Fez כתב:
KingAlpaca כתב:
19 כתב:
להגיד את האמת זה לא ללכלך. אם זו האמת, אין שום בעייה שזה יצא החוצה. אם זה שקר, שמישהו יוכיח שזה שקר.
1. כל אמת צריך להוציא?
2. זאת אמת? תביא הוכחות.
3. הכי חשוב, זאת אמת? תפרסם בהודעה רשמית.
במסיבת עיתונאים.
רבאק, אפילו ראיון מסודר.
לא בהדלפת ידיעות ל"עיתונאים".
עוד שהבן אדם בכלל לא פה.
רכילות כיתה ב'.
אתה זה שמתנהג כמו בכיתה ב'. מקשקש בלי לחשוב לחצי שניה על שום אלטרנטיבה ובלי לנסות להעמיד את עצמך במקום של הבעלים ולחשוב מה אתה היית עושה. למעשה האלטרנטיבה היחידה שלך זה "אין איך לסובב את זה". בקיצור אתה תהיה פה ללכלך לא משנה מה.
אפשר לחשוב מה יש פה "לסובב". נרמז שזה לא מסיבות מקצועיות (כל דבר אחר בעיני היה פשוט זלזול באוהדים) שזו כנראה האמת, ודלפו לתקשורת (לא יודע ממי וזה יכול להיות גם משחקנים) כמה מילים על זה שהוא בא לשעתיים ואין אסיפות טקטיות ואסיפות וידאו. את רוב הדברים גם אני בכלל שמעתי מברגקאמפ פה בפורום.
"מלכלכים לתקשורת מלכלכים לתקשורת". כבר הגבתי קודם לקשקושים שלך על התקשורת והמעורבות שלה במועדון עם עובדות שסתרו את זה ולא הגבת, אז עכשיו עברת לקשקושים אחרים.
מה שמצחיק זה שאתה שואל אותי למה אני מתעסק בדעת קהל. אתה הרי זה שמתעסק כל היום בתקשורת ותקשורת כאילו בכלל אפשר לשלוט בכל מה שיוצא לתקשורת וכאילו זו איזושהי מטרה שבחיים לא ייצא שום סוג של מידע (לא משנה איזה, לא משנה אם סודי או לא, לא משנה אם אמת או שקר ולא משנה אם הוא עוזר לנו או פוגע בנו) לתקשורת.
וואו, אתה שובר שיאים, אתה עושה בדיוק מה שאתה תמיד מתלונן עליו. אתה מדמיין מה אני מגיב ואז מתווכח עם זה.
למרות שזה יוסלס, אני אחזור שוב בקצרה ופשוט, אולי תבין:
1. אם הייתי נאלץ לפטר עובד שלי (אפילו לא כראש מערכת) אחרי זמן מאוד קצר, הייתי בא קודם כל בטענות על עצמי. איזה קטע, זה קרה במציאות.
2. אם הייתי נאלץ לפטר עובד אחרי זמן קצר, לא הייתי מתחיל ללכלך לכל עבר, כי הייתי מבין שזה בעיקר מציג אותי רע. בצדק. איזה קטע זה קרה במציאות.
ואם הייתי ראש מערכת זה נכון פי כמה וזה גם היה משליך על האירגון.
3. אתה בעצמך אומר שהיו שמועות וידיעות, אז מה אתה רוצה? שלא נקרא לזה ספין?
בסדר, נקרא לזה שלמה.
4. לא הגבתי לך כי הגבת להודעה שלא כוונה אלייך והגבת לדברים שלא כתבתי. כל מה שאמרתי בתגובה לקנדה זה שמסתבר שעיתונאים כן יודעים מה קורה, כן מדברים איתם ולא יהיה חרם מוחלט. מה שהגבת שם סתם היה אוברקיל לא קשור. דמיינת.
5. אני לא אמרתי שאסור שיצא מידע. שוב אתה מדמיין.
6. לא, אני מנסה להדגיש 40 פעם שהעיקר זה שפוטר פה מאמן במחזור השני, לא התקשורת ובטח ובטח שלא דעת הקהל (שזה נושא שרק אתה העלת). אתה שוב מדמיין.