תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 13:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 708 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יום צהוב רחמנא לצלן
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
דיי כבר לזיין ת'מוח,
בכייה לדורות,
אם מסתכלים על המשמעות ההיסטורית של פספוס זהבי, מצחיק רק לחשוב מה היה קורה אם משה סיני היה עובר למכבי בתחילת שנות ה-80.
זה בערך על אותו משקל של משמעות.

הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
דיי כבר לזיין ת'מוח,
בכייה לדורות,
אם מסתכלים על המשמעות ההיסטורית של פספוס זהבי, מצחיק רק לחשוב מה היה קורה אם משה סיני היה עובר למכבי בתחילת שנות ה-80.
זה בערך על אותו משקל של משמעות.

"בכייה לדורות"

בוא נגזים. אז הוא לא בהפועל והוא שם.
ברצף הזמן הוא גם לא היה נשאר אם היה מגיע. ומכבי של גולדהאר הייתה מתקדמת ולוקחת אליפויות גם בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
מכבי של גולדהר בלעדיו הייתה נראית כמו מכבי של שניידר,
אולי בית"ר של גאיידמק.

ושוב,
מה שיותר מעניין, זה איך הפועל הייתה נראית איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יום צהוב רחמנא לצלן
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 08:11 
לא לבזבז מחשבות על מה היה אם הוא היה חוזר אלינן, האויב קורא וחוגג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 08:12 
השחקן הישראלי הכי טוב בהיסטוריה בפור.
אבוקסיס ואבוטבול אחראים לזה שהוא אצלם.
רק רצועה או פיקה תעזור לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 08:13 
לטווח ארוך גם ניהול מעולה אם יהיה של 40 מיליון שקל עם כבירי אין סיכוי להתחרות עם 100+ מיליון וזה לפני שאמרנו ליגת אלופות שיכולה להגדיל את התקציב/לגרום למיץ' הפסדים.
לטווח קצר אתה כן יכול להצליח ולנצל מעידות של הקבוצות שיש להם יותר תקציב, כמונו ב2010 או כמו ק"ש ב2012.
אני באמת לא מבין למה הקבוצות שמולו לא מצמידות שחקן אליו שיצמד אליו לאורך כל 90 הדקות ופשוט לשחק 10 על 10, גם אתמול שתי הגולים שלו זה בגלל שנותנים לו שטח, במיוחד הראשון שמבוצע בתרגיל גדול, קבוצה שמכירה אותו ומתכוננת אליו פשוט לא נכנעת ופשוט מצמידה אליו שומר שיהיה כמה שיותר קרוב אליו,ככה אתה מחסל לו את השטח והרבה מהיכולות שלו להגיע פתאום ולהבקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 08:16 
לא בפור ולא נעליים. הוא לא הוכיח כלום בקבוצה אירופית.
יש לו יכולת, אבל גם הרבה מזל.
תסתכל טוב טוב על הסגל שלהם ותבין שביחס לליגה הוא נוצץ.
למרות שזה לא ממש בר השוואה, תסתכל מה סיני עשה בשנות ה-80 לקבוצות שהיה בהן ואיך הוא שידרג אותן. לסיני, בניגוד לזהבי לא היו יהלומים ליד, אלא בעיקר נגרים וחוטבי עצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 08:19 
Adom Bdam כתב:
לטווח ארוך גם ניהול מעולה אם יהיה של 40 מיליון שקל עם כבירי אין סיכוי להתחרות עם 100+ מיליון וזה לפני שאמרנו ליגת אלופות שיכולה להגדיל את התקציב/לגרום למיץ' הפסדים.
לטווח קצר אתה כן יכול להצליח ולנצל מעידות של הקבוצות שיש להם יותר תקציב, כמונו ב2010 או כמו ק"ש ב2012.
אני באמת לא מבין למה הקבוצות שמולו לא מצמידות שחקן אליו שיצמד אליו לאורך כל 90 הדקות ופשוט לשחק 10 על 10, גם אתמול שתי הגולים שלו זה בגלל שנותנים לו שטח, במיוחד הראשון שמבוצע בתרגיל גדול, קבוצה שמכירה אותו ומתכוננת אליו פשוט לא נכנעת ופשוט מצמידה אליו שומר שיהיה כמה שיותר קרוב אליו,ככה אתה מחסל לו את השטח והרבה מהיכולות שלו להגיע פתאום ולהבקיע.

נגמרו הימים של שמירות אישיות והמגן שירוץ אחריו פשוט ישאיר חורים, שלא לדבר על האשפוז בסוף המשחק מתשישות. זהבי רץ בלי הפסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 08:26 
KingAlpaca כתב:
מכבי של גולדהר בלעדיו הייתה נראית כמו מכבי של שניידר,
אולי בית"ר של גאיידמק.

ושוב,
מה שיותר מעניין, זה איך הפועל הייתה נראית איתו.

פעם ב גם אתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אגב, מה המקור בפורום לביטוי כינור חמישי?

המקור הוא אני שטעני שבאליפות הראשונה של מכבי הוא לא היה גורם משמעותי, וכי אלברמן ראדי ואפילו פריצה היו יותר חשובים לאליפות. כמו כן טענתי שהוא הצטרף לקבוצה שהייתה זוכה באליפות בכל מקרה.

joshsoos כתב:
el dudernio כתב:
אלפקה וסוס כבר הספקתם להוציא את הזין של זהבי מהפה שלכם כי אתם לא עושים דבר מלבד למצוץ לאפס הזה.

ואם אתם רוצים לדעת למה הוא לא יוצא לאירופה כי שם הוא לא יוכל לעמוד מחצית שלמה (או לפחות אז שנגמר האקס פקטור ) ליד בחמי היריב ולצעוק ולקלל את כל העולם כשהוא לא קבל כדור.

ובאמת רבע שעה ראשונה לבעוט לו ברגל שיפחד לדרוך עליה כי האלוהים נגע בו והבן ווינר ברמות פסיכיות לחלוטין, אין לזה קשר לכדורגל.

כן, מה זה מציצה, עד סוף הגרון.
אז אתה ממובילי הכינור השש עשרה ומי זה בכלל זהבי ומה הוא עשה אצלנו ומה הוא יעשה אצלם, זה מילא. זה שמאז עוד לא הפנמת מה יש לך מול העיניים מראה שאתה אבוד ותעבור לענף אחר, לא שלא ידענו ;)

אם הייתה מדייק זה היה נחמד, אבל לא רק שאתה לא מדייק אתה גם עסוק בלעשות לאחרים את מה שעושים לך על אבידור, אין ספק אחד מעילויי הכדורגל בארצינו.

כמו שהסברתי, הכינור החמישי היה בנוגע לאליפות הראשונה של מכבי ומעולם לא אמרתי שהוא לא שחקן טוב ואפילו ציינתי שהוא הגיע לרמות הרבה יותר גבוהות ממה חשבתי שהוא יהיה והוא בהחלט מפלצת בקנה מידה ישראלי.
אני עדין אומר שמכבי כקבוצה, וגם אנחנו בעונה אחרי הדאבל, ככל שנהיינו תלויים בו יותר כקבוצה נהפכנו לפחות טובים.

וכן אני עדין אומר שזה לא קשור בהכרח לכדורגל, כן הבן אדם הוא ווינר ועם ביצי שור אבל הוא לא יותר "מוצלח" במשהו ספציפי מלבד להיות במקום הנכון בזמן הנכון ושבדיוק אז הכדור יתלבש.
וכן זה העיקר בכדורגל, אבל זה לא דברים שיש להם הסברים. כי הוא יכול לנסות 100 מספרות ואף אחת לא תהיה כמו זאת מול ליון.... הוא יכול לנסות לנגוח עוד 20 פעם ואני לא חושב שהכדור שלו ילך לחיבור כמו אתמול.
אבל הגדולה של זהבי זה שאתמול כשזה היה צריך ללכת לחיבור זה הלך.
זה לא מזל כי זה קורה לו פעם אחר פעם אחר פעם, זה פשוט יכולת להתפקס בדיוק ברגע הנכון, אבל זה לא "כדורגל" זה "אישיות", ובזה הוא כנראה לוקח את כל מי שדרך כאן במגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 08:33 
לא יודע לגבי הכדורגלן הכי גדול בתולדות הכדורגל הישראלי (יכול להיות), הכדורגלן נטו הכי טוב שאי פעם היה פה הוא בטוח לא, אבל ללא ספק שהוא הווינר הגדול ביותר בתולדות הספורט הישראלי, כבר מזמן הוא השאיר אבק לכל מיקי ברקוביצ'ים וליעל ארדים.
לעזאזל, אפילו אותנו הוא הפך אותנו לווינרים מטורפים. בדיעבד פתאום נראה לי ששכטר, ורמוט, ידין, דה סילבה ואניימה הנוצצים היו כולם סתם אשליה לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 08:39 
"בכייה לדורות"..גם מסי בכייה לדורות לא?
עד שמישהו לא יביא הוכחה קונקרטית שהוא היה בדרך להפועל והיא ויתרה עליו,קונקרטית לא מקורבים והאח של הדוד של הסבא של הכלב הוא בסך הכל זבל שהלך אחרי הכסף.זהבי אומר את זה בעצמו.הם הציעו לו יותר,הוא הלך לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 08:55 
ספורטאי וחובב ספורט תמיד מביט קדימה בתקווה, גם כאשר הסיכוים נמוכים. פעם אחר פעם עד שינצח.
מעדיף להתרכז בפרויקט הזרים והצעירים והכבירי שלנו וקודם כל לקוות שיתייצב לקראת זינוק.

חוץ מזה, יתכן שחו"ח (עוד לא נסגר כלום) הצלחה ענקית של מכבי תמריץ את כבירי למצוא לנו מליארדר.
ואולי גם תפנה את תשומת לב המליארדרים לכדורגל בארץ. מה גם שהכדורגל הישראלי ירוויח ניקוד אירופאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

המקור הוא אני שטעני שבאליפות הראשונה של מכבי הוא לא היה גורם משמעותי, וכי אלברמן ראדי ואפילו פריצה היו יותר חשובים לאליפות. כמו כן טענתי שהוא הצטרף לקבוצה שהייתה זוכה באליפות בכל מקרה.

joshsoos כתב:
el dudernio כתב:
אלפקה וסוס כבר הספקתם להוציא את הזין של זהבי מהפה שלכם כי אתם לא עושים דבר מלבד למצוץ לאפס הזה.

ואם אתם רוצים לדעת למה הוא לא יוצא לאירופה כי שם הוא לא יוכל לעמוד מחצית שלמה (או לפחות אז שנגמר האקס פקטור ) ליד בחמי היריב ולצעוק ולקלל את כל העולם כשהוא לא קבל כדור.

ובאמת רבע שעה ראשונה לבעוט לו ברגל שיפחד לדרוך עליה כי האלוהים נגע בו והבן ווינר ברמות פסיכיות לחלוטין, אין לזה קשר לכדורגל.

אז אתה ממובילי הכינור השש עשרה ומי זה בכלל זהבי ומה הוא עשה אצלנו ומה הוא יעשה אצלם, זה מילא. זה שמאז עוד לא הפנמת מה יש לך מול העיניים מראה שאתה אבוד ותעבור לענף אחר, לא שלא ידענו ;)

אם הייתה מדייק זה היה נחמד, אבל לא רק שאתה לא מדייק אתה גם עסוק בלעשות לאחרים את מה שעושים לך על אבידור, אין ספק אחד מעילויי הכדורגל בארצינו.

.

מה עם אבידור באמת?
י.כוס לא רוצה לעשות לו קצת יחסי ציבור ולקדם את המועמדות שלו לחלוץ הגואל שלנו?

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
אחרי המשחק נגד פלזן ואחרי אתמול ברור שהם עולים לליגת האלופות, הגולים האלה לא באים סתם. הם מסמלים מעבר.
ולגבי זהבי - הוא שחקן נהדר אין ספק, הפער בין האיכות שלו לליגה מזכיר לי את מה שהיה עם יעקובו בחיפה בזמנו.
מגוחך להשוות אותו למה שבניון או ברקוביץ עשו כשחקן הישראלי הכי מצליח, אם הוא באמת חושב שהוא ברמה אירופית שיוכיח את עצמו שם.

גם ורמוט ושכטר פרפרו את הליגה פה ועשו הישגים יפים עם הפועל באירופה וכשעשו את המעבר ראו את ההבדלים ביניהם למה שמסתובב באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
הם לא עולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:10 
אדום נחמד כתב:
הם לא עולים

עולים, עולים. לא יכול להיות אחרת ואני לא אומר בקטע של מנחוס. יותר מדי דברים מלמעלה קרו להם בשביל שהם לא יעלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:10 
el dudernio כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

joshsoos כתב:
el dudernio כתב:

כמו שהסברתי, הכינור החמישי היה בנוגע לאליפות הראשונה של מכבי ומעולם לא אמרתי שהוא לא שחקן טוב ואפילו ציינתי שהוא הגיע לרמות הרבה יותר גבוהות ממה חשבתי שהוא יהיה והוא בהחלט מפלצת בקנה מידה ישראלי.
אני עדין אומר שמכבי כקבוצה, וגם אנחנו בעונה אחרי הדאבל, ככל שנהיינו תלויים בו יותר כקבוצה נהפכנו לפחות טובים.

וכן אני עדין אומר שזה לא קשור בהכרח לכדורגל, כן הבן אדם הוא ווינר ועם ביצי שור אבל הוא לא יותר "מוצלח" במשהו ספציפי מלבד להיות במקום הנכון בזמן הנכון ושבדיוק אז הכדור יתלבש.
וכן זה העיקר בכדורגל, אבל זה לא דברים שיש להם הסברים. כי הוא יכול לנסות 100 מספרות ואף אחת לא תהיה כמו זאת מול ליון.... הוא יכול לנסות לנגוח עוד 20 פעם ואני לא חושב שהכדור שלו ילך לחיבור כמו אתמול.
אבל הגדולה של זהבי זה שאתמול כשזה היה צריך ללכת לחיבור זה הלך.
זה לא מזל כי זה קורה לו פעם אחר פעם אחר פעם, זה פשוט יכולת להתפקס בדיוק ברגע הנכון, אבל זה לא "כדורגל" זה "אישיות", ובזה הוא כנראה לוקח את כל מי שדרך כאן במגרשים.

רק שבניגוד לך, אני מעולם לא כתבתי ולו גם גרם של דעה אישית על אבידור ולכן אלה סיפורים והמצאות. אתה כתבת על זהבי, אני זוכר מצויין מה כתבת עליו, ותכלס לא צריך לזכור יותר מדי כי אתה עדיין כותב את זה. ועדיין לא מפנים שאלה שטויות במיץ.
אז תהיה לי בריא וחזק, ע. ז. הוא שחקן כדורגל נהדר עם המון תכונות מעולות, ושחקן הליגה הכי טוב מאז משה סיני. אז אתה רואה את זה כאישיות, נו, אתה גם ראית את אלרואי כהן כשחקן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:12 
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
הם לא עולים

עולים, עולים. לא יכול להיות אחרת ואני לא אומר בקטע של מנחוס. יותר מדי דברים מלמעלה קרו להם בשביל שהם לא יעלו.

מכתוב. הכל הלך להם ברמות קוסמיות.
לא קשור לכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:12 
אוגוסטוס היל כתב:

פ
ח
ח

שאוהד הפועל יכתוב את זה...
לשחקן הזה ( לפחות ממה שראיתי ) קוראים משה סיני. הכלב אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
סוס, פחח אומרים אם זהבי לא בחמישיה אפילו.
סתם עניין של ניסוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:22 
הוא צריך לכבוש חמישיה נגד ברצלונה כדי לקבל הצעה מקבוצת אירופית נורמלית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
הוא יהיה הכי גדול כשישחק בקבוצה אירופית סבירה ויעשה משהו, או שיסחב את הנבחרת על הגב. אם ברקוביץ' היה חוזר לליגה הישראלית בגיל 25 הוא היה נותן מספרים יותר גדולים משל זהבי ותצוגות מרהיבות יותר, אותם הדברים אמורים לגבי רביבו ואפילו לגבי ביבראס נאתכו. זהבי גדול על הליגה הישראלית בשתי מידות, זה שהוא עדיין כאן הופך אותו ברמה ההיסטורית לקטן יותר ממידותיו. באותה מידה הוא יכול היה לשחק בליגה התאילנדית ולהבקיע 40 שערים בעונה או בליגה המיקרונזית ולהבקיע 80 שערים בעונה. בינתיים הוא ניסה את מזלו באיטליה וכשל כשלון חרוץ, מקווה בשביל הליגה הישראלית שהוא ינסה שוב (ויכשל כמובן).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:25 
joshsoos כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

פ
ח
ח

שאוהד הפועל יכתוב את זה...
לשחקן הזה ( לפחות ממה שראיתי ) קוראים משה סיני. הכלב אחריו.

אתה לא באמת יכול להשוות בין הדורות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:29 
אדום נחמד כתב:
סוס, פחח אומרים אם זהבי לא בחמישיה אפילו.
סתם עניין של ניסוח.

זה פחחח ( בריבוע ) כי לכתוב הכי טוב ובפור ועוד ממישהו שראה את סיני דורש פחחח ואפילו פחחחחחחחחח.

ואני לא משווה בין הדורות, כל אחד מהם הוא השחקן הכי טוב בדורו, אבל סיני שלט בליגה הרבה יותר מאוזנת וקשה והיה שחקן יותר שלם ( הוא גם עשה הגנה בניגוד לטאלנט ). כשע.ז יקח על הגב קבוצה כמו בני יהודה לאליפות במו רגליו נדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
הליגה של סיני היתה מאוזנת וקשה, וכל קבוצה שם מקבלת בראש ממכבי של היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
עדיין לא מחזיק מהזין הזה שחקן
שמישהו באמת יעקוב אחריו כל המשחק
מאבד 80% מהכדורים שנוגע בהם ולא מורגש

פשוט יש רגעים שכוח עליון ממקם אותו ונוגע בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
הוא צריך לכבוש חמישיה נגד ברצלונה כדי לקבל הצעה מקבוצת אירופית נורמלית ?

לא כל קבוצה תשלם לשחקן ישראלי יותר ממיליון יורו.. ובטח שמכבי לא הולכים לשחרר אותו בפחות מ3 מיליון יורו.
יהיה קשה מאוד להוציא אותו ממכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:40 
הוא בן 28, הוא לא הולך לשום מקום.
בגילו לא הולכים לשבת על הספסל ולהלחם על מקום בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הוא בן 28, הוא לא הולך לשום מקום.
בגילו לא הולכים לשבת על הספסל ולהלחם על מקום בהרכב.

אם הוא צריך לחמם את הסםסל או להלחם על ההרכב הוא בטח לא מספיק טוב במונחים של "הכי גדול שהיה פה".

ו28 זה רק 28. והייתה לו אופציה לצאת גם לפני שנה ולפני שנתיים. הוא בחר להיות המלך של ליגת העלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 708 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: