Eros Ramazzotti כתב:
1. אני לא מבין את אלפי המילים שנשפכו כאן על ההצבה של אבו-עביד כמגן שמאלי כאילו מדובר בעניין מקצועי נטו. יש כרגע סוגיה עם שמואל שיימן שנוגעת לאלירן עטר וטוואטחה. יש האומרים ששיימן ביקש לעזוב, אינני יודע אם זה נכון אבל בכל מקרה קורה כאן משהו מאחורי הקלעים. יכול להיות ששיימן יעזוב ויכול להיות שלא, אבל כרגע מגוחך לשפוט את הנושא של אבו עביד בשמאל בהתעלם מהעניין הזה. גם בשבוע שעבר - דיון שלם על למה אלגרבלי משחק, תוך התעלמות מוחלטת מדיבור של משתמש רציני על כך שגוטליב לא התאמן באופן סדיר עקב מחלה. מה הקטע?
2. אני שונא לראות מגן ימני/בלם שמשחק כמגן שמאלי, אבל להגיד שכל מאמן שעושה את זה הוא בעייתי זה קצת מצחיק. את מוריניו למשל.
3. אני רואה המון בעיות בהפועל כרגע, אבל נראה לי שיש כאן הגזמה פרועה לגמרי ומוקדמת לגמרי. המיתוסים של העונה הנוכחית כבר מתחילים להתהוות - "השריפה של יחזקאל", כאילו יש לנו בסגל איזה שחקן שובר שוויון שסתם לא בא לאף אחד שישחק כדי שיהיה כוחות מול היריבה. רבאק, נתן כמה דקות טובות בגביע הטוטו, נכון. במחנה הוא היה מזעזע. "בעייתי בניהול אנשים". על מה לעזאזל אתם מדברים? מאיפה אתם מביאים את זה?
אני כרגע מוטרד מאוד מהבעיות הטקטיות של הקבוצה - מהקלות שבה מסירות חודרות לנו את הקישור האחורי. מהויתור על משחק הלחץ בחצי המגרש של היריבה במשך מרבית חלקי המשחק, מהתנועה הבנאלית והלא תכליתית של השחקנים בהתקפה, את העובדה שאנחנו תוקפים עם 3.5 שחקנים במקרה הטוב. אלה נניח דברים שמטרידים אותי מאוד, ואם ימשכו לאורך תקופה אוכל להגיד שאני לא מרוצה מהמאמן.
זה לא יאמן שאתה ממשיך לדקלם את הקשקושים האלה ונותן להם מעמד של עובדות, אתה פשוט חי בלה לה לנד.
שיימן בחוץ על דעת המאמן בלבד, מעולם לא היה מועמד לעזוב עד הרגע שמנדיונדו הוציא אותו מחוץ לסגל. זה פשוט לא נכון.
השטות שלך על גוטליב רק מראה את ההתכחשות העיקשת למציאות. גם היום אלגרבלי בהרכב (אחרי שתורגל כל השבוע), גוטליב עדיין לא חש בטוב? או שעכשיו תמציא שפשוט אלגרבלי כל כך הרשים בטדי שמנדיונדו ממשיך איתו למרות שלא תכנן לפתוח איתו? גוטליב היה כשיר לחלוטין לבית״ר והוא כשיר לחלוטין להיום.
שתי ההחלטות מקצועיות לחלוטין.