תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 332 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 19:42 
עברנו לדיון על האם הילדים בני ה16 שעומדים עם קופסא מחוץ לשער 5 אומרים לקהל או לאולטראס. אולי צריך לבקש מראש חטיבת שיווק לרענן להם את תסריטי השיחה. שווה לשקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 19:47 
אדום נחמד כתב:
שער 5 זה לא הבית שלך, חמוד.

ואני לא אמרתי מה 'צריך' להיות שם. רק שזה בושה להוריד דגל גאווה כי יש בו צהוב.

אבל יש לי שאלה, אם יורשה לי
אמרת שלא צריך להיות שום דגל שלא קשור להפועל
אחרי זה אמרת שכל שאר הדגלים ששם לא מעניינים אותך כי אין בהם צהוב, ולא תפעל להוריד אותן
אז אני מבין שאין לך התנגדות לדגל ישראל, ואלה שהורידו אותו באלימות משער 5 הם בריונים לדעתך?

ומה שמצחיק זה שלי, כמו רוב החברה פה, אין פריט צהוב בבית. רק בנוסף, אני כם לא פסיכופט.

אני חושב שלא צריך להוריד בכח דגל ישראל, גם אם אני חושב שאין לו מקום.
הייתי מעדיף גם שלא יורידו בכח את דגל הגאווה, למרות שאם צריך, צריך להוריד כל דגל צהוב מהיציע. זה לא אומר שצריך לריב עם מביא הדגל.
הייתי מעדיף שאוהד הפועל משער 5 יבין לבד שלהביא דגל צהוב ליציע זה בעייתי ומעורר פרובוקציה (וההוא שהביא את הדגל אמר כאן במפורש שהוא ידע שזה יעורר פרובוקציה, אבל יותר הפריע לו לעצבן חברים מהקהילה אם ימחק את הצהוב, מאשר לעצבן חברים ליציע. בחירה מוזרה כשבסופו של יום מדובר במשחק של הפועל). הסיטואציה הזו של הורדת דגלים לא תורמת לאף אחד.
אגב, וזה מופנה גם לעומי, כשהיו דגלים שאתם פחות אהבתם (כמו "פניני לגז" ועוד דגלים שהורדו עוד לפני שהועלו) ואני גם לא אהבתי, גם דאגתי להוריד לפעמים בנימוס ולפעמים בפחות נימוס, כולל ריבים עם חברים שלי. משום מה יש לי הרגשה שכאן לא הייתה לכם בעיה עם הורדת דגלים והזכות של אוהד להניף מה שבא לו ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
עברנו לדיון על האם הילדים בני ה16 שעומדים עם קופסא מחוץ לשער 5 אומרים לקהל או לאולטראס. אולי צריך לבקש מראש חטיבת שיווק לרענן להם את תסריטי השיחה. שווה לשקול.

1. אתם לא תורם לדיון!!!
2. חטיבת שיווק זאת לא רוח הפועל האמיתית האורגינלית המקורית מספר 1!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אדום נחמד כתב:

אחרי זה אמרת שכל שאר הדגלים ששם לא מעניינים אותך כי אין בהם צהוב, ולא תפעל להוריד אותן
אז אני מבין שאין לך התנגדות לדגל ישראל, ואלה שהורידו אותו באלימות משער 5 הם בריונים לדעתך?

ומה שמצחיק זה שלי, כמו רוב החברה פה, אין פריט צהוב בבית. רק בנוסף, אני כם לא פסיכופט.

הייתי מעדיף גם שלא יורידו בכח את דגל הגאווה, למרות שאם צריך, צריך להוריד כל דגל צהוב מהיציע. זה לא אומר שצריך לריב עם מביא הדגל.
הייתי מעדיף שאוהד הפועל משער 5 יבין לבד שלהביא דגל צהוב ליציע זה בעייתי ומעורר פרובוקציה (וההוא שהביא את הדגל אמר כאן במפורש שהוא ידע שזה יעורר פרובוקציה, אבל יותר הפריע לו לעצבן חברים מהקהילה אם ימחק את הצהוב, מאשר לעצבן חברים ליציע. בחירה מוזרה כשבסופו של יום מדובר במשחק של הפועל). הסיטואציה הזו של הורדת דגלים לא תורמת לאף אחד.
אגב, וזה מופנה גם לעומי, כשהיו דגלים שאתם פחות אהבתם (כמו "פניני לגז" ועוד דגלים שהורדו עוד לפני שהועלו) ואני גם לא אהבתי, גם דאגתי להוריד לפעמים בנימוס ולפעמים בפחות נימוס, כולל ריבים עם חברים שלי. משום מה יש לי הרגשה שכאן לא הייתה לכם בעיה עם הורדת דגלים והזכות של אוהד להניף מה שבא לו ביציע.

תסכים איתי שיש הבדל בין שלט שפוגע בהפועל ועולה בזימון לבית דין ורדיוסים וקנסות, שלט שכל יעודו הוא להראות כמה גברים יש בארגון לבין דגל הגאווה ליד שער שבע שכמעט אף אחד לא רואה.
כמו שאמרתי, מתעסקים בשוליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 19:50 
19 כתב:

מקווה שהסמנכ"ל יזכור להכניס את זה לאג'נדה לפגישה ביום שני על הבוקר במקום לפגישה ביום חמישי אחרי ארוחת הצהריים שכולם כבר לא בפוקוס ורוצים לעוף הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 19:58 
עומר מ. כתב:
villa crespo כתב:
אדום נחמד כתב:

תסכים איתי שיש הבדל בין שלט שפוגע בהפועל ועולה בזימון לבית דין ורדיוסים וקנסות, שלט שכל יעודו הוא להראות כמה גברים יש בארגון לבין דגל הגאווה ליד שער שבע שכמעט אף אחד לא רואה.

לא בא להשוות בין הדגלים.
למען האמת, שלט כמו "פניני לגז" לא פוגע בי, אבל מפריע לי כי הוא שלט מטומטם, שמתעסק בשחקן מיותר שאני בקושי שונא (איפה הוא ואיפה אנשים באמת שנואים במכבי) ופוגע בקבוצה ובעיקר בקהל (שבאופן אישי, זה הכי מפריע לי).
דגל הגאווה ביציע, כמו כל דגל עם צהוב בולט, מפריע לי באמת. אתה יכול להגיד שזה ילדותי, אתה יכול להגיד שאני מתעסק בשטויות, וזה עדיין מפריע לי.
לי נראה דבילי לאכול כשר, אני עדיין יודע מה יקרה אם אני אביא פיתה עם חזיר לבית כנסת. אז מה זה משנה אם זה שטויות או לא? זה מצב ידוע ומי שהביא את הדגל ידע בדיוק מה זה יעורר. אז מי שרוצה להאשים אותנו גם בזה, שיהיה לו לבריאות.

לגבי ההידרדרות של הקהל וההתעסקות בשטויות, אני הראשון שאומר את זה. לי מפריע מאד מה שקרה לקהל שלנו, אבל להאשים את אולטראס הפועל בכל ההידרדרות הזו, זה אבסורד. שאוהדים ייתנו מעצמם למען הפועל בתמיכה ועידוד ואז קומץ קיצוניים לא יורגש. אם אנחנו מורגשים כ"כ, כנראה שיש בעיה עם הרוב הדומם. תראה איך שער 7 נראה היום ואיך הוא נראה לפני כמה שנים (גם לא מזהיר, אבל עדיין). גם בזה אנחנו אשמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
עומר מ. כתב:
villa crespo כתב:
אדום נחמד כתב:

לא בא להשוות בין הדגלים.
למען האמת, שלט כמו "פניני לגז" לא פוגע בי, אבל מפריע לי כי הוא שלט מטומטם, שמתעסק בשחקן מיותר שאני בקושי שונא (איפה הוא ואיפה אנשים באמת שנואים במכבי) ופוגע בקבוצה ובעיקר בקהל (שבאופן אישי, זה הכי מפריע לי).
דגל הגאווה ביציע, כמו כל דגל עם צהוב בולט, מרפיע לי באמת. אתה יכול להגיד שזה ילדותי, אתה יכול להגיד שאני מתעסק בשטויות, וזה עדיין מפריע לי.
לי נראה דבילי לאכול כשר, אני עדיין יודע מה יקרה אם אני אביא פיצה עם חזיר לבית כנסת. אז מה זה משנה אם זה שטויות או לא? זה מצב ידוע ומי שהביא את הדגל ידע בדיוק מה זה יעורר. אז מי שרוצה להאשים אותנו גם בזה, שיהיה לו לבריאות.

לגבי ההידרדרות של הקהל וההתעסקות בשטויות, אני הראשון שאומר את זה. לי מפריע מאד מה שקרה לקהל שלנו, אבל להאשים את אולטראס הפועל בכל ההידרדרות הזו, זה אבסורד. שאוהדים ייתנו מעצמם למען הפועל בתמיכה ועידוד ואז קומץ קיצוניים לא יורגש. אם אנחנו מורגשים כ"כ, כנראה שיש בעיה עם הרוב הדומם. תראה איך שער 7 נראה היום ואיך הוא נראה לפני כמה שנים (גם לא מזהיר, אבל עדיין). גם בזה אנחנו אשמים?

ברור לי שחלק מההתדרדרות, אולי חלק גדול קשורה לחברה בישראל ולאלימות וההתבהמות שלה (שער 7 כדוגמא), הבעיה היחידה שלי היא שנותנים לטמבלים האלו במה באולטראס ומקצינים ביחד איתם עמדות וברור שבאולטראס הדג מסריח מהראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הקהל, העידוד ו'שתהיה שואה למכבי'
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
לא חושב שה"משבר" בשער 7 קשור לאיזשהם תהליכם חברתיים או התבהמות של החברה הישראלית.
אודה שגם בחלומותי הגרועים ביותר לא חשבתי שהיעדרותי במשך כ-3 שנים משער 7 ומבלומפילד בכלל תגרום לכזו הידרדרות.

אבל יש בי גם תקווה. אפילו גדולה. שנתיים/שלוש של הצלחות והמצב ישתפר ויהיה אף טוב מבעבר.
בסופו של דבר אין הבדל מהותי בין הקהל האדום לשאר הקהלים והמעורבות של הקהל בעידוד הקבוצה מושפע בהחלט מהאקלים הכללי בקבוצה ובהצלחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל, העידוד ו'שתהיה שואה למכבי'
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
המשבר בקהל נובע בעיקר מהמשבר המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 20:22 
KingAlpaca כתב:
19 כתב:

2. חטיבת שיווק זאת לא רוח הפועל האמיתית האורגינלית המקורית מספר 1!!!!!

חחחחח, זה ה-רוח באורגינל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

יותר מאוחר במהלך המשחק שהנושא כבר נשכח שמעתי שהביאו לו פצצה לפנים בשביל לסגור איתו חשבון.

זה לא קרה.

villa crespo כתב:

הייתי מעדיף שאוהד הפועל משער 5 יבין לבד שלהביא דגל צהוב ליציע זה בעייתי ומעורר פרובוקציה (וההוא שהביא את הדגל אמר כאן במפורש שהוא ידע שזה יעורר פרובוקציה, אבל יותר הפריע לו לעצבן חברים מהקהילה אם ימחק את הצהוב, מאשר לעצבן חברים ליציע. בחירה מוזרה כשבסופו של יום מדובר במשחק של הפועל).

אני ממש מקווה שהויכוח הזה יסתיים כבר, אבל מה שכתבת שאמרתי כאן במפורש לא נכון. מה שכתבתי, ואם זה לא היה ברור מקודם אני אנסה להבהיר, זה שהסיבה שהבאתי את הדגל כמו שהוא היא קודם כל שהנחתי שבגלל הערכים שחלק גדול מהאוהדים מתיימרים לייצג, ובכללם רוב האוהדים שיורידו דגל שמפריע להם, הם יבינו שבנסיבות שהיו באותו משחק, כן יש מקום ביציע למרות הפס הצהוב. הם אמנם לא קיבלו את זה כמו שחשבתי שהם יקבלו, אבל הכוונה ממש לא היתה להתגרות.
אחרי שההנחה שלי היתה שגויה, היו שתי אפשרויות-או לוותר על הדגל לגמרי, או לצבוע את הפס הצהוב. לפני שיכולתי לשקול בכלל את האפשרות השנייה, הייתי צריך לוודא שהיא לא יותר גרועה מהראשונה. אחרי שראיתי שהיא ככל הנראה לא, צבעתי את הפס הצהוב בלבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 20:55 
Eros Ramazzotti כתב:
המשבר בקהל נובע בעיקר מהמשבר המקצועי.

בתור אחד שיושב בשער 7 כבר המון זמן, תרשה לי לחלוק עליך- לרוב הקהל שם פשוט נמאס מההתנהגות והטיפשות של חלק מאנשי שער 5. זה מתחיל במלחמה המטופשת של ״מייצגים את...״, ממשיך בשלטים והתנהגות שעולים לנו הרבה רדיוסים, כסף ופוגעים מקצועית בקבוצה ומסתיים בזה שתמיד יש תחושה שזה רק עניין של זמן עד שהם יעשו משהו מחריד נוסף.
אין לי בעיה עם דגל הגאווה בכל יציע בבלומפילד ומזל שלא עושים את אותו רעש על הצבע הכחול של מקקי, כי אז גם דגל ישראל היה מוקצה.
חבורה של בריונים פשוט מנסה להשתלט על הקהל ולהשליט טרור. חשוב להבהיר שהנ״ל לא תקף לכל יושבי שער 5, ויש שם אנשים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
השלט הזה קיים כבר הרבה שנים, הרדיוסים קיימים כבר הרבה שנים.
בגלל זה שער 7 לא מעודד? קשקוש. מה, אתה שומע שיר משער 5, ממש עומד להתחיל לקפוץ ולהשתגע ואז אומר לעצמך ״עזוב, זין אני מעודד יחד עם החוליגנים האלה״. תעשה לי טובה. אם הקבוצה תרוץ לאליפות ואנשים יבואו בטירוף במקום לבוא עם גרעינים ולרדת על שחקנים, העידוד יחזור. וכשאני אומר עידוד אני מתכוון לימים שבהם שער 7 היה מצטרף בפזמון ל-10 שניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 21:22 
אני קופץ ושר ברוב הזמן, אבל לא הבנת את הכוונה המלאה שלי- חלק מאנשי שער 5 עברו ממזמן את גבולות הסביר. לריב עם אנשים על דגל ישראל, לזרוק מהיציע מכל הבא ליד כשהשופט גרוע, אבוקות ורימונים ועוד אלף ואחד דברים אחרים.
אני מתעב את פניני, אבל השלט שהונף באשדוד נגדו היה מגעיל והעביר את האש ממנו אל הקהל שלנו. תמיד יש הרגשה שהם ירדו נמוך יותר, כי יש שם אנשים שלא חושבים על כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 21:25 
Asafas כתב:
אני קופץ ושר ברוב הזמן, אבל לא הבנת את הכוונה המלאה שלי- חלק מאנשי שער 5 עברו ממזמן את גבולות הסביר. לריב עם אנשים על דגל ישראל, לזרוק מהיציע מכל הבא ליד כשהשופט גרוע, אבוקות ורימונים ועוד אלף ואחד דברים אחרים.
אני מתעב את פניני, אבל השלט שהונף באשדוד נגדו היה מגעיל והעביר את האש ממנו אל הקהל שלנו. תמיד יש הרגשה שהם ירדו נמוך יותר, כי יש שם אנשים שלא חושבים על כלום.

זה דברים שקורים שנים אבל, זה לא משהו חדש. התלונות והציקצוקים על זה הן יחסית חדשות. אני דיי מסכים עם רמאזוטי, אני יושב בשער 7 וכשהקבוצה לא מצליחה בשנים האחרונות אז מחפשים במה להתעסק ואת מי להאשים. גם לתקשורת יש חלק בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
אגב, זהבי עונד הערב סרט קפטן בצבע אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
אגב, זהבי עונד הערב סרט קפטן בצבע אדום .

זאת לא פעם ראשונה, אוהדי מכבי טוענים שזה ורוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 21:39 
.

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 15 אוגוסט 2015, 22:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 21:54 
מושקוביץ כתב:
Asafas כתב:

זה דברים שקורים שנים אבל, זה לא משהו חדש. התלונות והציקצוקים על זה הן יחסית חדשות. אני דיי מסכים עם רמאזוטי, אני יושב בשער 7 וכשהקבוצה לא מצליחה בשנים האחרונות אז מחפשים במה להתעסק ואת מי להאשים. גם לתקשורת יש חלק בזה.

התלונות חדשות כי כבר עוברים את הגבול. אני מעריך שלא מעט אנשים בקהל סולדים משירי שואה, משירים על אנשים מתים וכו׳, אבל זה לא מזיז לאנשי שער 5, כי האג׳נדה שלהם קודמת לכל. בנאדם (מני לוי) התמוטט במשחק ונשאר צמח ומה שמעניין את קרספו הוא שהצבע על השלט היה צהוב (טיפשי אבל נסלח).
לי יש לא מעט חברים שאוהדים את מקקי, בית״ר וחיפה והשנאה אליהם היא ספורטיבית נטו. יש לי הרגשה שאצל לא מעט מהקהל שלנו השנאה היא הרבה מעבר ותגיע למקומות קיצוניים ודוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
אבל מה הקשר בין הדברים האלה לבין העידוד? בגלל זה אנשים לא מעודדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הקהל, העידוד ו'שתהיה שואה למכבי'
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
בנאדם (מני לוי) התמוטט במשחק ונשאר צמח ומה שמעניין את קרספו הוא שהצבע על השלט היה צהוב .

מה מה מה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 22:48 
ברכות האשכול נהיה מטומטם יותר מהקהל המטומטם של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 23:12 
9 עמודים זה מעט מאכזב. ציפיתי ליותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2015, 23:20 
teknoboy כתב:
Asafas כתב:
בנאדם (מני לוי) התמוטט במשחק ונשאר צמח ומה שמעניין את קרספו הוא שהצבע על השלט היה צהוב .

מה מה מה?

קראתי את המשפט 15 פעם ברצף, ואני לא מצליח למצוא קצה חוט להקשר בין שני חלקיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 00:19 
Asafas כתב:
מושקוביץ כתב:
Asafas כתב:

התלונות חדשות כי כבר עוברים את הגבול. אני מעריך שלא מעט אנשים בקהל סולדים משירי שואה, משירים על אנשים מתים וכו׳, אבל זה לא מזיז לאנשי שער 5, כי האג׳נדה שלהם קודמת לכל. בנאדם (מני לוי) התמוטט במשחק ונשאר צמח ומה שמעניין את קרספו הוא שהצבע על השלט היה צהוב (טיפשי אבל נסלח).
לי יש לא מעט חברים שאוהדים את מקקי, בית״ר וחיפה והשנאה אליהם היא ספורטיבית נטו. יש לי הרגשה שאצל לא מעט מהקהל שלנו השנאה היא הרבה מעבר ותגיע למקומות קיצוניים ודוחים.

הצחקת, כי דווקא בשלוש שנים האחרונות יש פחות שירים, פחות שלטים, פחות אבוקות, פחות השלכת חפצים ויותר דגלי ישראל מאי פעם (במצטבר), אבל התלונות רק במגמת עליה. בוכים וזורמים כאן בארץ עם מה שהתקשורת מכתיבה ועם "פיגועים ספורטיביים" אבל שוכחים שעשר שנים אחורה כל דרבי היה נפתח פה במופע אבוקות, היו פי אלף יותר איזכורי שואה, הכל הופיע בפרומואים למשחק השבת ובפרסומות למשחק המרכזי וכולם היו בסדר עם זה כי זה היה "יפה וצבעוני".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 01:18 
סמל אישי של המשתמש
או שישנו את כותרת האשכול או שפשוט יסגרו אותו (עדיף).
סבבה להתדיין, אני באמת בעד ובטח בפורום כשזו המטרה בעצם

אבל זה מיצה את עצמו מזמן...... (עמוד 5 בערך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
אסף ראסינג כתב:
או שישנו את כותרת האשכול או שפשוט יסגרו אותו (עדיף).
סבבה להתדיין, אני באמת בעד ובטח בפורום כשזו המטרה בעצם

אבל זה מיצה את עצמו מזמן...... (עמוד 5 בערך)

מה אתה ממליץ אדוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא מבין עברית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
מוות לטפטוק

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2015, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
אסף ראסינג כתב:
אתה לא מבין עברית?

שאלתי אם אתה ממליץ על כותרת חדשה, מהי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 332 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: