Fez כתב:
בעיני מייק מוזר זה עוד סטרץ' 4 מהסוג שאני לא אוהב, שכל משחק ההתקפה שלו מתבסס על הפצצות מבחוץ. יש לו כישרון אבל הוא לא אתלטי, לא פיזי, די בורח ממגע, משחק מתחת לטבעת. שחקן הגנה וריבאונדר טוב, זה כן, אבל לא נוכחות מתחת לסלים. נראה לי שחקן Low impact כזה. סטטיסטית, גם בעונת סניור וגם בליטא זרק כמעט אותה כמות של שלשות כמו זריקות לשתיים והוא כמעט לא מגיע לקו (בליטא פחות מזריקה למשחק, בקולג' 2 זריקות למשחק). יכול להיות שהוא יפתיע אבל אני לא מאמין בשחקנים כאלה, זו דעתי.
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
פז מוסר הוא אתלט לא רע בכלל. לא מאוד אקספלוסיבי אבל גם לא פראייר.
חוץ מזה יש לו טאץ' טוב מאוד, פינישר טוב, קלעי לא רע ואחד שעושה את מה שהוא יודע בגדול.
בתור הזר מהספסל זאת אחלה החתמה על הנייר.
ראיתי אותו לא מעט (כל הסאמר ליג של שנה שעברה שהוא אפילו נתן משחקים טובים והתלהבו ממנו), אתלט בינוני מאוד (בטח ביחס למשקל נוצה שלו) ושחקן די רך עם משחק התקפה מוגבל כמו הארפר ווטפורד ושות', והם עוד היו כוכבי מכללות ופרוספקטים גדולים ממנו. גם לא הייתי קורא לו פינישר טוב, ממש לא שחקן שהוא פינישר ברמה גבוהה (הוא לא מספיק אתלטי ואגרסיבי כדי לאכול את הכדורים ליד הטבעת). לא אומר שהוא שחקן רע, הוא כישרון והכל טוב ויפה אבל בעיני כבר היינו בסרט הזה. אני לא מתלהב ולא חושב שהוא שחקן שיעשה impact. אם זה הגבוה השני שהיית מביא ליד ג'אדג' (שהוא בעצמו לא סקורר) לדעתי זה שני זרים מתחת לסל שהם שחקנים משלימים פרופר וזה די בזבוז.
לא יודע, לך יש נייר שונה משלי כנראה. אני חושב שזרים שהם לא אתלטיים ואגרסיביים זה לא השחקנים שעושים פה את ההבדל, בטח לא בעמדות הפנים. יכול להיות שאני טועה אבל אני אישית הייתי מתבאס אם היינו מחתימים אותו. וכבר דיברנו פה על הסיפור הזה של "בתור הזר שעולה מהספסל".
מחזיר אותנו לדיון על מייק מוזר בחולון שנראה פשוט נורא ולפי הבנתי כבר עם רגל וחצי מחוץ לקבוצה... שחקן שלא מתאים פה בתור זר וזה היה צפוי מראש.