villa crespo כתב:
dorz כתב:
villa crespo כתב:
מבחינתי אם יביאו דגל כ"ך ליציע, הוא יירד קודם כל כי הוא צהוב.
אז אם היו מביאים דגל כ"ך אדום-לבן ליציע היית סבבה עם זה?
מדהים. מדהים.
אתה אוהד של צבע. אפילו לא של קבוצה שמייצגת משהו מעבר לזה. של פאקינג תופעה אופטית. אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.
אתה שואל ועונה?
ממש לא הייתי בעד והייתי בעד להוריד, כי אני שונא אותם ואת מה שהם מייצגים.
אמרתי שאם היה דגל כ"ך, הייתי מוריד אותו קודם כל כי הוא צהוב ואח"כ בגלל היתר. הבנת הנקרא שלך כנראה לא משהו.
אבל אני מבין ממך שאתה כן בעד אלימות והורדת דגלים, אלא אם מדובר בדגלים שמייצגים אותך. אחלה.
ואני אוהד הפועל. אתה אוהד פרוייקטים. עוד אחד.
רגע, אז פתאום יש ימין ושמאל ביציע? פתאום מה שהם מייצגים כן חשוב? פתאום ירדנו מ"שום דבר לא מעניין"? וואלה. כי זה סותר את כל מה שכתבת הודעה קודם.
כן, יש משמעות לאידיאולוגיה ולמה שקבוצת ספורט מסוימת מייצגת. זה לא אומר שכל אוהדי הפועל צריכים להצביע למרצ, זה אפילו לא אומר שחייבים לתמוך בפרויקט חברתי שהסמל של הפועל מוטבע עליו, בטח לא אם הוא חשוד כמכבסה להלבנת כספים. זה כן אומר שחלק מהאתוס הוא לקבל את כל בני האדם באופן שווה. דגל כ"ך ודגל חב"ד סותרים את האתוס הזה. דגל הגאווה מקדם אותו, וכמו שכתבו כאן מביע סולידריות. זה כל הסיפור.
גם לליברפול יש אתוס מסוים וגם לריאל ואני מניח שגם לדה חראפשחאפ, זה יכול להיות אתוס פוליטי או אזורי או ספורטיבי נטו או כל הנ"ל ביחד או ווטאבר. אבל אני מניח שיש מעט מאוד אנשים שאוהדים את ריאל כי יש להם חיבה לצבע הלבן ושנאה לצבעים אחרים. זה לגיטימי, כן? אבל זה די מצחיק ושטחי.
לגבי הורדת דגלים - אני בעד הורדת דגלים של כ"ך. בטח. כ"ך היא ארגון טרור לפי חוקי מדינת ישראל ותנועה יודו-נאצית, הם לא חלק מהשיח הלגיטימי. להשוות דגל כ"ך לדגל הגאווה, גם אם נתעלם לרגע מהאתוס של הפועל וכו' וכו', זה אידיוטי.