Fez כתב:
NARKOTIKA כתב:
אנשים פה התחלקו על כל השכל, ולא מסוגלים לראות את המשל.
אסור לפטר את מנדיונדו כי זה רק מחזור 2, ואנחנו לא יודעים את כל הסיפור- אבל מתעלמים מזה שהם בעצמם לא יודעים את כל הסיפור, ובגלל זה יכול להיות שחייבים לפטר אותו.
הוא בטוח מבין כדורגל וצריך לתת לו צ'אנס - אבל אין סיכוי שכבירי עם הקרדיט החלקי שהוא צבר כאן לוקח החלטה נכונה כבעלים, אי אפשר לתת לזה צ'אנס.
לפטר אותו זה להתנהל לפי התקשורת- ולא קולטים שאם מחליטים להשאיר אותו רק בגלל שרוצים לעשות הפוך מהתקשורת, זה בדיוק אותו דבר- להתנהל לפיה.
חד וחלק - אם היינו מתנהלים לפי התקשורת היינו משאירים אותו בכוח עוד כמה מחזורים.
הרי הולכים להכנס בנו ותדמיתית נספוג נזק. לפטר מאמן מחזור 2 זו החלטה מאוד לא פופולרית שתראה רע.
לפטר אותו זה בדיוק ההפך מלהתנהל לפי התקשורת. אנשים פה חיים לפי תיאוריות מגוחכות על קבוצות וואטס אפ של עיתונאים שמחליטים לעשות יד אחת כנגד המאמן הזר הקורבן והם אלה שמפטרים את המאמן, לא חס וחלילה כבירי אחרי שבדק דבר או שניים.
מי שחושב שכל הסיפור הזה היה קורה אם היינו במקרה מנצחים את בית"ר או ק"ש, לדעתי טועה. כבר פמפמו שהוא כשלון (בגלל המגרש) ציטטו "גורם בכיר בהנהלה" ו"שחקנים בכירים" לגבי הדמות שלו באימונים, והופה, יש קייס. יכול להיות שהוא בנאדם נוראי וחסר כל יכולת כמאמן, ושהוא היה טעות ענקית וראוי להיות מפוטר מחר, הכל יכול להיות, איפה הייתם שלושה חודשים?
כי הוא "לכאורה" לא מגיע מספיק לאימונים או לא עושה אסיפות טקטיות? איפה בדיוק פגישות העבודה הרציפות? איפה הביקורת עליו לאורך כל התקופה? כל הסיפורים האלה (שבוודאי לא קשורים לתוצאות) הצטברו בעיקר השבוע וביתר שאת ביומיים האחרונים - פתאום נהייתה "פגישה מכרעת" לגבי עתידו? עד לפני שבועיים (תחילת הליגה) היו מאוהבים בו בקבוצה.
בכל מקרה, גם אם כאמור נניח שהוא כשלון, יש פה לקח אחד - לקבוצה צריך להיות מנהל מקצועי, אחד שמגיע להיות פה חלק מההנהלה, לטווח מאד ארוך, איש מקצוע עם וותק מסויים, שיודע לדרוש ממאמן ויודע לבנות קבוצה. נו, מה לעשות, ג'ורדי שכזה. אם מפטרים את מנדוניינדו ומתחילים להתעסק שוב עם מאמנים מהשוק המקומי, או בפרט להעסיק את וואליד באדיר, זה פשוט חוסר יכולת או רצון להשתפר. ומה הפלא שזה האינטרס של האופירות - מה יותר טוב מלסדר לבנאדו ג'וב, הוא מהחבר'ה.
אני עדיין מקווה ומאמין שהשיחה תהיה פרודקטיבית ושהוא יחזור לעבודה. גם כי אני לא רואה את מי אפשר להביא כמאמן, גם כי אני חושב שאת המאמן הבא צריך לבחור (או לפחות להיות מעורב בבחירתו) דמות מקצועית מוסמכת, עדיף שלא מפה, וכדאי לנו להתרכז כרגע בלהביא דמות כזו. חשוב הרבה יותר מכל סיראז' נאסר.