אדום נחמד כתב:
שער 5 זה לא הבית שלך, חמוד.
ואני לא אמרתי מה 'צריך' להיות שם. רק שזה בושה להוריד דגל גאווה כי יש בו צהוב.
אבל יש לי שאלה, אם יורשה לי
אמרת שלא צריך להיות שום דגל שלא קשור להפועל
אחרי זה אמרת שכל שאר הדגלים ששם לא מעניינים אותך כי אין בהם צהוב, ולא תפעל להוריד אותן
אז אני מבין שאין לך התנגדות לדגל ישראל, ואלה שהורידו אותו באלימות משער 5 הם בריונים לדעתך?
ומה שמצחיק זה שלי, כמו רוב החברה פה, אין פריט צהוב בבית. רק בנוסף, אני כם לא פסיכופט.
אני חושב שלא צריך להוריד בכח דגל ישראל, גם אם אני חושב שאין לו מקום.
הייתי מעדיף גם שלא יורידו בכח את דגל הגאווה, למרות שאם צריך, צריך להוריד כל דגל צהוב מהיציע. זה לא אומר שצריך לריב עם מביא הדגל.
הייתי מעדיף שאוהד הפועל משער 5 יבין לבד שלהביא דגל צהוב ליציע זה בעייתי ומעורר פרובוקציה (וההוא שהביא את הדגל אמר כאן במפורש שהוא ידע שזה יעורר פרובוקציה, אבל יותר הפריע לו לעצבן חברים מהקהילה אם ימחק את הצהוב, מאשר לעצבן חברים ליציע. בחירה מוזרה כשבסופו של יום מדובר במשחק של הפועל). הסיטואציה הזו של הורדת דגלים לא תורמת לאף אחד.
אגב, וזה מופנה גם לעומי, כשהיו דגלים שאתם פחות אהבתם (כמו "פניני לגז" ועוד דגלים שהורדו עוד לפני שהועלו) ואני גם לא אהבתי, גם דאגתי להוריד לפעמים בנימוס ולפעמים בפחות נימוס, כולל ריבים עם חברים שלי. משום מה יש לי הרגשה שכאן לא הייתה לכם בעיה עם הורדת דגלים והזכות של אוהד להניף מה שבא לו ביציע.