הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
מושקוביץ כתב:
לפי מה שאתם אומרים, גם אם הוא פתאום יעבוד ויפתור את כל הבעיות שלו בתור שחקן הוא לעולם לא ישחק בהפועל.
הרי אם הוא יהפוך לשחקן יותר טוב הוא יהיה עוד יותר טוב באימונים, אבל זה מבחינתכם לא מדד אז הוא לא יעלה במשחקים.
אז לא כל כך ברור לי מה אתם רוצים שהוא יעשה, שיהיה בכוח גרוע באימונים ? או שהדרך שלו להרכב במצב כזה יהיה דרך הספסל, עשר דקות לעלות מחליף ורק אז לחזור להרכב ?
או שאף אחד פה לא יירגע עד שהוא יושאל/יעזוב ? אני באמת שואל, זה לא שאני נהנה לראות אותו במשחקים כרגע.
מן הסתם הוא לא השתפר מאתמול להיום נכון? הרי לפני רגע הוא שיחק מחצית בטוטו מול בני יהודה והיה הכי חלש על המגרש (כהרגלו)
שילך להשתפר בלאומית
הכי גרוע שהוא עוד יקדים את נסאר ברוטציה בסוף
עלק הכי חלש על המגרש. שם ליחזקאל כדור לגול (בעט לקורה) וגם לשקל (העיף לשמיים). בין לבין עשה הרבה שטויות כהרגלו.
משחק לפני זה בדרבי הוא היה מהטובים בהפועל בעוד יקיר הפורום יחזקאל חירב אותנו בכל פעם שנגע בכדור (כפי שעשה בכל המשחקים עד כה מלבד בני יהודה).
גם הוא וגם יחזקאל שחקנים עם כישרון אבל גם קבלת החלטות מהגרועות שראיתי. צריכים להישאר בתור מחליפים.
יחזקאל יכול לשחק כחלוץ ובאגף בצורה יחסית יעילה, ובעיקר הוא פשוט שחקן הרבה יותר מוכשר מכל בחינה. ספורי לדעתי בכל עמדה שהיא לא מאחורי החלוץ (ששם הוא שיחק בדרבי והיה לא רע) הוא אסון, ועל העמדה הזאת יש לנו מיליון אופציות (או אלטמן, או רייכרט כשלינגאנה ופינטילי מאחור, או שקל). אם נסאר באמת יחתום זה בכלל יהיה סגל עמוס בקשרים התקפיים ובמצב כזה אין לספורי מה לחפש בהפועל גם בתור מחליף.
אגב לגבי יחזקאל, אני זוכר את הויכוחים שהיו לי עם אנשים בתחילת הדרך על זהבי (ממש במשחקים הראשונים שלו בבוגרים). לא מעט כאן טענו שהוא ילד חצוף וטיפש עם קבלת החלטות גרועה וכו', שהוא לא שחקן. אבל יש שחקנים שמהנגיעה הראשונה אתה רואה שיש להם ביצים וכישרון של שחקן (אצל יחזקאל עוד ראו את זה במשחקים בגביע הטוטו של תחילת עונה שעברה ובכל משחק ששיחק בליגה, לא מדבר על המשחק מול בני יהודה בכלל). לא אומר שהוא יהיה זהבי (ברור שהוא לא) אבל רואים שיש בו משהו.