תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנדיונדו
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 08:45 
לירון האדום כתב:
סתם תחושה שכזאת שאם הנבחרת לא מסיימת מקום 3,
גוטמן מגיע.
מתי המשחק האחרון של הנבחרת ?

לא כזה מופרך
שחר לא יחליף את רוני לוי ובמכבי מחקו כבר מזמן את אופציית המאמן הישראלי
זה לא נראה כאילו יש לו הרבה אופציות (והאמת שגם לנו אין)

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 31 אוגוסט 2015, 08:48, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 08:45 
לפטר את רב"ש היה אחת הטעויות אם לא ה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לפטר את רב"ש היה אחת הטעויות אם לא ה...

מסכים במאה אחוז.
שיגידו מה שיגידו לקח לו חצי שנה ובסוף הוא העמיד קבוצה.
המחצית השניה של עונת 2013-14 הייתה הפעם האחרונה שהיתה לנו קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 09:09 
רב״ש טעה בבניה, הביא שחקנים חלשים וזרק הרבה כסף לפח. אבל בתור מאמן נטו הוא בכמה רמות מעל כל מה שהיה פה מאז גוטמן, זה ברור. לבוא לקבוצה ״מוכנה״ כמו שלנו העונה היה תפור עליו.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 31 אוגוסט 2015, 09:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 09:10 
פטר נאומוסקי כתב:
שחר כתב:

גם שהחתימו את רב"ש, את ברקוביץ&דומב וכו' וכו'..

ממש כך...שחזור ומחזור של אותם קלישאות, שלא לומר שטויות
אפילו מפי אותם משתמשים בדיוק...מפנדורי עד קריית שמונה, התירוצים והסיפורים של אנשי ה"יהיה בסדר" לא משתנים, רק השמות

פשוט קשקשן. מישהו פה דיבר על תוכנית ובנייה עם דומב או ברקוביץ??
והעובדה היא שעם רב"ש נראנו הכי טוב בשנים האחרונות (נכון שהוא הביא שחקנים חלשים מאד).

ומה קשור פנדורי? קורה שמפסידים לפנדורי. זה שאחרי פנדורי כבר רציתם לפטר את רב"ש זו הראייה לכמה המועדון הזה חולה. אנשים שהניסיון שלהם באימון מסתכם אולי בלשחק במצב מנג'ר בפיפא אומרים שהסיפור של סבלנות ואורח רוח זה קשקוש של מאמנים כשלוניים.
ועוד על סמך איזה טענות? הטענה המרכזית היא ששיימן לא בסגל, כאילו מי ישמע איזה שחקן מדהים, שאיתו קיבלנו שלישייה מפ"ת, שליישיה ממכבי וצמד מבני יהודה. לא יכול להיות שיש פה משהו ענייני, נגיד שחקן שלא משקיע או לא רציני או לא עונה על הציפיות - לא, מאמן הזוי, לפטר!! להעיף!!
והרי ברור לכולם פה שהמחליף יהיה איזה מנחם קורצקי. לא נמאס לכם?

אבל האמת - אני סומך על כבירי שינהל בצורה שקולה ולא מתלהמת, ושיפטר כשצריך, אם צריך, וזה בטח לא במחזורים הראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 09:10 
גם הסיבה הפורמאלית:
במסיבת העיתנואים של אדון קוסם ודומב הראשון אמר ששניהם רצו אותו בהפועל אבל כלכלית לא היה ניתן להחזיק אותו אז מינו את דומב.
בפועל רב"ש הסכים לקצץ לארבעים אחוזי שכר מהשכר המובטח, הפועל סירבו ושילמו לו חמישי אחוז פיצויים + למאמן חדש (שספק אם אחרי הסיבוב אצלנו יקבל צ'אנס בליגה יותר בכירה מליגה ב')
חג'ג', הדברים האלה עליך יא מושחת!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 09:12 
LFC כתב:
גם הסיבה הפורמאלית:
במסיבת העיתנואים של אדון קוסם ודומב הראשון אמר ששניהם רצו אותו בהפועל אבל כלכלית לא היה ניתן להחזיק אותו אז מינו את דומב.
בפועל רב"ש הסכים לקצץ לארבעים אחוזי שכר מהשכר המובטח, הפועל סירבו ושילמו לו חמישי אחוז פיצויים + למאמן חדש (שספק אם אחרי הסיבוב אצלנו יקבל צ'אנס בליגה יותר בכירה מליגה ב')
חג'ג', הדברים האלה עליך יא מושחת!!

עזוב, בהפועל של אז רצו בעיקר לסדר ג'וב לחבר דומב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:12 
לפרופסור המתגרד היו תנאים אחרים ומטרות אחרות והוא היה פה בתקופה אחרת.
להגיד שאיתו נראינו הכי טוב בשנים האחרונות, אחרי שכולנו יודעים בדיוק איך נראו פה "השנים האחרונות" זו פשוט גניבת דעת מוחלטת.

רב"ש קיבל יד חופשית והביא בתקציב גבוה מאוד, שחקנים לא מתאימים ולא טובים בסכומים גבוהים (קולין, גרזיצ'יץ, עמוס, זגורי). ברוב העונה נראינו איתו זוועה, ולעד אני אזכור איך הודחנו מהגביע אחרי שבדקות הסיום מול הפועל חיפה הוא הפקיר את מרכז המגרש (אני כבר לא מדבר על ההדחה המבזה מאירופה ועל העובדה שהליגה מבחינתנו נגמרה אחרי סיבוב אחד, אני גם לא מדבר על כל מיני השפלות כמו לקבל 4:0 מבני סכנין).
בשורה התחתנונה מדובר על מאמן שמצליח איפה שאין לחץ ואין אוהדים. כשהוא יוכיח את עצמו בקבוצות קצת יותר גדולות, נדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:15 
הבן אדם העדיף את זגורי על בוזגלו, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:23 
זה הקטע עם רב"ש
הוא צריך להיות מאמן, כמו בכל מועדון שמכבד את עצמו- יש מאמן ויש מנג'ר ספורטיבי
אם היינו עובדים ככה ומשאירים את רב"ש היום היה לנו קבוצה מעולה
הוא מאמן מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
זה הקטע עם רב"ש
הוא מאמן מעולה

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:31 
לירון האדום כתב:
סתם תחושה שכזאת שאם הנבחרת לא מסיימת מקום 3,
גוטמן מגיע.
מתי המשחק האחרון של הנבחרת ?

גם לדעתי
הנבחרת מסיימת את המשחקים באמצע אוקטובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:37 
IdanTheLittle כתב:
zapta כתב:
זה הקטע עם רב"ש
הוא מאמן מעולה

!!!

אחחח, בוקר טוב לכולם :)
אבל הוא "עשה לנו נזק של מיליונים"...

זה ההבדל בין רב"ש למדיונדו. מנדיונדו אולי יהיה מעולה, אולי לא. רב"ש בא עם קבלות וידענו מיהו ומהו. על יתרונותיו וחסרונותיו.
אני כבר לא מדבר על זה שמהתחלה אצל רב"ש ראיתי את טביעת האצבע שלו. אבל אלה כבר באמת מים תחת הגשר. חבל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
לפי הפורום עם רב"ש שיחקנו משמים, לרוחב, שליטה אופטית בכדור ובמגרש וכו'..

לא שום דבר שקשור ליכולות אימון טובות, אבל זה בסדר הפורום לא זוכר, הוא רק עובר ל"קורבן" הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:43 
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
zapta כתב:
זה הקטע עם רב"ש
הוא מאמן מעולה

!!!

זה ההבדל בין רב"ש למדיונדו. מנדיונדו אולי יהיה מעולה, אולי לא. רב"ש בא עם קבלות וידענו מיהו ומהו. על יתרונותיו וחסרונותיו.
אני כבר לא מדבר על זה שמהתחלה אצל רב"ש ראיתי את טביעת האצבע שלו. אבל אלה כבר באמת מים תחת הגשר. חבל...

טביעת האצבע שלו? הטעויות של רב"ש והקרדיט שקיבל הביאו את המועדון לסף קריסה כלכלית. השחקנים שהוא הביא נכשלו בצורה טוטאלית ונתקענו עם חוזים שאי אפשר להתפטר מהם והכדורגל היה בינוני מינוס. בואו לא נשכתב את ההיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:43 
טביעת האצבע של רב"ש :
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:46 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
zapta כתב:
זה הקטע עם רב"ש
הוא מאמן מעולה

!!!

טביעת האצבע שלו? הטעויות של רב"ש והקרדיט שקיבל הביאו את המועדון לסף קריסה כלכלית. השחקנים שהוא הביא נכשלו בצורה טוטאלית ונתקענו עם חוזים שאי אפשר להתפטר מהם והכדורגל היה בינוני מינוס. בואו לא נשכתב את ההיסטוריה.

זה שהם הביאו את המועדון לקריסה כלכלית זו לגמרי לא בעייתו ולא אשמתו. הוא אשם שהביא שחקנים חלשים ופספס בגדול בכל הרכש שלו, אבל זו בעייה של המועדון שלא היה מסוגל להתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:47 
ההבדל בין פרופסור חורבן למנדיונדו הוא דמארי, וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:48 
פרדי דוד הביא אותנו למקום 3.
חבל שלא נתנו לו עוד עונה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:50 
נועם שחם כתב:

אפרופו "קופמניזם". כן, רב"ש הביא את המועדון לקריסה כלכלית...
טוב שלא כתבת שהוא גם גרם לירידת ליגה ב-89 והוא בכלל צאצא של אלי מילר.
רב"ש מאמן כדורגל מצוין. יש לו בעיות אופי, כנראה. יכול להיות שהוא גם טעה בשחקן או שניים שהוא הביא. לרב"ש לא היה שום דבר מעליו שיכל לעזור לו לנהל את הקבוצה. היה את חדל האישים חיים רמון שאין לו מושג בכדורגל ובניהול.
אני מקווה שאתה לא מכניס את ההדחה מאירופה למה שגרם לקבוצה לקרוס כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:50 
ולהחזיר את גוטמן זה מתכון לאסון. נראה שמחלת הנפש שלו רק מתעצמת עם השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
"שחקן או שניים"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
בני האדם הם יצורים נוסטלגיים מטבעם. מסתכלים אחורה ומדחיקים את הרע והגרוע, ורואים ומחפשים את הטוב והחיובי. ככה, בראייה היסטורית-נוסטלגית, פתאום רב"ש מאמן מעולה, הפועל שלו היתה נהדרת וחבל שהוא לא נשאר....
במחי יד, שכחנו כישלון מהדהד באירופה, חרפה בגביע המדינה, בניית סגל בצורה עקומה תוך העדפת שחקנים מסויימים פחות טובים על פני אחרים משיקולים לא מקצועיים(!) ורק בנס הקבוצה הצליחה להגיע למקום ה-4 שבמקרה באותה עונה הבטיח מקום באירופה, חרף התקציב הגבוה והרכש הרב שהביא.

רב"ש נכשל בהפועל. רב"ש נכשל במכבי. ההצלחות שלו עד כה היו בק"ש, מכבי פ"ת ומועדון לא גדול בקפריסין שהמשותף לכולן הוא שמדובר בקבוצות לא גדולות, בלי לחץ ובלי קהל רב.
אני לא רואה אותו מצליח במכבי חיפה או באר שבע אבל מנגד דוווקא ברעננה הוא יכול לעשות דברים יפים (למרות שסילבס גם מצליח שם לא רע בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 11:20 
ערן כתב:
"שחקן או שניים"?

שמע, היה תקציב, הביאו את שכטר וניפחו את התקציב, והיו 4 שחקנים על חוזים מנופחים (שכטר, גילי, דמארי ושי).
אבל שחקנים כמו גרזיציץ, איליץ ואפילו זגורי בזמנו לא נראו כמו רעיונות כל כך רעים. גוטמן לא טעה? על קשטן אני כבר לא מדבר. (שבחון, רוקי). כולם טועים. אין בשוק הישראלי מאמן טוב ממנו היום.
ועובדה שעם הטעויות, הפועל שיחקו כדורגל. פה הפסידו, שם ניצחו, אבל זה היה קשור לענף. 4 דרבים שבהם נראינו טוב.
אני לא אומר שהוא מושלם, אבל אני מעדיף מאמן שיודע להעמיד קבוצה על המגרש ואפילו טועה פה ושם בבחירת שחקנים. מה שהוא עשה עם פ"ת בשנה שעברה זה הישג עצום ונראה לפחות כרגע שהם בדרך הנכונה גם השנה. על ק"ש אני כבר לא מדבר.
זה ברור לי שביחס לאופציות, אין הרבה טובות ממנו אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 11:23 
Charlie כתב:
בני האדם הם יצורים נוסטלגיים מטבעם . מסתכלים אחורה ומדחיקים את הרע והגרוע, ורואים ומחפשים את הטוב והחיובי. ככה, בראייה היסטורית-נוסטלגית, פתאום רב"ש מאמן מעולה, הפועל שלו היתה נהדרת וחבל שהוא לא נשאר....
במחי יד, שכחנו כישלון מהדהד באירופה, חרפה בגביע המדינה, בניית סגל בצורה עקומה תוך העדפת שחקנים מסויימים פחות טובים על פני אחרים משיקולים לא מקצועיים(!) ורק בנס הקבוצה הצליחה להגיע למקום ה-4 שבמקרה באותה עונה הבטיח מקום באירופה, חרף התקציב הגבוה והרכש הרב שהביא.

רב"ש נכשל בהפועל. רב"ש נכשל במכבי . ההצלחות שלו עד כה היו בק"ש, מכבי פ"ת ומועדון לא גדול בקפריסין שהמשותף לכולן הוא שמדובר בקבוצות לא גדולות, בלי לחץ ובלי קהל רב.
אני לא רואה אותו מצליח במכבי חיפה או באר שבע אבל מנגד דוווקא ברעננה הוא יכול לעשות דברים יפים (למרות שסילבס גם מצליח שם לא רע בכלל).

אני לא מסתכל אחורה, אתה יכול ללכת ולראות מה שכתבתי שהוא היה פה. בהפסדים, בנצחונות. אתה גם יכול ללכת ולראות מה כתבתי על הקבוצה שהובילה את הליגה במחזור 12 אחרי הנצחון באשדוד ב 2013.
הצלחה בקבוצות גדולות/קטנות זה הזמן יגיד. העונה שלו בהפועל היתה סבירה לחלוטין, בטח לא כשלון. וביחס למה שהיה מ-2011 זה הכי טוב שהיה. לקשטן ב-2012 היתה אליפות ביד והוא זרק אותה לפח, ואפילו לא הביא את הקבוצה למצב של להתמודד עליה. זה כשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 11:23 
Charlie כתב:
בני האדם הם יצורים נוסטלגיים מטבעם . מסתכלים אחורה ומדחיקים את הרע והגרוע, ורואים ומחפשים את הטוב והחיובי. ככה, בראייה היסטורית-נוסטלגית, פתאום רב"ש מאמן מעולה, הפועל שלו היתה נהדרת וחבל שהוא לא נשאר....

רב"ש נכשל בהפועל. רב"ש נכשל במכבי . ההצלחות שלו עד כה היו בק"ש, מכבי פ"ת ומועדון לא גדול בקפריסין שהמשותף לכולן הוא שמדובר בקבוצות לא גדולות, בלי לחץ ובלי קהל רב.

גם מוריניו היה נכשל באותה העונה בהפועל
אי אפשר לאמן ככה קבוצה שנכנסים לך להחלטות, מאמן זה כמו שחקן גם הוא צריך את השקט המקצועי ולרב"ש לא היה את זה
אם יתנו לו רק לאמן, בלי להתעסק בחוזים, רכש וכו' אתה תראה שהוא מאמן מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
גיא לוזון נפל על אסולין.
רב"ש נפל על שכטר.

קחו למשל מצב בו זהבי מפסיק להבקיע השנה, זה לא שהוא לא מגיע למצבים הוא מגיע אבל הכדורים פשוט הולכים החוצה.
האם מכבי תעמוד בצפיות שלה? ממש לא, האם זאת טעות של המאמן? ממש לא.
לשפוט מאמן לפי "תוצאות" נטו זה לא נכון, אפשר ואף רצוי להחליף מאמן שלא עומד בציפיות אבל זה לא אומר שהוא טוב או לא טוב.
רב"ש מאמן טוב, למרות שבשורה התחתונה הוא לא הצליח בהפועל, האם היה נכון להשאיר אותו עוד שנה?
לדעתי כן, לדעת אחרים לא, ולעולם לא נוכל לדעת מי צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 11:33 
Fez כתב:
ערוצי הספורט גנבים כתב:
קודם כל זה שהפורום "צדק" לא הופך את הפורום לחבורה של גאוני על בכדורגל.
you lose some you win some.

זמן זה ממש לא המצאה והדוגמאות שהבאתי לזמן(גוטמן לא היה שם אגב) היו למאמנים שככל שנתת להם זמן זה התברר כ"נכון" במיוחד לואיס אנריקה שהיה חסר משחק אחד לא טוב כדי שהוא ימצא את עצמו בדרך החוצה.

לגבי לוזון ולנדאו, הבנת הנקרא.
כתבתי הרי שאם מתמודדים עם חרב הירידה זה עוד לגיטימי לבוא ולפטר, אבל לפני כן, במיוחד למאמן שאתה מביא אותו לטווח ארוך(ומדברים על מנדי בקטע של טווח ארוך בניגוד ללוזון ולנדאו), אז וואלה אתה צריך לתת לו צ'אנס.

בסופו של דבר כמות הסבלנות שלך לא מתבטאת בהכרח במידת ה"כישלון\הצלחה" אלא גם בכמה אתה מאמין במאמן הזה.
כמו שאם (כמובן היפוטתית לגמרי) אם פפ היה מגיע ותוך 2 מחזורים היו תוצאות כאלה אני בטוח שאנשים היו אומרים לתת לו זמן כי יש אמון במאמן כמו פפ.

אם הביאו את מנדי ומאמינים בו למעלה אז צריך לתת לו צ'אנס כל עוד המצב לא קטסטרופלי ו\או אתה לא רואה שיפור בפרק זמן מאוד ארוך(לדעתי לפחות - עונה במקרה).
אם המצב קטסטרופלי - אז כן, זה כבר הופך להרבה יותר לגיטימי.

ומה הפתרון האקטיבי שלך שהוא לא פיטורים ולא נתינת זמן?
להעיף שחקנים?

רגע, יש מצב שהשווית את מנדיונדו לפפ גווארדיולה עכשיו?
אתה מודע לזה שהרקורד היחיד שלו כמאמן ראשי זה ירידה מליגה רביעית לליגה חמישית בספרד?
שמי שאחראי על ההבאה שלו כבר לא נמצא במועדון ומסתמן כחתיכת יצור, עם כל מה שזה אומר על תהליך הבחירה וההבאה שלו?
במה הוא זכה לאמון הגדול שאתה מדבר עליו ולהשוואות לפפ גווארדיולה?

הוא לא פפ גווארדיולה. הוא לא מניה בטוחה. הוא לא מאמן מוכח. הוא הימור גדול שלקחנו (היה כזה מההתחלה) וסיכונים כאלה צריך לדעת לנהל. הוא יכול להיות עילוי והברקה יוצאת דופן שרק מחכה להתפרץ, והוא גם יכול להיות חיזר בלי יחסי אנוש בסיסיים שכבר ברור לכולם במערכת שהוא לא יכול לנהל חוות נמלים. אני באמת לא יודע, אבל אני מניח שמי שנמצא בתוך המערכת כבר יכול לקבל כיוון. בכל מקרה לדבר על קרדיט עיוור ובלתי מוגבל זה פיתרון רע לניהול סיכון כזה, ואני סומך לחלוטין על האנשים במערכת שידעו לנהל אותו כמו שצריך.

גילי לנדאו וגיא לוזון שציינת הגיעו לפה אחרי עונות טובות מאוד בארץ כמאמנים ראשיים בליגת העל (ובמקרה של גילי גם עם היסטוריה אדומה יפה). למה הגיע להם לדעתך פחות קרדיט ממנדיונדו? בגלל שהוא מאמן זר? הם היו מאמנים שהוכיחו את עצמם בארץ נכון לאותה נקודת זמן והיו לגביהם הרבה פחות סימני שאלה. אתה טוען שהם "לא הגיעו לטווח ארוך" מלכתחילה וזה פשוט לא נכון, אלו מאמנים שהוחתמו בתחילת העונה ובנו קבוצה במטרה בהחלט להשאר לטווח הארוך.
ברור שלא צריך לפטר את מנדיונדו רק בגלל התוצאות או היכולת, אבל לא יעזור כלום, הוא הימור גדול שיכול ללכת לכל מיני כיוונים וזה מצב שלא כל כך פשוט לנהל אותו. כמו שברמה החוזית אתה מתייחס לסיכון (סעיף היציאה המדובר) כך גם ברמת התפעול השוטף וזה פשוט חלק מהעניין.

בוא נתחיל מזה שאתה מכניס לי מילים לפה כי אני לא השוויתי בין פפ למנדיונדו אלא השוויתי סיטואציות.
לגבי לנדאו ולוזון הם הביאו אותנו למצב קטסטרופלי (לוזון יותר, נטו כי לקח זמן גדול יותר עד שפוטר) ולכן היה לגיטימי שיפוטרו, כמו שגם כתבתי על מנדיונדו שאם חרב הירידה תהיה על צווארנו ו\או המצב יהיה קטסטרופלי זה מצדיק פיטורים, אני לא רואה איפה סתרתי את עצמי כאן.

גם להגיד שהוא מניה בטוחה לא אמרתי(שוב, לא יודע מאיפה הבאת את זה), רק אמרתי שנכון לכרגע סומך עליו(כן, אני לא עיוור, הדברים שהוא עשה גורמים לי לפקפק אבל עדיין לא ברמה של לקרוא לו "חסר מושג" ולרצות את ראשו) ונותן לו צ'אנס ראוי.
כן, מנדיונדו זה הימור, אפשר להצליח איתו ואפשר להיכשל איתו אבל בשורה התחתונה אם לא תיתנו לזה צ'אנס לעולם לא תדעו.
ותנמיכו את מידת הפאניקה, אם ניתן למנדיונדו משחק עד שלושה יותר או פחות זה לא יהיה ההבדל בין אליפות ללא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 11:35 
zapta כתב:
Charlie כתב:

אי אפשר לאמן ככה קבוצה שנכנסים לך להחלטות, מאמן זה כמו שחקן גם הוא צריך את השקט המקצועי ולרב"ש לא היה את זה

פחחחח. המאמן שקיבל יד הכי חופשית בהפועל זה רב״ש. הבן אדם היה פה מגה בוס שנתנו לו לבנות קבוצה בצלמו ובדמותו ולעשות מה שבא לו. היו לו פה כל התנאים להצליח. שום תירוץ לא מתקבל על הדעת.
אין ספק שהוא נכשל ואין ספק שהכישלון שלו התחיל בבניית הסגל הגרועה ובפלופים שהביא לפה למכביר, אבל עדיין אני חושב שזה די ברור שביחס לביצה פה הוא מאמן כדורגל טוב. היתה טעות לא להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
zapta כתב:
Charlie כתב:

פחחחח. המאמן שקיבל יד הכי חופשית בהפועל זה רב״ש. הבן אדם היה פה מגה בוס שנתנו לו לבנות קבוצה בצלמו ובדמותו ולעשות מה שבא לו. היו לו פה כל התנאים להצליח. שום תירוץ לא מתקבל על הדעת.
אין ספק שהוא נכשל ואין ספק שהכישלון שלו התחיל בבניית הסגל הגרועה ובפלופים שהביא לפה למכביר, אבל עדיין אני חושב שזה די ברור שביחס לביצה פה הוא מאמן כדורגל טוב. היתה טעות לא להשאיר אותו.

שכחת רק את סנטה המחורבן שהגיעו סקאוטים לראות את עבדורחימי והוא ניסה להתערב במי יעלה לשחק.
עוד באותו היום סנטה החליט שחבריקו דאמב יחליף את רבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: