מושקוביץ כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מושקוביץ כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מושקוביץ כתב:
תפסיקו כבר עם הלנצח בצילנו יא מביכים. שחקנים טובים ויקרים שנקנו תמורת תשלום, אף אחד לא גנב אותם בלילה מתחת לאף.
אף אחד לא אומר שהם נגנבו, אבל היית מצפה מהערס ההולנדי הזה ליותר, בטח עם כל הקשרים שלו.
חוכמה נורא גדולה להביא מהפועל את כל מה שהיה בה טוב. את זה גם אתה ואני יכולנו לעשות עם צ'ק פתוח.
אז למה הבכי על זה כל הזמן ? יש איזשהו חוק בכדורגל נגד קבוצות עם כסף ? יש חוק נגד רכש חכם של שחקנים טובים ?
זהבי הגיע מאיטליה (ולפי השמועות אנשים מהפועל טירפדו חזרה אפשרית שלו לקבוצה), איגיבור הגיע מספרד וטל בן חיים נמכר על ידי מכבי פתח תקווה בכלל.
ממש מעניין את קרויף העבר שלהם בהפועל. צאו כבר מהסרט הזה.
אני לא הכתובת ל"בכי הזה", כי לי אישית זה לא ממש מזיז.
ואין שום חוק נגד קבוצות עם כסף.
בסה"כ מישהו רשם פה בהלצה "לנצח בצילנו", כמו שההם אוהבים להגיד. הם רק שוכחים איפה כל הכוכבים שלהם פרחו.
פרחו ? כל אחד מהשלושה למעלה שחקן פי מיליון יותר טוב ממה שהוא היה כשהיה אצלנו. סה"כ שחקנים טובים שנהיו יותר טובים עם ניהול נכון וצוות מקצועי טוב, לא מבין מה הבעיה פה.
אני מסכים שזה הכי זין בעולם שיצא שהקבוצה הכי חזקה ועשירה בארץ היא במקרה מכבי אבל מפה ועד לחוכמה גדולה שהם לקחו מאיתנו שחקנים מוכנים כבר ושהם מחכים לראות מי יהיה טוב בהפועל כדי לגנוב אותו זה הזיות של פטריות.
פרחו, כן, פרחו.
מה זה משנה שהם יותר טובים פי מיליון עכשיו? פרחו זה אומר שהם התחילו את ההצלחה שלהם בהפועל - גם ורמוט, גם זהבי וגם נוסא. טב"ח זה גבולי כי הוא לא היה משהו יוצא דופן בהפועל. מה עם אניימה? ידין? הכל זה הזיות?
אתה לא יכול להכחיש שלהולנדי יש אובססיה כלשהי עם שחקנים שהצליחו בהפועל.
לא אומר שזו בעיה. גם אם אותי היו ממנים מחר למנהל מקצועי של שקרכלשהו ועם כסף ללא הגבלה, הייתי מחפש את השחקנים הכי טובים שיש בנמצא ומביא אותם אליי. אבל שוב, זו לא חוכמה גדולה. היית מצפה מאדם כל כך מקושר בטופ של הכדורגל ליותר מזה.