תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 88  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 12:27 
dino כתב:
Walla

*בן אלגרבלי כנראה לא ישחק בהפועל.
אלונה מהמועדון דרג 2, דורשת עליו מיליון וחצי שקלים. אמורה להתכנס ועדה שתקבע את גובה מחירו, אך נקבע מראש שבן אלגרבלי יצטרך לשלם את המחיר כדי להשתחרר ולא בטוח שהוא יוכל.

* פינטילי ווינטרה עוד לא עברו בבקרה. הפועל צריכה להפטר מהמנודים ולשחרר לעצמה סכום בשביל להעביר אותם

מעניין שסוגיית "דמי ההשבחה" הזו עדיין לא התפוצצה
הקטע הזה שקבוצה מצד אחד לא רוצה שחקן, ומצד שני מונעת ממנו לשחק באף מקום אחר אם לא תקבל את הסכום שהיא רוצה עליו, הוא פשוט בלתי נתפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 12:29 
נכון,
אבל יש פה מצד שני. זה בא להגן על הקבוצות שכן רוצות את השחקן אבל הוא מחליט שהוא רוצה לעזוב כשהוא מסיים חוזה.

זה מונע מצב שאתה משקיע בשחקן, נותן לו במה, ובגיל 24 כשהוא בשל הוא עוזב בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 12:33 
NARKOTIKA כתב:
נכון,
אבל יש פה מצד שני. זה בא להגן על הקבוצות שכן רוצות את השחקן אבל הוא מחליט שהוא רוצה לעזוב כשהוא מסיים חוזה.

מה זה משקיע בשחקן?
אם החתמת אותו לX שנים ולא חידשת חוזה לפני שנגמר החוזה הקיים זה בעיה שלך.
הוא לא נתן תפוקה במועדון?
בשביל זה קיים חוזה - 2 הצדדים מסכימים שהעובד יהיה במקום העבודה(במקרה של כדורגל כX שנים).
אני חושב שעניין דמי ההשבחה ממש מפגר - חוץ מזה מי קובע כמה שחקן שווה דמי השבחה?
איך דבר כזה יכול להיות באיזשהי צורה אובייקטיבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 12:33 
NARKOTIKA כתב:
נכון,

אז צריך לקבוע מנגנון שאומר שקבוצה תפוצה רק אם היא רצתה את השחקן והציעה לו חוזה ולמרות זאת הוא החליט לעזוב לקבוצה אחרת.

המצב הנוכחי פוגע בשחקנים בצורה קיצונית, לא הגיוני שקבוצה תמנע משחקן לעבוד במקצוע שלו ולהתפרנס, זה דבר שהיה צריך כבר מזמן להגיע לבית דין לעבודה שישים לזה סוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 12:34 
עוד פעם הבקרה :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 12:35 
מה זה סיכמת על חוזה? דמי השבחה זה על שחקן שגדל אצלך ונמצא אצלך מגיל מוקדם.
מי קובע? יש ועדה. זה נגזרת של השכר ששילמת, החוזה שאתה מציע והדקות שהוא קיבל.

היית סבבה עם זה שכל שחקן מוער טוב שגדל פה היה מגיע לגיל 23 ועובר למכבי חיפה בחינם? לא היית מרגיש כמו חממת גידול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 12:37 
pogi כתב:
NARKOTIKA כתב:
נכון,

אז צריך לקבוע מנגנון שאומר שקבוצה תפוצה רק אם היא רצתה את השחקן והציעה לו חוזה ולמרות זאת הוא החליט לעזוב לקבוצה אחרת.

המצב הנוכחי פוגע בשחקנים בצורה קיצונית, לא הגיוני שקבוצה תמנע משחקן לעבוד במקצוע שלו ולהתפרנס, זה דבר שהיה צריך כבר מזמן להגיע לבית דין לעבודה שישים לזה סוף

פה אין ויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
נכון,

זה היה טוב ויפה אם הדבר היה אחיד בין מעבר לחו"ל או השארות בליגה, אבל הדמי השבחה האלו רלוונטיים בגיל הזה רק למי שנשאר בארץ ולא חלים על מי שיוצא לחו"ל, כך שהחוק במתכונת הקיימת תוקע הכדורגל הישראלי מכל הכיוונים. או שאתה מונע משחקנים להתקדם ומשתמש בהם כקלף מיקוח בצורה לא הוגנת (לצורך העניין אם הפועל לא תקח את אלגרבלי הוא יכול לשבת בבית בלי שכר במשך כל העונה בגלל שאף אחד לא מוכן לשלם את הסכום שאלונה דורשת, תיאורטית), או שאתה דוחף שחקנים לעבור לחו"ל ולהתנוון על ספסל בליגה סוג ג' כך שגם קבוצת האם לא קיבלה אגורה וגם השחקן בורח לליגה הישראלית ומתפתח בצורה עקומה (במקום להתקדם ביכולת תוך כדי משחק מתייבש על ספסל).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
לפי ההתאחדות גם בובמה לא עבר
פינטלי לא עבר בגלל השחרור הלא נגמר
לא יודע למה וינטרה לא עבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
אגב לפי ספורט 5 כולם עברו בבקרה
http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=195137

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
ג'ימי טורק ושייע מטנפים על הפועל ברדיו ערוץ הספורט.
לא מבין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
שני ממורמרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
שני ממורמרים

והכל לקול צחוק ותרועה של אלי סהר וההוא שלא מבין כלום בכדורסל שאומר בריש גלי שהוא מנסה להדליק אותם.
הרגע שייע התלונן שמוחאים כפיים לשחקן שיורד מהמגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
יהלום אדום כתב:
שני ממורמרים

והכל לקול צחוק ותרועה של אלי סהר וההוא שלא מבין כלום בכדורסל שאומר בריש גלי שהוא מנסה להדליק אותם.
הרגע שייע התלונן שמוחאים כפיים לשחקן שיורד מהמגרש.

מעניין באיזה שלב יבוא שייע ויגיד שהם ירקו דם וקרעו 10 זוגות נעליים עד שקיבלו מחיאות כפיים (ואחרי זה היו הולכים כל הקבוצה יחד לאכול אצל אמא שלו בבית שהיה מעבר לכביש, מול בלומפילד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 13:39 
קודם כל, מה שאלונה ברקת עושה זה פשוט נאלח. מוכיחה שוב ושוב שמדובר בטיפוס קטן ועלוב עם רגשי נחיתות ובלי לב. לוקחת שחקן מסכן שב"ש לא רצתה וזרקה אותו מכל המדרגות, ומנסה להרוס לו את הקריירה.
מישהו מתאר לעצמו מצב שהפועל היתה עכשיו מבקשת מיליון וחצי שקל על שון מלכה וגומרת לו את הקריירה? סבבה ש-"מגיע" לנו דמי השבחה עליו, אבל אנחנו לא רצינו את השחקן והוא צריך להמשיך לשחק כדורגל. זה פשוט לא מוסרי לבוא ולהרוס אותו.

זה שהתקנון מאפשר לאלונה ברקת לעשות את מה שהיא עושה זה עוד יותר מבזה. מה שקורה פה הוא אבסורד ממדרגה ראשונה. לא יכול להיות שקבוצה לא רוצה שחקן, מעיפה אותו לעזאזל, אין לו חוזה בקבוצה, וכובלים אותו כמו בן ערובה. פשוט לא יכול להיות דבר כזה.
אני לא מזיל דמעה על בן אלגרבלי והוא לא בהכרח השחקן שאני הכי מחזיק ממנו, אבל אני פשוט מרחם על הבחור. מה שעושים לו (אלונה הפסיכופטית בגיבוי התקנון) זה אכזרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לזה שעל שחקן כמו קריאף, לא שחקן כזה גדול, אבל שיחק פי כמה משחקים מאלגרבלי, והיה קפטן של הבבונים שילמו 600 אלף.
חתיכת זנות לדרוש עליו מיליון וחצי ועל נסאר 2 וחצי מיליון (כשגם 750 אלף זה יותר מדי אבל ככה קבע הבורר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
קודם כל, מה שאלונה ברקת עושה זה פשוט נאלח. מוכיחה שוב ושוב שמדובר בטיפוס קטן ועלוב עם רגשי נחיתות ובלי לב. לוקחת שחקן מסכן שב"ש לא רצתה וזרקה אותו מכל המדרגות, ומנסה להרוס לו את הקריירה.
מישהו מתאר לעצמו מצב שהפועל היתה עכשיו מבקשת מיליון וחצי שקל על שון מלכה וגומרת לו את הקריירה? סבבה ש-"מגיע" לנו דמי השבחה עליו, אבל אנחנו לא רצינו את השחקן והוא צריך להמשיך לשחק כדורגל. זה פשוט לא מוסרי לבוא ולהרוס אותו.

זה שהתקנון מאפשר לאלונה ברקת לעשות את מה שהיא עושה זה עוד יותר מבזה. מה שקורה פה הוא אבסורד ממדרגה ראשונה. לא יכול להיות שקבוצה לא רוצה שחקן, מעיפה אותו לעזאזל, אין לו חוזה בקבוצה, וכובלים אותו כמו בן ערובה. פשוט לא יכול להיות דבר כזה.
אני לא מזיל דמעה על בן אלגרבלי והוא לא בהכרח השחקן שאני הכי מחזיק ממנו, אבל אני פשוט מרחם על הבחור. מה שעושים לו (אלונה הפסיכופטית בגיבוי התקנון) זה אכזרי.

יש לך ספק שאם הוא היה חותם בהפועל פ"ת כמו שון מלכה היא לא הייתה מבקשת כלום?
ראתה הפועל ת"א ונדלקו לה העיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
עם על נאסר שחקן ששיחק ב4 שנים האחרונות מעל 100 משחקים וגם השפיע על המשחק היא קיבלה תקבל "רק" 750 אלף שקל על בן אלגברלי
היא לא תקבל יותר מזה, אלא חצי במקרה הטוב.

היא זורקת סכום כדי להעלות את המחיר שתקבע הועדה ולא משהו אחר. מה שלא ברור לי זה למה הוועדה הזאת לא יושבת כל שנה וקובעת מחיר של שחקנים
באופן אוטומטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 13:52 
גם מה שנעשה לנסאר אגב (בן ערובה נוסף) הוא בושה וחרפה ועיוות מוחלט של התקנון. נסאר על פי התקנון אמור בכלל להיות שחקן חופשי לכל דבר (תקראו בעצמכם את התקנון) - הוא אחרי גיל 24 והוא לא שיחק רוב שנותיו בבאר שבע ("רוב שנותיו" מחושב מגיל 12). הבעיה היא שהתחילו לתת לתקנון האלה כל מיני פרשנויות שהן פשוט לא נאמנות לניסוח המקורי והמשפטי. במקרה של נסאר גם אם מחליטים שהוא שיחק שם את רוב שנותיו (עיוות של לשון התקנון) אז לפי התקנון עדיין מגיע לב"ש סכום מאוד זעום כי הוא שיחק שם רק שנתיים שרלוונטיות לדמי השבחה (גיל 19 עד 20 וגיל 20 עד 21), ולפי התקנון זה שווה סביב 320,000 ש"ח.

אבל הבעיה היא שיושבים שם בועדה חבורה של פוצים שפשוט עושים ככל העולה על רוחם, ומחליטים לפי מה שנראה להם באותו רגע ולא לפי שום קריטריונים אובייקטיביים שקבועים בתקנון. הנימוק שהם נתנו להחלטה על נסאר ("הקבוצה רוצה X, השחקן מדבר על Y אבל זה נראה לנו מעט מדי, אז נקבע 750 אלף") הוא פשוט מבזה את האינטליגנציה ומראה כמה כל הנושא הזה פרוץ ולא אובייקטיבי בשיט. הטיעונים המשפטיים של נסאר היו rock solid, הדרישה של אלונה היתה מומצאת מהתחת (לא היה שום בסיס לסכום ההזוי שהיא זרקה לאויר) ועדיין הדיינים המטומטמים האלה התחשבו בה כנקודת פתיחה ועשו מזה איזה ניסיון פשרה משונה במקום ללכת עם התקנון ועם חופש התעסוקה של השחקן שמוחזק בתור פאקינג בן ערובה.

פארסה מגעילה, דוחה שחייבים לשים לה סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 13:55 
el dudernio כתב:
עם על נאסר שחקן ששיחק ב4 שנים האחרונות מעל 100 משחקים וגם השפיע על המשחק היא קיבלה תקבל "רק" 750 אלף שקל על בן אלגברלי
היא לא תקבל יותר מזה, אלא חצי במקרה הטוב.

היא זורקת סכום כדי להעלות את המחיר שתקבע הועדה ולא משהו אחר. מה שלא ברור לי זה למה הוועדה הזאת לא יושבת כל שנה וקובעת מחיר של שחקנים
באופן אוטומטי.

תקנונית מדובר במקרים שונים לחלוטין. נסאר שחקן מעל גיל 24 (קטגוריה נפרדת) והוא שיחק בב"ש רק שנתיים שרלוונטיות להשבחה. תקנונית, ב"ש בכלל לא היתה אמורה לקבל דמי השבחה על נסאר, אבל הבעיה היא שבועדה הזאת מפרשים את התקנון כראות עיניהם לטובת הקבוצות.
אלגרבלי לעומת זאת בן 21 והוא גדל בבאר שבע ושיחק שם הרבה מאוד שנים שרלוונטיות להשבחה. אם אלונה תתעקש איתו (כמו שהיא עושה כי היא פשוט בן אדם קטן ועלוב) היא תזמבר לו את הצורה והוא לא ישחק בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 14:03 
RedFox כתב:
Fez כתב:

עזוב, מדובר בפסיכופטית עם תעודות. יש הרבה דיבורים על שוביניזם בתקופה האחרונה, במקרה הזה חד משמעית רק בגלל שהיא אישה אז לא מתייחסים לאכזריות שלה וליחס המזעזע שלה לשחקנים ששיחקו במועדון. אם שחר/טביב/לוזון היו מתעללים בשחקנים כמו שהיא עושה לאלרגבלי ונסאר כבר מזמן היו קוטלים אותם מכל עבר. בגלל שהיא "האישה הראשונה של הכדורגל" אז שותקים.
ראבק זה פאקינג בן אלגרבלי. אין אף קבוצה בארץ שמתעקשת על דמי השבחה לשחקנים שוליים כאלה שמסיימים חוזה, כל שנה יש עשרות כאלה בקבוצות הגדולות. מה השלב הבא? שני מיליון שקל על פיליפ אבו מאנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
מוקדש למשתמש romario:
כבוד הרב אסי טובי התארח אתמול ב"בוקר ספורט"
http://www.youtube.com/watch?v=ecLv5sqIzJ8

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 15:53 
Fez כתב:
RedFox כתב:
Fez כתב:

עזוב, מדובר בפסיכופטית עם תעודות. יש הרבה דיבורים על שוביניזם בתקופה האחרונה, במקרה הזה חד משמעית רק בגלל שהיא אישה אז לא מתייחסים לאכזריות שלה וליחס המזעזע שלה לשחקנים ששיחקו במועדון. אם שחר/טביב/לוזון היו מתעללים בשחקנים כמו שהיא עושה לאלרגבלי ונסאר כבר מזמן היו קוטלים אותם מכל עבר. בגלל שהיא "האישה הראשונה של הכדורגל" אז שותקים.
ראבק זה פאקינג בן אלגרבלי. אין אף קבוצה בארץ שמתעקשת על דמי השבחה לשחקנים שוליים כאלה שמסיימים חוזה, כל שנה יש עשרות כאלה בקבוצות הגדולות. מה השלב הבא? שני מיליון שקל על פיליפ אבו מאנה?

כאילו שזו הפתעה גדולה, החלאה הזאת התעללה במסיקה, ועדיין היא מצליחה לתפוס את המשבצת של התמימה המאמי שכולם שומרים עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
103FM

עלה עיתונאי כלשהו מספורט1 שטען שבהנהלת הפועל לא מתרגשים מההפסדים.
עוד אמר שדווקא מכיוון השחקנים יש טענות על
1. מחסום השפה (כרגיל).
2. קורעים אותם באימונים. האימונים מאוד ארוכים, הרבה אימוני כח גם לפני משחקים ובגדול הם די גמורים (שזה גם קצת התירוץ שלהם ליכולת במשחקים).
צוות האימון מצידו אומר שבסביבות מחזור 7 ירגישו את העליונות בכושר הגופני שלנו על פני שאר הקבוצות.

*תחליטו אתם אם להאמין לזה או לא.

גם שמואל שיימן עלה לשידור ואמר שעניין השפה זה קשקוש והם מתנהלים מצויין מול צוות האימון. אמר שמבחינתו פחות מפלייאוף עליון זה כישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 19:02 
שירי אלג'ם אמרה אותו דבר בערך על הכושר והאימונים, וטענה שהשפה היא לא מכשול ושמנדיונדו יודע לדבר אנגלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 19:11 
מצוין שהשחקנים מתבכיינים על הכושר.
זה אומר שבאמת עובדים איתם על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 19:14 
מצוין וגם מרגיע. לא מפתיע אז שהשחקנים נראים גמורים ו"לא בכושר". זה בהחלט ישתלם כשהמחיר יהיה קצת יותר מעניין ממכבי פתח תקווה בגביע הטוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
I have no concerns, football is a universal language and Cesar will get on just fine.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 19:29 
redblood כתב:
ציטוט:
I have no concerns, football is a universal language and Cesar will get on just fine.

למי שייך הציטוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 19:33 
עד המ!!ת הפועל כתב:
redblood כתב:
ציטוט:

למי שייך הציטוט?

או "בחיים לא שיחקתי מנג'ר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 88  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: