RedFox כתב:
Fez כתב:
קודם כל, מה שאלונה ברקת עושה זה פשוט נאלח. מוכיחה שוב ושוב שמדובר בטיפוס קטן ועלוב עם רגשי נחיתות ובלי לב. לוקחת שחקן מסכן שב"ש לא רצתה וזרקה אותו מכל המדרגות, ומנסה להרוס לו את הקריירה.
מישהו מתאר לעצמו מצב שהפועל היתה עכשיו מבקשת מיליון וחצי שקל על שון מלכה וגומרת לו את הקריירה? סבבה ש-"מגיע" לנו דמי השבחה עליו, אבל אנחנו לא רצינו את השחקן והוא צריך להמשיך לשחק כדורגל. זה פשוט לא מוסרי לבוא ולהרוס אותו.
זה שהתקנון מאפשר לאלונה ברקת לעשות את מה שהיא עושה זה עוד יותר מבזה. מה שקורה פה הוא אבסורד ממדרגה ראשונה. לא יכול להיות שקבוצה לא רוצה שחקן, מעיפה אותו לעזאזל, אין לו חוזה בקבוצה, וכובלים אותו כמו בן ערובה. פשוט לא יכול להיות דבר כזה.
אני לא מזיל דמעה על בן אלגרבלי והוא לא בהכרח השחקן שאני הכי מחזיק ממנו, אבל אני פשוט מרחם על הבחור. מה שעושים לו (אלונה הפסיכופטית בגיבוי התקנון) זה אכזרי.
יש לך ספק שאם הוא היה חותם בהפועל פ"ת כמו שון מלכה היא לא הייתה מבקשת כלום?
ראתה הפועל ת"א ונדלקו לה העיניים.
עזוב, מדובר בפסיכופטית עם תעודות. יש הרבה דיבורים על שוביניזם בתקופה האחרונה, במקרה הזה חד משמעית רק בגלל שהיא אישה אז לא מתייחסים לאכזריות שלה וליחס המזעזע שלה לשחקנים ששיחקו במועדון. אם שחר/טביב/לוזון היו מתעללים בשחקנים כמו שהיא עושה לאלרגבלי ונסאר כבר מזמן היו קוטלים אותם מכל עבר. בגלל שהיא "האישה הראשונה של הכדורגל" אז שותקים.
ראבק זה פאקינג בן אלגרבלי. אין אף קבוצה בארץ שמתעקשת על דמי השבחה לשחקנים שוליים כאלה שמסיימים חוזה, כל שנה יש עשרות כאלה בקבוצות הגדולות. מה השלב הבא? שני מיליון שקל על פיליפ אבו מאנה?