alchemist כתב:
שידור לגביע הטוטו לא צריך להיות עם פרשנים, אלא אם מדובר בדרבי או משחק גדול אחר.
ערוץ הספורט הפך לצהוב עם השנים ולא במובן של המחלה, אגב החלטה להפוך לערוץ צהוב הייתה מבחירה ומהחלטה מושכלת שם בערוץ, עוד בתקופה שמינו את פרימו, ואחריו הללי וחבריהם.
עם זאת, יש בערוץ הספורט את מודי, מלר ויהונתן כהן שהם בהחלט אנשים שכיף לראות ולשמוע. כל אחד בתחומו חסר אינטרסים ובעל ידע.
הסיטואציה של שידורי כדורגל בלי פרשנות, פחות אהובה עלי ברמה האישית כמו שיש בערוצים של צרלטון, למרות שהם עושים את זה ממש טוב ויש שם בהחלט תמורה בעד האגרה מבחינת כמות השידורים שהם נותנים.
משחק של גביע הטוטו יכול להיות בלי פרשנים.
משחק של גביע הטוטו לא צריך להיות עם מספר מינימלי של מצלמות, אפשרות להילוכים חוזרים, ואיזה לוח תוצאות שאדע איזו דקה זו.
אבל, כל משחק שמשודר בערוץ שאתה משלם עבורו במיוחד צריך להיות מוגש בצורה שמכבדת את האנשים ששילמו עבורו, שזה כולל שדר, פרשן, מצלמות וכל דבר שמאפיין שידור איכותי. השידור הופק בזלזול ובאופן מביש, כמו כל שידור ספורט בזמן האחרון מישראל שמופק ע"י ערוץ הספורט.
בכלל, לא מבין למה קבוצה שכל מה שיש לה זה מספר אנשים שיודעים רק לנבוח ואין לה מה לשדר חוץ מליגת האלופות צריכה4 ערוצים. אבל שיהיה להם בכיף.
באופן כללי נמאס לי מערוץ הספורט, מתגעגע לערוץ של פעם, של מודי ו
אבי מלר, יעקבי ואפילו
שגיא כהן . הם מזכירים נשכחות רק בליגת האלופות וחבל שכך, כי הם פשוט מזלזלים בכל מה שעוד נשאר להם. נמאס לי מכל ההתעסקות שלהם בכל מה שהוא לא בפורט, כל התוכניות הצועקות והצהובות.
לפחות אני מקבל תמורה לכסף בצ׳רלטון