תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 13:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנדיונדו
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 10:23 
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:
אדום נחמד כתב:
פה כבירי נמדד.
תשאיר את המאמן עד סוף השנה אלא אם אנחנו מתדרדרים למאבקי ירידה.
הדבר הכי חשוב להפועל זה פחות הפן המקצועי, ויותר שיקום תדמית המועדון.

אני אהיה מאוד מאוכזב אם יפטרו אותו.

גם אם המאמן מעביר אימונים בשלט רחוק, לא מחליף מילה עם השחקנים שלו, ממשיך לעלות בהרכבים הזויים ולא מתקשר עם הסביביה? כאילו, אם נגנוב פה ושם נקודות (כי בכל זאת, הסגל הזה יכול לנצח את פה ושם גם בלי מאמן) ונהיה במקום 8-9 במרחק סביר מהקו האדום זו סיבה להמשיך עם המאמן?

המאמן הזה כנראה במקצוע הלא נכון. זה לא עניין של תוצאות אלא של התנהלות קיץ שלם. עדיף לקבל עכשיו החלטה קשה עם השלכות בעייתיות בטווח הקצר מאשר לחרבן את כל העונה הזאת.

מה גם שכמו שזה נראה ונשמע (בעיקר חוסר התקשורת באימונים) אנחנו בקלות יכולים להסתבך חזק מאוד בתחתית

הבעיה לא עם הפיטורים שלו, אני לא יודע בכלל מה קורה באימונים ואם כל הדברים האלה נכונים.
אבל אם אכן כך הדברים, מי החליט למנות מאמן כזה עם כל סימני השאלה שהיו ידועים מראש ועל סמך מה קיבלו החלטה כזו..הרי כביכול הוא היה אמור לבחור ולהיות מעורב ברשימת הרכש האינסופית, הוא הכין את השחקנים במחנה אימון ובחר את הצוות המקצועי שיעבוד איתו...ועכשיו בום טראח, עוד פעם מהפכה..
העסק נראה לא רציני ומביך..אין דרך אחרת להגדיר את זה.

בסדר ברור שאתה צודק, אבל את הטעות כבר עשו ולא צריך להמשיך איתה רק בגלל שזה מביך. עשו טעות, מקווה שילמדו ויתקנו כמה שיותר מהר. כבירי עוד יעשה כנראה טעויות אבל הוא נראה לי כמו בחור מספיק אינטיליגנט בשביל ללמוד ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 10:25 
Fez כתב:
NARKOTIKA כתב:
אנשים פה התחלקו על כל השכל, ולא מסוגלים לראות את המשל.
אסור לפטר את מנדיונדו כי זה רק מחזור 2, ואנחנו לא יודעים את כל הסיפור- אבל מתעלמים מזה שהם בעצמם לא יודעים את כל הסיפור, ובגלל זה יכול להיות שחייבים לפטר אותו.
הוא בטוח מבין כדורגל וצריך לתת לו צ'אנס - אבל אין סיכוי שכבירי עם הקרדיט החלקי שהוא צבר כאן לוקח החלטה נכונה כבעלים, אי אפשר לתת לזה צ'אנס.
לפטר אותו זה להתנהל לפי התקשורת- ולא קולטים שאם מחליטים להשאיר אותו רק בגלל שרוצים לעשות הפוך מהתקשורת, זה בדיוק אותו דבר- להתנהל לפיה.

חד וחלק - אם היינו מתנהלים לפי התקשורת היינו משאירים אותו בכוח עוד כמה מחזורים.
הרי הולכים להכנס בנו ותדמיתית נספוג נזק. לפטר מאמן מחזור 2 זו החלטה מאוד לא פופולרית שתראה רע.
לפטר אותו זה בדיוק ההפך מלהתנהל לפי התקשורת. אנשים פה חיים לפי תיאוריות מגוחכות על קבוצות וואטס אפ של עיתונאים שמחליטים לעשות יד אחת כנגד המאמן הזר הקורבן והם אלה שמפטרים את המאמן, לא חס וחלילה כבירי אחרי שבדק דבר או שניים.

מי שחושב שכל הסיפור הזה היה קורה אם היינו במקרה מנצחים את בית"ר או ק"ש, לדעתי טועה. כבר פמפמו שהוא כשלון (בגלל המגרש) ציטטו "גורם בכיר בהנהלה" ו"שחקנים בכירים" לגבי הדמות שלו באימונים, והופה, יש קייס. יכול להיות שהוא בנאדם נוראי וחסר כל יכולת כמאמן, ושהוא היה טעות ענקית וראוי להיות מפוטר מחר, הכל יכול להיות, איפה הייתם שלושה חודשים?
כי הוא "לכאורה" לא מגיע מספיק לאימונים או לא עושה אסיפות טקטיות? איפה בדיוק פגישות העבודה הרציפות? איפה הביקורת עליו לאורך כל התקופה? כל הסיפורים האלה (שבוודאי לא קשורים לתוצאות) הצטברו בעיקר השבוע וביתר שאת ביומיים האחרונים - פתאום נהייתה "פגישה מכרעת" לגבי עתידו? עד לפני שבועיים (תחילת הליגה) היו מאוהבים בו בקבוצה.
בכל מקרה, גם אם כאמור נניח שהוא כשלון, יש פה לקח אחד - לקבוצה צריך להיות מנהל מקצועי, אחד שמגיע להיות פה חלק מההנהלה, לטווח מאד ארוך, איש מקצוע עם וותק מסויים, שיודע לדרוש ממאמן ויודע לבנות קבוצה. נו, מה לעשות, ג'ורדי שכזה. אם מפטרים את מנדוניינדו ומתחילים להתעסק שוב עם מאמנים מהשוק המקומי, או בפרט להעסיק את וואליד באדיר, זה פשוט חוסר יכולת או רצון להשתפר. ומה הפלא שזה האינטרס של האופירות - מה יותר טוב מלסדר לבנאדו ג'וב, הוא מהחבר'ה.
אני עדיין מקווה ומאמין שהשיחה תהיה פרודקטיבית ושהוא יחזור לעבודה. גם כי אני לא רואה את מי אפשר להביא כמאמן, גם כי אני חושב שאת המאמן הבא צריך לבחור (או לפחות להיות מעורב בבחירתו) דמות מקצועית מוסמכת, עדיף שלא מפה, וכדאי לנו להתרכז כרגע בלהביא דמות כזו. חשוב הרבה יותר מכל סיראז' נאסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 10:41 
bergkamp כתב:
אם מנדיונדו עושה טובה שהוא מגיע לשעתיים ביום לחודורוב, לא עורך תדריכי וידאו, לא עושה אימונים טקטיים, לא מדבר עם השחקנים, לא מנסה אפילו ללמוד אנגלית ובנוסף גם בוחר הרכבים ועמדות הזויים, אז אולי רק אולי זו עדות שהאיש לא מספיק טוב?
נכון שזה נראה רע לפטר אחרי שני מחזורים, אבל הקבוצה לא ניצחה משחק מאז משחק האימון הראשון, היא לא נראית כמו קבוצה מאומנת שיודעת לשחק כדורגל. לפעמים כשמבינים שזו נפילה גדולה עדיף לחתוך לפני שייגרם עוד נזק. לא חושב שצריך להיכנס ללחץ עם מינוי פזיז, אפשר לתת לבאדיר לאמן בינתיים ולחכות שיתפנה המאמן המתאים.

כבר מהרגע הראשון לצערי היה ברור שמדובר ביצור ועב״מ, אבל כשאתה כותב פה שיש לך חששות מהמאמן אז נכנסים בך שאתה לא יודע כלום ושאתה יוצר אוירה רעה. אני זוכר טוב מאוד את כל ההתנהלות שלו מההתחלה, הבן אדם הזה מגיע למשרה ראשונה רצינית כמאמן ראשי ומביא למחנה כל מיני ״נבחנים״ חברים וקרובי משפחה שלו שאין שום סיכוי שבעולם שיוחתמו ובכלל לא קשורים לרמה. משאיר אותם עד סוף המחנה ונותן להם דקות על חשבון שחקני רוטציה שלנו (היו משחקים שעלו הליצנים האלה ועמרי שקל נניח נשאר בחוץ). מילא אחיין שלו ההוא בן ה-19 (למרות שזה שיא השכונה ונראה רע מאוד שאתה מביא אחיין שלך כאילו אתה בלוזוניה) נניח שעוד אפשר לתרץ את זה בתור כישרון לעתיד, אבל שחקנים שלו מטורחון שירדו מליגה רביעית לחמישית בספרד, בני 27 בלי קשר לענף, אלה שחקנים שהוא מביא למחנה? אלו שחקנים חובבנים, כמה מנותק אפשר להיות? לא שרפתי אותו וניסיתי לתת לו קרדיט, אבל בוא נגיד שאני לא מופתע ממה שאתה כותב על ההתנהלות שלו.
טעות קשה מאוד היתה להביא את המאמן הזה, לא מבין איך קיבלנו את הרושם שזה אדם מספיק רציני ומנוסה כדי להצעיד את המועדון. אני מאוד מקווה שנפיק מזה לקחים כי אנחנו עומדים עכשיו בפני החלטה לא פחות חשובה (למצוא לו מחליף) והפעם כבר באמת אסור לטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 10:55 
בר קולמוסא כתב:
Fez כתב:
NARKOTIKA כתב:
אנשים פה התחלקו על כל השכל, ולא מסוגלים לראות את המשל.
אסור לפטר את מנדיונדו כי זה רק מחזור 2, ואנחנו לא יודעים את כל הסיפור- אבל מתעלמים מזה שהם בעצמם לא יודעים את כל הסיפור, ובגלל זה יכול להיות שחייבים לפטר אותו.
הוא בטוח מבין כדורגל וצריך לתת לו צ'אנס - אבל אין סיכוי שכבירי עם הקרדיט החלקי שהוא צבר כאן לוקח החלטה נכונה כבעלים, אי אפשר לתת לזה צ'אנס.
לפטר אותו זה להתנהל לפי התקשורת- ולא קולטים שאם מחליטים להשאיר אותו רק בגלל שרוצים לעשות הפוך מהתקשורת, זה בדיוק אותו דבר- להתנהל לפיה.

חד וחלק - אם היינו מתנהלים לפי התקשורת היינו משאירים אותו בכוח עוד כמה מחזורים.
הרי הולכים להכנס בנו ותדמיתית נספוג נזק. לפטר מאמן מחזור 2 זו החלטה מאוד לא פופולרית שתראה רע.
לפטר אותו זה בדיוק ההפך מלהתנהל לפי התקשורת. אנשים פה חיים לפי תיאוריות מגוחכות על קבוצות וואטס אפ של עיתונאים שמחליטים לעשות יד אחת כנגד המאמן הזר הקורבן והם אלה שמפטרים את המאמן, לא חס וחלילה כבירי אחרי שבדק דבר או שניים.

מי שחושב שכל הסיפור הזה היה קורה אם היינו במקרה מנצחים את בית"ר או ק"ש, לדעתי טועה. כבר פמפמו שהוא כשלון (בגלל המגרש) ציטטו "גורם בכיר בהנהלה" ו"שחקנים בכירים" לגבי הדמות שלו באימונים, והופה, יש קייס. יכול להיות שהוא בנאדם נוראי וחסר כל יכולת כמאמן, ושהוא היה טעות ענקית וראוי להיות מפוטר מחר, הכל יכול להיות, איפה הייתם שלושה חודשים?
כי הוא "לכאורה" לא מגיע מספיק לאימונים או לא עושה אסיפות טקטיות? איפה בדיוק פגישות העבודה הרציפות? איפה הביקורת עליו לאורך כל התקופה? כל הסיפורים האלה (שבוודאי לא קשורים לתוצאות) הצטברו בעיקר השבוע וביתר שאת ביומיים האחרונים - פתאום נהייתה "פגישה מכרעת" לגבי עתידו? עד לפני שבועיים (תחילת הליגה) היו מאוהבים בו בקבוצה.
בכל מקרה, גם אם כאמור נניח שהוא כשלון, יש פה לקח אחד - לקבוצה צריך להיות מנהל מקצועי, אחד שמגיע להיות פה חלק מההנהלה, לטווח מאד ארוך, איש מקצוע עם וותק מסויים, שיודע לדרוש ממאמן ויודע לבנות קבוצה. נו, מה לעשות, ג'ורדי שכזה. אם מפטרים את מנדוניינדו ומתחילים להתעסק שוב עם מאמנים מהשוק המקומי, או בפרט להעסיק את וואליד באדיר, זה פשוט חוסר יכולת או רצון להשתפר. ומה הפלא שזה האינטרס של האופירות - מה יותר טוב מלסדר לבנאדו ג'וב, הוא מהחבר'ה.
אני עדיין מקווה ומאמין שהשיחה תהיה פרודקטיבית ושהוא יחזור לעבודה. גם כי אני לא רואה את מי אפשר להביא כמאמן, גם כי אני חושב שאת המאמן הבא צריך לבחור (או לפחות להיות מעורב בבחירתו) דמות מקצועית מוסמכת, עדיף שלא מפה, וכדאי לנו להתרכז כרגע בלהביא דמות כזו. חשוב הרבה יותר מכל סיראז' נאסר.

או... שאולי היתה עליו ביקורת במועדון לכל אורך הדרך. ואולי כבר היו איתו פגישות עבודה ושיחות בנושא. ואולי שמרו על שקט וניסו לשדר שהכל כרגיל כי צריך למכור מנויים וצריך לתת צ׳אנס וצריך לגבות והוא יכול עוד להשתפר ולא יודע מה. ואולי כבר חשבו על לפטר אותו לפני חודש ולא עשו את זה כי זה נראה גרוע או כי זה יפגע במכירת המנויים או כי זה ישדר שכונה.
סתם אפשרות (וזו באמת סתם אפשרות - אין לי מושג).

תבין שהאפשרות שאתה מתאר היא פשוט לא האפשרות היחידה. יכול להיות שברור שמדובר בעב״מ כבר הרבה זמן, וזה לגמרי לא יפתיע אותי לפי הרושם השטחי שלי ממנו. שיהיה ברור, גם אני לא קונה את כל מה שיוצא החוצה עכשיו כי סביר שינסו להצדיק פיטורים שלו אם זה הולך בכיוון הזה (מה שנראה בלי דרך חזרה). אבל זה לא אומר שהכל צף עכשיו סתם בגלל התוצאות, ממש לא. הבן אדם נראה מנותק.

מסכים עם חלק גדול מההודעה שלך אבל לדעתי אתה ועוד אנשים פה נותנים ל-״מנדי״ הזה יותר מדי קרדיט שאני לא רואה איך הוא הרוויח, לא ברקורד שלו ולא בהתנהלות שלו פה מהרגע הראשון שהגיע.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 02 ספטמבר 2015, 11:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 10:59 
כבירי לא מפטר אחרי 2 מחזורים.
כבירי לא בחר בו אלא קיבל את החוזה מולו כחלק מהשותפות העיסקית שנרקמה עם קריספין (שסביר שהושפע משיקולים פוליטים).

פיטורים ברגע המושלם למצליחן.
רגע אחרי המחצית השניה נגד ק"ש שגיבשה דה פאקטו את הערכות חוסר האופי והסיכון למומנטום שלילי חמור שליוו אותנו מזה זמן ( עוד במחנה האימונים נכתב, מה שהיה ברור מראש, שמנדיונדו הוא הסיכון העיקרי לעונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 11:26 
להגיד שאם הוא מפטר עכשיו אז הוא לא רציני זו אמירה פשטנית ומאוד לא רצינית.
אני מאלה שאמרו שצריך לתת לו זמן וכו', אבל אני לא יודע הרבה על מה קורה בשטח ובכלל מה הסיפור עם קריספין והבאת הצוות הזה.

כבר די ברור שנעשו טעויות, ואפילו טעויות חמורות. השאלה עכשיו היא איך מתמודדים ומנהלים את המשבר.
לא לפטר כי "זה לא בסדר ולא נכון", זו דרך מאוד לא טובה.
טוב להסתכל למציאות בפנים ולקחת אחריות.
נדמה לי שמתוך ההתנהלות של כבירי עד עכשיו אפשר לתת לו את הקרדיט שזה מה שהוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:22 
שחר כתב:
Red or Dead כתב:
bruno conti כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
.

חוץ מזה מחליא אותי לראות באיזו קלות אתה מלכלך על כבירי, אבל מאוהדי הפועל אני כבר לא מצפה לכלום

מחליא!! וואוו..ממש מזעזע..
איך אוהד הפועל!!!!!! מסוגל לכתוב!!!! שלא רציני לסמוך על קריספין!!! (בהנחה שכבירי הוא זה שהחליט לסמוך עליו בכלל..)

חציתי קו אדום, אני באמת לא יודע מה גרם לי לרדת נמוך כל כך.
מצטער שאכזבתי אותך.

עניינית..אני לא יודע מי מינה את קריספין, אני לא יודע מי מנה את כבירי..אני לא יודע מי מינה את אנדיוני הזה..אבל בסופו של יום, אם המאמן הזה יפוטר אז כל ההתנהלות של המועדון לא רצינית, בדיוק כמו בשנים האחרונות, או בבחירה במאמן הזה ובמנדט שהוא קיבל להוביל סגל של 20 ומשהו שחקנים חדשים לגמרי או בפיטורין שלו אחרי המחזור השני. מי שלא רואה את זה הוא עיוור.
כמובן שאם באמת מדובר במקצוען שייקח לו זמן לבנות משהו לטווח ארוך שמכירים את איכויותיו וסומכים עליו..אז כל מה שכתבתי לא רלוונטי.

וואי איזה מצחיק אתה
ליצן
וכנראה גם לא משהו בהבנת הנקרא
לא אכפת לי מה כתבת על קריספין, על כבירי כתבת "מי שסמך על בן אדם לא רציני, כנראה לא רציני בעצמו" ושכנראה ששום דבר לא השתנה, אין ספק שאחרי מהפכה של עשרים שחקנים בסגל, שיפוץ של מתחם האימונים, החתמת זרים עם רקורד מעולה ומעל עשרה שחקנים מהנבחרות הצעירות של ישראל, מה שקובע אם הוא רציני או לא רציני זה החתמה של מאמן שבכלל הובא ככל הנראה על ידי השותף שלו לתחילת הדרך(שכבר לא נמצא איתנו)
אבל היי, התקשורת כנראה לא מנסה מספיק ליצור בלאגן במועדון, בואו נעזור להם ונטנף על הבעלים גם אנחנו. מקסים.
נ.ב
איזה לא רציני הגולדהאר הזה, פאקינג 4 שנים הוא נכשל עם מאמנים, מנהלים מקצועיים ושחקנים. יש לו מזל שג'ורדי קרויף הגיע והציל לו את התחת הלא רציני שלו.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
אני מזכיר לכולם שגם גולדהאר בתחילת דרכו פיטר מאמנים וטעה לא מעט. דינו של אף אחד לא ייגזר אם מנדיונדו יפוטר עכשיו, עוד חודשיים או בסוף שנה. מי שחשב שהמהפך בהפועל יושלם והכל יראה מדהים תוך חודש, לא חי במציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:32 
אוגוסטוס היל כתב:
להגיד שאם הוא מפטר עכשיו אז הוא לא רציני זו אמירה פשטנית ומאוד לא רצינית.
אני מאלה שאמרו שצריך לתת לו זמן וכו', אבל אני לא יודע הרבה על מה קורה בשטח ובכלל מה הסיפור עם קריספין והבאת הצוות הזה.

כבר די ברור שנעשו טעויות, ואפילו טעויות חמורות. השאלה עכשיו היא איך מתמודדים ומנהלים את המשבר.
לא לפטר כי "זה לא בסדר ולא נכון", זו דרך מאוד לא טובה.
טוב להסתכל למציאות בפנים ולקחת אחריות.
נדמה לי שמתוך ההתנהלות של כבירי עד עכשיו אפשר לתת לו את הקרדיט שזה מה שהוא עושה.

:ROSE:
יכול להיות שזו החלטה פזיזה וצריך לתת לו עוד זמן, גם יכול להיות שהיה צריך לפטר אותו כבר לפני חודש וכל רגע שנתנו לו פה היה בזבוז. זה תלוי באלף ואחד דברים. להסתכל על פרמטר הזמן בתור הפרמטר היחיד והקדוש זו ראיה פשטנית והיא מה שלא רציני פה.

לדעתי אנשים פה כל כך התאהבו בקונספט הזה של מאמן זר שהם לא יכולים לשחרר, ויחד עם זה שהמועדון "מכר" את מנדיונדו טוב חלק מהאוהדים באמת השתכנעו שמדובר בנביא הכדורגל. נוצרה איזו אשליה שצריך לתת לו זמן וקרדיט כאילו נחת פה ז'וזה מוריניו בכבודו ובעצמו, ולא חס וחלילה שמדובר בהימור ענק שההישג היחיד שלו כמאמן ראשי זה ירידה מליגה רביעית לחמישית בספרד, ויכול להיות שאחרי חודש כבר יתברר שהבאנו לפה חתול בשק.

חייב לציין שחלק מהביקורות עליו אני לא קונה (לגבי האנגלית למשל - אם רצו מאמן שמדבר אנגלית היו צריכים להביא כזה ולא לקוות שמנדיונדו יישב על התחת ללמוד אנגלית בגיל 50 גם אם הוא ממש הבטיח יפה) אבל בואו נשים אותו בפרופורציות. היה הימור ענק (ורע לדעתי) ולפעמים צריך לדעת לצאת בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:39 
לא מפטרים מאמן אחרי שני מחזורים. נקודה. פשוט לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

בטח שכן.
אם מזהיה שזה לא זה,והקבוצה ב2 מחזורי ליגה+ 3 משחקי גביע הטוטו וכמה משחקי אימון לא נתנה 15 דקות טובות,אז סימן שמשהו לא זורם כאן.
ברור לי שכל אלה שמפמפמים את העניין בתקשורת הם ברובם אינטרנסטים מסריחים,אבל עדיין אין אחד שהתייצב לצידו ואמר
שהוא עושה עבודה טובה וכדאי לתת לו צ'אנס,ובינתיים זה גם מה שהקבלות שלו מראות.
אז להיגרר איתו לעוד כמה מחזורים בשביל להצדיק את הנקודה שלא מפטרים מאמן אחרי זה מחזורים זה מגוחך,כי הכמה מחזורים האלה יכולים לעלות
לנו ביוקר עם ההשלכות שלה לעונה כולה,וכמו שאנחנו נראים כרגע,שאלוהים יעזור לנו אם אנחנו נכנסים לקרבות תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:49 
שער 7 הוא אדום כתב:
קומוניסים כתב:

בטח שכן.
אם מזהיה שזה לא זה,והקבוצה ב2 מחזורי ליגה+ 3 משחקי גביע הטוטו וכמה משחקי אימון לא נתנה 15 דקות טובות,אז סימן שמשהו לא זורם כאן.
ברור לי שכל אלה שמפמפמים את העניין בתקשורת הם ברובם אינטרנסטים מסריחים,אבל עדיין אין אחד שהתייצב לצידו ואמר
אז להיגרר איתו לעוד כמה מחזורים בשביל להצדיק את הנקודה שלא מפטרים מאמן אחרי זה מחזורים זה מגוחך,כי הכמה מחזורים האלה יכולים לעלות
לנו ביוקר עם ההשלכות שלה לעונה כולה,וכמו שאנחנו נראים כרגע,שאלוהים יעזור לנו אם אנחנו נכנסים לקרבות תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:51 
Roman כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
קומוניסים כתב:

בטח שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:04 
אחד האדומים כתב:
אני מזכיר לכולם שגם גולדהאר בתחילת דרכו פיטר מאמנים וטעה לא מעט. דינו של אף אחד לא ייגזר אם מנדיונדו יפוטר עכשיו, עוד חודשיים או בסוף שנה. מ י שחשב שהמהפך בהפועל יושלם והכל יראה מדהים תוך חודש, לא חי במציאות

כלומר מי שרוצה לפטר את המאמן כי לא ניצחנו 2 מחזורים.
ואל תזיינו בשכל על זה שהוא לא מעביר תדריכים טקטיים וכל הבולשיט שפורסם אתמול כי עניין הפיטורים עלה פה מהמסיבת עיתונאים הראשונה.
אמרו שזה פרוייקט לשנים קדימה איך זה יושב עם לפטר מאמן אחרי 2 מחזורים?
אה הם עשו את זה לא בגלל ההפסדים והתקשורת? אז מעניין שהדיבורים על זה התחילו רק אחרי ההפסד לק"ש.
יאלה אתם מתים על זה עוד שנה גם כבירי יהיה עם חבל תליה בנוהל.

נערך לאחרונה על ידי GATE7 בתאריך 02 ספטמבר 2015, 13:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
אחד האדומים כתב:
אני מזכיר לכולם שגם גולדהאר בתחילת דרכו פיטר מאמנים וטעה לא מעט. דינו של אף אחד לא ייגזר אם מנדיונדו יפוטר עכשיו, עוד חודשיים או בסוף שנה. מ י שחשב שהמהפך בהפועל יושלם והכל יראה מדהים תוך חודש, לא חי במציאות

כלומר מי שרוצה לפטר את המאמן כי לא ניצחנו 2 מחזורים.
ואל תזיינו בשכל על זה שהוא לא מעביר תדריכים טקטיים וכל הבולשיט שפורסם אתמול כי עניין הפיטורים עלה פה מהמסיבת עיתונאים הראשונה.
אמרו שזה פרוייקט לשנים קדימה איך זה יושב עם לפטר מאמן אחרי 2 הפסדים?
אה הם עשו את זה לא בגלל ההפסדים והתקשורת? אז מעניין שהדיבורים על זה התחילו רק אחרי ההפסד לק"ש.
יאלה אתם מתים על זה עוד שנה גם כבירי יהיה עם חבל תליה בנוהל.

אתה לארג' עם השנה הזאת.
עד ינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:08 
Red or Dead כתב:
שחר כתב:
Red or Dead כתב:
bruno conti כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
.

חוץ מזה מחליא אותי לראות באיזו קלות אתה מלכלך על כבירי, אבל מאוהדי הפועל אני כבר לא מצפה לכלום

מחליא!! וואוו..ממש מזעזע..
איך אוהד הפועל!!!!!! מסוגל לכתוב!!!! שלא רציני לסמוך על קריספין!!! (בהנחה שכבירי הוא זה שהחליט לסמוך עליו בכלל..)

חציתי קו אדום, אני באמת לא יודע מה גרם לי לרדת נמוך כל כך.
מצטער שאכזבתי אותך.

עניינית..אני לא יודע מי מינה את קריספין, אני לא יודע מי מנה את כבירי..אני לא יודע מי מינה את אנדיוני הזה..אבל בסופו של יום, אם המאמן הזה יפוטר אז כל ההתנהלות של המועדון לא רצינית, בדיוק כמו בשנים האחרונות, או בבחירה במאמן הזה ובמנדט שהוא קיבל להוביל סגל של 20 ומשהו שחקנים חדשים לגמרי או בפיטורין שלו אחרי המחזור השני. מי שלא רואה את זה הוא עיוור.
כמובן שאם באמת מדובר במקצוען שייקח לו זמן לבנות משהו לטווח ארוך שמכירים את איכויותיו וסומכים עליו..אז כל מה שכתבתי לא רלוונטי.

וואי איזה מצחיק אתה
ליצן
וכנראה גם לא משהו בהבנת הנקרא
לא אכפת לי מה כתבת על קריספין, על כבירי כתבת "מי שסמך על בן אדם לא רציני, כנראה לא רציני בעצמו" ושכנראה ששום דבר לא השתנה, אין ספק שאחרי מהפכה של עשרים שחקנים בסגל, שיפוץ של מתחם האימונים, החתמת זרים עם רקורד מעולה ומעל עשרה שחקנים מהנבחרות הצעירות של ישראל, מה שקובע אם הוא רציני או לא רציני זה החתמה של מאמן שבכלל הובא ככל הנראה על ידי השותף שלו לתחילת הדרך(שכבר לא נמצא איתנו)
אבל היי, התקשורת כנראה לא מנסה מספיק ליצור בלאגן במועדון, בואו נעזור להם ונטנף על הבעלים גם אנחנו. מקסים.
נ.ב
איזה לא רציני הגולדהאר הזה, פאקינג 4 שנים הוא נכשל עם מאמנים, מנהלים מקצועיים ושחקנים. יש לו מזל שג'ורדי קרויף הגיע והציל לו את התחת הלא רציני שלו.

לא יודע איזה חומר אתה לוקח.. אבל כל ההתנהלות של המועדון בעניין עם המאמן והמינוי שלו, היא לא רצינית. אני אכתוב את זה גם מיליון פעם וכל בן אדם עם מוח בן האוזניים מבין ויודע את זה ולדעתי גם האליל החדש שבנית לו פסל יודע את זה בעצמו.
מטנף? מחליא? אתה שומע את עצמך? זה מה שעושה את הבלאגן במועדון? התקשורת עושה את הבלאגן במועדון?

כן, ואני ליצן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:11 
מותר לאנשים לטעות גם בלי להיות מביכים ולא רציניים. כולה טעות. גולדהאר נתן לנמני לנהל לו את העניינים? הוא מביך ולא רציני?
עשה טעות, זיהה אותה ותיקן אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:23 
מותר גם לכתוב שלסמוך על מישהו לא רציני ואחר כך להאשים אותו, זה לא רציני.
אני בטוח שהמועדון יתמודד עם אמירה קשה כזו בפורום.

אתם יכולים לחזור על הדוגמא של גולדהאר עוד מאה פעם, זה עדיין לא יגרום לי לא לחשוב שמי שממנה מאמן זר לחלוטין שלא מכיר פה את הליגה ומעיף אותו אחרי 2 מחזורים הוא לא רציני, או במינוי שלו מלכתחילה או בפיטורין...זה לא מראה על שום דרך אלא על גחמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:25 
לבן אדם שלא בא מהכדורגל ייקח זמן עד שהוא יבנה כוורת של אנשים מוצלחים, שהיא זו שתבחר את המחליף לכל אחד שיעזוב. ובדרך הוא גם יטעה ולא יפגע ב100%.

זכותו של כל אחד לעשות דרמה בטעות הראשונה, חבל על החיים החמוצים שהוא מסדר לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:31 
זו לא כוורת. זה מינוי של ראש מערכת שמגלגלת עשרות מיליונים.

ותודה על הניתוח הפסיכולוגי המעמיק..להבא אחשוב פעמיים אם לכתוב על כל מה שקשור בהפועל "לא רציני" ואחסוך מעצמי חיים חמוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מותר גם לכתוב שלסמוך על מישהו לא רציני ואחר כך להאשים אותו, זה לא רציני.
אני בטוח שהמועדון יתמודד עם אמירה קשה כזו בפורום.

אתם יכולים לחזור על הדוגמא של גולדהאר עוד מאה פעם, זה עדיין לא יגרום לי לא לחשוב שמי שממנה מאמן זר לחלוטין שלא מכיר פה את הליגה ומעיף אותו אחרי 2 מחזורים הוא לא רציני, או במינוי שלו מלכתחילה או בפיטורין...זה לא מראה על שום דרך אלא על גחמות.

מסכים איתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
קומוניסים כתב:

בטח שכן.

אתה לא מפטר מאמן כי בשלושה משחקי אימון ושני משחקי הליגה הראשונים התוצאות וצורת המשחק הן לא לרוחך.

אתה כן מפטר מאמן אם סגרת איתו שהוא מגיע ב 8:00 בבוקר למועדון עורך ישיבות טקטיות תדריכי וידיאו וכו' ועוזב רק ב 16:30, אבל הוא על דעת עצמו החליט שהוא מגיע "רק" לשעתים ולא מבצע את המוסכם איתו.
אתה כן מפטר מאמן עם הוא מסביר לך שכל זה הוא רק בגלל שזה משחקי אימון והוא "מתרגל" אבל בשבוע הראשון של העונה ההתנהגות לא מתשנה.
אתה כן מפטר מאמן אן נסגר שחלק מהסיבה שמביאים אותו זה לקדם את שחקני הבית הצעירים, ושני ה"בולטים" שבהם נמצאים ביציע בשני המשחקים האחרונים ללא הסבר.

אני לא יודע מה קורה, אבל אני מאוד מקווה שאם יפטרו אותו הסיבה לא תהיה התוצאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
אוי הושיב שני שחקנים ביציע
כן סיבה לפיטורים

מזכיר לי ששנה שעברה, קבוצה קטנה כזאת בשם ברצלןנה פתחה את העונה לא טוב
והיה משחק ששחקן לא חשוב בשם מסי סופסל (נכןן לא ספורי או יחזקאל ברמת העל(
ואז דיברו על המצב הרע בינו לבין המאמן ושהמאמן הולך הביתה
למאמן אגב לא היה חלוץ כי החלוץ שהגיע היה מושהה, ושהוא התחיל לשחק
זה נגמר ב4 תארים

הפועל מתחילה בהפסדים ועם ספסול של "שחקן מפתח" בשם שיימן
אין חלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
כן סיבה לפיטורים

ואז דיברו על המצב הרע בינו לבין המאמם ושהמאן הולך הביתה
למאמן אגב לא היה חלוץ כי החלוץ שהגיע היה מושהה, ואז הוא הגיע
זה נגמר ב4 תארים

הבעיה היא לא הרמה ולא ההושבה אבל אתה כנראה לא מבין את זה.
אם המאמן הבטיח לבעלים לפני שהוא הוחתם שהוא יקדם את ספורי ויחזקאל, והוא בפועל לא עושה את זה, יש כאן אמירה שאולי נכונה מקצועית אבל לא ניהולית.
כבירי ושות' הביאו את המאמן על סמך אני מאמין ותפיסה מסויימת, אם בפועל האני מאמין הזה הוא לא יותר מדף מסרים ואין קשר בין הנאמר לצורת העבודה בפועל,
יש כאן בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
קומוניסים כתב:

בטח שכן.

אתה לא מפטר מאמן כי בשלושה משחקי אימון ושני משחקי הליגה הראשונים התוצאות וצורת המשחק הן לא לרוחך.

אתה כן מפטר מאמן אם סגרת איתו שהוא מגיע ב 8:00 בבוקר למועדון עורך ישיבות טקטיות תדריכי וידיאו וכו' ועוזב רק ב 16:30, אבל הוא על דעת עצמו החליט שהוא מגיע "רק" לשעתים ולא מבצע את המוסכם איתו.
אתה כן מפטר מאמן עם הוא מסביר לך שכל זה הוא רק בגלל שזה משחקי אימון והוא "מתרגל" אבל בשבוע הראשון של העונה ההתנהגות לא מתשנה.
אתה כן מפטר מאמן אן נסגר שחלק מהסיבה שמביאים אותו זה לקדם את שחקני הבית הצעירים, ושני ה"בולטים" שבהם נמצאים ביציע בשני המשחקים האחרונים ללא הסבר.

אני לא יודע מה קורה, אבל אני מאוד מקווה שאם יפטרו אותו הסיבה לא תהיה התוצאות

על מה בדיוק אתה מבסס את הזמני הגעה שלו לאימונים? המצאת את זה עכשיו או שאתה מדבר מידיעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע ואני לא מדבר מידיעה.
אני נגד לפטר כי עושה רושם שזה מגע רק בכלל התוצאות, אבל לאחרונה התחילו לדבר על חוסר רצינות. על הגעה לשעתים בלבד לאימון, על אי העברת תדריכים טקטטים ותדריכי וידיאו.

שוב אני לא יודע אם זה נכון ואני לא יכול לדעת, ובינינו אני לי גם בעיה שזה יהיה נכון (לצורך הדיון)למרות שזה לא רציני, כל השאלה היא האם זה מה שסיכמו איתו או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 14:00 
לפטר כי עשינו נקודה מ6 זה מטופש באותה המידה כמו לא לפטר כי קופמן וצנציפר אומרים כן לפטר.

מקווה שמי שמקבל את ההחלטות לא שייך לאף אחד משני צידי השגעון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אל באנדי כתב:
כן סיבה לפיטורים

ואז דיברו על המצב הרע בינו לבין המאמם ושהמאן הולך הביתה
למאמן אגב לא היה חלוץ כי החלוץ שהגיע היה מושהה, ואז הוא הגיע
זה נגמר ב4 תארים

הבעיה היא לא הרמה ולא ההושבה אבל אתה כנראה לא מבין את זה.
אם המאמן הבטיח לבעלים לפני שהוא הוחתם שהוא יקדם את ספורי ויחזקאל, והוא בפועל לא עושה את זה, יש כאן אמירה שאולי נכונה מקצועית אבל לא ניהולית.
כבירי ושות' הביאו את המאמן על סמך אני מאמין ותפיסה מסויימת, אם בפועל האני מאמין הזה הוא לא יותר מדף מסרים ואין קשר בין הנאמר לצורת העבודה בפועל,
יש כאן בעיה.

תגיד לי אתה בסדר?
אנריקה הושיב את השחקן שמוכר להם חולצות בלי סוף
אתה זוכר איזה בלאגן היה בברצלונה שהושיבו את המלך על הספסל ?
בחתימה על חוזה קודם כל רשום מסי משחק כל החיים
אם כל הכבוד להנהלה, לפעמים השינויים הקטנים האלה והושבה של השחקן בחוץ מחזירה אותו כפול 2 למגרש, מסי היה נראה כבוי לפני ואחרי כל הבלאגן הוא חזר בגדול
אם אנריקה יכול
גם מנדי יכול

הוא כן יכול לתת הסברים להנהלה, אבל ההנהלה לא יכולה לקבוע לו מי ישחק ומי לא

רוצים לקדם אותם ?
תשאילו אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי אתה מתיש. דוגמת הצעירים היתה חלק מדוגמה כללית של אי עמידה בהסכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אל באנדי אתה מתיש. דוגמת הצעירים היתה חלק מדוגמה כללית של אי עמידה בהסכם.

אז אבוי אם מנדי הסכים להתחייב שספורי ויחזקאל ישחקו אצלו
במיוחד שהוא לא ידע מי אלה לפני
במיוחד שהשנה יש מלא צעירים חוץ מספורי ויחזקאל אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: