ציטוט:
אתה כתבת ושבת וכתבת במשך עונת 10/11 שזהבי הוא 'עוד שחקן' והמשכת בדעה שלך מאז ועד היום. כל הזמן אותה טענה, ווינר, מזל וכו' אבל שום דבר שמייחד אותו בתור שחקן. ולא הודית בשום טעות ( וזכותך לחשוב ככה ).
אם אתה לא רואה מה מייחד את ערן זהבי עד עכשיו, הויכוח מיותר.
סוס, אתה מסוגל להבין את הנקרא, אז אל תשחק אותה.
כן באליפות הראשונה שלהם ובדאבל שלנו זהבי היה "עוד" שחקן.
בעונה הצ'מפיונס שלנו זהבי היה ה"כוכב" ולדעתי בגלל זה הפסדנו את האליפות (לא ניתן לבחון את זה באמת).
בעונות האחרונות במכבי זהבי הוא הכוכב (ולכן טב"ח, פריצה וכו' לא מביאים מספרים) וזה בא על חשבון השחקנים האחרים בקבוצה ולכן אני חושב שבכלליות היא פחות טובה ממה שהיה יכלה להיות.
גם באשכול הזה אמרתי שהוא יודע להיות בזמן הנכון במקום הנכון ודווקא אז לשים את הכדור הנכון, זה מה שהופך שחקן לענק, וכנראה שבזה הוא הכי טוב שהיה בארץ.
זה לא יכולת כדורגל או משהו כזה, זה גם לא מזל כי אז זה לא היה קורה פעם אחר פעם, אני לא יודע איך לקרוא לזה, אז מבחינתי זה "אופי", וכן אופי זה הדבר הכי חשוב שיש
בכדורגל, כי כמו שאמרתי כבר לא פעם כדורגל זה 90 אחוז ביטחון, ולזהבי בגלל האופי שלו ממש לא חסר מה 90 אחוז האלה.
דר"א בדיוק אותו הדבר לגבי שכטר (מאחד האשכולות הסמוכים) פעם הוא ידע שהוא עובר שחקן ללא בעיה, הוא ידע שאם הא מקבל כדור 5 מטר מהשער זה גול, אז הוא לא "חשש"
וחשב" על זה כשזה קרה, היום הוא חושש, הוא "מפחד" והוא לא בטוח ולכן זה מקטין את התפוקה שלו. זהבי בטוח שאם הוא בועט עקב מהחצי הכדור נכנס לחיבור וכי הוא נגע
באלוהים ולו אלוהים בו .....
בכל מקרה יאללה אשכול מיותר, למישהו יש את הטלפון של מוחמד דף? יש לי בשבילו יעד לפיגוע.