק שבהפועל שהיתה דומיננטית על רב הליגה זה לא הורגש כמעט. איפה כן? נגד חיפה, כמעט בכל מפגש נגדם, בטח בחוץ.
הוא לא מאמין בכדורגל המודרני, של שליטה בקצב המשחק. הוא תלוי לגמרי בשחקנים שלו. לגמרי.
גוטמן משתין במכנסיים במשחקים גדולים וברגעי האמת, זה היה ככה גם בהפועל ואיבדנו על זה אליפות אחת, כמעט איבדנו על זה גם דאבל. אבל להבדיל מאז, הפועל של היום לא מועמדת לאליפות, אלא יש חומר שחקנים מעולה שמישהו צריך להפוך אותם לקבוצה ולייצר פה שלד של קבוצת צמרת לשנים הקרובות. את זה גוטמן יודע לעשות יותר טוב מאיווניר או אלישע לוי. הוא מאמן שיודע ללטש שחקנים, אם הם ברשימת הפייבוריטים שלו. אני חושב שנאתכו לא היה מגיע לאן שהגיע בחיים בלי גוטמן, אותו דבר לגבי זהבי וכנראה גם שכטר (שלעומת הקודמים, לא לקח איתו משהו לטווח הרחוק מלבד וידאו סוכן מרשים מאוד).