אוגוסטוס היל כתב:
אגב, מה המקור בפורום לביטוי כינור חמישי?
המקור הוא אני שטעני שבאליפות הראשונה של מכבי הוא לא היה גורם משמעותי, וכי אלברמן ראדי ואפילו פריצה היו יותר חשובים לאליפות. כמו כן טענתי שהוא הצטרף לקבוצה שהייתה זוכה באליפות בכל מקרה.
joshsoos כתב:
el dudernio כתב:
אלפקה וסוס כבר הספקתם להוציא את הזין של זהבי מהפה שלכם כי אתם לא עושים דבר מלבד למצוץ לאפס הזה.
ואם אתם רוצים לדעת למה הוא לא יוצא לאירופה כי שם הוא לא יוכל לעמוד מחצית שלמה (או לפחות אז שנגמר האקס פקטור ) ליד בחמי היריב ולצעוק ולקלל את כל העולם כשהוא לא קבל כדור.
ובאמת רבע שעה ראשונה לבעוט לו ברגל שיפחד לדרוך עליה כי האלוהים נגע בו והבן ווינר ברמות פסיכיות לחלוטין, אין לזה קשר לכדורגל.
כן, מה זה מציצה, עד סוף הגרון.
אז אתה ממובילי הכינור השש עשרה ומי זה בכלל זהבי ומה הוא עשה אצלנו ומה הוא יעשה אצלם, זה מילא. זה שמאז עוד לא הפנמת מה יש לך מול העיניים מראה שאתה אבוד ותעבור לענף אחר, לא שלא ידענו

אם הייתה מדייק זה היה נחמד, אבל לא רק שאתה לא מדייק אתה גם עסוק בלעשות לאחרים את מה שעושים לך על אבידור, אין ספק אחד מעילויי הכדורגל בארצינו.
כמו שהסברתי, הכינור החמישי היה בנוגע לאליפות הראשונה של מכבי ומעולם לא אמרתי שהוא לא שחקן טוב ואפילו ציינתי שהוא הגיע לרמות הרבה יותר גבוהות ממה חשבתי שהוא יהיה והוא בהחלט מפלצת בקנה מידה ישראלי.
אני עדין אומר שמכבי כקבוצה, וגם אנחנו בעונה אחרי הדאבל, ככל שנהיינו תלויים בו יותר כקבוצה נהפכנו לפחות טובים.
וכן אני עדין אומר שזה לא קשור בהכרח לכדורגל, כן הבן אדם הוא ווינר ועם ביצי שור אבל הוא לא יותר "מוצלח" במשהו ספציפי מלבד להיות במקום הנכון בזמן הנכון ושבדיוק אז הכדור יתלבש.
וכן זה העיקר בכדורגל, אבל זה לא דברים שיש להם הסברים. כי הוא יכול לנסות 100 מספרות ואף אחת לא תהיה כמו זאת מול ליון.... הוא יכול לנסות לנגוח עוד 20 פעם ואני לא חושב שהכדור שלו ילך לחיבור כמו אתמול.
אבל הגדולה של זהבי זה שאתמול כשזה היה צריך ללכת לחיבור זה הלך.
זה לא מזל כי זה קורה לו פעם אחר פעם אחר פעם, זה פשוט יכולת להתפקס בדיוק ברגע הנכון, אבל זה לא "כדורגל" זה "אישיות", ובזה הוא כנראה לוקח את כל מי שדרך כאן במגרשים.