תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנדיונדו
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
שחר כתב:
Fez כתב:
שחר כתב:
Fez כתב:
שחר, זו נאיביות ממדרגה ראשונה. אם כבר אז לך לא מתאים לכתוב דברים כאלה.
אתה באמת לא רואה שום צורך לנהל סיטואציה של מאמן שמפוטר מחזור 2 ברמה התדמיתית והתקשורתית? באמת אבל? באמת באמת?
אתה נשמע מנותק כמעט כמו המאמן.

איזה סיטואציה יש לנהל? מה הבעיה להפגש עם בן אדם, לפטר אותו ולפרסם הודעה שהוא פוטר בשל מחלוקות מקצועיות או מה שזה לא יהיה..
אפשר לחשוב שהדרך שבה הוא פוטר וה"סיטואציה שניהלו, עזרה למועדון מבחינה תדמיתית ותקשורתית.

אתה באמת באמת נאיבי שחר. מחלוקות מקצועיות? לא ברור לך מה זה משדר שמאמן פוטר במחזור 2 בשל מחלוקות מקצועיות בלי שום הסבר אחר? איך אתה היית מגיב? איך היו מגיבים פה בפורום? מה שהולך עכשיו היה כאין וכאפס. היו פה שוחטים את ההתנהלות לחלוטין. לשאלתך, איך שהדברים עכשיו דוקא רוב הפורום והאוהדים תומכים בפיטורים ומבינים אותם (ולהתרשמותי זה גם משקף את האמת - ערך שיש לו קצת חשיבות). אם הכל היה נשמר בשיא השקט (לא ריאלי בכלל אבל רק נניח לצורך הדיון) הדברים היו נראים אחרת לגמרי.

בכל העולם ממנים ומפטרים מאמנים בלי ללכלך עליהם שבוע שלם ורק בהפועל צריך ללכלך על מאמן כדי לרצות את האוהדים בפורום שדים שקוראים כל שטות באתר ספורט 1 וכל טור דעה. נו באמת...יותר מידי שנות מושיק תאומים בקבוצה...

רשמית עברנו לדמגוגיה בגרוש.
פה איבדת אותי.

ולא שחר, לא בכל העולם מפטרים מאמנים מחזור 2 מסיבות לא בדיוק שגרתיות. למעשה זו וואחד סיטואציה יוצאת דופן שניסו פה קשה מאוד להזכר בתקדים שלה. אבל סבבה, לך על זה.

1. לגבי דמגוגיה, אחרי זה:
Fez כתב:
הכל מובן לפי יושבי ראש הפורום.
לפטר מאמן מסיבות מקצועיות מחזור 2 - בושה וחרפה ושכונה.
לפטר מאמן בגלל ההתנהלות שלו מחזור 2 - אסור לרמוז בשום צורה כי זה ללכלך ולהכפיש וצריך להגן על כבודו עד הרגע האחרון. ואם איפשהו רומזים משהו אז צריך להוציא הודעה ולגונן ולהכחיש.

אז מה האופציות בדיוק לפי מומחינו? מעניין אותי. כולכם מנהלים דגולים.
ואפשר לחשוב איזה לכלוכים יצאו החוצה. אני רק ראיתי משהו על זה שהוא בא לשעתיים. בטוח שזה כאין וכאפס.

אתה לא ממש יכול להתלונן...
שנינו יודעים שאם מישהו אחר היה כותב כזה דבר הייתי קוטל אותו.
2. בדיוק, פיטרו פה מאמן אחרי שני מחזורים. זה מאוד יוצא דופן. זה העניין.
לא איך מנסים לסובב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
להגיד את האמת זה לא ללכלך. אם זו האמת, אין שום בעייה שזה יצא החוצה. אם זה שקר, שמישהו יוכיח שזה שקר.

1. כל אמת צריך להוציא?
2. זאת אמת? תביא הוכחות.
3. הכי חשוב, זאת אמת? תפרסם בהודעה רשמית.
במסיבת עיתונאים.
רבאק, אפילו ראיון מסודר.
לא בהדלפת ידיעות ל"עיתונאים".
עוד שהבן אדם בכלל לא פה.

רכילות כיתה ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לדעתי, המינימום של מעסיק לפני פיטורים של בן אדם (בטח לאחר כולה 3 חודשים בתפקיד), זה לנהל איתו שיחה פנים מול פנים, להסביר לו מה לא בסדר, להסביר לו תנאים בהם יישאר ואם המחלוקת ממשיכה, להגיד לו יפה שלום ותודה.

לפי פורום שדים הרבה יותר הגיוני לשגר לבן אדם הודעה דקה אחרי שהוא הפסיד משחק 3-0 בבית, רגע לפני שהוא טס לחופשה פרטית בספרד (באישור או לא באישור זה ממש לא משנה) וזה כמובן לפני שבדקת אופציות אחרות או ששקלת רגע את העניין.

בוא נעשה סדר
לא מדובר פה במעביד ועובד רגילים
מדובר פה בעובד שאמור להוביל תקציב של מיליונים שהמעביד שפך
לכן יש למעביד את כל הזכות שבעולם לחתוך את ההתקשרות הזו מבלי לתת לו עוד צ'אנס
מה שצרם פה זו בעיקר ההתנהלות לאורך כל השבוע הזה ופחות עניין הפיטורים

מהרגע שדלף עניין ה"שיחה בעיניינו של מנדיונדו", (בין אם זה מהמועדון ובין אם ממועמד פוטנציאלי או אפילו ממקורבים של מנדיונדו עצמו), באמת שהתקשורת לא הייתה צריכה יותר מזה בשביל להעלות כתבות כל כמה שעות ש"הפועל לא שוללת לפנות לבני לם".
לגבי עניין הרצינות באימונים - הפעם הראשונה ששמעתי את זה הייתה מברקאמפ בפורום אתמול בערך, המועדון ממש לא הדליף את זה כדי ללכלך על המאמן.
בשורה התחתונה, אין דרך יפה לפטר מאמן במחזור השני, אני לא יודע אם הדרך של הפועל הייתה הכי פחות גרועה, אבל לדעתי בהחלט ניסו לעשות את זה (יחסית) יפה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:12 
אני לא צריך להביא הוכחות, כי אני לא מאשים אף אחד בשקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
בחייאת, לא דיברתי עלייך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:16 
יש גם
"מאמן" שלא הצליח גם בליגה הרביעית.
קיבל הזדמנות מקריספין שראה בו הזדמנות להגשים חלום ולהיות מנג'ר.
כבירי, שנאלץ להסכים כשהתכנון היה שתהיה שותפות עיסקית עם קריספין.

קריספין - הרשע.
מנדיונדו - התם שאינו יודע לשאול.
כבירי - קורבן הפרשה. החכם שתיפקד היטב ועדין קיבל מכל כיוון.

התלונות על הסגנון היו נמנעות אם המאמן, שעשה נפקדות שעות ארוכות משעות האימונים, לא היה דופק נפקדות רגע אחרי המשחק (ואני מודע ש"הדודה שלו חלתה").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:16 
שירי אלג'ם זרקה בחדשות הספורט שהשחקנים מבסוטים מהפיטורים.
תשמעו, אם עד כדי כך לא היה אכפת להם מהמאמן, אז אני שמח שהעיפו אותו עכשיו, כי הוא בחיים לא היה מצליח לגרום להם לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:18 
בחדשות אמרו שכבירי מאוד התאכזב שהוא ביקש 5 ימי חופש דווקא בתקופת הפגרה כשיש הזדמנות לעבוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:25 
KingAlpaca כתב:
19 כתב:
להגיד את האמת זה לא ללכלך. אם זו האמת, אין שום בעייה שזה יצא החוצה. אם זה שקר, שמישהו יוכיח שזה שקר.

1. כל אמת צריך להוציא?
2. זאת אמת? תביא הוכחות.
במסיבת עיתונאים.
רבאק, אפילו ראיון מסודר.
עוד שהבן אדם בכלל לא פה.

רכילות כיתה ב'.

אתה זה שמתנהג כמו בכיתה ב'. מקשקש בלי לחשוב לחצי שניה על שום אלטרנטיבה ובלי לנסות להעמיד את עצמך במקום של הבעלים ולחשוב מה אתה היית עושה. למעשה האלטרנטיבה היחידה שלך זה "אין איך לסובב את זה". בקיצור אתה תהיה פה ללכלך לא משנה מה.
אפשר לחשוב מה יש פה "לסובב". נרמז שזה לא מסיבות מקצועיות (כל דבר אחר בעיני היה פשוט זלזול באוהדים) שזו כנראה האמת, ודלפו לתקשורת (לא יודע ממי וזה יכול להיות גם משחקנים) כמה מילים על זה שהוא בא לשעתיים ואין אסיפות טקטיות ואסיפות וידאו. את רוב הדברים גם אני בכלל שמעתי מברגקאמפ פה בפורום.

"מלכלכים לתקשורת מלכלכים לתקשורת". כבר הגבתי קודם לקשקושים שלך על התקשורת והמעורבות שלה במועדון עם עובדות שסתרו את זה ולא הגבת, אז עכשיו עברת לקשקושים אחרים.
מה שמצחיק זה שאתה שואל אותי למה אני מתעסק בדעת קהל. אתה הרי זה שמתעסק כל היום בתקשורת ותקשורת כאילו בכלל אפשר לשלוט בכל מה שיוצא לתקשורת וכאילו זו איזושהי מטרה שבחיים לא ייצא שום סוג של מידע (לא משנה איזה, לא משנה אם סודי או לא, לא משנה אם אמת או שקר ולא משנה אם הוא עוזר לנו או פוגע בנו) לתקשורת.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 03 ספטמבר 2015, 23:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:26 
NARKOTIKA כתב:
בחדשות אמרו שכבירי מאוד התאכזב שהוא ביקש 5 ימי חופש דווקא בתקופת הפגרה כשיש הזדמנות לעבוד...

ואחרי תבוסה 3-0 בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי עכשיו חדשות הספורט (מצטער, נסיבות מיוחדות),
בהנחה שאנחנו מפסיקים לפסול אוטומטית כל מה שעיתונאים אומרים, כי מסתבר שהם כן יודעים,
אלה היו שתי הטענות (שוב בעילום שם):
1. לא שיתף צעירים כמו שהבטיח - אלוהים יודע למה לעזאזל צישהו צריך להבטיח דבר שערורייתי שכזה, אבל נשים את זה כרגע בצד,
הוא לא שיתף צעירים?
אני ראיתי המון המון צעירים.
ועל זה לפטר?
2. לקח חופשה של כמה ימים - אולי זה רק אני, אבל בערך בכל ארגון שראיתי מאז היווצרות היקום, הבוס מחליט אם לאשר חופשה לעובד או לא (או תקנון, אם יש כזה).
אז או שלקח חופשה בלי אישור ואז הוא די חולה נפש והיה מון אם מפוטר באותו רגע ולא ברור הדיליי,
או שלקח חופשה באישור ואז רק נותר לשאול... ברצינות???!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:29 
מי שרצה מחקר על ההשפעה של פיטורי מאמן באמצע העונה על תוצאות (םחות רלוונטי למחזר שני- הם מדברים שם על 4 משחקים לפני הפיטורין, אבל מעניין)
הם השוו פיטורין, התפטרות, והשארת המאמן לאחר תקופה גרועה מבלי לפטר אותו.
לא ראיתי שם התייחסות למשתנים נוספים (האם עשו שינויים בסגל, למשל)

https://pure.uvt.nl/portal/files/4134184/2014_058.pdf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:31 
יכול להיות שאישרו ועדיין התאכזבו מהבקשה או מכך שלא ביטל אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:32 
KingAlpaca כתב:
בהנחה שאנחנו מפסיקים לפסול אוטומטית כל מה שעיתונאים אומרים, כי מסתבר שהם כן יודעים,
1. לא שיתף צעירים כמו שהבטיח - אלוהים יודע למה לעזאזל צישהו צריך להבטיח דבר שערורייתי שכזה, אבל נשים את זה כרגע בצד,
הוא לא שיתף צעירים?
ועל זה לפטר?
2. לקח חופשה של כמה ימים - אולי זה רק אני, אבל בערך בכל ארגון שראיתי מאז היווצרות היקום, הבוס מחליט אם לאשר חופשה לעובד או לא (או תקנון, אם יש כזה).
אז או שלקח חופשה בלי אישור ואז הוא די חולה נפש והיה מון אם מפוטר באותו רגע ולא ברור הדיליי,

עכשיו באמת הרגת אותי מצחוק... בעצם מה שאתה טוען זה שלא לכלכו מספיק (לא נתנו מספיק סיבות) ולכן הביקורת שלך. כלומר, הפיטורים לא מוצדקים בעיניך כי לא נתנו סיבות מספקות בתקשורת. הרי ברור ששתי הסיבות שכתבו פה זה סתם חצאי דברים ששמעו בתקשורת ולא מתקרבים לתמונה המלאה.
אבל אם היו מלכלכים יותר (כלומר אומרים לתקשורת את כל הסיבות האמיתיות שחלקן נרמזו פה בפורום ובכל מיני מקומות אחרים) אז היית אומר שזה בושה וחרפה איך שמלכלכים לתקשורת.
זה בדיוק האבסורד שאני מדבר עליו. אי אפשר לנצח עם האלפקות של העולם. אם היו נותנים את הסיבות היית אומר שמלכלכים וגועל נפש, אם לא נותנים את הסיבות אז זה לא מוצדק וגועל נפש.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 03 ספטמבר 2015, 23:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
KingAlpaca כתב:
19 כתב:

1. כל אמת צריך להוציא?
2. זאת אמת? תביא הוכחות.
במסיבת עיתונאים.
רבאק, אפילו ראיון מסודר.
עוד שהבן אדם בכלל לא פה.

רכילות כיתה ב'.

אתה זה שמתנהג כמו בכיתה ב'. מקשקש בלי לחשוב לחצי שניה על שום אלטרנטיבה ובלי לנסות להעמיד את עצמך במקום של הבעלים ולחשוב מה אתה היית עושה. למעשה האלטרנטיבה היחידה שלך זה "אין איך לסובב את זה". בקיצור אתה תהיה פה ללכלך לא משנה מה.
אפשר לחשוב מה יש פה "לסובב". נרמז שזה לא מסיבות מקצועיות (כל דבר אחר בעיני היה פשוט זלזול באוהדים) שזו כנראה האמת, ודלפו לתקשורת (לא יודע ממי וזה יכול להיות גם משחקנים) כמה מילים על זה שהוא בא לשעתיים ואין אסיפות טקטיות ואסיפות וידאו. את רוב הדברים גם אני בכלל שמעתי מברגקאמפ פה בפורום.

"מלכלכים לתקשורת מלכלכים לתקשורת". כבר הגבתי קודם לקשקושים שלך על התקשורת והמעורבות שלה במועדון עם עובדות שסתרו את זה ולא הגבת, אז עכשיו עברת לקשקושים אחרים.
מה שמצחיק זה שאתה שואל אותי למה אני מתעסק בדעת קהל. אתה הרי זה שמתעסק כל היום בתקשורת ותקשורת כאילו בכלל אפשר לשלוט בכל מה שיוצא לתקשורת וכאילו זו איזושהי מטרה שבחיים לא ייצא שום סוג של מידע (לא משנה איזה, לא משנה אם סודי או לא, לא משנה אם אמת או שקר ולא משנה אם הוא עוזר לנו או פוגע בנו) לתקשורת.

וואו, אתה שובר שיאים, אתה עושה בדיוק מה שאתה תמיד מתלונן עליו. אתה מדמיין מה אני מגיב ואז מתווכח עם זה.
למרות שזה יוסלס, אני אחזור שוב בקצרה ופשוט, אולי תבין:
1. אם הייתי נאלץ לפטר עובד שלי (אפילו לא כראש מערכת) אחרי זמן מאוד קצר, הייתי בא קודם כל בטענות על עצמי. איזה קטע, זה קרה במציאות.
2. אם הייתי נאלץ לפטר עובד אחרי זמן קצר, לא הייתי מתחיל ללכלך לכל עבר, כי הייתי מבין שזה בעיקר מציג אותי רע. בצדק. איזה קטע זה קרה במציאות.
ואם הייתי ראש מערכת זה נכון פי כמה וזה גם היה משליך על האירגון.
3. אתה בעצמך אומר שהיו שמועות וידיעות, אז מה אתה רוצה? שלא נקרא לזה ספין?
בסדר, נקרא לזה שלמה.
4. לא הגבתי לך כי הגבת להודעה שלא כוונה אלייך והגבת לדברים שלא כתבתי. כל מה שאמרתי בתגובה לקנדה זה שמסתבר שעיתונאים כן יודעים מה קורה, כן מדברים איתם ולא יהיה חרם מוחלט. מה שהגבת שם סתם היה אוברקיל לא קשור. דמיינת.
5. אני לא אמרתי שאסור שיצא מידע. שוב אתה מדמיין.
6. לא, אני מנסה להדגיש 40 פעם שהעיקר זה שפוטר פה מאמן במחזור השני, לא התקשורת ובטח ובטח שלא דעת הקהל (שזה נושא שרק אתה העלת). אתה שוב מדמיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
KingAlpaca כתב:
הוא לא שיתף צעירים?
ועל זה לפטר?

עכשיו באמת הרגת אותי מצחוק... בעצם מה שאתה טוען זה שלא לכלכו מספיק (לא נתנו מספיק סיבות) ולכן הביקורת שלך. כלומר, הפיטורים לא מוצדקים בעיניך כי לא נתנו סיבות מספקות בתקשורת. הרי ברור ששתי הסיבות שכתבו פה זה סתם חצאי דברים ששמעו בתקשורת ולא מתקרבים לתמונה המלאה.
אבל אם היו מלכלכים יותר (כלומר אומרים לתקשורת את כל הסיבות האמיתיות שחלקן נרמזו פה בפורום ובכל מיני מקומות אחרים) אז היית אומר שזה בושה וחרפה איך שמלכלכים לתקשורת.
זה בדיוק האבסורד שאני מדבר עליו. אי אפשר לנצח עם האלפקות של העולם. אם היו נותנים את הסיבות היית אומר שמלכלכים וגועל נפש, אם לא נותנים את הסיבות אז זה לא מוצדק וגועל נפש.

הדימיון ממשיך...
1. לא, אני לא טוען שלא ליכלכו מספיק. אתה מדמיין.
2. לא אמרתי שהפיטורים לא מוצדקים. אתה שוב מדמיין.
3. מה התמונה המלאה? מישהו מוכן להגיד? כי חצאי דברים זה כל מה שיוצא. וזאת הבעיה.
4. אם היו מציגים דברים בצורה ברורה, עם הסברים, ישיר, בשם. הייתי משבח. אני חושב שרקורד של עשור מראה שאני די עקבי.
לגבי מה שהנחת, נו, שוב דמיינת.

לסיכום, אתה בכלל צריך אותי (או את שחר) בדיון?
כי אתה מגיב למה שאתה מדמיין בלי קשר למה שכותבים. לא נעים לי להפריע לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:43 
KingAlpaca כתב:
Fez כתב:
KingAlpaca כתב:
19 כתב:

1. כל אמת צריך להוציא?
2. זאת אמת? תביא הוכחות.
במסיבת עיתונאים.
רבאק, אפילו ראיון מסודר.
עוד שהבן אדם בכלל לא פה.

רכילות כיתה ב'.

וואו, אתה שובר שיאים, אתה עושה בדיוק מה שאתה תמיד מתלונן עליו. אתה מדמיין מה אני מגיב ואז מתווכח עם זה.
למרות שזה יוסלס, אני אחזור שוב בקצרה ופשוט, אולי תבין:
1. אם הייתי נאלץ לפטר עובד שלי (אפילו לא כראש מערכת) אחרי זמן מאוד קצר, הייתי בא קודם כל בטענות על עצמי. איזה קטע, זה קרה במציאות.
2. אם הייתי נאלץ לפטר עובד אחרי זמן קצר, לא הייתי מתחיל ללכלך לכל עבר, כי הייתי מבין שזה בעיקר מציג אותי רע. בצדק. איזה קטע זה קרה במציאות.
ואם הייתי ראש מערכת זה נכון פי כמה וזה גם היה משליך על האירגון.
3. אתה בעצמך אומר שהיו שמועות וידיעות, אז מה אתה רוצה? שלא נקרא לזה ספין?
בסדר, נקרא לזה שלמה.
4. לא הגבתי לך כי הגבת להודעה שלא כוונה אלייך והגבת לדברים שלא כתבתי. כל מה שאמרתי בתגובה לקנדה זה שמסתבר שעיתונאים כן יודעים מה קורה, כן מדברים איתם ולא יהיה חרם מוחלט. מה שהגבת שם סתם היה אוברקיל לא קשור. דמיינת.
5. אני לא אמרתי שאסור שיצא מידע. שוב אתה מדמיין.
6. לא, אני מנסה להדגיש 40 פעם שהעיקר זה שפוטר פה מאמן במחזור השני, לא התקשורת ובטח ובטח שלא דעת הקהל (שזה נושא שרק אתה העלת). אתה שוב מדמיין.

אחלה טקטיקה להגיד דברים ואז להגיד "בכלל לא אמרתי את זה" או "הגבת לדברים שלא כתבתי" או "אתה מדמיין". נניח, לא כתבת שהתקשורת יודעת הכל כי ידעה את ההרכב למשחק בטדי (עובדתית לא נכון). הכל סתם הגבתי מדברים שהמצאתי. גם עכשיו הגבתי לדברים שהמצאתי, אתה לא כתבת שזה בושה ללכלך לתקשורת ושהתקשורת יודעת כל מה שקורה במועדון ושזה מראה ששום דבר לא השתנה. וגם לא לגלגת על הסיבות שנאמרו בחדשות הספורט לפיטורים בתור סיבות לא מוצדקות. ולא כתבת דברים כמו "על זה לפטר?" כדי לטעון שהסיבה לא מוצדקת. כלום לא כתבת והכל אני מדמיין.
אז כן, אחלה טקטיקה אבל גם די מייאש בויכוח. מעדיף לדבר עם אנשים שעומדים מאחורי הדברים שלהם ויש להם עוד תגובה חוץ מ-"אתה מדמיין".
פרשתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מנדיונדו
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:50 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:51 
בואו נגיד ביחד " אנחנו ילדים מבוגרים, בואו לא נריב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
אז קודם אתה מתעלם ממה שאני אומר,
אח"כ אתה מדמיין דברים אחרים,
ואז אתה מתעצבן שאני לא מרוצה מזה?
הגיוני.

שוב, ננסה כמו לילד, קצר ופשוט:
1. תקשורת - לא יודעת הכל, אבל יודעת הרבה. בטח שלא מנותקת או רק ממציאה.
2. כן, זאת בושה ללכלך לתקשורת.
3. התקשורת לא שולטת במועדון (דימיון חזק), היא כן מנסה להשפיע וכן משתמשים בה ככלי כל מיני גורמים.
4. לא השתנה כלום - לא יודע איך אתה מודד את זה, אני יודע שהיו סימנים מדאיגים והם מתחזקים מאוד. פחות מעניין אותי שינוי או לא.
5. הסיבות שהוצגו בחדשות הספורט מגוחכות מאוד בעיני. אני טועה? תסביר למה במקום לדמיין.

עכשיו הבנת או שזה לא רלוונטי וסתם תדמיין משהו אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:55 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:55 
אני בכלל בעד להפוך את הפורום הזה לtumblr אחד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
ענייני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2015, 00:00 
KingAlpaca כתב:
ענייני.

באמת שאי אפשר לנהל איתך דיון ענייני.
mission impossible.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2015, 00:01 
איזה סימנים מדאיגים היו ולמה הם התחזקו?
נניח שלשיטתך היה אפשר לעשות את הפיטורין בצורה יותר יפה. סבבה. כבירי הוא לא אניימה, הוא בן אדם רגיל שמנסה לעשות טוב ועושה גם טעויות (וכנראה עוד יעשה)

נקסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2015, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
פירטתי שוב ושוב כמה פעמים בצורה מאוד ברורה עם טיעונים. אתה לא.

פז, אתה אחד המשתמשים היותר רציניים בפורום,
עכשיו בלהט הרגע אתה כנראה איבדת את זה קצת.
קרא מחר בראש נקי שוב את כמה העמודים האחרונים ותראה אם היית בסדר.
תנסה. לפי דעתי רק תרוויח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2015, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
איזה סימנים מדאיגים היו ולמה הם התחזקו?
נניח שלשיטתך היה אפשר לעשות את הפיטורין בצורה יותר יפה. סבבה. כבירי הוא לא אניימה, הוא בן אדם רגיל שמנסה לעשות טוב ועושה גם טעויות (וכנראה עוד יעשה)

נקסט

שוב, הדרך זה רע זאת לא "ה"בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2015, 00:09 
אז מה הבעיה? אני לא חשבתי שיש סיבה לפטר כל כך מהר (למרות שהוא עשה רושם איום ונורא), אבל יש אנשים רציניים (כבירי, אפרתי, וניר ענבר) שרואים את כל התמונה על פרטיה והם חושבים שהוא לא מתאים. הם גם חושבים ש3 חודשים הספיקו להם כדי להבין את זה.
מותר לחלוק ומותר להסכים, אבל זו החלטה לגמרי לגיטימית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2015, 00:09 
KingAlpaca כתב:
פירטתי שוב ושוב כמה פעמים בצורה מאוד ברורה עם טיעונים. אתה לא.

פז, אתה אחד המשתמשים היותר רציניים בפורום,
עכשיו בלהט הרגע אתה כנראה איבדת את זה קצת.
קרא מחר בראש נקי שוב את כמה העמודים האחרונים ותראה אם היית בסדר.
תנסה. לפי דעתי רק תרוויח.

תקשיב חביבי. בוא ברצינות רגע.
אני לא אתחיל להסביר לך מה זה דיון ענייני, אבל בן אדם שלא מבין קונטקסט של הודעה ומדרדר את הדיון כל שניה ל-"אלו לא המילים שהשתמשתי בהם אתה מדמיין!" זה בן אדם שאי אפשר לדבר איתו בצורה עניינית. תסתכל למשל על ההודעה האחרונה שכתבתי לך בתגובה למה שכתבת על חדשות הספורט, זה באמת לא קשה להבין את הנקודה שלי בהודעה. אתה מתלונן על הסיבות הקלושות שנתנו שם בתור סיבות לא מוצדקות לפיטורים (מה שנכון, וזה היה הקונטקסט הברור של ההודעה שלך), אבל לפני רגע השתמע ממה שכתבת בהודעות קודמות שאם נותנים את הסיבות האמיתיות והמלאות לפיטורים בתקשורת זה ללכלך וגועל נפש (זה היה הקונטקסט הברור בהודעות הקודמות שלך). הראיתי לך את הבעייתיות כאן. או שנותנים את הסיבות וזה בושה וחרפה שמלכלכים, או שלא נותנים את הסיבות ואז זה בושה וחרפה כי מפטרים מאמן סתם מחזור 2. זה באמת מאוד ברור, מאוד קל להבין את הכוונה ואת הנקודה בהודעה ולענות לעניין. כל תגובה שלך זה "אני אסביר לך כמו ילד אתה מדמיין לא אמרתי ולא אמרתי". זה לא ממש רציני כפרה. הדברים ברורים בקונטקסט שלהם, או שתענה לעניין או שאל תענה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 04 ספטמבר 2015, 00:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: