תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 07:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העם הנבחר : דוקרים,מבעירים ושורפים תינוקות חיים
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 12:14 
teknoboy כתב:

אתה מניח שכל הערבים משתייכים לשמאל (או במילים אחרות שהעמדה שלהם בכל דבר ועניין נגזרת מהעובדה שהם ערבים), וקורא למי שמעמיד אותך על טעותך "גזען"?

בדיוק מה שרציתי לשאול אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 12:22 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4688908,00.html

אין רוח גבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 12:44 
teknoboy כתב:

רק עכשיו נפל לי האסימון.
אתה מניח שכל הערבים משתייכים לשמאל (או במילים אחרות שהעמדה שלהם בכל דבר ועניין נגזרת מהעובדה שהם ערבים), וקורא למי שמעמיד אותך על טעותך "גזען"?
הרי מה שאני וגורדנה אומרים זה בפשטות ש"לא כל הערבים אותו דבר, יש ביניהם אנשים עם דעות שונות ומשונות". איך בדיוק זה גזעני, והטענה "לכל העבים יש אותן דעות" אינה גזענות?
האם אתה בכלל מבין מה פירוש המילה "גזענות"?

לא, אני מניח שהרוב המכריע של ערביי ישראל משתייך לימין ותומך בהמשך הכיבוש ובזכותו ההיסטורית של העם היהודי על כל שטחי ארץ ישראל המקראית.
בטענתי זו אני נסמך על מאות נאומים, ראיונות, ופעולות של ערביי ישראל.

אני מבין שאתה מעדיף לקשקש שטויות מאשר להיות ענייני.

מה שמחריד במיוחד זה חוסר היכולת שלך להתייחס לערביי ישראל כשווים ולהכליל אותם במחנה שלך רק כי הם ערבים. האם אתה בכלל מבין מה פירוש המילה "גזענות"?

וכן, יש הבדל בין ראאד סאלח לבין עזמי בשארה, ובין חנין זועבי לבין איימן עודה. מה אתה יודע, יש גם הבדלים ביני ובין אשתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 12:52 
שמע 20, אתה קצת מאבד את זה.

אתה לא יכול להחליט שערבים זה שמאל כי בבהמיות הישראלית מחלקים את המפה ל "אוהב ערבים זה שמאל ושונא ערבים זה ימין". זה לא עובד ככה.
לצורך העניין, חנין זועבי וסלאח לא ישבו בממשלת שמאל ביחד עם הרצוג, שלי יחימוביץ' וזהבה גלאון. אתה מבין את זה כן?
לשייך את ההפרעויות הלאומניות של הפלשתינאים או ערביי- ישראל לשמאל זה קצת...הזוי.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 09 אוגוסט 2015, 12:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 12:53 
el dudernio כתב:
לעניות דעתי כמובן שאיש שמאל לא יכול להיות כזה בעל קנאות דתית, לא משנה לאיזה צד.
השיח ראאד סלח הוא בהחלט קנאי דתי, וזה מבלי להיכנס לעמדותיו כלפי מדינת ישראל ופעולותיו כמנהיג הפלג הצפוני של התנועה האיסלמית.

בהחלטה של חד"ש להתאחד עם רע"ם-תע"ל (כן, אני מכיר את ההבדל בין הפלג הדרומי לצפוני) ובהחלטה לא לחתום על הסכם עודפים עם מרצ, ברור מה קודם למה מבחינתם.
במלים אחרות - מבחינת מקבלי ההחלטה, לאום דומה והבדלים משמעותיים בדעות דתיות וליברליות > מאשר דעות דתיות וליברליות דומות ולאום שונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
teknoboy כתב:

רק עכשיו נפל לי האסימון.
הרי מה שאני וגורדנה אומרים זה בפשטות ש"לא כל הערבים אותו דבר, יש ביניהם אנשים עם דעות שונות ומשונות". איך בדיוק זה גזעני, והטענה "לכל העבים יש אותן דעות" אינה גזענות?
האם אתה בכלל מבין מה פירוש המילה "גזענות"?

1. לא, אני מניח שהרוב המכריע של ערביי ישראל משתייך לימין ותומך בהמשך הכיבוש ובזכותו ההיסטורית של העם היהודי על כל שטחי ארץ ישראל המקראית.
בטענתי זו אני נסמך על מאות נאומים, ראיונות, ופעולות של ערביי ישראל.

2. אני מבין שאתה מעדיף לקשקש שטויות מאשר להיות ענייני.

3. מה שמחריד במיוחד זה חוסר היכולת שלך להתייחס לערביי ישראל כשווים ולהכליל אותם במחנה שלך רק כי הם ערבים. האם אתה בכלל מבין מה פירוש המילה "גזענות"?

4. וכן, יש הבדל בין ראאד סאלח לבין עזמי בשארה, ובין חנין זועבי לבין איימן עודה. מה אתה יודע, יש גם הבדלים ביני ובין אשתי

1. לידיעתך, אפשר גם להיות בימין ולהתנגד לכיבוש (גם רובי ריבלין וגם דניאלה וייס היו רוצים לסיים את הכיבוש לספח את השטחים לישראל וכו' וכו', זה הופך את דניאלה וייס לאשת שמאל?).
כמו כן, זה אולי יכה אותך בתדהמה, אבל ההגדרה של שמאל אינה "אלה שמתנגדים לכיבוש". יש רשימה שלמה של ערכים שנחשבים לערכי השמאל, היחס למקרה הפרטי של הכיבוש נגזר מאותם ערכים, ולא ההיפך.
2. טחחחח
3. אני מכליל את חלקם במחנה "שלי", אבל תתפלא לשמוע שאני עושה את זה רק עם אלה שאכן במחנה שלי ולא עם כל ערבי באשר הוא.
4. שוב, זה אולי יכה אותך בתדהמה, אבל היו כבר מקרים שבהם אחד מבני הזוג היה ימני והאחר שמאלני. איך בדיוק הדוגמה הזאת אמורה לגרום לי לחשוב ש"כל הערבים אותו דבר"?
ואם כבר הכרת בעובדה שיכול להיות הבדל בין איימן עודה לבין ראאד סאלח, למה אתה מתעקש ששניהם באותו מחנה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
el dudernio כתב:
השיח ראאד סלח הוא בהחלט קנאי דתי, וזה מבלי להיכנס לעמדותיו כלפי מדינת ישראל ופעולותיו כמנהיג הפלג הצפוני של התנועה האיסלמית.

בהחלטה של חד"ש להתאחד עם רע"ם-תע"ל (כן, אני מכיר את ההבדל בין הפלג הדרומי לצפוני) ובהחלטה לא לחתום על הסכם עודפים עם מרצ, ברור מה קודם למה מבחינתם.
במלים אחרות - מבחינת מקבלי ההחלטה, לאום דומה והבדלים משמעותיים בדעות דתיות וליברליות > מאשר דעות דתיות וליברליות דומות ולאום שונה

יכולת להיות שברור, אני לא מתיימר לחלק ציונים ולא ירדתי לעומק ההנדר בשביל לנתח את החלטות האיחודים לאורך הזמן במגזר הערבי.
יחד עם זאת אם ניקח את הסייפה שלך והויא שהלאום זה העיקר ולא ה"דעה" אז אתה לא יכול לצפות מאנשים אשר לא רואים בלאום כדבר מרכזי אלא בדעה להכיל
אותם תחת משכנם בטענה שהינו הך הדבר.

או במילים אחרות בבחירות האחרונות דיברו בארץ על שני "גושים" משמאל הבית הציוני (אידיאולוגיה) ומימין הבית הלאומי (לאום),
אם מבחינת המפלגות הערביות התלכדו ל"בית לאומי ערבי" אזי הן יותר מתאימות ל"ימין" מאשר ל"שמאל". גם אם האינטרס המשותף
שלהן עם השמאל הינו רחב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
הסיבה שבגללה חלק מהמפלגות שמרכיבות את הרשימה המשותפת התנגדו להסכם העודפים עם מרצ היא לא בגלל שמרצ יהודים, אלא בגלל דעותיה ומעשיה של מרצ (למשל, התמיכה הפסיבית של מרצ בכל מלחמה, לפחות בשלביה הראשונים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
הייתה הנגדות להסכמי עודפים בין מרצ וחדש בבחירות הקודמות (לא האחרונות).
אני אבל לא משוכנע שמי שהתנגד היה חדש אלא לדעתי מרץ שהעדיפו לחתום על הסכם עם התנועה בשביל ל"פזול" למרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
הייתה הנגדות להסכמי עודפים בין מרצ וחדש בבחירות הקודמות (לא האחרונות).
אני אבל לא משוכנע שמי שהתנגד היה חדש אלא לדעתי מרץ שהעדיפו לחתום על הסכם עם התנועה בשביל ל"פזול" למרכז.

נדמה לי שאתה צודק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 13:42 
בבחירות האחרונות המשותפת סירבו לחתום עם מרצ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
בבחירות האחרונות המשותפת סירבו לחתום עם מרצ.

זה נכון. ההצעה הגיעה למטב זכרוני משהו כמו 24 שעות לפני המועד האחרון שבו אפשר היה לסגור הסכם כזה, לא היה זמן לדיונים אצל אף אחד מהצדדים, וכיוון שחלק מהמפלגות התנגדו ההצעה נדחתה.
למיטב זכרוני, בבחירות הקודמות מרצ סירבו להצעה דומה של חד"ש.

ובכל מקרה אין שום קשר לעניין של ההנחה של 20 כאילו כל הערבים אותו דבר, שכן הסיבות להתנגדות היו קונקרטיות מאוד ולא "אבל הם יהודים".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון בהחלט שלא כל הערבים הם אותו הדבר.
הכללה שכזו היא מרושעת.

אבל זה בהחלט נכון שכמעט כל הערבים ( נניח 98% - מאחר ויש פה ושם שמצביעים אולי למפלגות הנקראות ציוניות- ליכוד או חרדיות ) שייכים לגוש השמאל המדיני ורובם המכריע כ- 90% , רוצים בחיסולה של מדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי.
לאמר שרק ערבים רוצים בחיסולה של מדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי גם זאת הכללה כי יש גם יהודים שרוצים זאת. לשימחתי הם מיעוט שולי עד לא קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

או במילים אחרות בבחירות האחרונות דיברו בארץ על שני "גושים" משמאל הבית הציוני (אידיאולוגיה) ומימין הבית הלאומי (לאום),
אם מבחינת המפלגות הערביות התלכדו ל"בית לאומי ערבי" אזי הן יותר מתאימות ל"ימין" מאשר ל"שמאל". גם אם האינטרס המשותף
שלהן עם השמאל הינו רחב יותר.

אם הבנתי נכון את דבריך אזי חברי חד"ש שהינם חלק מרכזי מאוד "במפלגת הלאום הערבית" שייכים לימין.
ניראה לי שעודה ישים לך כיסא בראש אם תאמר לו את הדברים ממטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 20:28 
אדום אופטימי כתב:

אבל זה בהחלט נכון שכמעט כל הערבים ( נניח 98% - מאחר ויש פה ושם שמצביעים אולי למפלגות הנקראות ציוניות- ליכוד או חרדיות ) שייכים לגוש השמאל המדיני ורובם המכריע כ- 90% , רוצים בחיסולה של מדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי.

איך הגעת לקביעה הזו? עשית איזה סקר או קראת מחקר אמפירי בעניין הזה?
כי אם זו רק התרשמות, היא לא טובה יותר מאשר דעה שאומרת למשל ש- 65% מהערבים במדינה יעדיפו להיות במדינתו של העם היהודי, שנותנת זכויות שוות לכל האזרחים בתוכה.
אני לא אומר מה נכון, רק מבקש לדבר בעובדות ולא בתחושות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
זו התרשמותי לפי דפוסי ההצבעה הידועים לי במגזר הערבי.
אני לא חושב שנניח-65% מהערבים יעדיפו לחיות במינה יהודית שבה יש שוויון זכויות לצד שוויון חובות וכי חוק השבות יישאר במתכונתו הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 20:59 
איך לפי ההצבעה שלהם אתה מחליט באיזה סוג מדינה הם היו רוצים לחיות?
אני חושב שיש הרבה ערבים בארץ שחושבים שיש להם מזל שהם חיים במדינת ישראל כפי שהיא כולל היהודים, וחוששים משלטון מסוג אבו מאזן (כדוגמא). עדיין, הם חשים תחושות קיפוח עזות, ובוחרים במפלגות שחושבים שיפעלו למען האינטרס שלהם. הבחירות לא מלמדות על זה שהיו רוצים את כל היהודים בים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אני מבין שלא נוח להודות שעזמי בשארה חנין זועובי וגם ראאד סלאח הם חלק מהשמאל הישראלי.

מבחינת מדיניות כלכלית אולי אריה דרעי שייך/קרוב לשמאל אבל אף אחד לא יישייך אותו כחלק ממחנה השמאל במדינת ישראל.
באותה מידה השמאל הישראלי בוודאי השמאל הקיצוני ( חד"ש) לא יוכלו להתנער משותפיהם לדרך כמו חבריהם בבל"ד.

20 כתב:
el dudernio כתב:

הסיבה היחידה שהם רצו בבחירות האחרונות ברשימה משותפת (ולא התאחדו כפי שכתבת) היתה החשש שבנפרד, אף אחת מהן לא תעבור את אחוז החסימה החדש. היו לא מעט גישושים על איחודים בגלל זה, רק שניים מהם יצאו לפועל. אין כאן שום בסיס אידיאולוגי משותף. הנושא היחיד בערך שחד"ש ובל"ד יכולים להסכים עליו הוא ההתנגדות לכיבוש.

אני אשאל שוב, זה מספיק בשביל לכלול אותם במחנה השמאל?
ויותר מזה, זה מספיק כדי להכריז שאם כבר עושים ספירה מזעזעת של מעשי האלימות הפוליטית מכל צד של המפה בישראל, צריך להכליל את מעשי האלימות הפוליטית של ערביי ישראל יחד עם השמאל?

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
ידידי,
לא כתבתי ואני גם לא חושב שרוב הערבים החיים במדינת ישראל רוצים לזרוק את היהודים לים או היו רוצים לדוגמא שמכחיש השואה יהיה מנהיג המדינה. לא מבין למה הכנסת זאת לדיון ומדוע השתמע מדברי שאני חושב כך.
כל המפלגות הערביות בלי יוצא מהכלל כולל זאת המעמידה פנים שהיא מפלגה של יהודים וערבים תומכות במדינת כל אזרחיה שהמשמעות של מדינה כזו הוא בין השאר שוויון מלא גם בהגירה למדינה או ביטול מחסום ההגירה שקיים כיום לכאלה שאינם יהודים.

לא קמה ככל שידוע לי מפלגה ערבית אחת שמתעסקת ב90% מהאנרגיות שלה לשפר את אי השוויון שקיים היום בין ערבים ויהודים שאינו כולל תמיכה במושג מדינת כל אזרחייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
זו התרשמותי לפי דפוסי ההצבעה הידועים לי במגזר הערבי.
אני לא חושב שנניח-65% מהערבים יעדיפו לחיות במינה יהודית שבה יש שוויון זכויות לצד שוויון חובות וכי חוק השבות יישאר במתכונתו הנוכחית.

לפי דפוסי ההצבעה הידועים לי במגזר היהודי, אני מתרשם שרובם המוחץ של היהודים לא מעוניינים לחיות במדינה שיש בה שוויון זכויות, או ערבים.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
זה נכון בהחלט שלא כל הערבים הם אותו הדבר.
הכללה שכזו היא מרושעת.

לאמר שרק ערבים רוצים בחיסולה של מדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי גם זאת הכללה כי יש גם יהודים שרוצים זאת. לשימחתי הם מיעוט שולי עד לא קיים.

אני לא בטוח לגבי המספרים ומעבר לזה אני בטוח שהשמאל המדיני לא רוצה בחיסולה של מדינת ישראל כמדינת היהודים. על הימין המדיני קשה לי להגיד את זה.

לגבי חדש... לא סתם היתה דילמה האם להצטרף לאיחוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הסיבה היחידה שהם רצו בבחירות האחרונות ברשימה משותפת (ולא התאחדו כפי שכתבת) היתה החשש שבנפרד, אף אחת מהן לא תעבור את אחוז החסימה החדש. היו לא מעט גישושים על איחודים בגלל זה, רק שניים מהם יצאו לפועל. אין כאן שום בסיס אידיאולוגי משותף. הנושא היחיד בערך שחד"ש ובל"ד יכולים להסכים עליו הוא ההתנגדות לכיבוש.

אני אשאל שוב, זה מספיק בשביל לכלול אותם במחנה השמאל?
ויותר מזה, זה מספיק כדי להכריז שאם כבר עושים ספירה מזעזעת של מעשי האלימות הפוליטית מכל צד של המפה בישראל, צריך להכליל את מעשי האלימות הפוליטית של ערביי ישראל יחד עם השמאל?

נו טוב. רצו ביחד בבחירות בגלל החשש מאחוז החסימה, שיהיה. למה הם ממשיכים להשתייך לאותה רשימה ולא נפרדים זה מזה אחרי הבחירות ?

לשאלתך השנייה, בעיני כל המפלגות הערביות בלי יוצא מהכלל משתייכות לשמאל. הן השמאל הקיצוני אבל שמאל. ככל שאני זוכר לא ראיתי או שמעתי או קראתי שחברי חד"ש הסתייגו ממשהו שעשו אנשי בל"ד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
נו טוב, למה הם רצו בנפרד מערכות בחירות רבות בעבר והחליטו לרוץ ברשימה משותפת ברגע האחרון?

אתה כמו תינוק שעוצם עיניים ובטוח שאף אחד לא רואה אותו.
לא זכור לך ששמעת או קראת שהביעו הסתייגות אז זה אומר שהם בעד ו"שותפים לדרך".

אוקיי,
והאזרחים הערבים, לא המפלגות, הם גם שייכים אוטומטית לשמאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
תודה על המחמאה.
עובדתית כל המפלגות הערביות נמצאות היום ברשימה אחת ולא מצאו לנכון להתפלג אחרי הבחירות מה שמראה שהמכנה המשותף שלהם גדול מהשונות שלהן.

בהחלט אני חושב שרוב האזרחים הערביים תומכים בשמאל המדיני. בשמאל הקיצוני המדיני. ולכן משתייכים לשמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 21:44 
דיון שמזכיר לי איך אף רוצח הוא לא חרדי, כי חרדים לא רוצחים. הנחת המבוקש, אין מה לדון על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
מה שמצחיק זה שלאופטימי יש את החוצפה לכנות משתמשים אחרים בתואר "אימבציל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 22:48 
לא הצלחתי להבין מה אופטימי רוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 22:59 
איזו הכללה מוזרה של ראאד סלאח ודומיו יחד עם יאיר לפיד ושמאלה ממנו, פלוס מינוס, באותו מחנה. בעוד שראאד סלאח או מחבלים אינם ביטוי קיצוני של האידאולוגיה של השמאל ה"נורמלי" כלל ועיקר. מה שקשה לומר על הימין הקיצוני, שמקבל תמיכה והבנה מלא מעט מהימין ה"נורמטיבי", וגם אם לא, חלקם הגדול חולק חלקים נכבדים של אידיאולוגיה משותפת, כולל פלח נכבד של הליכוד, של לא לנסיגות, לא לשתי מדינות, יד קלה על ההדק, פעולות תגמול ופחות התחשבות בזכויות אדם. הימין הלא הזוי מה שנקרא היה מעדיף שצה"ל יעשה את זה (להפוך את עזה למגרש חנייה וכו', זה משפט לחלוטין בקונצנזוס בארץ). אבל זו כבר טקטיקה. זה משרת את המטרה של לגרום לערבים להבין שאין נסיגות וכדאי להם להתנהג יפה.

אני לא רואה איזו אידיאולוגיה או מטרה סופית משותפת יש לרוצח ערבי על רקע אידאולוגי, או לפנאט כמו ראאד סלאח עם מרצ, שלא לומר עם העבודה ולפיד. הערבים בארץ ברובם הגדול מחוץ למשחק הפוליטי. המפלגות שלהם לא יישבו בשום ממשלה, הם לא יקבעו מדיניות, ולרובם אני מניח שלא מאד משנה אם יהיה ביבי או בוז'י. אולי אפילו בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
אם הם עוסקים בעניינים מגזריים - "אין להם עניין להשתלב במדינה".
אם הם עוסקים בענייני הקולקטיב - "בכלל לא אכפת להם מהבוחרים שלהם".
לפחות לא באים אליהם בטענות על זה שיש\אין להם כובע.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
http://news.walla.co.il/item/2912397

הותר לפרסום: נעצרו חשודים בפעולת הטרור היהודי בכפר דומא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: