תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פותחים עונה היום!
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 13:12 
הפועל פותחת עונה היום! אחרי קיץ שגרם לכולנו להתרגשות(אני מקווה) ולפרפרים בבטן הדבר האמיתי מתחיל! איזה כיף!
ובכל זאת כמה דברים שווה לדעתי להגיד בקול רם וצריכים להיחקק לכולנו טוב טוב בזכרון. זאת קבוצה חדשה, בכל השנים שאני עוקב אחרי כדורגל מקצועני מעולם לא ראיתי תהליך בנייה כל כך קיצוני והאמת שדי מרשים לנוכח הנסיבות. רק לחשוב איפה היינו לפני חצי שנה ואיפה אנחנו היום. כדורגל זה לא קסם, שחקנים שמעולם לא שיחקו ביחד או שמשחקים בשיטה חדשה לא יראו טוב מהשנייה הראשונה, גם לא אחרי חמישה מחזורים ואולי גם לא אחרי עשרה. לכו תסתכלו על המשחק של ריאל מאתמול, ראו בבירור שיש משהו שבניטז מנסה להטמיע ועם שחקנים מהשורה הראשונה בעולם זה פשוט לא זז אחרי קיץ שלם של הכנות(שחקנים אשכרה נכנסים אחד בשני במהלך התנועה שלהם לכדור). בואו נרגע, בואו נזכור שזאת קבוצה של ילדים שמאומנת ע"י ילד בתחום האימון והם מתרגשים ולחוצים מההזדמנות שהם מקבלים כמעט כמונו. אנחנו צריכים להיות שם בשבילם, כי זה ההסכם שיש בינינו - הם ישרפו את הדשא ואנחנו ניתן את הגרון שלנו.

חשוב לי שמה שאני כותב פה לא יתפס כמתנשא, אבל אני קורא את התגובות בפורום המעולה הזה ואני חושב שקצת איבדנו את הצפון. אז כן, בתקופה האחרונה היו החתמות שהעלו את רמת הציפיות אבל בכל זאת, בואו נזכור שוב עד כמה המצב שלנו עדין, שברירי וקשה. ואנחנו צריכים לשמור על קור רוח ולשנן לעצמנו שזה יקח זמן, בשביל הקבוצה שאנחנו אוהבים. הם צריכים את זה כמונו. המאמן עושה טעויות, הוא גם יעשה טעויות. האמת שאין מאמן בעולם שחף מטעויות. תראו את גווארדיולה בבאיירן, מוריניו בצ'לסי, לואיס אנריקה לפני 6 חודשים בברצלונה ובניטז ממש כרגע בריאל מדריד. האם כל האוהדים בעולם יודעים יותר טוב מהם? כנראה שלא. תנו לו זמן. גם אם יש דברים שלא מובנים לנו.

אני אישית מגיע לטדי היום כי בתור חייל חיפאי עשיתי הכול בשביל להגיע ולתמוך בקבוצה בפתיחת העונה הזאת. אני לא מצפה ליותר מדי, וכמובן שלא אהיה מאושר ממני אם נפתח בנצחון על הבבונים, אבל בחייאת - התפקיד שלנו היום זה פשוט לתת את כל כולנו. כדי שנתחיל את השנה הזאת כמו שצריך.

שתיהיה לכולנו בומבה של עונה, ויאללה הפועל!!! :COMMY: :hapoel:

ורק משהו שקטן, שיעלה לכולנו חיוך ברכבת, בבית או בעבודה - https://www.youtube.com/watch?v=Oq3f-WewwBk

נערך לאחרונה על ידי דניאליטו בתאריך 24 אוגוסט 2015, 13:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
פרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פותחים עונה היום!
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 13:18 
לא זוכר פתיחת עונה שכל כך הזדהיתי עם ההנהלה, עם הקבוצה והתהליך שהיא עוברת.
מרגיש לי שכל מה שהיה צריך לעשות בקבוצה ועליו התלוננו שנים הגיע כולו ובעונה אחת.

היום אני באמת מתרגש.
יאללה שיהיה לנו בהצלחה.

נערך לאחרונה על ידי alchemist בתאריך 24 אוגוסט 2015, 13:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 13:20 
כל מילה! חייבים סבלנות
מתרגש ומחכה כבר שעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 13:23 
דניאליטו כתב:
הפועל פותחת עונה היום! אחרי קיץ שגרם לכולנו להתרגשות(אני מקווה) ולפרפרים בבטן הדבר האמיתי מתחיל! איזה כיף!
ובכל זאת כמה דברים שווה לדעתי להגיד בקול רם וצריכים להיחקק לכולנו טוב טוב בזכרון. זאת קבוצה חדשה, בכל השנים שאני עוקב אחרי כדורגל מקצועני מעולם לא ראיתי תהליך בנייה כל כך קיצוני והאמת שדי מרשים לנוכח הנסיבות. רק לחשוב איפה היינו לפני חצי שנה ואיפה אנחנו היום. כדורגל זה לא קסם, שחקנים שמעולם לא שיחקו ביחד או שמשחקים בשיטה חדשה לא יראו טוב מהשנייה הראשונה, גם לא אחרי חמישה מחזורים ואולי גם לא אחרי עשרה. לכו תסתכלו על המשחק של ריאל מאתמול, ראו בבירור שיש משהו שבניטז מנסה להטמיע ועם שחקנים מהשורה הראשונה בעולם זה פשוט לא זז אחרי קיץ שלם של הכנות(שחקנים אשכרה נכנסים אחד בשני במהלך התנועה שלהם לכדור). בואו נרגע, בואו נזכור שזאת קבוצה של ילדים שמאומנת ע"י ילד בתחום האימון והם מתרגשים ולחוצים מההזדמנות שהם מקבלים כמעט כמונו. אנחנו צריכים להיות שם בשבילם, כי זה ההסכם שיש בינינו - הם ישרפו את הדשא ואנחנו ניתן את הגרון שלנו.

חשוב לי שמה שאני כותב פה לא יתפס כמתנשא, אבל אני קורא את התגובות בפורום המעולה הזה ואני חושב שקצת איבדנו את הצפון. אז כן, בתקופה האחרונה היו החתמות שהעלו את רמת הציפיות אבל בכל זאת, בואו נזכור שוב עד כמה המצב שלנו עדין, שברירי וקשה. ואנחנו צריכים לשמור על קור רוח ולשנן לעצמנו שזה יקח זמן, בשביל הקבוצה שאנחנו אוהבים. הם צריכים את זה כמונו. המאמן עושה טעויות, הוא גם יעשה טעויות. האמת שאין מאמן בעולם שחף מטעויות. תראו את גווארדיולה בבאיירן, מוריניו בצ'לסי, לואיס אנריקה לפני 6 חודשים בברצלונה ובניטז ממש כרגע בריאל מדריד. האם כל האוהדים בעולם יודעים יותר טוב מהם? כנראה שלא. תנו לו זמן. גם אם יש דברים שלא מובנים לנו.

אני אישית מגיע לטדי היום כי בתור חייל חיפאי עשיתי הכול בשביל להגיע ולתמוך בקבוצה בפתיחת העונה הזאת. אני לא מצפה ליותר מדי, וכמובן שלא אהיה מאושר ממני אם נפתח בנצחון על הבבונים, אבל בחייאת - התפקיד שלנו היום זה פשוט לתת את כל כולנו. כדי שנתחיל את השנה הזאת כמו שצריך.

שתיהיה לכולנו בומבה של עונה, ויאללה הפועל!!! :COMMY: :hapoel:

ורק משהו שקטן, שיעלה לכולנו חיוך ברכבת, בבית או בעבודה - https://www.youtube.com/watch?v=Oq3f-WewwBk

לשים בשלט בכניסה ליציעי הפועל.

וברצינות - מסכים עם כל מילה! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 13:29 
עם הבנייה המאסיבית שנעשתה בקיץ סבלנות זה שם המשחק... גם אם נכשל השנה, צריך סבלנות, זה ישתלם בעונות הבאות.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
הודעה גדולה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 13:46 
אפילו לא בצחוק, אני חושב שצריך לנעוץ את ההודעה הזאת, סתם כדי להזכיר את זה לאנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 13:47 
תודה חברים, אם מישהו רואה חייל עם מכנסי צבא, נעליים אדומות וחולצה של אריק אינשטיין מוזמן לארח לי חברה במשחק :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
כבירי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 14:16 
היום טירוףףףףף :hapoel:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 14:22 
מחכההההה כבר שעותתתתתת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 14:50 
:HEART2:

איזה התרגשות!!! וואו!!!

מ ל ח מ ה (ואם אפשר גם קצת כדורגל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
יופי,
חזרנו להודעות היהיר לפין,
ממש התגעגעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה, אין ראוי ממך לשמש כקמע של בני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
שונא כתום ועוד יותר שונא את אבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 16:01 
מי פותח אשכול למשחק ? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2015, 17:29 
איזו הודעה מרגשת. מסכמת את כל מה שנבנה לנו כאן בכמה חודשים.
יאללה הפועל :hapoel: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: