תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 332 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל, העידוד ו'שתהיה שואה למכבי'
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:17 
אין בעיה בכלל, לרסס לבן על הצהוב זה אחלה פתרון.
אני מקווה גם שהסבירו למי שהורידו לו את הדגל ולא פשוט באו וקרעו את זה בעצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
כשהביאו את הרמזור ליציע של הכדורסל אז פשוט כיסו את הצהוב במדבקות אם אני זוכר נכון. לא היתה בעיה למצוא פתרון.
:facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:21 
את הכי יפה בשבילי כתב:
אין שום סיבה שבמשחקים של הפועל ת"א יהיו דגלים שהם לא של הפועל ת"א.
לא משנה אם זה דגל גאווה, דגל ישראל או כל דבר אחר.

הדבר הכי נכון שנכתב כאן.
בחייאת, תנו להתנתק מכל המסביב. לא צריכים הוכחות או דגלים כדי להראות שהפועל ת״א זה משפחה ולא משנה מה או מי אתה. כשיש לנו כקבוצה גדולה הרבה מאוד אוהדים אני אישית נגד הבעת הזדהות מכל דבר שהוא לא הפועל תל אביב בזמן המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:22 
הטיעון על הפס הצהוב הוא אחד המפגרים והילדותיים ששמעתי בחיי.
חוץ מזה , שהדגל הורד באלימות שלא זכתה להתנגדות להבנתי
ונשמעו גם קריאות הומופוביות כמו " מכבי קוקסינלים לא אנחנו "
שמישהו יזכיר לי למה הם כל כך שונאים את מכבי ובית"ר
הם מתנהגים בידיוק כמוהם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
אליהו הנביא כתב:

זאת המשפחה שאתה מדבר עליה, Dushi?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:28 
dorz כתב:
אליהו הנביא כתב:

כי יש מקומות שלא קורים דברים כאלה?
זה רק מחזק את מה שאמרתי, שבמשחקים של הפועל שוב, לדעתי, הבעת הזדהות אם דברים שהם פחות קשורים לכדורגל יכולה ליצור תמיד בעיה מאחר ויש להפועל כמות אוהדים גדולה. מדגלי ישראל שלאחרים פחות נוח איתם וכן, גם לדגלי גאווה. והפועל, בתפיסה ובאדיאולוגיה שלה רואה את כולם שווים.

נערך לאחרונה על ידי Dushi בתאריך 07 אוגוסט 2015, 16:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:28 
dorz כתב:
כשהביאו את הרמזור ליציע של הכדורסל אז פשוט כיסו את הצהוב במדבקות אם אני זוכר נכון. לא היתה בעיה למצוא פתרון.

תגיד, אתה באמת מטומטם?
מה ז"א לא הייתה בעיה למצוא פיתרון. הבן-אדם שהביא את הדגל הצהוב, שיביא אותו עם הפיתרון. אני צריך למצוא פיתרון בשבילו?
ולא הייתה נגדו אלימות. ביקשו ממנו והסבירו לו שדגל צהוב לא יהיה פה. הוא משום מה התעקש לחבר דגל למקל (שהוא לקח מדגל של הפועל כמובן) ולהחזיק אותו ביד, כשנראה היה שבכל שנייה הוא מניף אותו, אבל למיטב ידיעתי הוא לא הניף ולא הייתה אלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
dorz כתב:
אליהו הנביא כתב:

זה רק מחזק את מה שאמרתי, שבמשחקים של הפועל שוב, לדעתי, הבעת הזדהות אם דברים שהם פחות קשורים לכדורגל יכולה ליצור תמיד בעיה מאחר ויש להפועל כמות אוהדים רחבה. מדגלי ישראל שלאחרים פחות נוח איתם וכן, גם לדגלי גאווה. והפועל, בתפיסה ובאדיאולוגיה שלה רואה את כולם שווים.

אה-הא. אז הבעיה היא ש"מביעים הזדהות עם דברים שלא שייכים" ולא שיש לך אוהדים הומופובים או סתם ילדותיים (מה שבדרך כלל הולך ביחד). איכשהו מחאות בעד הפליטים עברו די בסבבה, אבל דגל גאווה ביציע זה כבר מוגזם.
זה יפה שהאידיאולוגיה היא של שוויון אבל אין לכם מושג כמה זר יכול להרגיש ביציע או מחוצה לו מישהו שהוא לא גבר סטרייט. התחלתי להבין את זה רק כשהתחלתי לבוא למשחקים עם בת הזוג שלי, ואני יכול רק לדמיין איך זה מרגיש להיות הומו או לסבית ביציע. גם אם הקהל שלנו לא משתמש בקללות על בסיס נטייה מינית - הקהל של היריבות לא ממש נמנע מזה.
אתם לא מבינים כמה לראות את הדגל הזה ביציע שימח חברים גאים שלי, שלא רואים בזהות שלהם אידיאולוגיה אלא סתם מבקשים שיתייחסו אליהם כמו בני אדם, בטח בתקופה המסריחה הזאת. אבל העיקר לא להיות "פוליטיים" ושלא יהיה פס צהוב. קריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:36 
dorz כתב:
אליהו הנביא כתב:

מה גם שלפי מה שאני מבין מקרספו, הטענה הייתה בגלל הצבע הצהוב, לא בגלל הומופוביה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
dorz כתב:

תגיד, אתה באמת מטומטם?
מה ז"א לא הייתה בעיה למצוא פיתרון. הבן-אדם שהביא את הדגל הצהוב, שיביא אותו עם הפיתרון. אני צריך למצוא פיתרון בשבילו?
ולא הייתה נגדו אלימות. ביקשו ממנו והסבירו לו שדגל צהוב לא יהיה פה. הוא משום מה התעקש לחבר דגל למקל (שהוא לקח מדגל של הפועל כמובן) ולהחזיק אותו ביד, כשנראה היה שבכל שנייה הוא מניף אותו, אבל למיטב ידיעתי הוא לא הניף ולא הייתה אלימות.

"הדגל הצהוב". עזוב, הכנה למוח אין לך. תיהנה עם הטהרנות המפגרת שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:41 
dorz כתב:
villa crespo כתב:
dorz כתב:

תגיד, אתה באמת מטומטם?

תגיד לי, אם כמה אוהדים דתיים יתחילו לפוצץ את היציע בדגלים צהובים של חב"ד, זה גם לגיטימי בשבילך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:46 
dorz כתב:
Dushi כתב:
dorz כתב:
אליהו הנביא כתב:

זה רק מחזק את מה שאמרתי, שבמשחקים של הפועל שוב, לדעתי, הבעת הזדהות אם דברים שהם פחות קשורים לכדורגל יכולה ליצור תמיד בעיה מאחר ויש להפועל כמות אוהדים רחבה. מדגלי ישראל שלאחרים פחות נוח איתם וכן, גם לדגלי גאווה. והפועל, בתפיסה ובאדיאולוגיה שלה רואה את כולם שווים.

אה-הא. אז הבעיה היא ש"מביעים הזדהות עם דברים שלא שייכים" ולא שיש לך אוהדים הומופובים או סתם ילדותיים (מה שבדרך כלל הולך ביחד). איכשהו מחאות בעד הפליטים עברו די בסבבה, אבל דגל גאווה ביציע זה כבר מוגזם.
זה יפה שהאידיאולוגיה היא של שוויון אבל אין לכם מושג כמה זר יכול להרגיש ביציע או מחוצה לו מישהו שהוא לא גבר סטרייט. התחלתי להבין את זה רק כשהתחלתי לבוא למשחקים עם בת הזוג שלי, ואני יכול רק לדמיין איך זה מרגיש להיות הומו או לסבית ביציע. גם אם הקהל שלנו לא משתמש בקללות על בסיס נטייה מינית - הקהל של היריבות לא ממש נמנע מזה.
אתם לא מבינים כמה לראות את הדגל הזה ביציע שימח חברים גאים שלי, שלא רואים בזהות שלהם אידיאולוגיה אלא סתם מבקשים שיתייחסו אליהם כמו בני אדם, בטח בתקופה המסריחה הזאת. אבל העיקר לא להיות "פוליטיים" ושלא יהיה פס צהוב. קריטי.

לא הייתי בשער 5 ככה שאני לא יכול להעיד, אבל הבעיה לא מתחילה באוהדי הפועל ילדותיים והומופוביים, אלא בזה שאנשים משתמשים במילה "הומו" "קוקסינל" בתור סלנג. ומה לעשות שיש קהלים שמשתמשים בקללות הומופוביות? אז מה יגידו אוהדים כהי עור? או אוהדים ערבים ששומעים קללות מחבל? אני מאושר שזה שימח את חברים שלך, אחד מחבריי הטובים ביותר הוא הומו שעובד איתי כבר מעל שנתיים. ובטח בתקופה האחרונה כמו שציינת אני אפילו עוד יותר מרגיש מחובר לנושא הזה של שוויון. אבל לטעמי זה מיותר, אין לזה מקום במגרשי כדורגל. הקבוצה שלי היא לא לוח מודעות או דרך להזדהות עם דברים אחרים שהם לא קשורים להפועל ת"א. וכמו שיש אוהדים גאים שהם אוהדי הפועל ת"א אני בטוח שיש כאלה שהם אוהדים חיפה, בית"ר, ב"ש ומקקיה. שקודם כל יתחילו בהוצאת קללות הומופביות מהלקסיקון שלהם כמו שאצלינו עושים או לפחות משתדלים למנוע.

נערך לאחרונה על ידי Dushi בתאריך 07 אוגוסט 2015, 16:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
dorz כתב:
villa crespo כתב:
dorz כתב:

תגיד, אתה באמת מטומטם?

תגיד לי, אם כמה אוהדים דתיים יתחילו לפוצץ את היציע בדגלים צהובים של חב"ד, זה גם לגיטימי בשבילך?

בול אותו דבר.
בפעם האחרונה שעודכנתי לא היה שום קשר בין הפועל לחב"ד, וגם אם הדגל שלהם היה אדום-לבן היה לי מוזר לראות אותו ביציע. כן יש קשר בין הפועל לקבלה של כל בני האדם בלי הבדל דת, גזע, מין ונטייה מינית. כל ילד מתלהב שקורא לעצמו אנטיפה אמור להבין את זה.
דגל הגאווה מסמל בדיוק את זה בהקשר של הנטייה המינית, שמאוד מאוד רלבנטי אחרי שמישהי פאקינג נרצחה כי היא העזה ללכת למצעד הגאווה בירושלים. בדיוק כמו הכרזה "מי לא פליט פה?" או הכרזות נגד אפליית השחורים שתלו בכדורסל בשנה שעברה בהקשרים של גזע.
מבחינתי פשוט יש ערכים קצת יותר חשובים, וקצת יותר הפועל, מאשר לשמור על סקאלת הצבעים הנכונה.
וזו גם תשובה בשבילך Dushi. יש מאבק סדרתי בגזענות בקרב הקהל של הפועל וגם ברמת המועדון. זה לא הופך את היציע ללוח מודעות, אלא מוסיף לו איזשהו ערך שהוא מעבר לכדורגל. ואני מאמין שזה גורם לשחקנים ולאוהדים ערבים או שחורים להרגיש יותר נוח בבלומפילד מאשר במקומות אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:52 
במקום טיפה סולידריות באמת מינימלית בימים איומים כאלה, להוריד את הדגל כי יש בו קצת צהוב. ועוד מתיימרים להיות אנטיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:56 
זו בדיוק הבעיה.

1) מעניין שכשזה מסתדר עם האג'נדה שלך אז זה בסדר, ואם זה יהיה דגל חב"ד, אז זה לא בסדר. בסופו של דבר זה דגל צהוב וזה דגל צהוב. האידאולוגיה שלכם לא מעניינת אותי. מבחינתי אם יביאו דגל כ"ך ליציע, הוא יירד קודם כל כי הוא צהוב.
2) כמוך יש עוד הרבה שיש להם הרבה דברים חשובים יותר מהפועל וחושבים שהפועל היא הפלטפורמה לאג'נדות שלכם. אין דבר יותר חשוב בעולם מהפועל. לא ימין ולא שמאל, שום דבר לא מעניין.
עצוב לראות אנשים שחושבים שפרוייקטים למיניהם חשובים יותר מהפועל. רוצים לעשות פרוייקטים, לא על חשבון הפועל. לכו לתנועות נוער. ממפעלות החינוך סבלנו מספיק, לא צריכים עוד כאלה.
3) היציע הוא לא לוח המודעות שלכם. זה נכון לגבי זה וזה נכון לגבי כל דגלי אנטיפה למיניהם. על הזין של אנטיפה, על הזין של סט. פאולי ועל הזין של הגאווה הישראלית של אוהדי הפועל. אבל יש מפריע בעין ויש דגל צהוב. צהוב זה מחוץ לגבול וזה לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:59 
100%anti beitar כתב:
במקום טיפה סולידריות באמת מינימלית בימים איומים כאלה, להוריד את הדגל כי יש בו קצת צהוב. ועוד מתיימרים להיות אנטיפה.

מי מתיימר להיות אנטיפה?
אתה אולי מתיימר להיות אנטיפה. אני כולה אוהד הפועל, שונא מכבי, בית"ר ואת הצבע הצהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
מבחינתי אם יביאו דגל כ"ך ליציע, הוא יירד קודם כל כי הוא צהוב.

אז אם היו מביאים דגל כ"ך אדום-לבן ליציע היית סבבה עם זה?
מדהים. מדהים.
אתה אוהד של צבע. אפילו לא של קבוצה שמייצגת משהו מעבר לזה. של פאקינג תופעה אופטית. אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 17:02 
דווקא לא מתיימר להיות אנטיפה וחושב שהרעיון די מפגר.
אבל סולידריות זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 17:04 
dorz כתב:
villa crespo כתב:

מדהים. מדהים.
אתה אוהד של צבע. אפילו לא של קבוצה שמייצגת משהו מעבר לזה. של פאקינג תופעה אופטית. אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

מה ריאל מדריד מייצגת? וליברפול? ודה חראפשחפ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 17:04 
dorz כתב:
villa crespo כתב:

מדהים. מדהים.

אתה שואל ועונה?
ממש לא הייתי בעד והייתי בעד להוריד, כי אני שונא אותם ואת מה שהם מייצגים.
אמרתי שאם היה דגל כ"ך, הייתי מוריד אותו קודם כל כי הוא צהוב ואח"כ בגלל היתר. הבנת הנקרא שלך כנראה לא משהו.
אבל אני מבין ממך שאתה כן בעד אלימות והורדת דגלים, אלא אם מדובר בדגלים שמייצגים אותך. אחלה.
ואני אוהד הפועל. אתה אוהד פרוייקטים. עוד אחד.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 07 אוגוסט 2015, 17:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
dorz כתב:
villa crespo כתב:

מדהים. מדהים.

אתה יצור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 17:26 
villa crespo כתב:
dorz כתב:
villa crespo כתב:

מדהים. מדהים.

אבל אני מבין ממך שאתה כן בעד אלימות והורדת דגלים, אלא אם מדובר בדגלים שמייצגים אותך. אחלה.

שמע, אני ממש לא מתחבר לכל מה שהוא רושם, אבל בנקודה הזאת, אני לא מבין את הטענה שלך.
ברור שאנחנו נתחבר לדגלים שאנחנו מזדהים איתם ומרגישים שהם מייצגים אותנו וכשזה לא אז לא.
אף אחד פה לא כתב ש"אסור להוריד דגל באלימות לא משנה מי הוא ומה הוא מסמל".

אם מניפים דגל של טרור כמו כ"ח אצלי ביציע אפשר להוריד אותו ומצדי גם באלימות. אם מניפים דגל שמסמל סובלנות אז קצת פחות. ו2 הדגלים שעלו פה (הגאווה לעומת כ"ח) הם 2 דגלים שנמצאים מספיק בספקטרום של הקונצנזוס כדי שנסכים על הייחוס שלהם.
אתה באמת חושב שזאת צביעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
dorz כתב:
villa crespo כתב:

מדהים. מדהים.

אתה שואל ועונה?
ממש לא הייתי בעד והייתי בעד להוריד, כי אני שונא אותם ואת מה שהם מייצגים.
אמרתי שאם היה דגל כ"ך, הייתי מוריד אותו קודם כל כי הוא צהוב ואח"כ בגלל היתר. הבנת הנקרא שלך כנראה לא משהו.
ואני אוהד הפועל. אתה אוהד פרוייקטים. עוד אחד.

רגע, אז פתאום יש ימין ושמאל ביציע? פתאום מה שהם מייצגים כן חשוב? פתאום ירדנו מ"שום דבר לא מעניין"? וואלה. כי זה סותר את כל מה שכתבת הודעה קודם.
כן, יש משמעות לאידיאולוגיה ולמה שקבוצת ספורט מסוימת מייצגת. זה לא אומר שכל אוהדי הפועל צריכים להצביע למרצ, זה אפילו לא אומר שחייבים לתמוך בפרויקט חברתי שהסמל של הפועל מוטבע עליו, בטח לא אם הוא חשוד כמכבסה להלבנת כספים. זה כן אומר שחלק מהאתוס הוא לקבל את כל בני האדם באופן שווה. דגל כ"ך ודגל חב"ד סותרים את האתוס הזה. דגל הגאווה מקדם אותו, וכמו שכתבו כאן מביע סולידריות. זה כל הסיפור.
גם לליברפול יש אתוס מסוים וגם לריאל ואני מניח שגם לדה חראפשחאפ, זה יכול להיות אתוס פוליטי או אזורי או ספורטיבי נטו או כל הנ"ל ביחד או ווטאבר. אבל אני מניח שיש מעט מאוד אנשים שאוהדים את ריאל כי יש להם חיבה לצבע הלבן ושנאה לצבעים אחרים. זה לגיטימי, כן? אבל זה די מצחיק ושטחי.

לגבי הורדת דגלים - אני בעד הורדת דגלים של כ"ך. בטח. כ"ך היא ארגון טרור לפי חוקי מדינת ישראל ותנועה יודו-נאצית, הם לא חלק מהשיח הלגיטימי. להשוות דגל כ"ך לדגל הגאווה, גם אם נתעלם לרגע מהאתוס של הפועל וכו' וכו', זה אידיוטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
זו בדיוק הבעיה.

1) מעניין שכשזה מסתדר עם האג'נדה שלך אז זה בסדר, ואם זה יהיה דגל חב"ד, אז זה לא בסדר. בסופו של דבר זה דגל צהוב וזה דגל צהוב. האידאולוגיה שלכם לא מעניינת אותי. מבחינתי אם יביאו דגל כ"ך ליציע, הוא יירד קודם כל כי הוא צהוב.
2) כמוך יש עוד הרבה שיש להם הרבה דברים חשובים יותר מהפועל וחושבים שהפועל היא הפלטפורמה לאג'נדות שלכם. אין דבר יותר חשוב בעולם מהפועל. לא ימין ולא שמאל, שום דבר לא מעניין.
עצוב לראות אנשים שחושבים שפרוייקטים למיניהם חשובים יותר מהפועל. רוצים לעשות פרוייקטים, לא על חשבון הפועל. לכו לתנועות נוער. ממפעלות החינוך סבלנו מספיק, לא צריכים עוד כאלה.
3) היציע הוא לא לוח המודעות שלכם. זה נכון לגבי זה וזה נכון לגבי כל דגלי אנטיפה למיניהם. על הזין של אנטיפה, על הזין של סט. פאולי ועל הזין של הגאווה הישראלית של אוהדי הפועל. אבל יש מפריע בעין ויש דגל צהוב. צהוב זה מחוץ לגבול וזה לא יהיה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
רק הערה קטנה, כי הביטוי "דגל צהוב" חוזר פה די הרבה, דגל הגאווה הוא לא דגל צהוב.
אם הוא היה נראה כמו דגל חב"ד ברור שלא היה לזה מקום ביציע, אבל לא הייתי מצפה שאוהדי הפועל יורידו את דגל הגאווה בגלל פס צהוב שמי בכלל שם לב אליו בין כל שאר הצבעים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 18:07 
KID A כתב:
אם הוא היה נראה כמו דגל חב"ד ברור שלא היה לזה מקום ביציע, אבל לא הייתי מצפה שאוהדי הפועל יורידו את דגל הגאווה בגלל פס צהוב שמי בכלל שם לב אליו בין כל שאר הצבעים שם.

אנחנו שמנו לב.

NARKOTIKA כתב:
villa crespo כתב:
dorz כתב:
villa crespo כתב:

מדהים. מדהים.

שמע, אני ממש לא מתחבר לכל מה שהוא רושם, אבל בנקודה הזאת, אני לא מבין את הטענה שלך.
ברור שאנחנו נתחבר לדגלים שאנחנו מזדהים איתם ומרגישים שהם מייצגים אותנו וכשזה לא אז לא.

אם מניפים דגל של טרור כמו כ"ח אצלי ביציע אפשר להוריד אותו ומצדי גם באלימות. אם מניפים דגל שמסמל סובלנות אז קצת פחות. ו2 הדגלים שעלו פה (הגאווה לעומת כ"ח) הם 2 דגלים שנמצאים מספיק בספקטרום של הקונצנזוס כדי שנסכים על הייחוס שלהם.

אתה אומר לי שלהוריד דגל של כ"ך, כי זה לא תואם את האידואלוגיה שלכם, אבל כשאנחנו לא מוכנים שיהיה דגל צהוב ביציע, כי אנחנו שונאים את הצבע הצהוב, אז זה לא בסדר. יש יותר צביעות מזו?
הוא שונא את כך, אז שיוריד דגלי כך מהיציע. אני שונא צהוב, אז אני אוריד דגלים צהובים מהיציע. מה הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 18:11 
KID A כתב:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 18:22 
villa crespo כתב:
KID A כתב:

אנחנו שמנו לב.

NARKOTIKA כתב:
villa crespo כתב:
dorz כתב:
villa crespo כתב:

מדהים. מדהים.

אתה אומר לי שלהוריד דגל של כ"ך, כי זה לא תואם את האידואלוגיה שלכם, אבל כשאנחנו לא מוכנים שיהיה דגל צהוב ביציע, כי אנחנו שונאים את הצבע הצהוב, אז זה לא בסדר. יש יותר צביעות מזו?
הוא שונא את כך, אז שיוריד דגלי כך מהיציע. אני שונא צהוב, אז אני אוריד דגלים צהובים מהיציע. מה הבעיה?

זה לא "לא תואם את האידיאולוגיה שלנו" זה סותר את כל מה שהפועל (המפלגתית והספורטיבית) מסמלת. הפועל כמועדון מתייחס לבני אדם כשווים, ואין פה שום קשר לשמאל או ימין. בלי להזכיר את זה שזה דגל שמסית נגד שחקנים של הפועל שממש באותו רגע גם נמצאים על הדשא, ושזה אשכרה דגל של מפלגת טרור לפי החוק במדינה שאתה נמצא בא ונמצא מחוץ לחוק.
ההקבלה שאתה עושה היא קצת עלבון לאינטליגנציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 18:42 
קרספו מה הצהוב הזה שאתה שונא ?
אני שונא את הצהוב החזירי של מכבי ודון שימון
ובגלל זה אני גאה בקבוצת כדורסל שלי
אני שונא את הצהוב הבית"רי
את הדגל של תנועת כ"ך ואת הגזענות
בגלל זה אני גאה להיות אוהד הפועל
ובכל המאבקים שלה נגד גזענות ושנאת האחר , גם אם זה כולל דגלים שיש בהם מעט צהוב .
אם אתה שונא צהוב רק בגלל שזה הצבע של הקבוצה היריבה שלך
אתה ילדודתי , יש דברים יותר חשובים בחיים מצבע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 18:48 
נכון, אז תצבע את הצהוב בדגל בשחור. יש דברים יותר חשובים מצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 332 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: