תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 21:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 88  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 09:07 
mr.durden כתב:
Maor7 כתב:
כפיר אדום כתב:
מישהו יודע למה חתוכה הועדף על פני אלמדון?

אלמדון בראשל"צ

יש לי הרגשה שחלק מהשיקולים בהחתמות של שחקנים היה מי הם, איזה דמות הם בחדר הלבשה ואם הם הולכים לזמר כל שני וחמישי לחבר העיתונאי שלהם.
נראה לי שאלה בין הסיבות העיקריות שאנחנו לא רואים כאן את אלמדון בגלל שהוא חבר של הליצן של החופפת מדימונה.

אלמדון הלך עם חברו לקייטנות.

בקשר לחתוכה, הגולים היו בסתירה לכושרו במשחק קודם. מענין How come ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 15:37 
אם אי אפשר להביא חלוץ בכיר
אז
לאלא :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 16:22 
להביא את לאלא.
רצוי לפני טדי, כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 19:34 
בסוף האימון היום נערך משחק פנימי - ההרכב הראשון ניצח 1:2 את ההרכב השני עם צמד לספורי. להרכב השני כבש שער נגיחה יפה אנאס מחאמיד מהנוער. גוטליב, הרוש והמשתמש תדמור נעדרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 19:39 
פישונט כתב:
בסוף האימון היום נערך משחק פנימי - ההרכב הראשון ניצח 1:2 את ההרכב השני עם צמד לספורי. להרכב השני כבש שער נגיחה יפה אנאס מחאמיד מהנוער. גוטליב, הרוש והמשתמש תדמור נעדרו.

למה ספורי משחק עם ההרכב הראשון?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 19:46 
לירון האדום כתב:
פישונט כתב:

למה ספורי משחק עם ההרכב הראשון?!

אתה כותב את זה אחרי שהוא מבקיע צמד ?
לא שהוא כוס התה שלי אבל מה אתה רוצה מהבנאדם ? הוא מפציץ באימונים, מה אתה רוצה שהמאמן יעשה ? מה אתה היית עושה במקומו אם היית המאמן של הפועל בקושי שלושה משחקים רשמיים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 19:49 
שיבקיע חמישייה במשחק פנימי ועוד עשירייה במשחקונים ועשרימיה בבעיטות לשער בחימום
כבר שלוש שנים הוא פח של הפח בכל הזדמנות שהוא מקבל בהרכב במפעל הזה שנקרא ליגת העל
שיתרחק כמה שאפשר מההרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 19:50 
אם הוא מפציץ באימונים ונראה כמו שהוא נראה במשחקים,
אז עדיין לא היתי נותן להיות בהרכב אבל כן בסגל.
יותר חשוב שיפציץ במשחקים מאדר באימונים.
ולעבוד צמד מול ההרכב השני של הפועל , זה לא כמו להבקיע
מול ביתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 19:52 
זהבי של משחקי האימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 19:54 
סטטיסטית יש סיכוי יותר גבוה שספורי יכבוש נגד ביתר מאשר דודו ביטון.. גם אבו אל היג'א :SMOKE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 19:58 
לפי מה שאתם אומרים, גם אם הוא פתאום יעבוד ויפתור את כל הבעיות שלו בתור שחקן הוא לעולם לא ישחק בהפועל.
הרי אם הוא יהפוך לשחקן יותר טוב הוא יהיה עוד יותר טוב באימונים, אבל זה מבחינתכם לא מדד אז הוא לא יעלה במשחקים.
אז לא כל כך ברור לי מה אתם רוצים שהוא יעשה, שיהיה בכוח גרוע באימונים ? או שהדרך שלו להרכב במצב כזה יהיה דרך הספסל, עשר דקות לעלות מחליף ורק אז לחזור להרכב ?
או שאף אחד פה לא יירגע עד שהוא יושאל/יעזוב ? אני באמת שואל, זה לא שאני נהנה לראות אותו במשחקים כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
לפי מה שאתם אומרים, גם אם הוא פתאום יעבוד ויפתור את כל הבעיות שלו בתור שחקן הוא לעולם לא ישחק בהפועל.
הרי אם הוא יהפוך לשחקן יותר טוב הוא יהיה עוד יותר טוב באימונים, אבל זה מבחינתכם לא מדד אז הוא לא יעלה במשחקים.
אז לא כל כך ברור לי מה אתם רוצים שהוא יעשה, שיהיה בכוח גרוע באימונים ? או שהדרך שלו להרכב במצב כזה יהיה דרך הספסל, עשר דקות לעלות מחליף ורק אז לחזור להרכב ?
או שאף אחד פה לא יירגע עד שהוא יושאל/יעזוב ? אני באמת שואל, זה לא שאני נהנה לראות אותו במשחקים כרגע.

לא מדובר באיזה בחור שראינו משחק כמה משחקים בודדים, הוא קרוב לסגור כבר 60 הופעות ליגה בהפועל שבהם הוא הצליח בעיקר להוכיח שמקומו בליגת הלאומית במקרה הטוב.
כמו כן גם לא נראה כל גרף שיפור ביכולות שלו מהיום בו עלה לבוגרים, לכן מבחינתי הוא יכול לשים מחר שביעייה במשחק אימון אני עדיין חושב שצריך להשאיל אותו לשנתיים וגם אז לא בטוח שיצא ממנו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 20:33 
מה שרד פוקס אמר.
ספורי שחקן שקיבל אינספור צ׳אנסים ממספר מאמנים
ועדיין לא הרשים ולא שיחק טוב.
לכן אולי באימונים הוא אחלה אבל ברגע שהשחקן לא נותן
תפוקה בליגה פעם אחר פעם לא ברור מדוע הוא ממשיך לקבל
קרדיט בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 20:37 
במקום מי הוא היה בהרכב? אנטל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 20:38 
אם אני לא טועה עוד לא ניצחנו משחק אחד שבו ספורי כבש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 20:38 
מושקוביץ כתב:

מן הסתם הוא לא השתפר מאתמול להיום נכון? הרי לפני רגע הוא שיחק מחצית בטוטו מול בני יהודה והיה הכי חלש על המגרש (כהרגלו)
שילך להשתפר בלאומית
הכי גרוע שהוא עוד יקדים את נסאר ברוטציה בסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 20:53 
Fez כתב:
מושקוביץ כתב:

מן הסתם הוא לא השתפר מאתמול להיום נכון? הרי לפני רגע הוא שיחק מחצית בטוטו מול בני יהודה והיה הכי חלש על המגרש (כהרגלו)
שילך להשתפר בלאומית

עלק הכי חלש על המגרש. שם ליחזקאל כדור לגול (בעט לקורה) וגם לשקל (העיף לשמיים). בין לבין עשה הרבה שטויות כהרגלו.
משחק לפני זה בדרבי הוא היה מהטובים בהפועל בעוד יקיר הפורום יחזקאל חירב אותנו בכל פעם שנגע בכדור (כפי שעשה בכל המשחקים עד כה מלבד בני יהודה).
גם הוא וגם יחזקאל שחקנים עם כישרון אבל גם קבלת החלטות מהגרועות שראיתי. צריכים להישאר בתור מחליפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 21:06 
הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
מושקוביץ כתב:

שילך להשתפר בלאומית

עלק הכי חלש על המגרש. שם ליחזקאל כדור לגול (בעט לקורה) וגם לשקל (העיף לשמיים). בין לבין עשה הרבה שטויות כהרגלו.
משחק לפני זה בדרבי הוא היה מהטובים בהפועל בעוד יקיר הפורום יחזקאל חירב אותנו בכל פעם שנגע בכדור (כפי שעשה בכל המשחקים עד כה מלבד בני יהודה).
גם הוא וגם יחזקאל שחקנים עם כישרון אבל גם קבלת החלטות מהגרועות שראיתי. צריכים להישאר בתור מחליפים.

יחזקאל יכול לשחק כחלוץ ובאגף בצורה יחסית יעילה, ובעיקר הוא פשוט שחקן הרבה יותר מוכשר מכל בחינה. ספורי לדעתי בכל עמדה שהיא לא מאחורי החלוץ (ששם הוא שיחק בדרבי והיה לא רע) הוא אסון, ועל העמדה הזאת יש לנו מיליון אופציות (או אלטמן, או רייכרט כשלינגאנה ופינטילי מאחור, או שקל). אם נסאר באמת יחתום זה בכלל יהיה סגל עמוס בקשרים התקפיים ובמצב כזה אין לספורי מה לחפש בהפועל גם בתור מחליף.

אגב לגבי יחזקאל, אני זוכר את הויכוחים שהיו לי עם אנשים בתחילת הדרך על זהבי (ממש במשחקים הראשונים שלו בבוגרים). לא מעט כאן טענו שהוא ילד חצוף וטיפש עם קבלת החלטות גרועה וכו', שהוא לא שחקן. אבל יש שחקנים שמהנגיעה הראשונה אתה רואה שיש להם ביצים וכישרון של שחקן (אצל יחזקאל עוד ראו את זה במשחקים בגביע הטוטו של תחילת עונה שעברה ובכל משחק ששיחק בליגה, לא מדבר על המשחק מול בני יהודה בכלל). לא אומר שהוא יהיה זהבי (ברור שהוא לא) אבל רואים שיש בו משהו.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 20 אוגוסט 2015, 21:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 21:11 
ברקוביץ' קורא לקבוצה שלנו בינונית.
כי אריאל לזמי איקנדה פרנסיס ואסי דומב לא בינוניים בכלל (הם באמת לא, הם גרועים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 21:11 
אדום כתב:
זהבי של משחקי האימון.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 21:21 
אני ממש לא חושב שיחזקאל הרבה יותר מוכשר והוא גם מעולם לא נחשב ליותר מוכשר במחלקות ונבחרות הנוער.
הוא יותר בשל מספורי מבחינה מנטלית אבל מבחינת כישרון אני לא רואה שם משהו מיוחד.

לגבי רמזי, דווקא את משחקו הטוב ביותר בבוגרים עד כה (נגד מכבי חיפה) הוא נתן בתור קיצוני ימני.
בינתיים הוא לא באמת טוב בצורה עקבית באף תפקיד אבל הוא יכול לתת דקות גם באגפים.
ולדעתי יחזקאל לא באמת יכול לשחק באגף. הוא אמנם לא מספיק פיזי בשבל להיות חלוץ בודד אבל רואים שלבן אדם אין מושג איך לשחק באגף ולהניע כדור. גם השליטה שלו בכדור לא מספיק טובה.
הדברים שהוא כן עושה טוב כמו הסיבובים החדים וההטעיות הזריזות אלה דברים שאפשר לנצל אותם בעיקר ברחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 21:26 
הלוואי שהוא יסתום לכולנו את הפה. לא רואה את זה קורה כרגע.
צריך להשאיל אותו לקבוצה שהוא ישחק בה הרבה ולהמשיך משם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 21:34 
הוקיץ' כתב:
אני ממש לא חושב שיחזקאל הרבה יותר מוכשר והוא גם מעולם לא נחשב ליותר מוכשר במחלקות ונבחרות הנוער.

לגבי רמזי, דווקא את משחקו הטוב ביותר בבוגרים עד כה (נגד מכבי חיפה) הוא נתן בתור קיצוני ימני.
ולדעתי יחזקאל לא באמת יכול לשחק באגף. הוא אמנם לא מספיק פיזי בשבל להיות חלוץ בודד אבל רואים שלבן אדם אין מושג איך לשחק באגף ולהניע כדור. גם השליטה שלו בכדור לא מספיק טובה.
הדברים שהוא כן עושה טוב כמו הסיבובים החדים וההטעיות הזריזות אלה דברים שאפשר לנצל אותם בעיקר ברחבה.

דוקא מסכים איתך לגבי זה שיחזקאל יותר מתאים להיות חלוץ (בניגוד לדיעה הרווחת). איפשהו בין סטרייקר לסקנד סטרייקר, תלוי איך הוא יתפתח. לא חושב ש-"אין לו מושג" איך לשחק באגף (לא צריך להיות פרופסור לכדורגל) אבל הוא פשוט שחקן שחי קצת מאלתורים ובלאגן ויותר קל לנצל את זה קרוב לשער.
ממש לא משנה לי מי נחשב יותר מוכשר בנוער (לא רלוונטי בעיני), אני אומר מה דעתי ממה שראיתי מהם באלפי דקות בבוגרים. ספורי זה שחקן בלי עמדה בכדורגל, בלי אופי ובלי שכל. הוא כבר בן 20 ולא מראה שום שיפור, אין לי ממש סיבה להאמין שפתאום זה יקרה. הלוואי שאני טועה לגביו, לגבי נאתכו בזמנו אני זוכר שטעיתי (חשבתי שהוא יהיה בינוני ולא יגיע לנבחרת הבוגרת) אבל מספורי אני מאוד מתקשה להתרשם אפילו קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 22:04 
מאוד קשה לחזות הדברים האלה.
זהבי בתחילת דרכו בהפועל היה בינוני מינוס ואני אמנם האמנתי שהוא יהיה שחקן לא רע אבל לא דמיינתי לאן הוא יגיע.
לעומת זאת הייתי בטוח לכמה רגעים שיקיר לוסקי ועידן סרור יהיו כוכבים ותראה אותם היום.
דווקא מנאתכו מאוד מאוד החזקתי.
כשראיתי את רמזי בנוער הייתי בטוח שהוא הולך להיות משהו מיוחד אבל כרגע אני די מיואש ממנו.

בשורה התחתונה בהפועל שאני רוצה לראות שניהם צריכים להיות מושאלים, כרגע בעיני לשניהם יש מקום על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 22:28 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:

דוקא מסכים איתך לגבי זה שיחזקאל יותר מתאים להיות חלוץ (בניגוד לדיעה הרווחת). איפשהו בין סטרייקר לסקנד סטרייקר, תלוי איך הוא יתפתח. לא חושב ש-"אין לו מושג" איך לשחק באגף (לא צריך להיות פרופסור לכדורגל) אבל הוא פשוט שחקן שחי קצת מאלתורים ובלאגן ויותר קל לנצל את זה קרוב לשער.
ממש לא משנה לי מי נחשב יותר מוכשר בנוער (לא רלוונטי בעיני), אני אומר מה דעתי ממה שראיתי מהם באלפי דקות בבוגרים. ספורי זה שחקן בלי עמדה בכדורגל, בלי אופי ובלי שכל. הוא כבר בן 20 ולא מראה שום שיפור, אין לי ממש סיבה להאמין שפתאום זה יקרה. הלוואי שאני טועה לגביו, לגבי נאתכו בזמנו אני זוכר שטעיתי (חשבתי שהוא יהיה בינוני ולא יגיע לנבחרת הבוגרת) אבל מספורי אני מאוד מתקשה להתרשם אפילו קצת.

הוא עוד לא הגיע לנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
זהבי של משחקי האימון.

אשכרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 23:27 
אבי כתב:

לא היה לו איזה גול מצחיק נגד חיפה במשחק שכן ניצחנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 23:29 
אה לא זה היה בהפסד 4-2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
רמזי ספורי שחקן כישרוני. יש לבנאדם כישרון יש לו תכונות טובות. זה לא נאמר בציניות. הבעיה הגדולה אצלו שמפריעה לו היא קבלת החלטות חלשה. הבעיה הזאת של קבלת החלטות היא נשמעת כמו משהו קליל שאפשר לעבוד עליו, אבל זה משהו שקשה להפטר ממנו. רבים וטובים נשארו מינקות ועד פרישה, שחקנים עם כישרון שאילו לא היתה להם את לקות ההלטה מה לעשות במגרש, "הם היו משחקים באירופה". לא פשוט, אבל כן יש לו כישרון. הוא מהיר עם הכדור, צעד ראשון מהיר. הוא מוציא בעיטה חזקה מהמקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:

בדקתי את זה, אתה לא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 88  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: