KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:
אלפקה, למה אתה כל כך בטוח?
כי זאת עובדה?
צחקנו וקטלנו שהם דיברו על שיימן, התברר כנכון
צחקנו וקטלנו שהם דיברו על הסגל למשחק הראשון, התברר כנכון
צחקנו וקטלנו שהם דיברו על ההרכב למשחק הראשון, התברר כנכון
צחקנו וקטלנו שהם דיברו על הסגל למשחק השני, התברר כנכון
צחקנו וקטלנו שהם דיברו על ההרכב למשחק השני, התברר כנכון
צחקנו וקטלנו שהם דיברו על הפיטורים של מנדי, התברר כנכון
ועוד...
יודעים כל שניה מה קורה במועדון (כנראה שיותר מהמאמן) ולא מן הנמנע שבוחשים היטב מצד אחד ומשמשים ככלי לאחרים מצד שני.
מי ש-"צחק וקטל" כשהתקשורת מפרסמת הרכב (שמאמן מתרגל כל השבוע) או סגל (שהמאמן מפרסם לכל השחקנים ואף פעם אי אפשר לשמור בסוד) הוא הבדיחה כאן. לא מדובר בסודות מדינה, אתה יודע. אני למשל ממש לא "צחקתי וקטלתי" את התקשורת אלא את האנשים האטומים פה ששכנעו את עצמם שזה לא בכלל לא נכון והמציאו כל מיני נרטיבים (לגבי שיימן ואלגרבלי), אבל נניח.
אגב, מה שאתה אומר הוא גם לא נכון עובדתית ומי שפרסם נניח על אלגרבלי ראשון זה בכלל ערן בפורום כמה שעות לפני המשחק בטדי, ואף אחד לא ידע על זה בתקשורת עד הרגע האחרון. במחזור השני הדברים כבר היו ברורים אחרי שההרכב תורגל באימונים ולא צריך להיות מקורב גדול.
מעבר לזה, כל האובססיה פה לתקשורת היא מגוחכת. מועדון כדורגל זה לא הקג"ב. חלק מהניהול של מועדון זה נושא הדוברות וניהול יחסים תקינים עם התקשורת, שיש לה גם תפקיד חשוב בהעברת מידע לאוהדים ובאופן כללי ביחסי ציבור. מי שינתק את עצמו מהתקשורת לחלוטין באופן חד צדדי יפגע בעצמו קשות ואף מועדון לא מתנהל בצורה כזאת. כשהיו לנו בתחילת העונה כמה ימים של נתק חד צדדי מאתר וואן פורסמו בערך 5 כתבות קשות ונקמניות על הפועל תוך יומיים, שפגעו במועדון. צריך לדעת להתנהל מול התקשורת ואיזה מידע להעביר לה.
זה שכל מיני אנשים מקבלים מיקרופון ומדברים על דעת עצמם בלי שום מידע פנימי (בכור צבאן וכו') זה לא ממש דבר שיש מה לעשות מולו ולא אמור להזיז לאף אחד.
בנוסף כל האתרים פרסמו את גומברג בהרכב כולל ביום המשחק.