נועם שחם כתב:
KID A כתב:
נועם שחם כתב:
אם גילי באמת היה מבקש לחזור להפועל, הייתי מקבל אותו בלי היסוס.
למה? ההסבר הכי קרוב שיש לי, הוא כמו במקרה שבו בן משפחה עשה טעות ופגע במשפחה. אם הבן שלך עושה טעות, אפילו אם הוא עושה מעשה חמור, ביום שהוא מביע חרטה אמיתית ומבקש לחזור, אתה מקבל אותו בלי לשאול שאלות. אם מישהו רוצה לראות בזה ויתור על הכבוד, שיבושם לו.
הוא הבין שהוא עשה טעות כי הוא הבין שהוא פגע במשפחה או כי הוא מתייבש על הספסל?
אם הוא היה מצליח במכבי הוא גם היה מבין שהוא עשה טעות, מביע חרטה ומבקש לחזור?
נדמה לי שזה שילוב של הדברים. אבל בכל מקרה אלו סתם דיבורים באוויר, בינתיים לא התחרט, לא הסביר ולא ביקש לחזור.
וכמו שכתבתי קודם - אלו דברים שברגש. כל נסיון לנהל את הדיון הזה ממקום של לוגיקה ונימוקים, נדון לכשלון. מבחינתי ורמוט הוא כמו בן סורר. אם זה היה תלוי בי, לא הייתי סוגר בפניו את הדלת לחזור, ולא ממש אכפת לי מה אחרים היו אומרים על זה, מה זה אומר על העקרונות שלנו וכו'.
ענית על השאלה הראשונה שלי (ומן הסתם אני לא מסכים עם התשובה שלך), אבל לא ענית על השאלה השנייה.
אם התשובה לשאלה השנייה שלי היא כן, אז שוב כמובן שאני לא מסכים איתך (כי ברור לי שאם הוא היה מצליח במכבי הוא היה רוצה להישאר שם),
אבל אם התשובה שלך לשאלה הזאת היא לא, אז אני לא מבין איך אתה יכול לסלוח לו רק כי הוא הבין שבמכבי לא בונים עליו ופתאום הפועל נראית פחות נורא מאיך שהיא נראתה כשהוא נטש אותה.
בן סורר עאלק, יותר כמו בעל ששכב עם הבחורה שאשתו הכי שונאת מול הפרצוף שלה כשהיא גוססת.