תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 495 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מלפפונים והחתמות עונת 2015-16
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 09:33 
חתם :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מלפפונים והחתמות עונת 2015-16
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 09:47 
http://www.sportando.com/en/europe/isra ... amson.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 09:48 
KingAlpaca כתב:
אתה יודע מה יקרה אם תתחיל לחבב אותו...

Fez כתב:
מזה אני חושש :cry:

זה בסדר - כנראה שהנאחס שלך מוגבל לאשכול זרים :D
החתמה גדולה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 09:54 
נראה שהחתמנו יותר שחקנים 3-5 ואין הרבה גארדים בקבוצה. מה שאומר שרביב הולך להיות יותר חשוב אפילו מבשנים האחרונות.
מקווה שהוא יבוא חד לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהמבחן האמיתי יהיה דווקא על אמיתי, וגם על בלאט אם יוכל לעשות עליית מדרגה. אחרת בכל פעם שבאטל או רביב ירדו מהמגרש אנחנו צפויים לחטוף על הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 10:24 
הפועל כתב:
אני חושב שהמבחן האמיתי יהיה דווקא על אמיתי, וגם על בלאט אם יוכל לעשות עליית מדרגה. אחרת בכל פעם שבאטל או רביב ירדו מהמגרש אנחנו צפויים לחטוף על הראש.

לפחות לגבי 2 זרים, נראה דיי ברור שהם הוחתמו מתוך מחשבה להתאים את הישראלי שלידם - וויליאמסון ורות'בארט, באטל ורביב.
אני מקווה שאם באטל יוריד מרביב את העומס של הובלת הכדור, יהיה לו קל יותר בסיומת. כמו שכתבו פה כבר, הרבה יהיה תלוי ביכולת של אוונס העונה וגם אמיתי יהיה חשוב. הוא היה הבחירה הראשונה של צוות האימון מבין כל הגארדים שהיו בשוק אז נקווה שזה יצדיק את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 11:08 
נראה שלחמישיה שלנו יש פוטנציאל גדול מאוד אם הדברים יתחברו.
המבחן יהיה בשילובים מהספסל ובחלוקת הדקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
יש סיכוי שנחתים עוד גארד ישראלי סביר (אפילו וורקמן בגארד) ולא רק נערי פוסטר?
מי בכלל פנוי בשוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
אין סיכוי לדעתי. מיצינו את כל התקציב לישראלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 12:00 
בינינו, שחקנים 9-10 לא רואים יותר מדי דקות ככה או ככה (וגם כשכן אז רובן היו מיותרות). רוב הדקות של וורקמן, גוט ובלאט שנה שעברה לא היו מתוך צורך אמיתי. אני לא חושב שצריך מחליף לוורקמן אבל לא יזיק עוד איזה גבוה ישראלי זול בתור ביטוח לפציעות של רותבארט, אחרת אולי נצטער שמשאילים את יונתן מור ולא נותנים לו לשחק בכרטיס הכפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
יותר מדאיגה אותי דווקא מצבת הגארדים. כרגע פציעה של רביב/טיילור/גיל והאופציה הראשונה שלנו שם מהספסל היא תמיר בלאט. אפילו טמיר אריאלי כזה (וזה ממש לא שחקן שאני מחזיק ממנו) היה קצת מרגיע אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2015, 12:21 
Fez כתב:
בעיני מייק מוזר זה עוד סטרץ' 4 מהסוג שאני לא אוהב, שכל משחק ההתקפה שלו מתבסס על הפצצות מבחוץ. יש לו כישרון אבל הוא לא אתלטי, לא פיזי, די בורח ממגע, משחק מתחת לטבעת. שחקן הגנה וריבאונדר טוב, זה כן, אבל לא נוכחות מתחת לסלים. נראה לי שחקן Low impact כזה. סטטיסטית, גם בעונת סניור וגם בליטא זרק כמעט אותה כמות של שלשות כמו זריקות לשתיים והוא כמעט לא מגיע לקו (בליטא פחות מזריקה למשחק, בקולג' 2 זריקות למשחק). יכול להיות שהוא יפתיע אבל אני לא מאמין בשחקנים כאלה, זו דעתי.

Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
פז מוסר הוא אתלט לא רע בכלל. לא מאוד אקספלוסיבי אבל גם לא פראייר.
חוץ מזה יש לו טאץ' טוב מאוד, פינישר טוב, קלעי לא רע ואחד שעושה את מה שהוא יודע בגדול.
בתור הזר מהספסל זאת אחלה החתמה על הנייר.

ראיתי אותו לא מעט (כל הסאמר ליג של שנה שעברה שהוא אפילו נתן משחקים טובים והתלהבו ממנו), אתלט בינוני מאוד (בטח ביחס למשקל נוצה שלו) ושחקן די רך עם משחק התקפה מוגבל כמו הארפר ווטפורד ושות', והם עוד היו כוכבי מכללות ופרוספקטים גדולים ממנו. גם לא הייתי קורא לו פינישר טוב, ממש לא שחקן שהוא פינישר ברמה גבוהה (הוא לא מספיק אתלטי ואגרסיבי כדי לאכול את הכדורים ליד הטבעת). לא אומר שהוא שחקן רע, הוא כישרון והכל טוב ויפה אבל בעיני כבר היינו בסרט הזה. אני לא מתלהב ולא חושב שהוא שחקן שיעשה impact. אם זה הגבוה השני שהיית מביא ליד ג'אדג' (שהוא בעצמו לא סקורר) לדעתי זה שני זרים מתחת לסל שהם שחקנים משלימים פרופר וזה די בזבוז.
לא יודע, לך יש נייר שונה משלי כנראה. אני חושב שזרים שהם לא אתלטיים ואגרסיביים זה לא השחקנים שעושים פה את ההבדל, בטח לא בעמדות הפנים. יכול להיות שאני טועה אבל אני אישית הייתי מתבאס אם היינו מחתימים אותו. וכבר דיברנו פה על הסיפור הזה של "בתור הזר שעולה מהספסל".

מחזיר אותנו לדיון על מייק מוזר בחולון שנראה פשוט נורא ולפי הבנתי כבר עם רגל וחצי מחוץ לקבוצה... שחקן שלא מתאים פה בתור זר וזה היה צפוי מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2015, 20:31 
איוון אסקה נחתך מאלבה ברלין.
אלוהים יודע למה החתימו אותו מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2015, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/15-16/2,98 ... tml?ref=hp

ציטוט:
אי שביעות רצון בהפועל ת"א מוולי גאדג'

במעבר להפועל תל אביב, שהודחה מהגביע לאחר הפסד לסגנית האלופה, אילת, ובקבוצה של עודד קטש נשמעים קולות לפיהם שחרורו של האמריקאי וולי ג'אדג' מתקרב בצעדי ענק.

ג'אדג', בן ה-25, המתנשא לגובה 2.06 מטרים, היה לרכש הראשון של הקבוצה בפגרה, אלא שהוא טרם סיפק את הסחורה ונראה כלל לא מחובר, לא מלוטש, ולעיתים, פשוט לא ברמה. אשתקד השחקן העמיד ממוצעים של 9.1 נקודות ו-7.1 ריבאונדים בליגה האיטלקית, אך נגד הדרומיים תרם רק 5 נקודות ו-4 ריבאונדים ולא הציג יכולת משכנעת.

אם האדומים יחתכו את ג'אדג' לפני פתיחת הליגה, או לחילופין, אם ג'אדג' לא יירשם למשחקים, הוא לא יחשב ברשימת המנהלת כשחקן זר ועל כך הפועל לא תפסיד רישום של אמריקאי. "אם וויליאמסון יחלים מהר, ג'ף אלן עשוי לחתום לכל העונה וג'אדג' ישוחרר. עד עכשיו הוא לא נראה כמו זר שיכול להוביל את הפועל לצמרת", אמר גורם בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2015, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
עד עכשיו הוא לא נראה כמו זר שיכול להוביל את הפועל לצמרת", אמר גורם בקבוצה.

משעשע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 495 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: