תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

היית מוכן לקבל את גילי חזרה?
כן 22%  22%  [ 47 ]
לא 78%  78%  [ 162 ]
סך הכל הצבעות : 209
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וירמוט
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 11:06 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Peace Hope כתב:
redrony כתב:
Peace Hope כתב:
נועם שחם כתב:
אם גילי באמת היה מבקש לחזור להפועל, הייתי מקבל אותו בלי היסוס.

למה? ההסבר הכי קרוב שיש לי, הוא כמו במקרה שבו בן משפחה עשה טעות ופגע במשפחה. אם הבן שלך עושה טעות, אפילו אם הוא עושה מעשה חמור, ביום שהוא מביע חרטה אמיתית ומבקש לחזור, אתה מקבל אותו בלי לשאול שאלות. אם מישהו רוצה לראות בזה ויתור על הכבוד, שיבושם לו.

אבל גילי לא הבן שלך ואין סיבה שתהיה סלחן לגביו כמו שתהיה עם הבן שלך.
לדעתי אין אנלוגיה מתאימה כשמנסים לקשר בין קבוצת כדורגל ומשפחה (אלא אם הולכים על הכיוון של המשפחה שלי בשנות ה40 באירופה ומכבי אבל זה טיפה הארדקור).

אני חושב שזה עניין אישי אצל כל אחד. יש את החבר'ה שהם מיליטנטים יותר ויש להם "עקרונות" והם בשם העקרונות האלה (שלא סתם כתבתי אותם במרכאות) לא מוכנים לראות ימינה ושמאלה ולפעמים גם את טובתם.

לכל אחד יש את הגבול האישי שלו ומה הוא מוכן לקבל ועל מה הוא מוכן לסלוח. במקרה של גילי, הסיפור הוא מורכב. תכלס, הראו לו את הדרך החוצה מהפועל. איך שזה נעשה וזה שזה למכבי ובאמצע העונה זה אכן היה מבאס.
מבחינתי השאלה אם להביא אותו היא מקצועית. המקום הטבעי שלו הוא אצלנו וכמו שנועם כתב, בשבילו אני מוכן למצוא את הסליחה. זה הקו שלי.

אתה בעצמך אמרת, זה עניין אישי אצל כל אחד, אז מה זה לא מוכנים "לראות את טובתם"? מי קבע שאתה יודע מה טובתי יותר ממני?
אם מכבי ישאילו לנו 11 שחקני הרכב וניקח אליפות אז המהלך הזה היה לטובתי? או שאולי בדרך זה רמס כל ערך בו אני דוגל?

אף אחד לא קבע כלום. אני לגמרי מכבד את זה שאתה לא רוצה אותו. בגלל זה אני אומר שלכל אחד יש את הקו האדום שלו.
אני לא חושב שלהחזיר את גילי "רומס כל ערך שאני דוגל בו", נהפוך הוא, הוא מקדם ומשקף את הערכים שאני דוגל בהם. להסתכל קדימה ולא אחורה במקרים מסוימים, והיכולת לסלוח ולא לנטור טינה, בשביל טובת כולם. לא קרה שאנשים פגעו בך וסלחת להם?

עם זהבי לדוגמא, יהיה לי כנראה הרבה יותר קשה.
וכן, יש אנשים שעל בסיס העקרונות שלהם (לא אמרתי שאתה) מוכנים גם לפגוע בעצמם.

דבר ראשון אני מתנצל כי חשבתי שאני עונה לנועם שחם שכתב את ההודעה הראשונה.
בקשר לתוכן הדברים, אנחנו פשוט מחזיקים בהשקפות אחרות וקווים אדומים אחרים, וזה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 11:08 
עזבו שניה רומנטיקה בגידות רגש קוים אדומים
עכשיו תנסו להבין למה מכבי לא רוצים אותו...
נפל האסימון?
פח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 11:18 
bruno conti כתב:
נפל האסימון?
פח

קודם כל, אתה לא יודע שהם לא רוצים אותו. אני חושב שאם כבר זה הוא לא רוצה אותם. הוא רוצה לשחק.
אני מניח שג'ורדי הבטיח לו דברים מסוימים שהביא אותו והוא לא יכול לעמוד בהם. אני מניח שאבי ריקן גם טרף טיפה את הקלפים.
אבל כן, בסוף זו צריכה להיות החלטה מקצועית.
אני אישית חושב שגילי תפור עכשיו על הפועל אם הוא יכול לשחק באמצע בחלק הקדמי, איפה שהבעיה הכי גדולה שלנו בהתקפה.
בכל מקרה, לא נראה לי שזה בכיוון בכלל לקרות, אנחנו סתם משפשפים פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 11:25 
redrony כתב:
bruno conti כתב:
נפל האסימון?
פח

קודם כל, אתה לא יודע שהם לא רוצים אותו. אני חושב שאם כבר זה הוא לא רוצה אותם. הוא רוצה לשחק.
אני מניח שג'ורדי הבטיח לו דברים מסוימים שהביא אותו והוא לא יכול לעמוד בהם. אני מניח שאבי ריקן גם טרף טיפה את הקלפים.
אני אישית חושב שגילי תפור עכשיו על הפועל אם הוא יכול לשחק באמצע בחלק הקדמי, איפה שהבעיה הכי גדולה שלנו בהתקפה.

לא יודע מי משפשף,
צריך להסתכל קדימה לא אחורה ,
הוא סוס מת וזה הכי נקי קר ומחושב ברמה המקצועית.
מעבר לזה אם זה באמת מועדון עם ״ערכים״ הוא לא יכול ללבוש אדום יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:02 
redrony כתב:
bruno conti כתב:
נפל האסימון?
פח

אני אישית חושב שגילי תפור עכשיו על הפועל אם הוא יכול לשחק באמצע בחלק הקדמי , איפה שהבעיה הכי גדולה שלנו בהתקפה.

"תפור" על הפועל? להביא עכשיו שחקן בן 30 עם חוזה מנופח ונטייה להפצע כדי לשחק בעמדה שיש לך בה שניים מהכשרונות הצעירים הגדולים בקבוצה שהשקעת בהם הרבה מאוד כסף (רייכרט ואלטמן)? ממש לפני רגע אמרת על רייכרט שהוא בדיוק תפור על העמדה הזאת, שהוא השחקן שישחק לעומק ויכול לעבור שחקן באמצע והוא מה שחסר להפועל וגיים צ'יינג'ר, אז אחרי שני משחקים חלשים הוא כבר לא השחקן המתאים וצריך את גילי בעמדה הזאת?
אני בדרך כלל מחזיק מהדיעה שלך אבל אתה סתם הולך פה רחוק לדעתי. להביא את גילי תהיה החלטה נוראית מכל הבחינות (גם מקצועית, גם כלכלית וגם מוסרית) ואני מאוד מקווה שזה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:34 
הדיון והאשכול הזה גרמו לי להתבייש. מה נסגר אתכם אנשים? אין לכם טיפת כבוד עצמי? יתהפך העולם והאפס המנייאק הזה לא יזכה ללבוש שוב את החולצה האדומה. גם לא בחינם ועם אלף התנצלויות ובלי שום קשר לרמה המקצועית. משתגע מחלק מכם לפעמים. בן אדם מטונף ששם על כולנו איבר בפנים. תתאפסו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
שיישרף בגיהינום.
הוא הכי גרוע מכל הבוגדים.
מאחל לו שיישאר שם ויירקב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
redead כתב:
מכירים את הסצנה של סרסרי במשחקי הכס במצד הבושה שלה ?
תמונה

המרחק מקרית שלום לוולפסון לא כזה רחוק..

רעיון מדהים.
אני בעד.

אני גם בעד ואז לעשות לו כמו שעשינו לזהבי וברגע שהוא יגיע לוולפסון לחתום על החוזה להגיד לו שהחלטנו לא לחתום.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

למה? ההסבר הכי קרוב שיש לי, הוא כמו במקרה שבו בן משפחה עשה טעות ופגע במשפחה. אם הבן שלך עושה טעות, אפילו אם הוא עושה מעשה חמור, ביום שהוא מביע חרטה אמיתית ומבקש לחזור, אתה מקבל אותו בלי לשאול שאלות. אם מישהו רוצה לראות בזה ויתור על הכבוד, שיבושם לו.

הוא הבין שהוא עשה טעות כי הוא הבין שהוא פגע במשפחה או כי הוא מתייבש על הספסל?
אם הוא היה מצליח במכבי הוא גם היה מבין שהוא עשה טעות, מביע חרטה ומבקש לחזור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
לא ועם כל הצער שבדבר, על טעויות משלמים. לטעמי אנחנו כקהל צריכים להוכיח שלנו בניגוד לחלק מהשחקנים יש עקרונות מסוימים. הפועל הייתה ותמשיך להיות גם אחרי גילי ורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:07 
KID A כתב:
נועם שחם כתב:

נדמה לי שזה שילוב של הדברים. אבל בכל מקרה אלו סתם דיבורים באוויר, בינתיים לא התחרט, לא הסביר ולא ביקש לחזור.

וכמו שכתבתי קודם - אלו דברים שברגש. כל נסיון לנהל את הדיון הזה ממקום של לוגיקה ונימוקים, נדון לכשלון. מבחינתי ורמוט הוא כמו בן סורר. אם זה היה תלוי בי, לא הייתי סוגר בפניו את הדלת לחזור, ולא ממש אכפת לי מה אחרים היו אומרים על זה, מה זה אומר על העקרונות שלנו וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:08 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים בסטטוס: "גילי לא יחזור להפועל!"
עכשיו אני מת שהוא יחזור :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:10 
מה שהוא עשה זה בלתי נסלח.
אני לא הייתי רוצה שהוא יחזור להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
א. זה לא סוד שאני אוהב את גילי וחושב שהוא שחקן ענק שלא "בגד". אם כבר מישהו העלה את משחקי הכס, אז כמו שמירסלה נשלחה לדורן הוא נשלח למכבי.
ב. מבחינה מקצועית, אני לא בטוח ששווה להביא אותו, על העמדה שלו יש את בומבה שאני לא בטוח שהוא פחות טוב והוא השקעה לעתיד, אם מישהו קונה אותו עכשיו
ב 3 מליון יורו, אז אני מביא את ורמוט במקומו, מה גם שזה יפנה לי מקום לזר לעמדת החלוץ, וכסף להביא חלוץ, אבל מאחר וזה לא יקרה אני לא בטוח שיש לו מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
א. זה לא סוד שאני אוהב את גילי וחושב שהוא שחקן ענק שלא "בגד". אם כבר מישהו העלה את משחקי הכס, אז כמו שמירסלה נשלחה לדורן הוא נשלח למכבי.
ב. מבחינה מקצועית, אני לא בטוח ששווה להביא אותו, על העמדה שלו יש את בומבה שאני לא בטוח שהוא פחות טוב והוא השקעה לעתיד, אם מישהו קונה אותו עכשיו
ב 3 מליון יורו, אז אני מביא את ורמוט במקומו, מה גם שזה יפנה לי מקום לזר לעמדת החלוץ, וכסף להביא חלוץ, אבל מאחר וזה לא יקרה אני לא בטוח שיש לו מקום.

התיאור היה נכון אם מירסלה הייתה ג'יימי לאניסטר והיא הייתה חותמת על המעבר לדורן בזמן מלחמה מול דורן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:

מביכים ברמות.
אשכרה צעד קדימה שלושה אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:22 
Peace Hope כתב:

:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
KID A כתב:
נועם שחם כתב:

נדמה לי שזה שילוב של הדברים. אבל בכל מקרה אלו סתם דיבורים באוויר, בינתיים לא התחרט, לא הסביר ולא ביקש לחזור.

וכמו שכתבתי קודם - אלו דברים שברגש. כל נסיון לנהל את הדיון הזה ממקום של לוגיקה ונימוקים, נדון לכשלון. מבחינתי ורמוט הוא כמו בן סורר. אם זה היה תלוי בי, לא הייתי סוגר בפניו את הדלת לחזור, ולא ממש אכפת לי מה אחרים היו אומרים על זה, מה זה אומר על העקרונות שלנו וכו'.

ענית על השאלה הראשונה שלי (ומן הסתם אני לא מסכים עם התשובה שלך), אבל לא ענית על השאלה השנייה.
אם התשובה לשאלה השנייה שלי היא כן, אז שוב כמובן שאני לא מסכים איתך (כי ברור לי שאם הוא היה מצליח במכבי הוא היה רוצה להישאר שם),
אבל אם התשובה שלך לשאלה הזאת היא לא, אז אני לא מבין איך אתה יכול לסלוח לו רק כי הוא הבין שבמכבי לא בונים עליו ופתאום הפועל נראית פחות נורא מאיך שהיא נראתה כשהוא נטש אותה.
בן סורר עאלק, יותר כמו בעל ששכב עם הבחורה שאשתו הכי שונאת מול הפרצוף שלה כשהיא גוססת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:

איפה הסטטוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:42 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
יאללה, מי זורם איתי להקים עמותה שמהותה הוא לקנות את ה20% של עמותת האדומים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
בן זונה מי שמחזיר את הקקה הזה להפועל.
שיבלה ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:53 
KID A כתב:

בן סורר עאלק, יותר כמו בעל ששכב עם הבחורה שאשתו הכי שונאת מול הפרצוף שלה כשהיא גוססת.

אהבתי את הדוגמא, והיא דווקא די מתאימה חוץ מאשר ה"גוססת". זה קצת כמו שאהבת חייך בגדה בך ורוצה לחזור אחרי שגילתה שזו הייתה טעות ללכת.

יש הרבה אנשים שבסיטואציה כזו היו מקבלים אותה בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
זה קצת יותר כמו שבערב החתונה שלך, אישתך נכנסה לחופה כשהיא יודעת שיום אחרי היא הולכת לזיין את הבן אדם שאתה הכי שונא בעולם, ואחרי זה עוד התחתנה איתו כי יש לו יותר כסף ממה שיש לך.
ועכשיו, לשנוא העשיר נמאס ממנה, ואחרי שהיא לא מצאה אופציות אצל גברים אחרים היא חזרה למי ששידר שהוא סמרטוט כבר הרבה שנים.

מקווה שישיבו אותו למו"מ ויקליטו אותו אומר משהו כמו "הפועל זה הבית שלי", יפוצצו את המו"מ וידליפו את הקלטת הזו על דיסקים בלעדיים שיוחלקו בכניסה לשער 11 עם הכיתוב "הזונה ה-12".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
אתם נכנסים פה לכאלה תאוריות על משהו שאנחנו בכלל לא יודעים אם הוא עומד על הפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 14:05 
האדס כתב:
זה קצת יותר כמו שבערב החתונה שלך, אישתך נכנסה לחופה כשהיא יודעת שיום אחרי היא הולכת לזיין את הבן אדם שאתה הכי שונא בעולם, ואחרי זה עוד התחתנה איתו כי יש לו יותר כסף ממה שיש לך.
ועכשיו, לשנוא העשיר נמאס ממנה, ואחרי שהיא לא מצאה אופציות אצל גברים אחרים היא חזרה למי ששידר שהוא סמרטוט כבר הרבה שנים.
.

כל אחד והאסוציאציות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
האדס כתב:
.

כל אחד והאסוציאציות שלו

זה לא אסוציאציה, אני חושב שפרוש הסיטואציה שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 14:24 
גועל נפש.
מקווה שזה ספין להשניא את ורמוט על אוהדי מכבי. ולפגוע בקרויף.
אם זו הכוונה, אז אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
ברור שזה ספין מוחלט, ומדובר ברצון של מכבי לזרוק את ורמוט ולנסות לדחוף לנו אותו באמצעות דיון כמו זה ממש. אבל ברמה התיאורטית, הייתי מקבל בחזרה "בוגד" אם היה בוחר לחזור כשהוא ברגע טוב בקריירה ומראה שהוא מגיע לפה מבחירה, כך למשל הייתי מוכן לקבל את זהבי בחזרה אם מחר בבוקר היה מתיר את החוזה שלו ומתייצב במשרד של כבירי (שוב, תיאוריה). "בוגד" שרוצה לחזור אלינו כי הוא נכשל, רוצים לזרוק אותו והוא חושב עלינו כעל ברירת מחדל זה אדם שלא ראוי לדרוך שוב במתחם האימונים שלנו. גילי ורמוט נכשל במכבי, במקרה הטוב ייבש את הספסל או קיבל איזה כמה דקות חסרות תכלית על הדשא, ועכשיו מכבי עושה לו "שיטת מזרחי" וזורקת אותו אל הכלבים, והוא לא רצוי פה גם אם יצית את מתחם האימונים של מכבי וישבע אמונים לסמל בחדשות ערוץ 2.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי וירמוט
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 14:54 
כמו שכתבו כאן, זה לא עניין רציונאלי.
אני הייתי מקבל אותו בחזרה ולא שוכח לו את העבר ואת העובדה שבניגוד לזבל מס׳ 7, הוא לא אמר מילה רעה עלינו, לא התגרה ועבר חצי עונה מסויטת עם הסרטן בחדר ההלבשה. והטינופת שהיה בעלים.
אנשים כאן מזלזלים בו מקצועית. לדעתי, הוא אחד השחקנים המלהיבים שיש לנו וכיף לראות את הכדור אצלו ברגליים. ברגל אחת יש לו הרבה יותר מאלטמן ואנטל ביחד.
בנוגע לפציעות- את הפציעה האחרונה הוא ספג בגלל שהגיע לזבלים עם כושר של שחקן נערים- זכר למאמן הכושר המדהים שהיה לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
בנוגע לפציעות- את הפציעה האחרונה הוא ספג בגלל שהגיע לזבלים עם כושר של שחקן נערים
הוא עיקם את הרגל תוך כדי ריצה במגרש של קרית שמונה. אין קשר לכושר גופני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: