תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 708 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יום צהוב רחמנא לצלן
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:02 
בכל מהלך תקין של עניינים, אחרי שלוש אליפויות בליגה הסופר-חלשה של ישראל
בהן הוא היה הבורג המרכזי (שלא לומר היחיד), בשלב הזה הוא כבר מזמן היה אמור לצאת לאירופה
ולנסות להשתלב בטופ של הכדורגל- אנגליה, ספרד, גרמניה, בדיוק כמו שכל כוכבי הדאבל שלנו
(ורמוט, שכטר, אניימה, דה-סילבה, וגם עין זין עצמו) המשיכו שנה אח״כ לאירופה בלי למצמץ.
הסיבה היחידה שע.ז של היום עדיין משחק בארץ היא פשוטה, וקוראים לה מיץ׳ גולדהאר,
שמשלם לו חוזה עתק חסר תקדים. כסף. זה הסיפור. אין לזין הזה שום רצון או אינטרס (כנראה)
לוותר על המיליונים שהוא מרוויח כאן בשביל הרפתקאה אירופית, מה שאומר לא מעט עליו כאדם וספורטאי.
לכן כרגע כל ההשוואות לשאר השחקנים (בניון רביבו ברקוביץ׳ וכו) מיותרות לגמרי.
כשהוא יעשה עשירית ממה שבניון עשה בכדורגל האירופאי ויבקיע שער ניצחון לרשת של ריאל בברנבאו
ברבע גמר הצ׳מפיונס- נדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
הוא יכול להביא הצעה שתגרום לו ללכת וגם מכבי תסכים לה. המספרים שלו הם מהטובים ביבשת והגיל בסדר עדיין. אם בקיץ הבא הוא לא ייצא, אז הוא לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
יוחנן כתב:
בכל מהלך תקין של עניינים, אחרי שלוש אליפויות בליגה הסופר-חלשה של ישראל
בהן הוא היה הבורג המרכזי (שלא לומר היחיד), בשלב הזה הוא כבר מזמן היה אמור לצאת לאירופה
ולנסות להשתלב בטופ של הכדורגל- אנגליה, ספרד, גרמניה, בדיוק כמו שכל כוכבי הדאבל שלנו
(ורמוט, שכטר, אניימה, דה-סילבה, וגם עין זין עצמו) המשיכו שנה אח״כ לאירופה בלי למצמץ.
הסיבה היחידה שע.ז של היום עדיין משחק בארץ היא פשוטה, וקוראים לה מיץ׳ גולדהאר,
שמשלם לו חוזה עתק חסר תקדים. כסף. זה הסיפור. אין לזין הזה שום רצון או אינטרס (כנראה)
לוותר על המיליונים שהוא מרוויח כאן בשביל הרפתקאה אירופית, מה שאומר לא מעט עליו כאדם וספורטאי.
לכן כרגע כל ההשוואות לשאר השחקנים (בניון רביבו ברקוביץ׳ וכו) מיותרות לגמרי.
כשהוא יעשה עשירית ממה שבניון עשה בכדורגל האירופאי ויבקיע שער ניצחון לרשת של ריאל בברנבאו
ברבע גמר הצ׳מפיונס- נדבר

תכל'ס? אם הייתי ברמה של זהבי והייתי כוכב ברמה כזאת בכל הארץ שמרוויח מיליון יורו בשנה? הייתי חותם גם ל-10 שנים ואם לא הצעה מריאל או ברסה הייתי גם מסיים את החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:11 
Asafas כתב:
לא בפור ולא נעליים. הוא לא הוכיח כלום בקבוצה אירופית.
יש לו יכולת, אבל גם הרבה מזל.
תסתכל טוב טוב על הסגל שלהם ותבין שביחס לליגה הוא נוצץ.
למרות שזה לא ממש בר השוואה, תסתכל מה סיני עשה בשנות ה-80 לקבוצות שהיה בהן ואיך הוא שידרג אותן. לסיני, בניגוד לזהבי לא היו יהלומים ליד, אלא בעיקר נגרים וחוטבי עצים .

:LOL2: :LOL2:
אין שחקן אחד במכבי של היום חוץ מזהבי שבכלל היה מתקרב ל11 של הפועל של 80-81 ו83-84.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:15 
JR12 כתב:
"בכייה לדורות"..גם מסי בכייה לדורות לא?
עד שמישהו לא יביא הוכחה קונקרטית שהוא היה בדרך להפועל והיא ויתרה עליו,קונקרטית לא מקורבים והאח של הדוד של הסבא של הכלב הוא בסך הכל זבל שהלך אחרי הכסף.זהבי אומר את זה בעצמו.הם הציעו לו יותר,הוא הלך לשם.

זהבי בעצמו אמר שחודש לפני פתיחת חלון העברות הוא כבר סיכם במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:17 
כל ההשוואות לגדולים שעשו קריירה באירופה מקוממות ורק מעידות
על הפרובינציאליות הבלתי נגמרת בארצנו הקטנטונת.
לעצם העניין, שחקן גדול שלדעתי יכול היה לעשות קריירה אירופית
אך נקלע לסיטואציה שמבחינה כספית עדיף לו להישאר פה בפרוייקט של מיץ׳.
הפרוייקט עצמו מהווה סוג של תהליך וצמיחה כמועדון וזהבי נכנס בזמן הנכון
למקום הנכון ( מבחינתו...) ועובר בעצמו תהליך של צמיחה והתפתחות במקביל
למועדון .
אף פעם לא היה בארץ פרוייקט שכזה על כל המשתמע מכך(גם אני אהבתי עד לא מזמן
להשוות לגאידמק אבל זה מתחיל להיראות אחרת...)
ולכן אי אפשר להשוות אותו לשחקנים ישראלים ששיחקו פה מכיוון שהם לא נהנו מסביבה שכזאת
מבחינת שחקנים ניהול כסף ועליונות על הליגה . קצת כמו שאי אפשר להשוות את מסי למראדונה ,
מסי משחק עם כוכבים סביבו מראדונה היה משחק עם נגרים ( בעיקר בנבחרת) ועושה את כולם סביבו
טובים יותר.
להשוות לחיים אייל ובניון זה פשוט לא נכון לעשות אם כי זה מאד ישראלי להתעסק בזה.
מעבר להיותו שחקן גדול יש ספורטאים שאלוהים נוגע בהם והוא אחד מהם אין לזה הסבר אחר,
גם בהפועל גם שם תמיד מכריע תמיד דקות אחרונות , זה לא מקרי.
אומרים שמזל זה להיות בזמן הנכון במקום הנכון ולעשות את הדבר הנכון וזו ההגדרה
של השחקן הזה.
נקסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:20 
אדום נחמד כתב:
הליגה של סיני היתה מאוזנת וקשה, וכל קבוצה שם מקבלת בראש ממכבי של היום

זה באמת שווה
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
הרומנטיקה מעוורת אתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
עם הכסף, הכבוד וההצלחות שיש לו פה, אפשר היה לחשוב שהיו ימצה וירצה להוכיח את עצמו בחו"ל.
אבל יש גם אפשרות נוספת, שהבחור באמת מאמין שהוא יכול להיות הגדול בכך הזמנים ולהוביל לבד קבוצה ישראלית לטופ.
הוא מספיק חצוף ושחצן כדי באמת להאמין שהוא לא צריך להיות שחקן הרכב סביר בליגה אירופית בכירה, אלא אייקון ישראלי שמוביל קבוצה ישראלית לטופ (נניח לשמינית גמר ליגת האלופות)
בהנחה שהוא עושה כבר עכשיו את הסכומים שהוא יכול להרוויח באירופה, למה זה לא נראה סביר או מתאים לאישיות שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
el dudernio כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אגב, מה המקור בפורום לביטוי כינור חמישי?

המקור הוא אני שטעני שבאליפות הראשונה של מכבי הוא לא היה גורם משמעותי, וכי אלברמן ראדי ואפילו פריצה היו יותר חשובים לאליפות. כמו כן טענתי שהוא הצטרף לקבוצה שהייתה זוכה באליפות בכל מקרה.

joshsoos כתב:
el dudernio כתב:
אלפקה וסוס כבר הספקתם להוציא את הזין של זהבי מהפה שלכם כי אתם לא עושים דבר מלבד למצוץ לאפס הזה.

ואם אתם רוצים לדעת למה הוא לא יוצא לאירופה כי שם הוא לא יוכל לעמוד מחצית שלמה (או לפחות אז שנגמר האקס פקטור ) ליד בחמי היריב ולצעוק ולקלל את כל העולם כשהוא לא קבל כדור.

ובאמת רבע שעה ראשונה לבעוט לו ברגל שיפחד לדרוך עליה כי האלוהים נגע בו והבן ווינר ברמות פסיכיות לחלוטין, אין לזה קשר לכדורגל.

כן, מה זה מציצה, עד סוף הגרון.
אז אתה ממובילי הכינור השש עשרה ומי זה בכלל זהבי ומה הוא עשה אצלנו ומה הוא יעשה אצלם, זה מילא. זה שמאז עוד לא הפנמת מה יש לך מול העיניים מראה שאתה אבוד ותעבור לענף אחר, לא שלא ידענו ;)

אם הייתה מדייק זה היה נחמד, אבל לא רק שאתה לא מדייק אתה גם עסוק בלעשות לאחרים את מה שעושים לך על אבידור, אין ספק אחד מעילויי הכדורגל בארצינו.

כמו שהסברתי, הכינור החמישי היה בנוגע לאליפות הראשונה של מכבי ומעולם לא אמרתי שהוא לא שחקן טוב ואפילו ציינתי שהוא הגיע לרמות הרבה יותר גבוהות ממה חשבתי שהוא יהיה והוא בהחלט מפלצת בקנה מידה ישראלי.
אני עדין אומר שמכבי כקבוצה, וגם אנחנו בעונה אחרי הדאבל, ככל שנהיינו תלויים בו יותר כקבוצה נהפכנו לפחות טובים.

וכן אני עדין אומר שזה לא קשור בהכרח לכדורגל, כן הבן אדם הוא ווינר ועם ביצי שור אבל הוא לא יותר "מוצלח" במשהו ספציפי מלבד להיות במקום הנכון בזמן הנכון ושבדיוק אז הכדור יתלבש.
וכן זה העיקר בכדורגל, אבל זה לא דברים שיש להם הסברים. כי הוא יכול לנסות 100 מספרות ואף אחת לא תהיה כמו זאת מול ליון.... הוא יכול לנסות לנגוח עוד 20 פעם ואני לא חושב שהכדור שלו ילך לחיבור כמו אתמול.
אבל הגדולה של זהבי זה שאתמול כשזה היה צריך ללכת לחיבור זה הלך.
זה לא מזל כי זה קורה לו פעם אחר פעם אחר פעם, זה פשוט יכולת להתפקס בדיוק ברגע הנכון, אבל זה לא "כדורגל" זה "אישיות", ובזה הוא כנראה לוקח את כל מי שדרך כאן במגרשים.

רק שבניגוד לך, אני מעולם לא כתבתי ולו גם גרם של דעה אישית על אבידור ולכן אלה סיפורים והמצאות. אתה כתבת על זהבי, אני זוכר מצויין מה כתבת עליו, ותכלס לא צריך לזכור יותר מדי כי אתה עדיין כותב את זה. ועדיין לא מפנים שאלה שטויות במיץ.
אז תהיה לי בריא וחזק, ע. ז. הוא שחקן כדורגל נהדר עם המון תכונות מעולות, ושחקן הליגה הכי טוב מאז משה סיני. אז אתה רואה את זה כאישיות, נו, אתה גם ראית את אלרואי כהן כשחקן...

אולי כתבתי בעבר שהוא לא משהו (כשהי בהפועל) אחרי זה מעולם לא כתבתי שהוא לא שחקן נהדר.
אתה בהחלט כתבת שאבידור טוב ועדיף על שכטר אבל לא ניכנס לזה.
בניגוד אליך אני גם יודע להודות בטעות (כפי שאמרתי אפילו כאן שהוא נהיה שחקן טוב יותר מזה שחשבתי שהוא יהיה).
ונכון שיש לו המות תכונות מעולות, לרגע לא אמרתי שלא, אמרתי שאין לו איזה משהו מיוחד (למשל הדריבל של ורמוט), הכוח המתפרץ של שכטר וכו', לא אני ואני בטוח שגם
לא אתה יכולים להצביע מה מבחינה מקצועית הופך את זהבי לכל-כך מוצלח, זה כל האמירה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
הוא פשוט גאון כדורגל. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
במה מתבטאת הגאונות שלו?

ברקוביץ היה גאון כדורגל, במה זהבי גאון?
נכון יש לו ראיה משחק טובה (לא סתם הוא מגיע למקומות של הבקעה כל הזמן) אבל היא לא משהו שאין לאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:53 
מה זה חשוב?
יש עוד שחקנים כאלה בעולם, חלקם מעולים. את מי זה מעניין מה טוב במיוחד בו? בלשחק כדורגל ולעזור לקבוצה שלו הוא טוב במיוחד, וזה מה שחשוב. למי איכפת מה ההגדרה של זה. מה טוב במיוחד בתומאס מולר? מעניין אם יש אוהדי דורטמונד שאומרים שהוא מבקיע גולים של אישיות. גול זה גול, מה זה חשוב באיזו תכונה משתמשים בשביל להבקיע אותו? יודע לתת דריבל וממנו לעשות גול? אחלה, יודע להתרומם ולנגוח טוב? יופי, יודע לעשות תנועה ולהתמקם? נהדר, יודע לבעוט מ30 מטר באחוזים טובים? לקחתי. זה פשוט לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
גם ברקוביץ היה גאון. והוא גם הגיע לרמות הגבוהות. היה מתקדם עוד אם לא היה חלאה.
הוא מנהל משחק מעולה, הוא סקורר אדיר, והוא סמל סקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:54 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
Asafas כתב:
לא בפור ולא נעליים. הוא לא הוכיח כלום בקבוצה אירופית.
יש לו יכולת, אבל גם הרבה מזל.
תסתכל טוב טוב על הסגל שלהם ותבין שביחס לליגה הוא נוצץ.
למרות שזה לא ממש בר השוואה, תסתכל מה סיני עשה בשנות ה-80 לקבוצות שהיה בהן ואיך הוא שידרג אותן. לסיני, בניגוד לזהבי לא היו יהלומים ליד, אלא בעיקר נגרים וחוטבי עצים .

:LOL2: :LOL2:
אין שחקן אחד במכבי של היום חוץ מזהבי שבכלל היה מתקרב ל11 של הפועל של 80-81 ו83-84.

:LOL2:
הורגת אותי העובדה שאתה משווה אותם להפועל המגוכחת של 80-81 ולא לאימפריה של 34-35 שגזלה את האליפות מהמשטרה הבריטית.
אף שחקן שנולד אחרי מלחמת העולם השניה לא מתקרב ולו לקצה הסולייה של כוכבי הקבוצה דאז. היו זמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מה זה חשוב?
יש עוד שחקנים כאלה בעולם, חלקם מעולים. את מי זה מעניין מה טוב במיוחד בו? בלשחק כדורגל ולעזור לקבוצה שלו הוא טוב במיוחד, וזה מה שחשוב. למי איכפת מה ההגדרה של זה. מה טוב במיוחד בתומאס מולר? מעניין אם יש אוהדי דורטמונד שאומרים שהוא מבקיע גולים של אישיות. גול זה גול, מה זה חשוב באיזו תכונה משתמשים בשביל להבקיע אותו? יודע לתת דריבל וממנו לעשות גול? אחלה, יודע להתרומם ולנגוח טוב? יופי, יודע לעשות תנועה ולהתמקם? נהדר, יודע לבעוט מ30 מטר באחוזים טובים? לקחתי. זה פשוט לא מעניין.

אתה צודק, אני רק אומר שזה לא קשור ל"כדורגל".

ציטוט מהאשכול הזה
"הבן אדם הוא ווינר ועם ביצי שור אבל הוא לא יותר "מוצלח" במשהו ספציפי מלבד להיות במקום הנכון בזמן הנכון ושבדיוק אז הכדור יתלבש. וכן זה העיקר בכדורגל,
אבל זה לא דברים שיש להם הסברים.
כי הוא יכול לנסות 100 מספרות ואף אחת לא תהיה כמו זאת מול ליון.... הוא יכול לנסות לנגוח עוד 20 פעם ואני לא חושב שהכדור שלו ילך לחיבור כמו אתמול.
אבל הגדולה של זהבי זה שאתמול כשזה היה צריך ללכת לחיבור זה הלך. זה לא מזל כי זה קורה לו פעם אחר פעם אחר פעם, זה פשוט יכולת להתפקס בדיוק ברגע הנכון,
אבל זה לא "כדורגל" זה "אישיות", ובזה הוא כנראה לוקח את כל מי שדרך כאן במגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 13:01 
הוא טוב בלשחק כדורגל. זה הכל.
אתה יכול לקרוא לזה איך שאתה רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
התכונה שהכי טובה בו היא שהוא יודע לשמור על רמת מוטיבציה גובהה כל משחק. הוא לא נשחק ונח על המגרש כמו הרבה כוכבים.
כל משחק בשבילו הוא כאילו שומע את הקללות נגדו ומרגיש רצון להוכיח את עצמו.
זה בעיקר מאז שחזר לארץ וסאגת הבוגד. הוא יודע להדליק את עצמו וכשזה בא עם יכולות כדורגל, זה הופך אותו למה שהוא.
כמובן שיש לו גם מקום בריא לשחק בו בניגוד לאם היה חוזר לרמוניזציה ואבוטבוליישן שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
כל ההשוואות לגדולים שעשו קריירה באירופה מקוממות ורק מעידות
על הפרובינציאליות הבלתי נגמרת בארצנו הקטנטונת.
לעצם העניין, שחקן גדול שלדעתי יכול היה לעשות קריירה אירופית
אך נקלע לסיטואציה שמבחינה כספית עדיף לו להישאר פה בפרוייקט של מיץ׳.
הפרוייקט עצמו מהווה סוג של תהליך וצמיחה כמועדון וזהבי נכנס בזמן הנכון
למקום הנכון ( מבחינתו...) ועובר בעצמו תהליך של צמיחה והתפתחות במקביל
למועדון .
אף פעם לא היה בארץ פרוייקט שכזה על כל המשתמע מכך(גם אני אהבתי עד לא מזמן
להשוות לגאידמק אבל זה מתחיל להיראות אחרת...)
ולכן אי אפשר להשוות אותו לשחקנים ישראלים ששיחקו פה מכיוון שהם לא נהנו מסביבה שכזאת
מבחינת שחקנים ניהול כסף ועליונות על הליגה . קצת כמו שאי אפשר להשוות את מסי למראדונה ,
מסי משחק עם כוכבים סביבו מראדונה היה משחק עם נגרים ( בעיקר בנבחרת) ועושה את כולם סביבו
טובים יותר.
להשוות לחיים אייל ובניון זה פשוט לא נכון לעשות אם כי זה מאד ישראלי להתעסק בזה.
מעבר להיותו שחקן גדול יש ספורטאים שאלוהים נוגע בהם והוא אחד מהם אין לזה הסבר אחר,
גם בהפועל גם שם תמיד מכריע תמיד דקות אחרונות , זה לא מקרי.
אומרים שמזל זה להיות בזמן הנכון במקום הנכון ולעשות את הדבר הנכון וזו ההגדרה
של השחקן הזה.
נקסט

ההשוואות הגיעו בעקבות הטענות כי הוא הכי גדול שהיה פה. הן בלתי אפשריות כי כפי שמישהו אמר פה, אי אפשר לדעת איך בניון/ברקוביץ' היו נראים בליגת העל אם היו משחקים פה בשנות השיא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 13:16 
כמה אפשר לאכול את המוח ?
מה כ"כ מעניין אותכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 13:30 
אדום נחמד כתב:

כמה דברים:

1. אם מכבי של היום היתה משחקת נגד כל קבוצה מרכז טבלה ומעלה בליגה הישראלית של שנות השמונים, עין זין היה שובר את הפיקה אחרי עשר דקות כי יחיאל אבן צור או חיים בר כלשהו היה נכנס לו באימ אימא שלו ולא רואה אפילו כרטיס צהוב. זה אגב בדיוק מה שעושה את סיני (עדיין) ליותר גדול מעין זין. הוא לקח ארבע אליפויות והיה דומיננטי בליגה שהיו מכסחים בה חופשי ומול כמה קבוצות חזקות מאוד (חיפה של ארמלי סלקטר רוזנטל, בית״ר של מלמיליאן ואוחנה)

2. מכבי חיפה של עונת 94, עם עטר, ברקוביץ׳, אלון חזן, אלון מזרחי, קנדאורוב וכו בשיאם- נותנת שלישיה למכבי של היום בלי למצמץ. הפועל של הדאבל האחרון (עם עין זין צעיר יותר שמשחק נגד עצמו המבוגר יותר) אולי לא מביסה אבל בהחלט מנצחת את מכבי של היום. הפועל של 2001-2 מנצחת את מכבי של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 13:52 
מיץ' גם ככה עשיר.
ממש לא ייכאב לי אם הזונות יקבלו איזה 3 מיליון יורו על עין זין שרק יעזוב כאן.
שינסה את מזלו באירופה - יתייבש על ספסלים ושלא יחזור לכאן עד שכבר לא יהיה לו מה להציע...
זה או שיורידו לו כבר את הרגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 13:53 
יוחנן כתב:
אדום נחמד כתב:

כמה דברים:

1. אם מכבי של היום היתה משחקת נגד כל קבוצה מרכז טבלה ומעלה בליגה הישראלית של שנות השמונים, עין זין היה שובר את הפיקה אחרי עשר דקות כי יחיאל אבן צור או חיים בר כלשהו היה נכנס לו באימ אימא שלו ולא רואה אפילו כרטיס צהוב. זה אגב בדיוק מה שעושה את סיני (עדיין) ליותר גדול מעין זין. הוא לקח ארבע אליפויות והיה דומיננטי בליגה שהיו מכסחים בה חופשי ומול כמה קבוצות חזקות מאוד (חיפה של ארמלי סלקטר רוזנטל, בית״ר של מלמיליאן ואוחנה)

2. מכבי חיפה של עונת 94, עם עטר, ברקוביץ׳, אלון חזן, אלון מזרחי, קנדאורוב וכו בשיאם- נותנת שלישיה למכבי של היום בלי למצמץ. הפועל של הדאבל האחרון (עם עין זין צעיר יותר שמשחק נגד עצמו המבוגר יותר) אולי לא מביסה אבל בהחלט מנצחת את מכבי של היום. הפועל של 2001-2 מנצחת את מכבי של היום.

Whatever

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 13:56 
el dudernio כתב:
joshsoos כתב:
el dudernio כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אגב, מה המקור בפורום לביטוי כינור חמישי?

המקור הוא אני שטעני שבאליפות הראשונה של מכבי הוא לא היה גורם משמעותי, וכי אלברמן ראדי ואפילו פריצה היו יותר חשובים לאליפות. כמו כן טענתי שהוא הצטרף לקבוצה שהייתה זוכה באליפות בכל מקרה.

joshsoos כתב:
el dudernio כתב:
אלפקה וסוס כבר הספקתם להוציא את הזין של זהבי מהפה שלכם כי אתם לא עושים דבר מלבד למצוץ לאפס הזה.

ואם אתם רוצים לדעת למה הוא לא יוצא לאירופה כי שם הוא לא יוכל לעמוד מחצית שלמה (או לפחות אז שנגמר האקס פקטור ) ליד בחמי היריב ולצעוק ולקלל את כל העולם כשהוא לא קבל כדור.

ובאמת רבע שעה ראשונה לבעוט לו ברגל שיפחד לדרוך עליה כי האלוהים נגע בו והבן ווינר ברמות פסיכיות לחלוטין, אין לזה קשר לכדורגל.

כן, מה זה מציצה, עד סוף הגרון.
אז אתה ממובילי הכינור השש עשרה ומי זה בכלל זהבי ומה הוא עשה אצלנו ומה הוא יעשה אצלם, זה מילא. זה שמאז עוד לא הפנמת מה יש לך מול העיניים מראה שאתה אבוד ותעבור לענף אחר, לא שלא ידענו ;)

אם הייתה מדייק זה היה נחמד, אבל לא רק שאתה לא מדייק אתה גם עסוק בלעשות לאחרים את מה שעושים לך על אבידור, אין ספק אחד מעילויי הכדורגל בארצינו.

כמו שהסברתי, הכינור החמישי היה בנוגע לאליפות הראשונה של מכבי ומעולם לא אמרתי שהוא לא שחקן טוב ואפילו ציינתי שהוא הגיע לרמות הרבה יותר גבוהות ממה חשבתי שהוא יהיה והוא בהחלט מפלצת בקנה מידה ישראלי.
אני עדין אומר שמכבי כקבוצה, וגם אנחנו בעונה אחרי הדאבל, ככל שנהיינו תלויים בו יותר כקבוצה נהפכנו לפחות טובים.

וכן אני עדין אומר שזה לא קשור בהכרח לכדורגל, כן הבן אדם הוא ווינר ועם ביצי שור אבל הוא לא יותר "מוצלח" במשהו ספציפי מלבד להיות במקום הנכון בזמן הנכון ושבדיוק אז הכדור יתלבש.
וכן זה העיקר בכדורגל, אבל זה לא דברים שיש להם הסברים. כי הוא יכול לנסות 100 מספרות ואף אחת לא תהיה כמו זאת מול ליון.... הוא יכול לנסות לנגוח עוד 20 פעם ואני לא חושב שהכדור שלו ילך לחיבור כמו אתמול.
אבל הגדולה של זהבי זה שאתמול כשזה היה צריך ללכת לחיבור זה הלך.
זה לא מזל כי זה קורה לו פעם אחר פעם אחר פעם, זה פשוט יכולת להתפקס בדיוק ברגע הנכון, אבל זה לא "כדורגל" זה "אישיות", ובזה הוא כנראה לוקח את כל מי שדרך כאן במגרשים.

רק שבניגוד לך, אני מעולם לא כתבתי ולו גם גרם של דעה אישית על אבידור ולכן אלה סיפורים והמצאות. אתה כתבת על זהבי, אני זוכר מצויין מה כתבת עליו, ותכלס לא צריך לזכור יותר מדי כי אתה עדיין כותב את זה. ועדיין לא מפנים שאלה שטויות במיץ.
אז תהיה לי בריא וחזק, ע. ז. הוא שחקן כדורגל נהדר עם המון תכונות מעולות, ושחקן הליגה הכי טוב מאז משה סיני. אז אתה רואה את זה כאישיות, נו, אתה גם ראית את אלרואי כהן כשחקן...

אולי כתבתי בעבר שהוא לא משהו (כשהי בהפועל) אחרי זה מעולם לא כתבתי שהוא לא שחקן נהדר.
אתה בהחלט כתבת שאבידור טוב ועדיף על שכטר אבל לא ניכנס לזה.
בניגוד אליך אני גם יודע להודות בטעות (כפי שאמרתי אפילו כאן שהוא נהיה שחקן טוב יותר מזה שחשבתי שהוא יהיה).
ונכון שיש לו המות תכונות מעולות, לרגע לא אמרתי שלא, אמרתי שאין לו איזה משהו מיוחד (למשל הדריבל של ורמוט), הכוח המתפרץ של שכטר וכו', לא אני ואני בטוח שגם
לא אתה יכולים להצביע מה מבחינה מקצועית הופך את זהבי לכל-כך מוצלח, זה כל האמירה שלי.

מעולם לא כתבתי דבר כזה, גם אם כל מיני מפגרים ניסו להכניס לי את זה לפה, בכלל לא הבעתי דעה אישית עליו. זו עובדה.
אתה כתבת ושבת וכתבת במשך עונת 10/11 שזהבי הוא 'עוד שחקן' והמשכת בדעה שלך מאז ועד היום. כל הזמן אותה טענה, ווינר, מזל וכו' אבל שום דבר שמייחד אותו בתור שחקן. ולא הודית בשום טעות ( וזכותך לחשוב ככה ).
אם אתה לא רואה מה מייחד את ערן זהבי עד עכשיו, הויכוח מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 13:58 
יוחנן כתב:
אדום נחמד כתב:

כמה דברים:

שכחת להוסיף מ.ש.ל בסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 14:04 
redead כתב:
יוחנן כתב:
אדום נחמד כתב:

כמה דברים:

שכחת להוסיף מ.ש.ל בסיום.

ש.ש.ל אתה מתכוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 14:06 
נוסטלגיה לבלבלבלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אתה כתבת ושבת וכתבת במשך עונת 10/11 שזהבי הוא 'עוד שחקן' והמשכת בדעה שלך מאז ועד היום. כל הזמן אותה טענה, ווינר, מזל וכו' אבל שום דבר שמייחד אותו בתור שחקן. ולא הודית בשום טעות ( וזכותך לחשוב ככה ).

סוס, אתה מסוגל להבין את הנקרא, אז אל תשחק אותה.
כן באליפות הראשונה שלהם ובדאבל שלנו זהבי היה "עוד" שחקן.
בעונה הצ'מפיונס שלנו זהבי היה ה"כוכב" ולדעתי בגלל זה הפסדנו את האליפות (לא ניתן לבחון את זה באמת).
בעונות האחרונות במכבי זהבי הוא הכוכב (ולכן טב"ח, פריצה וכו' לא מביאים מספרים) וזה בא על חשבון השחקנים האחרים בקבוצה ולכן אני חושב שבכלליות היא פחות טובה ממה שהיה יכלה להיות.

גם באשכול הזה אמרתי שהוא יודע להיות בזמן הנכון במקום הנכון ודווקא אז לשים את הכדור הנכון, זה מה שהופך שחקן לענק, וכנראה שבזה הוא הכי טוב שהיה בארץ.
זה לא יכולת כדורגל או משהו כזה, זה גם לא מזל כי אז זה לא היה קורה פעם אחר פעם, אני לא יודע איך לקרוא לזה, אז מבחינתי זה "אופי", וכן אופי זה הדבר הכי חשוב שיש
בכדורגל, כי כמו שאמרתי כבר לא פעם כדורגל זה 90 אחוז ביטחון, ולזהבי בגלל האופי שלו ממש לא חסר מה 90 אחוז האלה.

דר"א בדיוק אותו הדבר לגבי שכטר (מאחד האשכולות הסמוכים) פעם הוא ידע שהוא עובר שחקן ללא בעיה, הוא ידע שאם הא מקבל כדור 5 מטר מהשער זה גול, אז הוא לא "חשש"
וחשב" על זה כשזה קרה, היום הוא חושש, הוא "מפחד" והוא לא בטוח ולכן זה מקטין את התפוקה שלו. זהבי בטוח שאם הוא בועט עקב מהחצי הכדור נכנס לחיבור וכי הוא נגע
באלוהים ולו אלוהים בו .....

בכל מקרה יאללה אשכול מיותר, למישהו יש את הטלפון של מוחמד דף? יש לי בשבילו יעד לפיגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
מה עם הפועל של 58/59 ? נותנת פייט למכבי של היום? היא בטוח מנצחת של את הפועל של הדאבל אבל לא בטוח את הפועל של 82. מכבי של הכוכבים של שנות ה-90 מנצחת את מכבי של הטרבל, אבל לא את מכבי של אוסקר.
אולי אם מאחדים את מכבי של 92 ומכבי של מוטי איווניר היא יכולה לתת פייט למכבי של היום, כמובן שעם זהבי היא מנצחת גם את הפועל של הדאבל חלקי הפועל דאבל 2000 חלקי בני יהודה של סיני עם גוטמן בתור מאמן. פורום שדים 2006 מנצח את הפורום של 2012 בדוק, אבל תכלס גם הפורום המסריח של 2013 לוקח את הזונה של לפני 3 שנים . מלחמת הכוכבים הראשון ( הראשון האמתי) לוקח את מלחמת הכוכבים 1 בטרילוגיה החדשה (ללא שום ספק) אבל לא בטוח שהאן סולו של פרק 3 המקורי לוקח את מר ספוק של נקמתו של קהאן (חהאן) כי וואלה פה עובר הגבול. שורה תחתונה אם משכללים את זהבי עם אחד הצדדים הצד הזה מזיין את השני בדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 708 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: