הפועל פותחת עונה היום! אחרי קיץ שגרם לכולנו להתרגשות(אני מקווה) ולפרפרים בבטן הדבר האמיתי מתחיל! איזה כיף!
ובכל זאת כמה דברים שווה לדעתי להגיד בקול רם וצריכים להיחקק לכולנו טוב טוב בזכרון. זאת קבוצה חדשה, בכל השנים שאני עוקב אחרי כדורגל מקצועני מעולם לא ראיתי תהליך בנייה כל כך קיצוני והאמת שדי מרשים לנוכח הנסיבות. רק לחשוב איפה היינו לפני חצי שנה ואיפה אנחנו היום. כדורגל זה לא קסם, שחקנים שמעולם לא שיחקו ביחד או שמשחקים בשיטה חדשה לא יראו טוב מהשנייה הראשונה, גם לא אחרי חמישה מחזורים ואולי גם לא אחרי עשרה. לכו תסתכלו על המשחק של ריאל מאתמול, ראו בבירור שיש משהו שבניטז מנסה להטמיע ועם שחקנים מהשורה הראשונה בעולם זה פשוט לא זז אחרי קיץ שלם של הכנות(שחקנים אשכרה נכנסים אחד בשני במהלך התנועה שלהם לכדור). בואו נרגע, בואו נזכור שזאת קבוצה של ילדים שמאומנת ע"י ילד בתחום האימון והם מתרגשים ולחוצים מההזדמנות שהם מקבלים כמעט כמונו. אנחנו צריכים להיות שם בשבילם, כי זה ההסכם שיש בינינו - הם ישרפו את הדשא ואנחנו ניתן את הגרון שלנו.
חשוב לי שמה שאני כותב פה לא יתפס כמתנשא, אבל אני קורא את התגובות בפורום המעולה הזה ואני חושב שקצת איבדנו את הצפון. אז כן, בתקופה האחרונה היו החתמות שהעלו את רמת הציפיות אבל בכל זאת, בואו נזכור שוב עד כמה המצב שלנו עדין, שברירי וקשה. ואנחנו צריכים לשמור על קור רוח ולשנן לעצמנו שזה יקח זמן, בשביל הקבוצה שאנחנו אוהבים. הם צריכים את זה כמונו. המאמן עושה טעויות, הוא גם יעשה טעויות. האמת שאין מאמן בעולם שחף מטעויות. תראו את גווארדיולה בבאיירן, מוריניו בצ'לסי, לואיס אנריקה לפני 6 חודשים בברצלונה ובניטז ממש כרגע בריאל מדריד. האם כל האוהדים בעולם יודעים יותר טוב מהם? כנראה שלא. תנו לו זמן. גם אם יש דברים שלא מובנים לנו.
אני אישית מגיע לטדי היום כי בתור חייל חיפאי עשיתי הכול בשביל להגיע ולתמוך בקבוצה בפתיחת העונה הזאת. אני לא מצפה ליותר מדי, וכמובן שלא אהיה מאושר ממני אם נפתח בנצחון על הבבונים, אבל בחייאת - התפקיד שלנו היום זה פשוט לתת את כל כולנו. כדי שנתחיל את השנה הזאת כמו שצריך.
שתיהיה לכולנו בומבה של עונה, ויאללה הפועל!!!

ורק משהו שקטן, שיעלה לכולנו חיוך ברכבת, בבית או בעבודה -
https://www.youtube.com/watch?v=Oq3f-WewwBk