תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 12:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: השידור של ספורט 5
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 19:24 
פשוט זוועה. בזייון.
גם מביאים לי את אבי מלר שנראה לי בחיים לא שידר משחק שהוא לא מילה פה מילה שם בליגה האנגלית, גם אין שום פרשן לידו, מצלמה אחת ללא הילוכים חוזרים, וברקע לפחות אני שומע הרבה את השדר של המשחק השני
ועוד כל זה בערוץ בתשלום. השידור שארגנו למשחק האימון באיכות טובה יותר.
הלוואי שהערוצים שלהם יסגרו כמה שיותר מהר, גם ככה אין להם כבר מה לשדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: השידור של ספורט 5
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 19:25 
לא מאמין שיש אנשים שקנו את הערוץ הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
"העבירה הזאת של אדי גוטליב...."

איך גוטליב??!?!?! זה ליד הרחבה של פ"ת והשחקן היחיד שהיה שם זה חלוץ......

אסור לתת למלר לשדר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
תכלס בזיון ובאמת שידור מביש לערוץ בתשלום, בגלל שזה כזה משחק שולי זה עוד סביל.
אבל בשביל להקדים תרופה למכה לדעתי כדאי שהמנהלת תעמיד סטנדרטים לשידורים כמו מספר מצלמות שדרים וכו' כמו שקורה בהרבה מקומות בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 19:28 
messi כתב:

צופים דרך האינטרנט, עדיין זוועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 19:36 
אופטימי ג'וניור פריירה כתב:
messi כתב:

צופים דרך האינטרנט, עדיין זוועה

לא דיברתי אלייך אלא בכלליות
זה ביזיון שיש ערוץ כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
איזה גול מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
באמת שלדעתי הבמאי נכשל במגמת קולנוע בתיכון.. תת רמה
לא רק שהכמות של השידורים שלהם ירודה ואיכות ה"טאלנטים" פח לפחות שעד יש להם שידור (גם זה, גביע הטוטו) שיהיה ברמה

שונא מכבי ובית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
לא נגמר בבלומפילד והפסיקו שידור בשביל לעבור לנתניה
איזה פח אשפה של ערוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:14 
אני חושב, ברצינות, שמלר טעה יותר בשמות השחקנים מאשר צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
שעה עד שמקבלים שידור חוזר. לא יודע מה יש לעורך הזה אבל הוא כנראה הגיע שיכור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:
אני חושב, ברצינות, שמלר טעה יותר בשמות השחקנים מאשר צדק.

די בטוח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
שידור מזעזע.
העיקר שישלמו להם.
יהודים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/MoshePrimoOffi ... 35/?type=1

שרף חייב למות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 22:10 
בגול השלישי של פ"ת מלר אומר שגיא מלמד עוקף את איתמר ניצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
מלר צריך ללכת לרופא עיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 22:49 
מלר בפייסבוק:

ציטוט:
הערב בזמן שסיטי פירקה את צ'לסי, אני שידרתי מבלומפילד את הניצחון של מכבי פ"ת על הפועל ת"א 2-3 ו... נגררתי ל"סיוט שדרים דרגה 2" - טעות גדולה וממושכת בזיהוי הכובש.
עידן שמש כבש לזכות פ"ת בדקה ה-49. המספר שלו 80. אני ראיתי 20 - החולצה של דור חוגי, והפלגתי בשבחי הבחור הצעיר, כולל סיפורים מילדותו, היסטורייתו וכמעט גם כלבו...
העובדה שהייתי לבד בעמדת השידור, בלי פרשן, בלי סיוע, וגם זה שמדובר בשידור של מצלמה אחת - בלי הילוכים חוזרים, מה שראית בשנייה האחת זה מה שיש בלי אפשרות לוודא - לא עוזרות באותו רגע להתמודד עם הפאדיחה ולהתגבר על המבוכה.
אז כאשר קיבלתי את הסמס הראשון על הפאשלה (תודה, עמרי ומוטי), מיד תיקנתי והתנצלתי בשידור חי. אז למה אני כותב את כל זה? כי מאז שהמשחק נגמר, משודר ב ערוץ שלי תקציר המשחק. ובתקציר עדיין כמובן חוגי הכובש. התיקון לא נכנס לתקציר. אז הנה, לכל מי שראה/רואה/יראה רק את התקציר ומפציץ אותי (בצדק) באמת הצרופה והצורבת - שיידע שהפקת הלקחים כבר בוצעה. תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
מלר בפייסבוק:

ציטוט:
הערב בזמן שסיטי פירקה את צ'לסי, אני שידרתי מבלומפילד את הניצחון של מכבי פ"ת על הפועל ת"א 2-3 ו... נגררתי ל"סיוט שדרים דרגה 2" - טעות גדולה וממושכת בזיהוי הכובש.
עידן שמש כבש לזכות פ"ת בדקה ה-49. המספר שלו 80. אני ראיתי 20 - החולצה של דור חוגי, והפלגתי בשבחי הבחור הצעיר, כולל סיפורים מילדותו, היסטורייתו וכמעט גם כלבו...
העובדה שהייתי לבד בעמדת השידור, בלי פרשן, בלי סיוע, וגם זה שמדובר בשידור של מצלמה אחת - בלי הילוכים חוזרים, מה שראית בשנייה האחת זה מה שיש בלי אפשרות לוודא - לא עוזרות באותו רגע להתמודד עם הפאדיחה ולהתגבר על המבוכה.
אז כאשר קיבלתי את הסמס הראשון על הפאשלה (תודה, עמרי ומוטי), מיד תיקנתי והתנצלתי בשידור חי. אז למה אני כותב את כל זה? כי מאז שהמשחק נגמר, משודר ב ערוץ שלי תקציר המשחק. ובתקציר עדיין כמובן חוגי הכובש. התיקון לא נכנס לתקציר. אז הנה, לכל מי שראה/רואה/יראה רק את התקציר ומפציץ אותי (בצדק) באמת הצרופה והצורבת - שיידע שהפקת הלקחים כבר בוצעה. תודה

חוזר בי על מה שאמרתי.

מלר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 08:09 
שידור לגביע הטוטו לא צריך להיות עם פרשנים, אלא אם מדובר בדרבי או משחק גדול אחר.
ערוץ הספורט הפך לצהוב עם השנים ולא במובן של המחלה, אגב החלטה להפוך לערוץ צהוב הייתה מבחירה ומהחלטה מושכלת שם בערוץ, עוד בתקופה שמינו את פרימו, ואחריו הללי וחבריהם.
עם זאת, יש בערוץ הספורט את מודי, מלר ויהונתן כהן שהם בהחלט אנשים שכיף לראות ולשמוע. כל אחד בתחומו חסר אינטרסים ובעל ידע.
הסיטואציה של שידורי כדורגל בלי פרשנות, פחות אהובה עלי ברמה האישית כמו שיש בערוצים של צרלטון, למרות שהם עושים את זה ממש טוב ויש שם בהחלט תמורה בעד האגרה מבחינת כמות השידורים שהם נותנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
https://video.xx.fbcdn.net/hvideo-xtf1/ ... e=55D1AAC1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 10:22 
alchemist כתב:
ערוץ הספורט הפך לצהוב עם השנים ולא במובן של המחלה, אגב החלטה להפוך לערוץ צהוב הייתה מבחירה ומהחלטה מושכלת שם בערוץ, עוד בתקופה שמינו את פרימו, ואחריו הללי וחבריהם.
עם זאת, יש בערוץ הספורט את מודי, מלר ויהונתן כהן שהם בהחלט אנשים שכיף לראות ולשמוע. כל אחד בתחומו חסר אינטרסים ובעל ידע.
הסיטואציה של שידורי כדורגל בלי פרשנות, פחות אהובה עלי ברמה האישית כמו שיש בערוצים של צרלטון, למרות שהם עושים את זה ממש טוב ויש שם בהחלט תמורה בעד האגרה מבחינת כמות השידורים שהם נותנים.

משחק של גביע הטוטו יכול להיות בלי פרשנים.
משחק של גביע הטוטו לא צריך להיות עם מספר מינימלי של מצלמות, אפשרות להילוכים חוזרים, ואיזה לוח תוצאות שאדע איזו דקה זו.
אבל, כל משחק שמשודר בערוץ שאתה משלם עבורו במיוחד צריך להיות מוגש בצורה שמכבדת את האנשים ששילמו עבורו, שזה כולל שדר, פרשן, מצלמות וכל דבר שמאפיין שידור איכותי. השידור הופק בזלזול ובאופן מביש, כמו כל שידור ספורט בזמן האחרון מישראל שמופק ע"י ערוץ הספורט.
בכלל, לא מבין למה קבוצה שכל מה שיש לה זה מספר אנשים שיודעים רק לנבוח ואין לה מה לשדר חוץ מליגת האלופות צריכה4 ערוצים. אבל שיהיה להם בכיף.
באופן כללי נמאס לי מערוץ הספורט, מתגעגע לערוץ של פעם, של מודי ואבי מלר, יעקבי ואפילו שגיא כהן. הם מזכירים נשכחות רק בליגת האלופות וחבל שכך, כי הם פשוט מזלזלים בכל מה שעוד נשאר להם. נמאס לי מכל ההתעסקות שלהם בכל מה שהוא לא בפורט, כל התוכניות הצועקות והצהובות.
לפחות אני מקבל תמורה לכסף בצ׳רלטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 13:10 
alchemist כתב:

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 13:12 
alchemist כתב:

משחק של גביע הטוטו לא צריך להיות עם מספר מינימלי של מצלמות, אפשרות להילוכים חוזרים, ואיזה לוח תוצאות שאדע איזו דקה זו.
אבל, כל משחק שמשודר בערוץ שאתה משלם עבורו במיוחד צריך להיות מוגש בצורה שמכבדת את האנשים ששילמו עבורו, שזה כולל שדר, פרשן, מצלמות וכל דבר שמאפיין שידור איכותי. השידור הופק בזלזול ובאופן מביש, כמו כל שידור ספורט בזמן האחרון מישראל שמופק ע"י ערוץ הספורט.
בכלל, לא מבין למה קבוצה שכל מה שיש לה זה מספר אנשים שיודעים רק לנבוח ואין לה מה לשדר חוץ מליגת האלופות צריכה4 ערוצים. אבל שיהיה להם בכיף.
באופן כללי נמאס לי מערוץ הספורט, מתגעגע לערוץ של פעם, של מודי ו אבי מלר, יעקבי ואפילו שגיא כהן . הם מזכירים נשכחות רק בליגת האלופות וחבל שכך, כי הם פשוט מזלזלים בכל מה שעוד נשאר להם. נמאס לי מכל ההתעסקות שלהם בכל מה שהוא לא בפורט, כל התוכניות הצועקות והצהובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 14:33 
nati כתב:
alchemist כתב:

נראה לי קצת דבילי לצחוק על זה שכתבתי שמבחינה סובייקטיבית אני אוהב לשמוע את מלר לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 15:02 
וואו ההטרלה של אוהדי מכבי של שלמה שרף, להוריד את הכובע, כבוד.
ויונתן כהן יוצא דביל.

http://sports.walla.co.il/item/2882482

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 17:37 
השידור הזה זעק "אנחנו שמים עליכם (כל אוהדי הפועל) זין כזה גדול!"
אף פעם לא ראיתי כזה שידור עלוב, אם אפשר בכלל לקרוא לזה שידור. בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
alchemist כתב:

באופן כללי נמאס לי מערוץ הספורט, מתגעגע לערוץ של פעם, של מודי ו אבי מלר, יעקבי ואפילו שגיא כהן . הם מזכירים נשכחות רק בליגת האלופות וחבל שכך, כי הם פשוט מזלזלים בכל מה שעוד נשאר להם. נמאס לי מכל ההתעסקות שלהם בכל מה שהוא לא בפורט, כל התוכניות הצועקות והצהובות.

:LAGUH!:
חייב להביא לי מה שעישנת , הכי מביכים ששמעתי , כל משחק שהם משדרים\מפרשנים זה השתק אוטומטי, אין לאבי מילר שגיא כהן ונדב יעקובי קשר לכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
להגיד שלמלר וליעקובי אין קשר לכדורגל זה ממש מנותק מהמציאות.
מלר אולי מעצבן אבל באמת שהוא מבין עניין.
את יונתן כהן אני מאד אוהב, הוא ממש מבין את האוהדים ולא עושה מעצמו איזה מומחה כמו פרימו, שרף (הכי גרוע בערוץ) או בוני.
אבל, לא היה ולא יהיה כמו זאביק זלצר.
אין ספק שהפרשנים והשדרים של צ'רלטון ברמה מעל

שונא מכבי ובית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 11:15 
התינוק כתב:
להגיד שלמלר וליעקובי אין קשר לכדורגל זה ממש מנותק מהמציאות.
מלר אולי מעצבן אבל באמת שהוא מבין עניין.
את יונתן כהן אני מאד אוהב, הוא ממש מבין את האוהדים ולא עושה מעצמו איזה מומחה כמו פרימו, שרף (הכי גרוע בערוץ) או בוני.
אבל, לא היה ולא יהיה כמו זאביק זלצר.
אין ספק שהפרשנים והשדרים של צ'רלטון ברמה מעל

מלר היה פעם מומחה לליגה באנגליה. לתת לו לשדר ליגה ישראלית זה כמו לתת לשרף לשדר התעמלות אומנותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2015, 11:18 
זלצר פרשן עלוב, ש99% מהזמן מתאר מה שכולם רואים על המסך, כולל בסיכום מחצית שהוא פשוט מקריא את הסטט' שמופיעה על המרקע. אפס ערך מוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: