תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 21:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפוגרום המשטרתי - סוגר סופש חשוך ואלים
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
מתוך כתבה ב ONE:

לגבי שניים מהעצורים, אותם מייצג עו"ד אסף אלוויה, המשטרה צפויה לבקש הארכת מעצר בשלושה ימים. אוהדים שהגיעו לבית המשפט טוענים כי חבריהם נפלו קורבן לאלימות מצד השוטרים ולדבריהם, המשטרה אף ביצעה מעצרים נוספים במהלך הלילה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אל באנדי כתב:
redrony כתב:
אל באנדי כתב:
אז מעמדים אותנו לדין על המצית שנזרקה למגרש
אני אנחש שאת משחק הבית הבא בגביע הטוטו נשחק בנתניה

לא שאני חושב שצריך להיות פה רדיוס בכלל, אבל אני חותם עכשיו שזה ייגמר בזה

אני מצטער כן?
אנחנו משחקים לידיים של ההתאחדות כל הזמן
ידוע שזריקה של חפץ למגרש זה עונש
למה לזרוק ?

נו באמת, אל תנסה לשכנע את המשוכנע והמשכנע בעצמו.
אני הראשון שמטיף לאנשים להתנהג כמו בני אדם. ועדיין, מקומם אותי שאין שוויון בעונשים ובהעמדות לדין.
אני גם תמיד אומר וסליחה מראש, בשנייה שתפסת את המתפרעים, הקבוצה צריכה לצאת זכאית!!!
זה עניין של המשטרה.
הדבר היחידי שאני מבקש כל הזמן גם מאיתנו כאוהדים וגם מהמועדון שלא ניתן לזה לגיטימציה ע"י האשמת כל העולם ואשתו חוץ מאשר אותנו כקהל.
אותו דבר גם לגבי שירי שואה. הגיע הזמן להתקדם.

גם עוד שטות שכל פעם חוזרת על עצמה
חלאס עם השירים האלה כבר
זה פוגע בקבוצה שלנו ולא מוסיף כלום
לא רציתי להעלות את זה פה אבל די
כל הקנסות והרדיוסים האלה לא שווים את זה
זה ממש יריקה בפרצוף של כבירי
נשבר כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
מתוך כתבה ב ONE:

לגבי שניים מהעצורים, אותם מייצג עו"ד אסף אלוויה, המשטרה צפויה לבקש הארכת מעצר בשלושה ימים. אוהדים שהגיעו לבית המשפט טוענים כי חבריהם נפלו קורבן לאלימות מצד השוטרים ולדבריהם, המשטרה אף ביצעה מעצרים נוספים במהלך הלילה.

הגזימו לגמרי המשטרה. גם בדרישה להאריך מעצרים.
קצת פרופורציות מה קרה. הפך להיות המטרד הגדול של הטרחנים -"אלימות האוהדים" מפריעה להם לצפות בשקט במשחק ולתקוע נודים. זה לא צריך להיות, וצריך להרגיע, אבל התגובה חריפה מידי בגלל כל השלמה שרפים למיניהם("לשלוח אותם לשנה בית סוהר")
פרו-פורציות. מי ישמע זרקו בקבוק זכוכית על הראש של מיטרוביץ'(אתה בושה לעם הסרבי בכיינוביץ')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 20:30 
הגיע הזמן לדרוש להזיז את חדרי ההלבשה של הקהל האורח מאיפה שהם נמצאים היום. מאז שהם עברו לשער 5 רק נזק נגרם לנו,
אתמול שחקני מכבי במקום לרוץ לחדר ההלבשה הלכו לאט בכוונה והדליקו את ילדי האולטרס שלא מסוגלים מצדם לשמור על עצמם מלזרוק חפצים (למה אי אפשר
להשאר רק עם קללות? אולי תבינו שזריקת חפצים פוגעת במועדון!).

הנהלת הפועל צריכה להגיש בקשה לבדיקת המיקום של חדר ההלבשה או לרכישה של שרוול ארוך במיוחד כמו בארגנטינה שימנע את מה שהיה
אתמול.

זה בלי קשר לזה שצריך להעמיד לדין שחקן כמו טב"ח שהתגרה בכוונה בקהל אחרי השער שהבקיע והיה צריך לקבל צהוב מהשופט הפחדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
אז אני מבין שהמשטרה אילצה את הפועל להחזיר לתפקיד את מנהל האבטחה של טביב

http://sports.walla.co.il/item/2877922
"
מספר שעות לפני הדרבי התל אביבי בגביע הטוטו, נעצר היום (שבת) אחד מאוהדי הפועל תל אביב. המשטרה הגיע לביתו של אחד מראשי האולטרס של האדומים ועצרה אותו על סמך מידע מודיעיני מוקדם. אותו אוהד, שכאמור נעצר בביתו בשעת צהריים, היה מופתע ומהמועדון ניסו לעזור בשחרורו של האוהד באמצעות הטלפון.

אותו אוהד התפרע לפני מספר ימים באימון הפועל תל אביב. זה קרה עקב כך שהאדומים החליפו קב"ט בהוראת המשטרה, שדרשה להחליף את קצין הביטחון שהועסק קודם לכן. מי שמונה לתפקיד היה אלון אבגין, אותו אחד שהיא קצין הביטחון של אלי טביב בזמן שזה היה בעלי המועדון. האוהד התפרע באימון עקב השינוי הזה, והמאבטחים תפסו אותו והרחיקו אותו מהמקום. היום, כאמור, הוא נעצר כשמהמשטרה טענו שיש מידע מודיעיני עליו.

המשטרה כמובן גם דאגה לחמם את האולטראס מבעוד מועד, ורק חיכתה שיהיה משהו קטן בסיום בשביל לבצע לינץ ממוקד הכולל סגירת השערים מבחוץ, לדעתי היה פה פשוט מארב מתוכנן של המשטרה והמאבטחים על אוהדי הפועל

זריקת המצית והכוסות היא אמתלה עלובה לביצוע פוגרום בקהל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 20:50 
אז תקרא שוב. זה לא מה שכתוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
מוזר שמשטרה קובעת להנהלה מי יהיה קצין הביטחון של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
להעביר את המנהרה זה המוגרבי החדש.
אגב, הסיבה העיקרית ששם נזרקו פחות חפצים היא שהמנהרה בדרך כלל חצצה בין הקהלים, ככה שהשחקנים של היריבה יכלו לעבור מהכיוון של 8 שהיה ריק או מאוכלס על ידי האוהדים שלהם. היום כשגם שם יש אוהדים שלנו, זה בעיקר אומר שבמקום שליציע אחד יש את האפשרות לזרוק משהו בזמן הירידה, לשני יציעים תהיה האפשרות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 21:06 
אדום אופטימי כתב:
מוזר שמשטרה קובעת להנהלה מי יהיה קצין הביטחון של הקבוצה.

לפי הכתוב היא לא קבעה מי יהיה, היא קבעה מי לא יהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי סביר שכבירי או הנהלת הפועל החדשה תתלהב לקחת את הקבט של טביב, סביר להניח שהמשטרה "סימנה" את היורש המיועד
וראינו מצויין את התוצאות אמש

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפוגרום המשטרתי - סוגר סופש חשוך ואלים
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 22:20 
הבעיה היא קודם כל אצלנו- קודם כל גורמים נזק לבעלים חדשים ע״י זריקת חפצים וממשיך עם המכות עם השוטרים והאבטחה (אנחנו הקהל שתמיד מסתבך עם המשטרה) ומסתיים בדרישה לשנות את המיקום של חדרי ההלבשה. מחר נבקש שהקבוצה היריבה תגיע למגרש במסוק. חלאס!!!!
פשוט חבורה של ילדי כאפות שהורסים לקהל שלם, כשגם המשטרה לא חפה מטעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
הבעיה היא קודם כל אצלנו- קודם כל גורמים נזק לבעלים חדשים ע״י זריקת חפצים וממשיך עם המכות עם השוטרים והאבטחה (אנחנו הקהל שתמיד מסתבך עם המשטרה) ומסתיים בדרישה לשנות את המיקום של חדרי ההלבשה. מחר נבקש שהקבוצה היריבה תגיע למגרש במסוק. חלאס!!!!

לא חפה מטעויות? איזו הגדרה קלילה ויפת נפש
משטרה תפקידה להגן על אזרחים, שלמור על שקט ולא ליצור אותו.
השוטרים תמיד נראים שמישהו שיחרר אותם אחרי חודש בצינוק והם רצים לכל עבר כמו עדר של בהמות
אני הולך להגיד משפט שבמשטרת ישראל לא יכול להתקיים בחיים אבל הציפייה שלי ממשטרה היא לפעול בחכמה
חכמה זה הדבר האחרון שניתן לייחס לבהמות שנכנסו ליציע (כולל המפקדים שלהם)
כל זה בלי קשר לעובדה שיש לנו כמה דפקטים בקהל שמבחינה שכלית יכולים להצטרף לכוחות המשטרה
ועדיין זה הדבר הכי צפוי שיקרה בדרבי כשהזבלים נכנסים לחדר ההלבשה מתחת לשער 5, החכמולוגים הגדולים
עסוקים בהחלפת קב"טים, הצצה לדגלים ומניעת הכנסת תפוז לא מקולף רחמנא ליצן, אבל להפסיק את השטות הזו
שנמשכת כמה שנים ומביאה לאותה תוצאה בכל פעם, גדול עליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:

המשטרה מורכבת מאוהדי היריבות. זה הפרופיל אוהדים של ביטר ומקקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע איזה שוטר על/מפקד מרחב חרטה דיבר בחדשות הספורט (לא הספקתי לראות) אבל זה פשוט מביך.
"יש לנו תיעוד של אוהד מטיח מקל קרטון (!!!!!!) בתנועת כידון בשוטר. אלימות מאוד קשה"

לכל הכוכבים שאומרים שהאשמה היא עלינו כקהל וכל שאר הליקוקי תחת האלה. אתם מדברים לאוויר. זה כל כך מטומטם להגיד דברים שבחיים לא יפתרו. בבלומפילד יש 8000 אוהדים בממוצע (בערך), אף אחד לא אחראי על השני. אף אחד לא חייב כלום לשני. ילדים/זקנים/ייצורים/מופרעים/חנונים/מזרחים/אשכנזים. גם אם 7995 יתנהגו טוב עדיין יהיו 5 שיתנהגו לא טוב, ולנו כקהל וכקבוצה לא מגיע לחטוף בראש עלזה כל פעם מחדש.

אפשר לנחש שלא יותר מ80 איש התפרעו וזרקו דברים (אני מדבר על התפרעות אמיתית. לא על אנשים ששרים "אם לא תלמד תהיה שוטר"). תפקידה המשטרה לעצור את האנשים האלה. תעצרו 2, אחרי זה 5, אחרי זה 10, אחרי זה 50 בסוף תסיימו עם זה. בדיוק כמו שעשו באנגליה ובמקומות נוספים באירופה. אבל זו אחריות המשטרה בלבד. לא של הפועל ולא של הקהל.. וכל פעם שאנחנו מקבלים עונש זה בושה וחרפה.
משטרת ישראל לא נותנת רדיוס לכל הנהגים באיילון אם תפסו שם 3 שיכורים.

הגיע הזמן שחבורת הטפשים הזאת תעשה את העבודה שלה. ואם היא לא עושה אותה, שהיא תשלם את המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
הבנזונה גם אמר שנכנסו ליציע במטרה להוציא את האוהדים מהמגרש כשבפועל הם חסמו את היציאה וגרמו לצוואר בקבוק שסיכן נשים וטף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
הוא גם טען שהם נכנסו רבע שעה אחרי סוף המשחק כשביציע היו 200 איש, בפועל הם נכנסו אחרי פחות מ5 דקות וביציע היו מעל אלף איש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
לא שזה חדש אבל האנרגיות שהמשטרה משדרת שעתיים לפני המשחק כבר מראים את התמונה בסוף הערב.

אי אפשר להסתובב מאחורי שער 5 בלי לקבל איזה "על מה אתה מסתכל", "תמשיך ללכת", "עופו מפה". שלא נדבר על האופנועים והסוסים שמסתובבים לך בין הרגליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפוגרום המשטרתי - סוגר סופש חשוך ואלים
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 10:22 
רק לפי כמות הסמויים שהוציאו מהיציע כמה דקות אחרי שהתחיל הבלאגן, אפשר להבין שהמשטרה יצרה והשיגה את מה שהיא רצתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 10:23 
מי סוגר יציע שלם ומונע יציאה מי המטומטם שנתן את ההוראה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
צריך להיות עיוור כדי לא לראות שהכניסה ליציע הייתה פעולה מתוכננת מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 10:25 
kruvi1 כתב:
צריך להיות עיוור כדי לא לראות שהכניסה ליציע הייתה פעולה מתוכננת מראש.

הם רק חיפשו סיבה.
איפה שאני עמדתי סדרן אחד התלונן לאחראי שהוא לא מתמודד עם הלחץ ושישלחו עוד סדרנים והאחראי אמר לו "שום סדרנים, תגיד להם שאם הם לא נרגעים אני אעלה לשם 20 שוטרים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 11:11 
המקרה הנוכחי, בשרשרת התקריות עם משטרת ישראל, מעלה לא מעט חשדות לפרובקציה מכוונת של גורמי החוק.
קיימים יותר מידי סימני שאלה, על פעולות השוטרים והמאבטחים בזמן האירוע:
1. למה נחסמה דרך היציאה, אם המטרה הייתה לפזר את הקהל ?
2. בבלומפילד יש מספיק מצלמות, שמתעדות את האוהדים. מדוע לא שלפו את זורק המצית, ביציאה מהאיצטדיון ?
3. בהיעדר שרוול, למה לא דאגו לפנות את יושבי היציע, לפני כניסת שחקני/צוות מקצועי של מכבי ?

יצא לי במקרה אתמול, לעבוד עם שוטר לשעבר באחת מיחידות העילית של המשטרה המקומית, אשר יצא לו לעבוד גם באיצטדיוני כדורגל.
שוחחנו על האירוע ואיך הם היו מתנהגים באירוע דומה.
לדבריו, אין סיכוי שהם היו נכנסים ליציע, במצב האירועים שאני מתאר לו. במיוחד לא, אם יש זיהוי ברור של הזורק.
במקרה כזה, היו מסמנים אותו ושולפים אותו במעגל היציאה מהאיצטדיון.
אם לא היו מצליחים, המעצר היה מתבצע בשבוע לאחר המשחק או במשחק הבא של הקבוצה.

הם לא היו מסכנים פגיעה והתססה של קהל שלם, בעבור פורע חוק יחיד, במיוחד שיש זיהוי שלו.

אחד הדברים הראשונים, שאני הייתי מבקש ודואג כבר להעלות את הנושא, לדרוש מהמשטרה וצוות ההבטחה, תמונת זיהוי של האירוע.
בדגש, על סרטי הוידאו של כל המצלמות, שהקליטו את האירועים באותן דקות.
מפה אפשר יהיה לבחון את התנהלות המשטרה וצוות ההבטחה באירוע, כולל הסברים מפורטים על קבלת ההחלטות שלהם בזמן אמת.
חייבים להעלות את הנושא לכותרות, על מנת שהנוגעים לדבר, לא יעלימו ראיות ויבשלו את הקלטות לפי הצרכים שלהם.
המשפט הבא אולי יישמע כקונפירציה, אבל מבחינתי לפחות ועל פי העדויות מהשטח, קשה לי לפסול, זריקת המצית על ידי גורם מתסיס, ולכן חשוב לקבל את סרטי הוידאו.

זה אירוע שלא הייתי מוותר להם עליו.
יש כאן הזדמנות לעצור את היד החופשית, שהם כרגע מקבלים מכל הגורמים המטפלים, עקב אירועי אוהדי בית"ר.

צריך לעצור את זה עכשיו, אחרת העונה הקרובה תהפוך לגיהנום ביציעים.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
הולכים עם זה למח"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
המקרה הנוכחי, בשרשרת התקריות עם משטרת ישראל, מעלה לא מעט חשדות לפרובקציה מכוונת של גורמי החוק.
2. בבלומפילד יש מספיק מצלמות, שמתעדות את האוהדים. מדוע לא שלפו את זורק המצית, ביציאה מהאיצטדיון ?
3. בהיעדר שרוול, למה לא דאגו לפנות את יושבי היציע, לפני כניסת שחקני/צוות מקצועי של מכבי ?

יצא לי במקרה אתמול, לעבוד עם שוטר לשעבר באחת מיחידות העילית של המשטרה המקומית, אשר יצא לו לעבוד גם באיצטדיוני כדורגל.
לדבריו, אין סיכוי שהם היו נכנסים ליציע, במצב האירועים שאני מתאר לו. במיוחד לא, אם יש זיהוי ברור של הזורק.

הם לא היו מסכנים פגיעה והתססה של קהל שלם, בעבור פורע חוק יחיד, במיוחד שיש זיהוי שלו.

אחד הדברים הראשונים, שאני הייתי מבקש ודואג כבר להעלות את הנושא, לדרוש מהמשטרה וצוות ההבטחה, תמונת זיהוי של האירוע.
מפה אפשר יהיה לבחון את התנהלות המשטרה וצוות ההבטחה באירוע, כולל הסברים מפורטים על קבלת ההחלטות שלהם בזמן אמת.
חייבים להעלות את הנושא לכותרות, על מנת שהנוגעים לדבר, לא יעלימו ראיות ויבשלו את הקלטות לפי הצרכים שלהם.
המשפט הבא אולי יישמע כקונפירציה, אבל מבחינתי לפחות ועל פי העדויות מהשטח, קשה לי לפסול, זריקת המצית על ידי גורם מתסיס, ולכן חשוב לקבל את סרטי הוידאו.

יש כאן הזדמנות לעצור את היד החופשית, שהם כרגע מקבלים מכל הגורמים המטפלים, עקב אירועי אוהדי בית"ר.

אין מקום להשוואה בין אוכלוסיית השוטרים המטומטמים שפה לשוטרים ששם. פה זה מורכב ב95 אחוז מערסים ופרחות טיפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 11:43 
בלומי האדום כתב:

מי יעצור את זה בדיוק?
הם מקבלי גיבוי ורוח גבית מכל הגופים הרלוונטים בארץ
מספיק היה לשמוע אתמול את חצי השעה הראשונה של תוכנית הספורט ב 103

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
בלומי האדום כתב:

מי יעצור את זה בדיוק?
הם מקבלי גיבוי ורוח גבית מכל הגופים הרלוונטים בארץ
מספיק היה לשמוע אתמול את חצי השעה הראשונה של תוכנית הספורט ב 103

"התפרעות אוהדי הפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 11:57 
שונא ביטר ירושלים כתב:
הולכים עם זה למח"ש?

כן.
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=10604

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 12:10 
דינו,
אל תסיק מדברי שהשוטרים במדינות אירופה פחות ארסים או אלימים, מהחברים שלהם בארץ.
ההבדל הוא בעיקר במודעות שלהם לחוק, ובקבלת ההחלטות של המפקדים.
הם לא יקבלו גרגיר של גיבוי מאף גורם, במקרה של הפעלת כוח ללא צורך או נפגעים.

אבי וכרובי,
מי יכול לעצור את זה ?
אולי סופסוף העמותה במקום לפרסם הודעות מטעם, תעשה משהו חיובי בכיוון.
מעמידים לדין את הקבוצה, למה לא להזמין את נציג המשטרה, נציג חברת האבטחה, ולגרום לגורמי ההתאחדות כאב ראש בדיון יותר מעמיק.
הנקודה, שצריך להשאיר את הנושא למעלה ולא לתת לשאר הנוגעים לדבר להעלים אותו.
לאנשי המועדון יש יותר מידי סיבות לרצות שהנושא יטופל. הרמת ידיים ומתן יד חופשית למשטרה/אבטחה/התאחדות, בשלב זה של העונה, יאותת לכולם שאפשר להיכנס בהפועל ואוהדיה בלי חשבון.

שמתי לב עכשיו, שתעשה פנייה למח"ש.
אני לא יודע מה הסמכות שלהם והאפשרויות העומדות לרשותם, בבדיקת אירוע שכזה.
הרי לא מדובר באלימות של שוטר בודד, אלא בעיקר בהוראות מלמעלה. זה קצת יותר מסובך.
בכל מקרה זה צעד חיובי, אבל אסור לו להיות יחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי ששער 8 יתמלא מוקדם מהצפוי העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 12:20 
בעניין השרוול, לפני שנתיים נאמר לי שהנהלת האצטדיון מתנגדת כי זה יגרום נזק לדשא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: