תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ישראל - וויילס
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 21:55 
לכן אני השוויתי לסיטואציה של הליגה, גם בה הוא התנהג כמו הפחדן שהוא. בן אדם עלה בקללה עם דה סילבה בקישור ואחרי זה הוריד אותו לימין כשהוא מחרב לנו משחק בשני התפקידים, עלה פעם אחרת עם שבחון, גם בגול ההוא של לאלה זה היה בונקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 21:59 
איזה סמרטוטיאדה זה איך שכולם אחד אחרי השני ביקשו את החולצה מבייל. מדהים איך לא נמאס לו.

לא מבין בכלל את המנהג העלוב הזה. שימו אותי במגרש עם מסי ואני לא מבקש ממנו את זה. כמה פתאט וחסר עמודה שדרה צריך להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 22:00 
ממסי לא, אבל ממוריס ז'אנו בלי לחשוב פעמיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 22:02 
אין בעיה בתור אוהד לשחקן מהקבוצה שלך. אבל הם מקצוענים שמתמודדים איתו על אותו מגרש באותה תחרות. lame. אין מילה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ישראל - וויילס
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 22:02 
ועדיין בנה לך את קבוצת החלומות ונתן לך עתיד כלכלי שנהרס ע״י טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 22:21 
הפועל של גוטמן בדאבל זה הפועל הכי אטרקטיבית שאני זוכר לפחות.
אנטיתזה הפועל לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 22:21 
ביניתיים קפריסין עומדים יפה מאוד מול בלגיה. לא פראיירים בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 22:23 
רע מאד לישראל איבוד נקודות של בלגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 22:29 
יפה. 1 בלגיה. גול יפה של האזארד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 22:36 
NARKOTIKA כתב:
איזה סמרטוטיאדה זה איך שכולם אחד אחרי השני ביקשו את החולצה מבייל. מדהים איך לא נמאס לו.

לא מבין בכלל את המנהג העלוב הזה. שימו אותי במגרש עם מסי ואני לא מבקש ממנו את זה. כמה פתאט וחסר עמודה שדרה צריך להיות.

סמרטוטים זה לא מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
גם הפעם קבוצות הפלייאוף מתחלקות לפי דירוגים, כן?
אם כך, אז יריבות אפשריות של ישראל הן טורקיה/הולנד, סלובקיה/אוקראינה, פולין/אירלנד, שבדיה/רוסיה, קרואטיה/איטליה (מניח שהיא לא תוכל לפגוש את החלשות יחסית מבתים E ו-F).
את רובן היא לא עוברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 22:47 
למה איטליה ולא נורבגיה/קרואטיה?

ישראל אנדרדוג נגד כולם, מי יותר וי פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2015, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, נכון, לא שמתי לב למשחק החסר של האיטלקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 07:17 
ברור שישראל תהיה אנדרדוג.
מהרשימה שהבאת לדעתי, טורקיה, אירלנד/רוסיה
וסלובקיה אולי בנס אפשר לעבור.
במיוחד נגד טורקיה יש סיכוי לניצחון טכני :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 07:31 
היתרון היחיד בלקבל את טורקיה זה שאם זהבי עושה שם פיו פיו הוא לא חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 08:42 
מישהו שאל אותי למה אני לא אוהב את גוטמן לפני כמה ימים ולמה אני מעדיף שלא יבוא להפועל, בטח לא בתור מנג'ר. המשחק הזה הוא התשובה. נכון, הוא הצליח להשיג את ה 0:0 שלו, אבל זה בפוקס. זה כי הוולשים לא נבחרת מספיק טובה. אי אפשר לבוא לשחק כדורגל ולהתגונן בצורה כזו במשך 85 דקות, ברב המקרים תחטוף. מה שהכי מעצבן אתמול, שדווקא ווילס נתנו לנו צ'אנס לשחק כדורגל אתמול בחלקים גדולים מהמשחק.
הוא משחק עם 9 שחקנים הגנתיים מתוך 11 משאיר שני שחקנים למעלה לבד בלי יכולת לעשות כלום, מוותר לגמרי על החזקת כדור. ככה הוא גם היה אצלנו, רק שבהפועל שהיתה דומיננטית על רב הליגה זה לא הורגש כמעט. איפה כן? נגד חיפה, כמעט בכל מפגש נגדם, בטח בחוץ.
הוא לא מאמין בכדורגל המודרני, של שליטה בקצב המשחק. הוא תלוי לגמרי בשחקנים שלו. לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
חבל שהוא לא סעט את הבעיטה חופשית שטוח
היה ברור שכל החמורים בחומה יקפצו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
חבל שהוא לא בעט את הבעיטה חופשית שטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 09:03 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 09:03 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 10:50 
ערן כתב:
גם הפעם קבוצות הפלייאוף מתחלקות לפי דירוגים, כן?
אם כך, אז יריבות אפשריות של ישראל הן טורקיה/הולנד, סלובקיה/אוקראינה, פולין/אירלנד, שבדיה/רוסיה, קרואטיה/איטליה (מניח שהיא לא תוכל לפגוש את החלשות יחסית מבתים E ו-F).
את רובן היא לא עוברת.

לפי הפייסבוק של עוזי דן, החלוקה למדורגות ולא מדורגות זה לפי מספר הנקודות של כל אחת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
מישהו שאל אותי למה אני לא אוהב את גוטמן לפני כמה ימים ולמה אני מעדיף שלא יבוא להפועל, בטח לא בתור מנג'ר. המשחק הזה הוא התשובה. נכון, הוא הצליח להשיג את ה 0:0 שלו, אבל זה בפוקס. זה כי הוולשים לא נבחרת מספיק טובה. אי אפשר לבוא לשחק כדורגל ולהתגונן בצורה כזו במשך 85 דקות, ברב המקרים תחטוף. מה שהכי מעצבן אתמול, שדווקא ווילס נתנו לנו צ'אנס לשחק כדורגל אתמול בחלקים גדולים מהמשחק.
הוא משחק עם 9 שחקנים הגנתיים מתוך 11 משאיר שני שחקנים למעלה לבד בלי יכולת לעשות כלום, מוותר לגמרי על החזקת כדור. ככה הוא גם היה אצלנו, רק שבהפועל שהיתה דומיננטית על רב הליגה זה לא הורגש כמעט. איפה כן? נגד חיפה, כמעט בכל מפגש נגדם, בטח בחוץ.
הוא לא מאמין בכדורגל המודרני, של שליטה בקצב המשחק. הוא תלוי לגמרי בשחקנים שלו. לגמרי.

גוטמן משתין במכנסיים במשחקים גדולים וברגעי האמת, זה היה ככה גם בהפועל ואיבדנו על זה אליפות אחת, כמעט איבדנו על זה גם דאבל. אבל להבדיל מאז, הפועל של היום לא מועמדת לאליפות, אלא יש חומר שחקנים מעולה שמישהו צריך להפוך אותם לקבוצה ולייצר פה שלד של קבוצת צמרת לשנים הקרובות. את זה גוטמן יודע לעשות יותר טוב מאיווניר או אלישע לוי. הוא מאמן שיודע ללטש שחקנים, אם הם ברשימת הפייבוריטים שלו. אני חושב שנאתכו לא היה מגיע לאן שהגיע בחיים בלי גוטמן, אותו דבר לגבי זהבי וכנראה גם שכטר (שלעומת הקודמים, לא לקח איתו משהו לטווח הרחוק מלבד וידאו סוכן מרשים מאוד).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 11:48 
mbracha כתב:
redrony כתב:

גוטמן משתין במכנסיים במשחקים גדולים וברגעי האמת, זה היה ככה גם בהפועל ואיבדנו על זה אליפות אחת, כמעט איבדנו על זה גם דאבל. אבל להבדיל מאז, הפועל של היום לא מועמדת לאליפות, אלא יש חומר שחקנים מעולה שמישהו צריך להפוך אותם לקבוצה ולייצר פה שלד של קבוצת צמרת לשנים הקרובות. את זה גוטמן יודע לעשות יותר טוב מאיווניר או אלישע לוי. הוא מאמן שיודע ללטש שחקנים, אם הם ברשימת הפייבוריטים שלו. אני חושב שנאתכו לא היה מגיע לאן שהגיע בחיים בלי גוטמן, אותו דבר לגבי זהבי וכנראה גם שכטר (שלעומת הקודמים, לא לקח איתו משהו לטווח הרחוק מלבד וידאו סוכן מרשים מאוד).

לא קשור למשתין במכנסיים, קשור לתפיסה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 13:03 
גם וגם. לא אשכח לו את המשחק ההוא בחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 13:28 
ואני לא שוכח את הכדורגל האדיר שהקבוצה שיחקה אצלו רוב הזמן תחת הדרכתו, אחרי שהוא קיבל קבוצה מרוסקת עם כל מיני עידן סרורים שגיא לוזון השאיר כאן..
כל אחד בוחר מה לא לשכוח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 13:50 
שחר כתב:
ואני לא שוכח את הכדורגל האדיר שהקבוצה שיחקה אצלו רוב הזמן תחת הדרכתו, אחרי שהוא קיבל קבוצה מרוסקת עם כל מיני עידן סרורים שגיא לוזון השאיר כאן..
כל אחד בוחר מה לא לשכוח...

אף אחד לא מבטל את מה שהוא עשה ואת הכדורגל שהקבוצה שלו שיחקה. הוא גם בהחלט יודע לבחור שחקנים וזו לדעתי הגדולה שלו לאורך השנים, בחירת סגל, הבאת זרים. אבל יש בכדורגל שלו משהו פאסיבי. זה ברור שאי אפשר לקחת סגל כמו של הפועל בשנתיים הגדולות ולשחק הגנתי בליגת העל שלנו, אבל במשחקים נגד קבוצות חזקות, במיוחד בחוץ, הוא היה פאסיבי.
כמובן שאפשר להזכיר את הסיום של שנת 2011 ושם כדורגל גדול לא ממש היה וזה היה המאני טיים והאליפות היתה על הרצפה (אחרי ה 1-4 נגד חיפה ו ה 1-2 נגד בני יהודה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 14:43 
היתרון העיקרי של גוטמן היה רצינות באימונים שנדירה בישראל. התוצר העיקרי היה שדרוג גורף של כל השחקנים בסגל אאל"ט. תוצר קריטי נוסף, היה קבוצה מגובשת ושיטתית.

אבוקסיס עזר לו בהתקפיות שחסרה לו.

טביב הרס בכך שאחרי הדאבל עם ים כסף ומגנט לכל שחקן ישראלי הקפיא את הרכש. הגיע תקופת השחקנים מהליגות השניות כמו רוקי.
קצת יותר סמוי שטביב בכלל ירד לחייו. כי טביב רוצה ויכול להיות המנג'ר. רק שמה לעשות מנג'ר מוגבל ולא מנג'ר של השיאים של הפועל תל אביב ושל השיאים הגבוהים יותר שיכלה להשיג.

נאתכו היה השגיאה האיומה של גוטמן שאין ולא תהיה לה כפרה.
שנים לפני שהגיע, אאל"ט בשלהי שום, נאתכו הצטיין בסדרת משחקים כחלוץ אחורי מדהים בכלל ויחסית לגילו כולל 5 שערים. וזאת, למרות שהעמדה המיטבית שלו היא 50-50 התקפי מובהק שם ניצל כל הזדמנות להדהים. גוטמן הציב אותו בתפקיד דומה לגרזן והתחיל כדור שלג מתגלגל של עמדה לא מתאימה. ולמרות שהמאמנים ברוסיה הציבו אותו בעמדות מעט קדמיות יותר, אפשר לומר בפה מלא שגוטמן הרס את הכישרון והקריירה שלו כולל שכיוון אותו לא נכון. זה שהצליח בעמדות אחוריות יותר ברוסיה רק מראה איזה גאון ומשקיען הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
הריצה המדהימה שלנו הייתה אחרי שנאתכו עזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 15:50 
אדום אש כתב:
הריצה המדהימה שלנו הייתה אחרי שנאתכו עזב.

הכדורגל היה פחות טוב, והיתה ריצה מדהימה גם איתו. שחקן מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2015, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
יא אללה שיחתימו מאמן כבר, רק שרוני יפסיק עם חפירות השגיא כהן האלה. זה לא הכדורגל שאני מאמין בו... זו שיטה שתלויה בשחקנים.... שתוק כברררררר!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: