תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 20:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 495 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 01:26 
רדנקו כתב:
נו באמת. אם וויליאמסון יחתום זו תהיה קבוצה מזעזעת. עם שני שחקנים בלבד שמסוגלים לייצר בסגל. זוועה. הלואי שאתבדה אבל אחרי שראיתי קצת את אוונס ומכיוון שהאמונה שלי ביכולת האימון של קטש שואפת לאפס, אני פסימי הרבה יותר מהרגיל. וזה באמת הרבה.

יש לי הרגשה די חזקה שמי שלא אהב את סקוט לא הולך לאהוב את אוואנס, לא משנה כמה טוב יהיה (ואני מקווה שיהיה טוב). אמנם יש ביניהם הרבה הבדלים אבל גם לא מעט דברים במשותף בסגנון המשחק, באופי ובמניירות. כך שאתה בהחלט לא מועמד לאהוב אותו :SMOKE: הבעיה העיקרית עם זה היא שקטש עצמו לא אהב את סקוט...

בכל אופן, בחמישייה המסתמנת (אם וויליאמסון יחתום) לא חושב שאמורה להיות בכלל בעיה של סקורינג. חמישה סקוררים לכל דבר שכבר הובילו קבוצות מבחינת נקודות ורגילים לזה. לא חסרים שם שחקנים שמייצרים, לא אופציות בחוץ ולא אופציות בפנים. אולי רק ספציפית בעיה של קליעה מבחוץ, אבל סה"כ 5 שחקנים שכולם סקוררים וכולם מוכשרים התקפית. גם בלי עוד גארד יוצר אני לא חושב שאמורה להיות בעיה לסגל הזה לשים נקודות על הלוח, השאלה יותר מה יהיה בהגנה ואם חס וחלילה שחקנים יעדרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מלפפונים והחתמות עונת 2015-16
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 07:07 
סמל אישי של המשתמש
מה שמצחיק זה שאי אפשר לקחת אפילו בטיפת רצינות את כל נבואות הזעם פה, כי פחות או יותר כל שנה אנחנו שומעים את אותן זמירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
וכל שנה:
viewtopic.php?f=8&t=110353

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 08:37 
Fez כתב:
רדנקו כתב:
נו באמת. אם וויליאמסון יחתום זו תהיה קבוצה מזעזעת. עם שני שחקנים בלבד שמסוגלים לייצר בסגל. זוועה. הלואי שאתבדה אבל אחרי שראיתי קצת את אוונס ומכיוון שהאמונה שלי ביכולת האימון של קטש שואפת לאפס, אני פסימי הרבה יותר מהרגיל. וזה באמת הרבה.

יש לי הרגשה די חזקה שמי שלא אהב את סקוט לא הולך לאהוב את אוואנס, לא משנה כמה טוב יהיה (ואני מקווה שיהיה טוב). אמנם יש ביניהם הרבה הבדלים אבל גם לא מעט דברים במשותף בסגנון המשחק, באופי ובמניירות. כך שאתה בהחלט לא מועמד לאהוב אותו :SMOKE: הבעיה העיקרית עם זה היא שקטש עצמו לא אהב את סקוט...

בכל אופן, בחמישייה המסתמנת (אם וויליאמסון יחתום) לא חושב שאמורה להיות בכלל בעיה של סקורינג. חמישה סקוררים לכל דבר שכבר הובילו קבוצות מבחינת נקודות ורגילים לזה. לא חסרים שם שחקנים שמייצרים, לא אופציות בחוץ ולא אופציות בפנים. אולי רק ספציפית בעיה של קליעה מבחוץ, אבל סה"כ 5 שחקנים שכולם סקוררים וכולם מוכשרים התקפית. גם בלי עוד גארד יוצר אני לא חושב שאמורה להיות בעיה לסגל הזה לשים נקודות על הלוח, השאלה יותר מה יהיה בהגנה ואם חס וחלילה שחקנים יעדרו.

לא קשור לסקוט בכלל. אתה יודע טוב מאד למה לא אהבתי את סקוט.. לא אומר שאני אוהב או לא את אוונס. פשוט חושב שאם הביאו איתו על תקן 3, בקבוצה המסתמנת הוא לא מה שצריך. לטעמי בהרכב הזה יש רק 2 שחקנים שאפשר לתת להם כדור ולצפות מהם לייצר מהלך שיסתיים בסל. ומבחינתי זריקה משוגעת משלוש (גם אם תכנס לפעמים) לא נחשבת למהלך כזה. אני חושב שזה פשוט לא מספיק ובנייה רעה של הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
אם מביאים את וויליאמסון החמישיה הצפויה היא:

באטלר, רביב, אוונס, וויליאמסון ורוטבארט?

המחליפים הבכירים הם, אמיתי, מתן וגאדג'?
זה אומר שמתן סופית חוזר להיות 3 הגנתי, ואם הוא יפקס את היד מחדש הוא יכול לתת עונה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 11:11 
זה אומר שמתן לא יראה מגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

המחליפים הבכירים הם, אמיתי, מתן וגאדג'?

נכון לעכשיו אלו המחליפים היחידים שיש לנו,בלי קשר לבכירים או לא, זה הם +תמיר בלאט.
אנחנו לא צריכים לפחות עוד ישראלי אחד שיכול לתת 5-10 למשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 12:25 
מתן יראה מגרש ועוד איך.

אם ג'אדג' מחליף את רוטבארט מתן נכנס במקום אוואנס או וויליאמסון בגלל חוק רוסי.
ואם וויליאמסון יוצא אז הוא נכנס ואוואנס עובר לעמדה 4.
והוא יכול להחליף גם את אוואנס.

ובלי שום קשר חסרים עוד שני ישראלים בסגל, אחד שיתן דקות ועדיף שיהיה עד גיל 25 וזה בהנחה שרבינוביץ ובלאט נרשמים כל משחק ועוד אחד ועוד אחד תלוי במי עוד מביאים אם הוא רלוונטי לדקות משחק או לא (למעשה זה תחליפים לגוט ווורקמן, כי רבינוביץ הוא על תקן הישראלי על הספסל כמו יונתן מור שלא רואה דקה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 13:19 
יותר משאני מצטער על עזיבתו של יהונתן, אני מצטער על עזיבתו של וורקמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
זה אומר שמתן לא יראה מגרש

אני לא מסכים איתך, כמו שכתבו בגלל החוק הרוסי הוא יצטרך לראות, אחרת כל פעם שתוציא את רוטבארט תצטרך לעבור להרכב נמוך או להוציא את באטלר.

באטלר, רביב, מתן + אוונס / ווילאמסון/גאדג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 14:48 
אכן כפי שאמרתי - החוזה של סימפסון הוא עד פברואר. החלטה דיי מוזרה שלהם
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,58 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
כנראה מקוים שימשוך אותם למעלה, ואז כבר ימצאו לו מחליף טוב עד סוף העונה.
לא בלתי סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 14:57 
הפועל כתב:
לא בלתי סביר

לא יודע, לא אוהב את זה. לבנות קבוצה לחצי עונה כשבאמצע אתה משחרר את אחד השחקנים הכי טובים שלך ומחפש איזה שחקן שנפלט בפברואר ואז להגיע לשלבים המכריעים עם שחקן חדש שכנראה לא יותר טוב ממה שהיה לך לפני זה. נשמע לי צעד דיי בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 15:02 
אבא של קידר כתב:
יותר משאני מצטער על עזיבתו של יהונתן, אני מצטער על עזיבתו של וורקמן.

לגמרי :cry: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 15:19 
זה חד משמעית הימור של נס ציונה.
מהמרים על זה שאולי ישאר בכל זאת ומהמרים שאם כן יעזוב ימצאו מחליף הולם והקבוצה לא תפגע.

נראה לי שאם אנחנו היינו עושים את זה היו אומרים פה שזה שכונה. אולי בצדק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
הפועל כתב:
לא בלתי סביר

לא יודע, לא אוהב את זה. לבנות קבוצה לחצי עונה כשבאמצע אתה משחרר את אחד השחקנים הכי טובים שלך ומחפש איזה שחקן שנפלט בפברואר ואז להגיע לשלבים המכריעים עם שחקן חדש שכנראה לא יותר טוב ממה שהיה לך לפני זה. נשמע לי צעד דיי בעייתי.

אני גם לא הייתי רוצה שאנחנו נעשה משהו דומה. אני רק אומר שזה לא כ-ז-ה הימור גדול. ותכלס אם יגיעו רחוק עד פברואר, אפילו אם יביאו זר בינוני במקומו אבל יהיו מחוברים זה יכול להגיע יחסית רחוק.
בכל מקרה נס ציונה לא קבוצה עם יומרות כמונו, אין להם בעיה להעביר סתם עונה שכזאת אם זה לא יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 15:24 
ראצ'ו כתב:
הפועל כתב:
לא בלתי סביר

חד משמעית
אני ינחש שזר ברמה של סימפסון (שמוערך שם כל כך הרבה ומודעים שם ליכולות שלו) לוקח נתח לא קטן מתקציב הזרים
ובחלקים לא מבוטלים של העונה יצטרך זילברשטיין לשחק סביבו כשחקן מטרה מרכזי (בעיקר שיש בקבוצה לא מעט שחקנים שהם יותר הגנתיים מהתקפים כמו שדובר פה והוא עלול להיות אחד מהעוגנים ההתקפיים שלהם)
ולאבד שחקן כזה לקראת השלבים האחרונים והמכריעים של העונה זה מכה מקצועית ברורה ובטח שאי אפשר לדעת מי יגיע במקומו ואיך ישתלב

אם זה היה אצלנו ממש לא הייתי אוהב את זה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 15:27 
ע''פ יורובאסקט ווילאמסון חתם בהפועל
http://www.eurobasket.com/Israel/news/4 ... Williamson
http://basketball.eurobasket.com/player ... viv/115519

לא יודע כמה זה נכון מאחר והאתר הזה די כפוף לדובי פיק

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 15:47 
בוריס כתב:
ע''פ יורובאסקט ווילאמסון חתם בהפועל
http://www.eurobasket.com/Israel/news/4 ... Williamson
http://basketball.eurobasket.com/player ... viv/115519

לא יודע כמה זה נכון מאחר והאתר הזה די כפוף לדובי פיק

אותו אתר שפרסם לא מזמן שהחתמנו שחקן שלא חתם לא?
הם כנראה קראו שיש מו"מ בכמה אתרים והחליטו להודיע מראש על החתמה למרות שזה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 15:48 
בוריס כתב:
ראצ'ו כתב:
הפועל כתב:
לא בלתי סביר

חד משמעית
אני ינחש שזר ברמה של סימפסון (שמוערך שם כל כך הרבה ומודעים שם ליכולות שלו) לוקח נתח לא קטן מתקציב הזרים
ובחלקים לא מבוטלים של העונה יצטרך זילברשטיין לשחק סביבו כשחקן מטרה מרכזי (בעיקר שיש בקבוצה לא מעט שחקנים שהם יותר הגנתיים מהתקפים כמו שדובר פה והוא עלול להיות אחד מהעוגנים ההתקפיים שלהם)
ולאבד שחקן כזה לקראת השלבים האחרונים והמכריעים של העונה זה מכה מקצועית ברורה ובטח שאי אפשר לדעת מי יגיע במקומו ואיך ישתלב

דוקא אני מניח שבזכות הסיפור הזה הם הביאו אותו יחסית במחיר מציאה. הוא מבחינתו יודע שיש לו חוזה של 150 אלף בפיליפינים בפברואר ומוכן להתפשר על סכומים יחסית נמוכים עד אז להשלמת הכנסה.
יש לזה יתרונות וחסרונות אבל בסה"כ זה יחזק אותם. בפברואר יותר קל להביא שחקנים ברמה במקום (שחקנים שנחתכו או שסיימו ליגות מסוימות, שכר ל-4 חודשים) ודוקא החלק הבעייתי הוא תחילת העונה שבשלב הזה הרבה יותר קשה. אז אני חושב שמבחינתם זה מהלך לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 15:53 
Fez כתב:
בוריס כתב:
ראצ'ו כתב:
הפועל כתב:
לא בלתי סביר

חד משמעית

דוקא אני מניח שבזכות הסיפור הזה הם הביאו אותו יחסית במחיר מציאה. הוא מבחינתו יודע שיש לו חוזה של 150 אלף בפיליפינים בפברואר ומוכן להתפשר על סכומים יחסית נמוכים עד אז להשלמת הכנסה.
יש לזה יתרונות וחסרונות אבל בסה"כ זה יחזק אותם. בפברואר יותר קל להביא שחקנים ברמה במקום (שחקנים שנחתכו או שסיימו ליגות מסוימות, שכר ל-4 חודשים) ודוקא החלק הבעייתי הוא תחילת העונה שבשלב הזה הרבה יותר קשה. אז אני חושב שמבחינתם זה מהלך לא רע בכלל.

105 אלף דולר עד פברואר זה לא ממש מחיר מציאה... להביא זר טוב לעוד 3-4 חודשים יעלה להם כנראה עוד 40-60 אלף דולר ואתה גם לא יודע מה תקבל. קצת הימור לא קטן לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 16:13 
ממש לא מציאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מלפפונים והחתמות עונת 2015-16
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 17:38 
באטל, קוראים לו באטל! לא באטלר!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2015, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
עודד קטש התארח היום ב"בוקר ספורט", דיבר על הפועל בעיקר בהתחלה ובסוף.
http://www.youtube.com/watch?v=yFo49wJjD5U

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
קליף וויאט נשאר באילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 23:49 
אני מתחיל להיות מודאג מזה שאין הודעה רשמית על וויליאמסון... חייב להודות שככל שראיתי אותו יותר בימים האחרונים, הוא יותר ויותר התחבב עלי. כמות הדברים שהוא מביא לקבוצה היא אדירה. שחקן פיק אנד רול מצוין (שאצלנו יכול לפרוח מהבחינה הזאת), יכולת לסיים מעל הטבעת למרות הסייז שלו, יכולת אמיתית לשחק ב-3 עמדות גם הגנתית וגם התקפית, יכולת לרווח את המשחק מעמדות הפנים עם הקליעה והכדרור שלו, ובעיקר המון קבוצתיות, אחריות, יציבות, חכמה, מנהיגות. נדיר ששחקן מסיים עם מדד ממוצע בטופ 10 של הליגה ועדיין אפשר להגיד שהוא משפיע הרבה מעבר למה שרואים בסטטיסטיקה. לא אומר שהוא השחקן הכי גדול או מוכשר שנברא אבל אני פשוט מת עליו, מהזרים היציבים והיעילים של פעם שהיו באים כל ערב לדפוק עבודה בלי פוזות ושטויות. כשהוא חתם בנהריה לא הבנתי איך הם מחתימים שחקן עם רקורד כזה חלש אבל הוא היה הפתעת העונה האמיתית מבחינתי. מעבר לזה, ההתאמה לרותבארט זה יתרון ענק כי להוציא ממנו את המקסימום זה המפתח לעונה הזאת. מקווה שההשתהות לא אומרת שהוא ירד מהפרק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
אתה יודע מה יקרה אם תתחיל לחבב אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 00:14 
מזה אני חושש :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 01:21 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני מתחיל להיות מודאג מזה שאין הודעה רשמית על וויליאמסון... חייב להודות שככל שראיתי אותו יותר בימים האחרונים, הוא יותר ויותר התחבב עלי. כמות הדברים שהוא מביא לקבוצה היא אדירה. שחקן פיק אנד רול מצוין (שאצלנו יכול לפרוח מהבחינה הזאת), יכולת לסיים מעל הטבעת למרות הסייז שלו, יכולת אמיתית לשחק ב-3 עמדות גם הגנתית וגם התקפית, יכולת לרווח את המשחק מעמדות הפנים עם הקליעה והכדרור שלו, ובעיקר המון קבוצתיות, אחריות, יציבות, חכמה, מנהיגות. נדיר ששחקן מסיים עם מדד ממוצע בטופ 10 של הליגה ועדיין אפשר להגיד שהוא משפיע הרבה מעבר למה שרואים בסטטיסטיקה. לא אומר שהוא השחקן הכי גדול או מוכשר שנברא אבל אני פשוט מת עליו, מהזרים היציבים והיעילים של פעם שהיו באים כל ערב לדפוק עבודה בלי פוזות ושטויות. כשהוא חתם בנהריה לא הבנתי איך הם מחתימים שחקן עם רקורד כזה חלש אבל הוא היה הפתעת העונה האמיתית מבחינתי. מעבר לזה, ההתאמה לרותבארט זה יתרון ענק כי להוציא ממנו את המקסימום זה המפתח לעונה הזאת. מקווה שההשתהות לא אומרת שהוא ירד מהפרק...

מסכים לגמרי, שחקן מעולה ואנדרייטד רציני.
מזכיר לי את מרכוס דאב (מן הסתם לא בסגנון אלא בפרופיל), שחקנים שנותנים גם מספרים וגם עבודה קשה. בגלל שהם מגיעים לכאן בגיל יחסית מבוגר, לקבוצות נידחות ואין להם איזו יכולת ששובה את העין אז הרבה פעמים מתעלמים מהם, אבל אלה השחקנים הכי יעילים והכי משתלמים מבחינת value for money.
אני גם זוכר את רועי חגאי אומר עליו באיזו הזדמנות שהוא הזר הכי טוב שלהם (וזה אחרי שליונס התחיל לדפוק 25 נקודות למשחק). שחקנים כאלה הם נכס, מהר מאוד הופכים לעוגן של הקבוצה, נותנים עבודה כל משחק, בקושי יורדים מהמגרש וכו'.
לדעתי גם חשוב מאוד שהזר האחרון שיגיע יהיה שחקן שיוכל לתת דקות טובות בעמדה 5, בשביל שתהיה אפשרות לוותר על גבוה זר ולא להישאר עם בור בעמדת הסנטר, וויליאמסון עונה על הקריטריון הזה וכבר הוכיח זאת שנה שעברה בנהריה. בלי ציניות, אני באמת חושב שזה יהיה בלתי נמנע להביא גארד עם קליעה מבחוץ במקום עוד שחקן גבוה בשביל שנהיה קבוצה טובה. החתמה של וויליאמסון תוציא את הבנייה של הסגל באור די מצחיק ותייתר את המקום של ג'אדג', עם ישראלי בכיר של מינימום 25 דקות בעמדה 5, עוד זר גבוה שיכול לשחק בעמדות 4-5 ובנוסף לשניהם עוד זר שיכול לשחק רק בעמדה 5.
הלוואי שנחתים אותו, אבל גם ההרגשה שלי היא שזה לא יקרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 01:44 
הוא שחקן עם קריירה מבוזבזת. עם היכולות שלו הוא היה אמור להיות רול פלייר קלאסי של קבוצה ברמה אירופאית טובה ובמקום זה הוא היה שחקן מוביל בקבוצות קטנות. יש לו יכולות שמתרגמות בקלות לרמות גבוהות יותר (לא יורוליג אבל בהחלט קבוצות מרכז טבלה עד תחתית באיטליה/ספרד/טורקיה כזה) - 4 ורסטילי עם משחק פנים-חוץ, שילוב טוב של פיזיות, אתלטיות וטכניקה, ויכולת לשמור כמעט כל עמדה בצורה יעילה זה מצרך סופר חשוב בכדורסל. גם באופי הוא שחקן מאוד קבוצתי ואחראי עם אופי של רול פלייר. אני התרשמתי ממנו במהלך העונה אבל בימים האחרונים התרכזתי בו ספציפית בכמה משחקים ועוד יותר חיבבתי אותו, אם הוא יחתום בסוף אני אפרט. לצערו הוא התחיל בליגות קטנות ולמרות שהצטיין לא קיבל את הצ'אנס בליגות טובות יותר שחלק מהשחקנים מקבלים (אחרי כמה שנים כבר מפספסים את הרכבת וקבוצות מתייגות אותך בתור שחקן של ליגות קטנות, במיוחד אם אתה אנדרסייזד).
די בטוח שיהיו שינויים במהלך העונה אבל זה בכל מקרה נראה לי מיותר להמשיך לטחון את זה כשיש עוד כל כך הרבה סימני שאלה. חייבים לראות את השחקנים ואיך הם מתפקדים כאן ב-real time. מן הסתם אם ג'אדג' לא יכול לשחק ליד רותבארט אז תהיה לו בעיה גדולה מאוד. צריך לא לשכוח שגם סביב רותבארט יש סימני שאלה (בריאותיים ומקצועיים) והרבה דברים עוד יכולים להשתנות. עונה שעברה למשל היו לו שתי פציעות (בתחילת וסוף העונה), חוץ מזה גם מקצועית עם כמה שאני חושב שההחתמה שלו אדירה מבחינתנו דברים יכולים לא להסתדר עם קטש וכו' והוא יכול להפוך לשחקן של 15-20 דקות כמו שולדבראנד. לך תדע. על אותו מטבע אם אוואנס לא יקלע מבחוץ ולא ייצר מבחוץ אז גם הוא בבעיה (אני מאמין שהוא מסוגל לזה אבל גם את זה צריך לראות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 495 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: