Fez כתב:
אני מתחיל להיות מודאג מזה שאין הודעה רשמית על וויליאמסון... חייב להודות שככל שראיתי אותו יותר בימים האחרונים, הוא יותר ויותר התחבב עלי. כמות הדברים שהוא מביא לקבוצה היא אדירה. שחקן פיק אנד רול מצוין (שאצלנו יכול לפרוח מהבחינה הזאת), יכולת לסיים מעל הטבעת למרות הסייז שלו, יכולת אמיתית לשחק ב-3 עמדות גם הגנתית וגם התקפית, יכולת לרווח את המשחק מעמדות הפנים עם הקליעה והכדרור שלו, ובעיקר המון קבוצתיות, אחריות, יציבות, חכמה, מנהיגות. נדיר ששחקן מסיים עם מדד ממוצע בטופ 10 של הליגה ועדיין אפשר להגיד שהוא משפיע הרבה מעבר למה שרואים בסטטיסטיקה. לא אומר שהוא השחקן הכי גדול או מוכשר שנברא אבל אני פשוט מת עליו, מהזרים היציבים והיעילים של פעם שהיו באים כל ערב לדפוק עבודה בלי פוזות ושטויות. כשהוא חתם בנהריה לא הבנתי איך הם מחתימים שחקן עם רקורד כזה חלש אבל הוא היה הפתעת העונה האמיתית מבחינתי. מעבר לזה, ההתאמה לרותבארט זה יתרון ענק כי להוציא ממנו את המקסימום זה המפתח לעונה הזאת. מקווה שההשתהות לא אומרת שהוא ירד מהפרק...
מסכים לגמרי, שחקן מעולה ואנדרייטד רציני.
מזכיר לי את מרכוס דאב (מן הסתם לא בסגנון אלא בפרופיל), שחקנים שנותנים גם מספרים וגם עבודה קשה. בגלל שהם מגיעים לכאן בגיל יחסית מבוגר, לקבוצות נידחות ואין להם איזו יכולת ששובה את העין אז הרבה פעמים מתעלמים מהם, אבל אלה השחקנים הכי יעילים והכי משתלמים מבחינת value for money.
אני גם זוכר את רועי חגאי אומר עליו באיזו הזדמנות שהוא הזר הכי טוב שלהם (וזה אחרי שליונס התחיל לדפוק 25 נקודות למשחק). שחקנים כאלה הם נכס, מהר מאוד הופכים לעוגן של הקבוצה, נותנים עבודה כל משחק, בקושי יורדים מהמגרש וכו'.
לדעתי גם חשוב מאוד שהזר האחרון שיגיע יהיה שחקן שיוכל לתת דקות טובות בעמדה 5, בשביל שתהיה אפשרות לוותר על גבוה זר ולא להישאר עם בור בעמדת הסנטר, וויליאמסון עונה על הקריטריון הזה וכבר הוכיח זאת שנה שעברה בנהריה. בלי ציניות, אני באמת חושב שזה יהיה בלתי נמנע להביא גארד עם קליעה מבחוץ במקום עוד שחקן גבוה בשביל שנהיה קבוצה טובה. החתמה של וויליאמסון תוציא את הבנייה של הסגל באור די מצחיק ותייתר את המקום של ג'אדג', עם ישראלי בכיר של מינימום 25 דקות בעמדה 5, עוד זר גבוה שיכול לשחק בעמדות 4-5 ובנוסף לשניהם עוד זר שיכול לשחק רק בעמדה 5.
הלוואי שנחתים אותו, אבל גם ההרגשה שלי היא שזה לא יקרה...