תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 88  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 08:50 
איזה קבוצות בדיוק לקחו אליפות ככה? מסקרן לשמוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 08:50 
joshsoos כתב:
נו, אז שיימן היה חלש. אבל גם שחקן שהיה חלש יכול להשתפר ולא ראיתי שמפריע לו להעלות שחקנים שהיו חלשים ( אבו אל היג'ה כל הזמן, רייכרט ואלטמן ה'חלוץ' בטדי שעולים גם היום ). מה שחשוב הוא ששחקן נכה בתפקיד ההוא גומר אותנו התקפית גם הגנתית זה פתח לצרות למרות שאיאד שחקן הגנה מעולה בפני עצמו. לא הבנתי גם איך זה ששיימן מועמד לטרייד מונע ממנו לשחק, שומרים לו על הרגליים שלא ייפצע חלילה? מגן שאין לו רגל שמאל לא צריך לשחק בשמאל, אלא אם כל האופציות לפניו פצועות או מורחקות. חשבתי שאנשים כאן צריכים היו ללמוד את זה כבר אחרי ליאור לוי וצ'קול.

מגן עם רגל ימין יכול לשחק בשמאל זה לא אידאלי אבל זה קורה היו קבוצות שלקחו גם אליפות ככה
גם בארץ. זה לא אידיאלי אבל לדעתי המאמן הזה חושב לטווח יותר ארוך מאשר המשחק הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 08:55 
Eros Ramazzotti כתב:
1. אני לא מבין את אלפי המילים שנשפכו כאן על ההצבה של אבו-עביד כמגן שמאלי כאילו מדובר בעניין מקצועי נטו. יש כרגע סוגיה עם שמואל שיימן שנוגעת לאלירן עטר וטוואטחה. יש האומרים ששיימן ביקש לעזוב, אינני יודע אם זה נכון אבל בכל מקרה קורה כאן משהו מאחורי הקלעים. יכול להיות ששיימן יעזוב ויכול להיות שלא, אבל כרגע מגוחך לשפוט את הנושא של אבו עביד בשמאל בהתעלם מהעניין הזה. גם בשבוע שעבר - דיון שלם על למה אלגרבלי משחק, תוך התעלמות מוחלטת מדיבור של משתמש רציני על כך שגוטליב לא התאמן באופן סדיר עקב מחלה. מה הקטע?
2. אני שונא לראות מגן ימני/בלם שמשחק כמגן שמאלי, אבל להגיד שכל מאמן שעושה את זה הוא בעייתי זה קצת מצחיק. את מוריניו למשל.
3. אני רואה המון בעיות בהפועל כרגע, אבל נראה לי שיש כאן הגזמה פרועה לגמרי ומוקדמת לגמרי. המיתוסים של העונה הנוכחית כבר מתחילים להתהוות - "השריפה של יחזקאל", כאילו יש לנו בסגל איזה שחקן שובר שוויון שסתם לא בא לאף אחד שישחק כדי שיהיה כוחות מול היריבה. רבאק, נתן כמה דקות טובות בגביע הטוטו, נכון. במחנה הוא היה מזעזע. "בעייתי בניהול אנשים". על מה לעזאזל אתם מדברים? מאיפה אתם מביאים את זה?
אני כרגע מוטרד מאוד מהבעיות הטקטיות של הקבוצה - מהקלות שבה מסירות חודרות לנו את הקישור האחורי. מהויתור על משחק הלחץ בחצי המגרש של היריבה במשך מרבית חלקי המשחק, מהתנועה הבנאלית והלא תכליתית של השחקנים בהתקפה, את העובדה שאנחנו תוקפים עם 3.5 שחקנים במקרה הטוב. אלה נניח דברים שמטרידים אותי מאוד, ואם ימשכו לאורך תקופה אוכל להגיד שאני לא מרוצה מהמאמן.

זה לא יאמן שאתה ממשיך לדקלם את הקשקושים האלה ונותן להם מעמד של עובדות, אתה פשוט חי בלה לה לנד.
שיימן בחוץ על דעת המאמן בלבד, מעולם לא היה מועמד לעזוב עד הרגע שמנדיונדו הוציא אותו מחוץ לסגל. זה פשוט לא נכון.
השטות שלך על גוטליב רק מראה את ההתכחשות העיקשת למציאות. גם היום אלגרבלי בהרכב (אחרי שתורגל כל השבוע), גוטליב עדיין לא חש בטוב? או שעכשיו תמציא שפשוט אלגרבלי כל כך הרשים בטדי שמנדיונדו ממשיך איתו למרות שלא תכנן לפתוח איתו? גוטליב היה כשיר לחלוטין לבית״ר והוא כשיר לחלוטין להיום.
שתי ההחלטות מקצועיות לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 08:55 
איל כתב:
joshsoos כתב:
נו, אז שיימן היה חלש. אבל גם שחקן שהיה חלש יכול להשתפר ולא ראיתי שמפריע לו להעלות שחקנים שהיו חלשים ( אבו אל היג'ה כל הזמן, רייכרט ואלטמן ה'חלוץ' בטדי שעולים גם היום ). מה שחשוב הוא ששחקן נכה בתפקיד ההוא גומר אותנו התקפית גם הגנתית זה פתח לצרות למרות שאיאד שחקן הגנה מעולה בפני עצמו. לא הבנתי גם איך זה ששיימן מועמד לטרייד מונע ממנו לשחק, שומרים לו על הרגליים שלא ייפצע חלילה? מגן שאין לו רגל שמאל לא צריך לשחק בשמאל, אלא אם כל האופציות לפניו פצועות או מורחקות. חשבתי שאנשים כאן צריכים היו ללמוד את זה כבר אחרי ליאור לוי וצ'קול.

מגן עם רגל ימין יכול לשחק בשמאל זה לא אידאלי אבל זה קורה היו קבוצות שלקחו גם אליפות ככה
גם בארץ. זה לא אידיאלי אבל לדעתי המאמן הזה חושב לטווח יותר ארוך מאשר המשחק הקרוב.

איזה קבוצות לקחו אליפות עם מגן שאין לו רגל? לא כזה שיש לו רגל חזקה אבל השניה בסדר, אלא אין בכלל.
ואם המאמן חושב לטווח ארוך יותר, נראה לי ששיימן היה בהרכב או לפחות בסגל, כי אם הטווח הארוך שלו זה איאד בשמאל הטווח הקצר שלו הוא חזרה לספרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 08:57 
מכבי עם קלינגר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 09:01 
Eros Ramazzotti כתב:
מסכים שיש לו מקום בסגל, ואין לי בעיה גם אם יעלה בהרכב כרגע, זה ניסוי לגיטימי במצב הקיים. אבל להתייחס בכזו תדהמה לכך שהוא לא בסגל זה מצחיק, כי מלבד אותן דקות טובות בטוטו יחזקאל נתן כמה משחקים מזעזעים ואני גם לא יודע איך הוא נראה באימונים. זה לא שמרקו רויס יושב ביציע. גם אם זה מקצועי, אני לא נופל מהכסא מההחלטה.

נו באמת, כאילו כל מה שיחזקאל נתן בהפועל זה כמה דקות טובות בטוטו. ולא נניח היה שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו עונה שעברה כששיחק (ושיחק המון למעט הפציעה). כאילו אנחנו רואים אותו יומיים.
נניח שההחלטה לגביו לגיטימית (למרות שבעיני רעה וגורמת נזק גדול) אבל בוא לא נמשיך לעוות את המציאות כמו שאתה אוהב לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 09:11 
לא יודע לאיזה מגן אתה מתכוון והאם בטוח שלא הייתה לו רגל נגדית בכלל, אבל בוא נגיד שיש איזה דוגמא חריגה, היא תהיה כזו- חריגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 09:14 
chimpfive כתב:
בלי קשר לפתות שחקן להגיע ואחר כך לזרוק אותו, בסדר אל תשים אותו בהרכב, לא חייבים להשפיל ולשרוף, שים אותו בסגל, גם יחס לשחקן צריך לקחת בחשבון אם רוצים שהוא ישתפר. ועם כל הדיבורים על נוער ושילוב שלהם בבוגרים, חבל לי על יחזקאל.
*הכותב תומך במהלך של הבאתו של מנדיונדו ומתומכי המהלך וסבלני לגבי התהליך, אין זה סותר את האפשרות לחוות דעת על הנעשה במועדון.

בדיוק.
הרי יש בספסל שחקנים שלא ראו דקה בליגת העל וזה ברור שהוא לא יכניס, הם נמצאים שם כי צריך לרשום 18. הוא מעדיף לרשום אותם ולהשפיל את שיימן ויחזקאל מאשר לתת להם לשבת על הספסל. (מישהו חושב שאלחמיד יעלב אם הוא לא יהיה בסגל?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 09:15 
טוב, בקיצור, זה ההרכב ועם זה המאמן מאמין שננצח.
אם לא ננצח והכדורגל שוב יהיה רע אז אני כבר לא אתפלא אם יהיו ביקורות רבות ואפילו ערעור על מעמדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
פז, אם אתה יודע את כל הפרטים ואת כל מערכת השיקולים בנוגע לשיימן אני לא מתווכח. שמח שהסברת לי את העובדת לאשורן.

יחזקאל לא היה שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו בשום שלב בחיים שלו. הבנאדם לא נתן יותר ממשחק אחד טוב ברצף. הלוואי ויהיה יום אחד. גם אני חושב שהוא צריך להיות בסגל אבל אתם מגזימים לגמרי עם הסיפור הזה.

בנוגע לגוטליב - אני לא מכיר את הפרטים לגבי השבוע שעבר, אבל החלטת שזו שטות. שוב אתה היחידי שקובע דברים כעובדות ומאשים אחרים בזה. השבוע אני מסכים שזו החלטה מקצועית. ואם הוא יחליט לפתוח עם אלגרבלי לפני גוטליב, נו אז מה? איפה פה האסון הגדול? זה הומלס שיושב על הספסל ולא ידעתי?

אני לא נתתי לשום דבר מעמד של עובדה (בניגוד אלייך). רשמתי שמדובר בשמועות (למרות שלצערי הן מגיעות מיותר מדי מקורות אמינים), אז מה אתה מכניס לי מילים לפה?

מה אתה רוצה להגיד בעצם? מה השורה התחתונה? המאמן שלנו לא מרכיב את השחקנים הכי טובים שלו כי בא לו להפסיד? הוא מוכר משחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 09:38 
Eros Ramazzotti כתב:
פז, אם אתה יודע את כל הפרטים ואת כל מערכת השיקולים בנוגע לשיימן אני לא מתווכח. שמח שהסברת לי את העובדת לאשורן.

יחזקאל לא היה שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו בשום שלב בחיים שלו. הבנאדם לא נתן יותר ממשחק אחד טוב ברצף. הלוואי ויהיה יום אחד. גם אני חושב שהוא צריך להיות בסגל אבל אתם מגזימים לגמרי עם הסיפור הזה.

בנוגע לגוטליב - אני לא מכיר את הפרטים לגבי השבוע שעבר, אבל החלטת שזו שטות. שוב אתה היחידי שקובע דברים כעובדות ומאשים אחרים בזה. השבוע אני מסכים שזו החלטה מקצועית. ואם הוא יחליט לפתוח עם אלגרבלי לפני גוטליב, נו אז מה? איפה פה האסון הגדול? זה הומלס שיושב על הספסל ולא ידעתי?

אני לא נתתי לשום דבר מעמד של עובדה (בניגוד אלייך). רשמתי שמדובר בשמועות (למרות שלצערי הן מגיעות מיותר מדי מקורות אמינים), אז מה אתה מכניס לי מילים לפה?

מה אתה רוצה להגיד בעצם? מה השורה התחתונה? המאמן שלנו לא מרכיב את השחקנים הכי טובים שלו כי בא לו להפסיד? הוא מוכר משחקים?

השורה התחתונה היא שאתה ממציא סיפורים וקונספירציות לפי חלקיקי מידע לא רלוונטיים וגם כשמוכח מעבר לספק סביר שהם לא נכונים (כמו מקרה גוטליב ואלגרבלי), אתה תוהה ״לא מבין איך אפשר להתעלם מזה״. תעקוב.
בחיים לא היו שמועות על שיימן לפני המשחק מול בית״ר. לא היו דברים מעולם. אתה מפספס סדר כרונולוגי והגיוני די ברור של דברים, ואם אתה חושב שמישהו בהנהלה בא למנדיונדו ואמר לו להשאיר את שיימן מחוץ לסגל אז אתה גם אדם לא חכם. זה דבר לא הגיוני שרק מוריד את השווי שלו בטרייד, אם אי פעם היתה כוונה כזאת (ובטוח לא היתה לפני המשחק מול בית״ר). אין בתיאוריה הזאת שום היגיון מההתחלה ועד הסוף.
אני טוען דבר פשוט - אלו החלטות של המאמן שלא הונחתו עליו משמיים. לא מההנהלה, לא מאלוהים, לא מאילוצים ולא ממחלות. החלטות של המאמן, והוא ישא באחריות עליהן. It's that simple.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 29 אוגוסט 2015, 09:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 09:46 
איל כתב:
מכבי עם קלינגר

באיזה עולם הוא שיחק מגן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
בספורט 1, לכאורה מקורבי עטר אומרים שהפועל הכי רצינית לגביו. מוכנה לקחת עליה את החוזה שלו ולהעביר את שיימן תמורתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 10:00 
איל כתב:
מכבי עם קלינגר

רגע, התכוונת שקלינגר עצמו שיחק מגן? מגן שמאלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
האמת שלא צריך להיות גאון בשביל להבין שנרקמת עסקה סביב עטר. היחסים בינו לבין לוי והעובדה שהוא מחוץ לסגל שלהם,
כשאצלנו שיימן מחוץ לסגל בתוספת הידיעה שפיורנטינה רוצה לקנות את טוואטחה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 10:01 
redead כתב:
איל כתב:
מכבי עם קלינגר

במחלוקות מהסוג הזה אני איתך במאה אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 10:03 
מושקוביץ כתב:
redead כתב:
איל כתב:
מכבי עם קלינגר

במחלוקות מהסוג הזה אני איתך במאה אחוז.

מרגש עד דמעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 10:05 
dino כתב:
בספורט 1, לכאורה מקורבי עטר אומרים שהפועל הכי רצינית לגביו. מוכנה לקחת עליה את החוזה שלו ולהעביר את שיימן תמורתו.

בין אם זה נכון או לא, מתפלא על אופירע שלא עלתה כבר בפרסום ראשון על העיסקה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 11:07 
Fez כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

השורה התחתונה היא שאתה ממציא סיפורים וקונספירציות לפי חלקיקי מידע לא רלוונטיים וגם כשמוכח מעבר לספק סביר שהם לא נכונים (כמו מקרה גוטליב ואלגרבלי), אתה תוהה ״לא מבין איך אפשר להתעלם מזה״. תעקוב.
בחיים לא היו שמועות על שיימן לפני המשחק מול בית״ר. לא היו דברים מעולם. אתה מפספס סדר כרונולוגי והגיוני די ברור של דברים, ואם אתה חושב שמישהו בהנהלה בא למנדיונדו ואמר לו להשאיר את שיימן מחוץ לסגל אז אתה גם אדם לא חכם. זה דבר לא הגיוני שרק מוריד את השווי שלו בטרייד, אם אי פעם היתה כוונה כזאת (ובטוח לא היתה לפני המשחק מול בית״ר). אין בתיאוריה הזאת שום היגיון מההתחלה ועד הסוף.
אני טוען דבר פשוט - אלו החלטות של המאמן שלא הונחתו עליו משמיים. לא מההנהלה, לא מאלוהים, לא מאילוצים ולא ממחלות. החלטות של המאמן, והוא ישא באחריות עליהן. It's that simple.

דווקא לגבי שיימן לא הייתי ממהר להאשים את המאמן
מהרגע שהוא חתם היו תמיד דיבורים שיחזור לחיפה וכנראה שהם לא היו סתם
אני לא אתפלא אם הוא הבהיר להפועל שהוא לא רוצה להישאר פה וזה בלי קשר לאלירן עטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 11:13 
לא היו שום דיבורים. חיפה רצתה אותו חזרה, כבירי שלח אותם להזדיין, ובזה זה נגמר.
הדיבורים התחילו שוב כשהמאמן החליט ששיימן מחוץ לסגל בטדי.

אתה באמת חושב שהוא בא שנייה לפני טדי וביקש לעזוב? כמה עמוק בחול אפשר להכניס את הראש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 11:16 
וזה אגב מסכם יופי את העסקה הזאת.

מהרגע הראשון שחר רצה בחזרה את שיימן. עכשיו הוא גם משיג את זה.
לא רק זה, לפני שבוע הוא עמד להיתקע עם חוזה של 400 אלף יורו לשחקן שלא יכול לשחק. אבל הוא זכר שיש פראיירים בתל אביב.
אז עכשיו הוא גם יקבל את שיימן וגם יפטר מהחוזה הזה שעד לפני שבוע הם שברו את הראש מה לעשות איתו.
הנהלהות מתחלפות, פראיירים נשארים פראיירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
וכאן נכנס הפן המקצועי.

להפועל כרגע מסתמנות מספר אופציות לסגירת הסגל.
1. להשאר כמו עכשיו (כולל שיימן ללא חלוץ).
2. להשאיל את איסו ולהביא חלוץ זר.
3. לבצע עיסקה עם חיפה של עטר תמורת שיימן ולחזק את ההגנה בשחקן נוסף.

האם כולכם בטוחים שהכי נכון זה אופציה 1?
כי לפי הדיבור שלכם נראה שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 11:44 
NARKOTIKA כתב:

אתה באמת חושב שהוא בא שנייה לפני טדי וביקש לעזוב? כמה עמוק בחול אפשר להכניס את הראש?

לא יודע אם זה התחיל שנייה לפני טדי
ודיבורים סביב זה תמיד היו, עוד לפני שהוא חתם פה דווח שבחיפה אמרו לו לחכות כי הם רוצים שיישאר
אחרי החתימה שלו היו כל הזמן כל מיני דיבורים כאלה, פה כתבה בוואלה שחיפה רוצה להחזיר אותו, שם איזה אימרה של הללי ברדיו שעדיף לו לחזור לחיפה, הנושא הזה משום מה נשאר תמיד באויר
אם מחברים את זה להוצאה מהסגל במחזורי הפתיחה אז כנראה שיש משהו קצת יותר מורכב מאחורי הקלעים מאשר "שחר רצה וכבירי אמר לו להזדיין"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 11:46 
עטר-אנטל-בומבה-אלטמן זה חתיכת רבעייה מהירה וטכנית.

אבל מלפניי חודש אני אומר פה שהבעיה של הפועל זה פחות חלוץ ופחות מגן שמאלי
אין לנו פליימקר שיחלק לכל החוד הזה כדורים לדעתי
חייב שחקן שיבוא לקבל כדור ולבנות התקפות (כמו גילי,דה לוקאס מביתר,פריירה) בהתחלה חשבתי שאלטמן יכול להיות כזה אבל מנדי רוצה אותו יותר בדומה לתפקוד של זהבי,רייכרט הכי קרוב להיות כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
וזה אגב מסכם יופי את העסקה הזאת.

מהרגע הראשון שחר רצה בחזרה את שיימן. עכשיו הוא גם משיג את זה.
לא רק זה, לפני שבוע הוא עמד להיתקע עם חוזה של 400 אלף יורו לשחקן שלא יכול לשחק. אבל הוא זכר שיש פראיירים בתל אביב.
אז עכשיו הוא גם יקבל את שיימן וגם יפטר מהחוזה הזה שעד לפני שבוע הם שברו את הראש מה לעשות איתו.
הנהלהות מתחלפות, פראיירים נשארים פראיירים.

אתה עדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא יודע אם זה התחיל שנייה לפני טדי
ודיבורים סביב זה תמיד היו, עוד לפני שהוא חתם פה דווח שבחיפה אמרו לו לחכות כי הם רוצים שיישאר
אחרי החתימה שלו היו כל הזמן כל מיני דיבורים כאלה, פה כתבה בוואלה שחיפה רוצה להחזיר אותו, שם איזה אימרה של הללי ברדיו שעדיף לו לחזור לחיפה, הנושא הזה משום מה נשאר תמיד באויר
אם מחברים את זה להוצאה מהסגל במחזורי הפתיחה אז כנראה שיש משהו קצת יותר מורכב מאחורי הקלעים מאשר "שחר רצה וכבירי אמר לו להזדיין"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

אני לא יודע כלום על הסיפור הזה מקרוב, אבל נכתב באחד האתרים שההוצאה של שיימן הגיעה אחרי תקרית איתו באימון, משהו על בעיטה בעצבים בשק כדורים. למאמן מותר לחנך שחקן ולהושיב אותו ביציע, גם אם הוא שחקן שאין לו תחליף. ואם שיימן ביקש לעבור אחרי המשחק בטדי בגלל שישב ביציע אז הוא גם חצוף יותר ממה שחשבתי (ברור לי שלא אמר את זה לפני המשחק).

זו דוגמה אגב לחיסרון שבהיעדר הדלפות, כי המאמן לא מוכן לדבר על שחקנים ובמשך יומיים לפני טדי שמענו ששיימן לא יהיה בסגל ולא אמרו משפט בתקשורת על הסיבה לכך (האזכור על התקרית באימון הגיעה יומיים אחרי טדי). אם קרה משהו שמצדיק את זה, אנחנו לא יודעים עליו ומפילים את האשמה על מנדי. איפה ליובין כשצריך אותו?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
למה אתה מתווכח? אנשים כאן שטחו בפניך את כל העובדות כפי שהן והוכיחו שאין שום סיפור עם שיימן. המאמן פשוט עושה לנו דווקא ולא בא לו שננצח. אם אתה לא מבין את זה אתה טומן את הראש בחול ואתה גם כנראה אדם לא חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 12:05 
זה עוד פעם להתעסק בניחושים, אבל לא מעיפים שחקן הרכב מהסגל בגלל בעיטה בשקית כדורים. זה נשמע לי מגוחך. קוראים לו לשיחה ומקסימום הוא נמצא בספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 12:06 
בכל מקרה אין שום סיבה לשחרר אותו, ואין גם סיבה להביא את עטר כשמחרתיים מסתיים חלון ההעברות האירופאי ולתמוז אין עדיין קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 88  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: